-
Ο χρήστης solar_energy έγραψε:
Τί να πεί κανείς για το γεγονός οτι με μήκος 3,7 μέτρα το Yaris έχει καλύτερη παθητική ασφάλεια απο τα Grante και III που βγαίνουν πλέον στα 4 μέτρα...
ΥΓ. Μια γενική παρατήρηση... Ο Τύπος δέν ασχολήθηκε με τις νέες τεχνολογίες όπως ECO-VAS, Zero Landfill Waste, VOC. Η παρουσίαση του Yaris πιστεύω οτι θα ήταν μια καλή αφορμή.
Καλα μην παιρνεις ορκο στα της παθητικης ασφαλειας γιατι οι διαφορες ειναι ελαχιστες και σε επαναληψη τεστ μπορει να διαφοροποιηθουν και να στα γυρισουν αλλιως. Υπαρχουν βεβαια και αλλες λεπτομεριες αλλα δεν ειναι του παροντος.
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
Ôß íá ðåß êáíåßò ãéá ôï ãåãïíüò ïôé ìå ìÞêïò 3,7 ìÝôñá ôï Yaris Ý÷åé êáëýôåñç ðáèçôéêÞ áóöÜëåéá áðï ôá Grante êáé III ðïõ âãáßíïõí ðëÝïí óôá 4 ìÝôñá...
ÕÃ. Ìéá ãåíéêÞ ðáñáôÞñçóç... Ï Ôýðïò äÝí áó÷ïëÞèçêå ìå ôéò íÝåò ôå÷íïëïãßåò üðùò ECO-VAS, Zero Landfill Waste, VOC. Ç ðáñïõóßáóç ôïõ Yaris ðéóôåýù ïôé èá Þôáí ìéá êáëÞ áöïñìÞ.
Êáëá ìçí ðáéñíåéò ïñêï óôá ôçò ðáèçôéêçò áóöáëåéáò ãéáôé ïé äéáöïñåò åéíáé åëá÷éóôåò êáé óå åðáíáëçøç ôåóô ìðïñåé íá äéáöïñïðïéçèïõí êáé íá óôá ãõñéóïõí áëëéùò.Õðáñ÷ïõí âåâáéá êáé áëëåò ëåðôïìåñéåò áëëá äåí åéíáé ôïõ ðáñïíôïò.
ÅìÝíá äÝí ìïõ öáßíïíôáé åëÜ÷éóôåò ïé ëåðôïìÝñåéåò
-
Ο χρήστης pavlos23 έγραψε:
Εγώ δεν το έχω οδηγήσει αλλά πριν από τα Χριστούγεννα μπήκα απλώς μέσα.
Όλα του καλά και TOYOTA είναι και αξιόπιστο θα είναι, αλλά μικρό ρε παιδιά.
Μπροστά του το GRANDE PUNTO και το CLIO μοιάζουν με γίγαντες.
Τόσα πολλά λεφτά για ένα τόσο μικρό αυτοκίνητο....;Αυτό είναι κακό δηλαδή; Όταν οι χώροι είναι παρόμοιοι χωρίς να έχει μεγαλώσει εξωτερικά είναι η 'μαγκιά' και οχι το αντίθετο. Επίσης απο πότε τα χρήματα καθορίζουν το μέγεθος; **Άν ήταν έτσι τότε το Clio II RS δε θα πουλούσε κανένα αντίτυπο,πολύ μικρό για τα λεφτά του **
Τα bold είναι μια μεγάλη αλήθεια! Το Clio II RS δεν πουλάει εδώ στην Ελλάδα τουλάχιστον, γιατί είναι πολύ μικρό για τα λεφτά του (τα οποία δεν είναι λίγα!).
Συμφωνώ περί 'μαγκιάς', αλλά:
Το mini το παλιό, είχε πολλή πολλή 'μαγκιά' σε αυτό το θέμα. Ξεπεράστηκε όμως, γιατί πλέον ο κόσμος βλέπει περισσότερους χώρους (αν και όχι τόσο έξυπνα δομημένους) στα υπόλοιπα αυτοκίνητα. Πριν από μερικά χρόνια, οι χώροι του Clio II δεν ήταν λίγοι. Όταν όμως ο ανταγωνισμός άρχισε να μεγαλώνει, ο κόσμος άρχισε να το θεωρεί μικρό. Άλλο πράγμα οι ιδέες των αυτοκινητοβιομηχανιών, και τελείως άλλο οι αντιλήψεις του κόσμου, ειδικά όταν υπάρχει συνεχής και κοντινός ανταγωνισμός.
-
Τόσα πολλά λεφτά για ένα τόσο μικρό αυτοκίνητο....;Αυτό είναι κακό δηλαδή; Όταν οι χώροι είναι παρόμοιοι χωρίς να έχει μεγαλώσει εξωτερικά είναι η 'μαγκιά' και οχι το αντίθετο. Επίσης απο πότε τα χρήματα καθορίζουν το μέγεθος; Άν ήταν έτσι τότε το Clio II RS δε θα πουλούσε κανένα αντίτυπο,πολύ μικρό για τα λεφτά του
Όχι για μένα το σωστό (μαγκιά νομίζω είναι αδόκιμο) είναι ό δρόμος που ακολούθησαν η RENAULT και η FIAT.
Ένα μεγαλύτερο αυτοκίνητο είναι καλό και σε άλλους τομείς.Δηλαδή φαντάσου όλους αυτούς τους σύγχρονους εξοπλισμούς (αερόσακοι κλπ) να προσπαθούν να βολευτούν σε ένα πιο μικρό αμάξωμα ή σε ένα μεγαλύτερο.
Όσο για το CLIO RS που μου λες, είναι ένα ειδικό αυτοκίνητο που θα αγοραστεί από ορισμένο κοινό με κριτήρια εντελώς διαφορετικά από την μεγάλη ομάδα αγοραστών.
Καμία εταιρεία δεν περιμένει να βγάλει λεφτά από τις γρήγορες πωλήσεις των μικρών μοντέλων.Υπάρχουν για ανεβάζουν το κύρος των απλών εκδόσεων και να απότελούν σημεία αναφοράς. -
Τόσα πολλά λεφτά για ένα τόσο μικρό αυτοκίνητο....;Αυτό είναι κακό δηλαδή; Όταν οι χώροι είναι παρόμοιοι χωρίς να έχει μεγαλώσει εξωτερικά είναι η 'μαγκιά' και οχι το αντίθετο.
Τί να πεί κανείς για το γεγονός οτι με μήκος 3,7 μέτρα το Yaris έχει καλύτερη παθητική ασφάλεια απο τα Grante και III που βγαίνουν πλέον στα 4 μέτρα...
ΥΓ. Μια γενική παρατήρηση... Ο Τύπος δέν ασχολήθηκε με τις νέες τεχνολογίες όπως ECO-VAS, Zero Landfill Waste, VOC. Η παρουσίαση του Yaris πιστεύω οτι θα ήταν μια καλή αφορμή.
Για την παθητική ασφάλει θα σου πω να μην ξεχνάμε ποιος είναι ο πρώτος διδάξας και παραμένει ο αρχηγός
Αλλά και πάλι δεν νομίζω ότι η μετρήσης των test είναι αυτές που δείχνουν τι μπορεί να κάνει κάθε αυτοκίνητο.
Παίζουν ρόλο πολλά πάνω στην σύγκρουση.
Για μένα καλύτερα (χειρότερα δηλαδή) να α βλέπεις στην πράξη.
Εγώ είδα με τα μάτια μου MEGANE II μητέρας φίλου μου να το πατάει νταλίκα από την πλευρά του οδηγού και η οδηγός να βγαίνει χωρίς γρατζουνιά.Ξαναήρθε και πήρε ένα όμοιο γιατί πραγματικά έδειξε τα αστέρια του στην πράξη.
Τα θεωρητικά είναι λίγο μπερδεμένα. -
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Áõôü åßíáé êáêü äçëáäÞ; ¼ôáí ïé ÷þñïé åßíáé ðáñüìïéïé ÷ùñßò íá Ý÷åé ìåãáëþóåé åîùôåñéêÜ åßíáé ç 'ìáãêéÜ' êáé ï÷é ôï áíôßèåôï.
Óõìöùíþ ðåñß 'ìáãêéÜò', áëëÜ:
Ôï mini ôï ðáëéü, åß÷å ðïëëÞ ðïëëÞ 'ìáãêéÜ' óå áõôü ôï èÝìá.Ïóïí áöïñÜ ôï êüóôïò åãù èõìÜìáé ðïõ ôï ðáëéü Õaris ôï 1000Üñé üôáí åß÷å Ýñèåé óôçí ÅëëÜäá êüóôéæå üóï ôï Corolla 1.4 L !!! Ðáñüëá áõôÜ Ýêáíå ðñùôïöáíåßò ðùëÞóåéò ãéá ôçí åôáéñßá óôçí Åõñþðç.
Ïóïí áöïñÜ ôéò äéáóôÜóåéò, ðïëý Ýîõðíá ôï Yaris êñáôÞèçêå óôï óçìåñéíü ìÞêïò áöïý, áíáìÝíåôáé êáé ç Ýêäïóç Verso.
-
Ο χρήστης thvarveris έγραψε:
Ãéá ôçí ðáèçôéêÞ áóöÜëåé èá óïõ ðù íá ìçí îå÷íÜìå ðïéïò åßíáé ï ðñþôïò äéäÜîáò êáé ðáñáìÝíåé ï áñ÷çãüòÁí åííïåßò ôçí Mercedes äÝí óõìöùíþ ìáæß óïõ. Ïíôùò, Þôáí ï ðñþôïò äéäÜîáò, üìùò ôåëåõôáßá Ý÷åé ìåßíåé ðßóù
ÁëëÜ êáé ðÜëé äåí íïìßæù üôé ç ìåôñÞóçò ôùí test åßíáé áõôÝò ðïõ äåß÷íïõí ôé ìðïñåß íá êÜíåé êÜèå áõôïêßíçôï.
Äéáöùíþ ìáæß óïõ. Áð ôç óôéãìÞ ðïõ ãßíïíôáé ìå ôá ßäéá êñéôÞñéá ãéá üëá ôá áõôïêßíçôá (ìéëÜìå Üëëùóôå ãéá ôçí ÅðéóôÞìç ôùí ÌåôñÞóåùí êáé Óôáèìþí), íïìßæù ðùò äåß÷íïõí ôß ìðïñåß íá êÜíåé Ýíá áõôïêßíçôï.
Ðáßæïõí ñüëï ðïëëÜ ðÜíù óôçí óýãêñïõóç.
Åãþ èá Ýëåãá ðñßí ôçí óýãêñïõóç...
Ôá èåùñçôéêÜ åßíáé ëßãï ìðåñäåìÝíá.
Å÷ù ôçí áßóèçóç ïôé üôáí ìáò áñÝóåé êÜôé ôï ÷ñçóéìïðïéïýìå, üôáí üìùò ü÷é, ôï áëåðïõäéÜæïõìå.
-
Αν και οπως ειπα δεν θελω να επεκταθω σε αυτο τοπικ σε ασχετο θεμα, θα πω πως... 1) παραδοσεις δεν υπαρχουν σε αυτο τον τομεα, υπαρχει συνεχης ερευνα και εξελιξη, 2) τα αποτελεσματα του ncap δεν ειναι απολυτα αλλα ενδεικτικα, 3) για να σας βαλω να σκεφτειτε... το Yaris πχ μπορει να επιδεικνυει λιιιγο καλυτερη συμπεριφορα στα 65km/h στα 70 η και 75 ομως το Clio να επιδειξει σημαντικα καλυτερη συμπεριφορα συγκριτικα πχ με το Yaris. To γιατι μπορει να γινει, σας αφηνω να το σκεφτειτε.
-
Για την παθητική ασφάλει θα σου πω να μην ξεχνάμε ποιος είναι ο πρώτος διδάξας και παραμένει ο αρχηγός
Αν εννοείς την Mercedes δέν συμφωνώ μαζί σου. Οντως, ήταν ο πρώτος διδάξας, όμως τελευταία έχει μείνει πίσω
Αλλά και πάλι δεν νομίζω ότι η μετρήσης των test είναι αυτές που δείχνουν τι μπορεί να κάνει κάθε αυτοκίνητο.
Διαφωνώ μαζί σου. Απ τη στιγμή που γίνονται με τα ίδια κριτήρια για όλα τα αυτοκίνητα (μιλάμε άλλωστε για την Επιστήμη των Μετρήσεων και Σταθμών), νομίζω πως δείχνουν τί μπορεί να κάνει ένα αυτοκίνητο.
Παίζουν ρόλο πολλά πάνω στην σύγκρουση.
Εγώ θα έλεγα πρίν την σύγκρουση...
Τα θεωρητικά είναι λίγο μπερδεμένα.
Εχω την αίσθηση οτι όταν μας αρέσει κάτι το χρησιμοποιούμε, όταν όμως όχι, το αλεπουδιάζουμε.
Δεν εννοώ την MERCEDES αλλά την RENAULT.Θεώρησα το όριο των 5 άστρων αρχή και η LAGUNA ήταν η πρώτη που τα κατέκησε ενώ και τώρα είναι η μοναδική εταιρεία με όλο τον στόλο εκτός από το αειθαλές TWINGO να έχουν βαθμολογηθεί με 5 αστέρια.Η MERCEDES μπήκε αργότερα στο club αν και όντως είχε ξεκινήσει πριν.
Ωραία η επιστήμη των μετρήσεων και των σταθμών αλλά προτιμώ η δουλειά που έχει γίνει πριν όπως λες να έχει απότελέσματα με όνομα και επώνυμο παρά να παραμένει απλό νούμερο.
Όσο για το αλεπουδιασμα αν και δεν το καταλαβαίνω ακριβώς, έχω να σου πω ότι εγώ τα αυτοκίνητα της RENAULT συμπαθώ και στο τομέα της ασφάλειας δεν έχω κανένα λόγο να το αλεπουδιάσω το θέμα.
Άλλωστε όπως λες και εσύ η επιστήμη των μετρήσεων και των σταθμών την στέφει αρχηγό στον τομέα εδώ και τουλάχιστον 5 χρόνια. -
Áí êáé ïðùò åéðá äåí èåëù íá åðåêôáèù óå áõôï ôïðéê óå áó÷åôï èåìá, èá ðù ðùò... 1) ðáñáäïóåéò äåí õðáñ÷ïõí óå áõôï ôïí ôïìåá, õðáñ÷åé óõíå÷çò åñåõíá êáé åîåëéîç, 2) ôá áðïôåëåóìáôá ôïõ ncap äåí åéíáé áðïëõôá áëëá åíäåéêôéêá, 3) ãéá íá óáò âáëù íá óêåöôåéôå... ôï Yaris ð÷ ìðïñåé íá åðéäåéêíõåé ëéééãï êáëõôåñç óõìðåñéöïñá óôá 65km/h óôá 70 ç êáé 75 ïìùò ôï Clio íá åðéäåéîåé óçìáíôéêá êáëõôåñç óõìðåñéöïñá óõãêñéôéêá ð÷ ìå ôï Yaris. To ãéáôé ìðïñåé íá ãéíåé, óáò áöçíù íá ôï óêåöôåéôå.Ãéá ôï èÝìá ôçò ïäéêÞò óõìðåñéöïñÜò : Ïôáí áêïýù ðùò ôï Õaris õðåñÝ÷åé óáöÝóôáôá êáß óôï ôéìüíé êáß óôá öñÝíá áõôü êÜôé ìïõ ëÝåé. ÖñåíÜñåé óå 38,5 ìÝôñá 100-0 êáé ÷ùñßò êüðùóç óå Ýíôïíç ÷ñÞóç, Ýíáíôé 40 ìÝôñùí óôï Clio.
-
Αν και οπως ειπα δεν θελω να επεκταθω σε αυτο τοπικ σε ασχετο θεμα, θα πω πως... 1) παραδοσεις δεν υπαρχουν σε αυτο τον τομεα, υπαρχει συνεχης ερευνα και εξελιξη, 2) τα αποτελεσματα του ncap δεν ειναι απολυτα αλλα ενδεικτικα, 3) για να σας βαλω να σκεφτειτε... το Yaris πχ μπορει να επιδεικνυει λιιιγο καλυτερη συμπεριφορα στα 65km/h στα 70 η και 75 ομως το Clio να επιδειξει σημαντικα καλυτερη συμπεριφορα συγκριτικα πχ με το Yaris. To γιατι μπορει να γινει, σας αφηνω να το σκεφτειτε.
Για το θέμα της οδικής συμπεριφοράς : Οταν ακούω πως το Υaris υπερέχει σαφέστατα καί στο τιμόνι καί στα φρένα αυτό κάτι μου λέει. Φρενάρει σε 38,5 μέτρα 100-0 και χωρίς κόπωση σε έντονη χρήση, έναντι 40 μέτρων στο Clio.
ερρμμμ sorry, δεν εγινα αντιληπτος (λαθος μου) αλλα αναφερομουν σε ταχυτητες προσκρουσης στο ncap.
-
Ο χρήστης thvarveris έγραψε:
Ùñáßá ç åðéóôÞìç ôùí ìåôñÞóåùí êáé ôùí óôáèìþí áëëÜ ðñïôéìþ ç äïõëåéÜ ðïõ Ý÷åé ãßíåé ðñéí üðùò ëåò íá Ý÷åé áðüôåëÝóìáôá ìå üíïìá êáé åðþíõìï ðáñÜ íá ðáñáìÝíåé áðëü íïýìåñï.+
¶ëëùóôå üðùò ëåò êáé åóý ç åðéóôÞìç ôùí ìåôñÞóåùí êáé ôùí óôáèìþí ôçí óôÝöåé áñ÷çãü óôïí ôïìÝá åäþ êáé ôïõëÜ÷éóôïí 5 ÷ñüíéá.
= Áëåðïýäéáóìá
ÄçëáäÞ åêôéìïýìå ôá áðïôåëÝóìáôá ãéá ôá ðñïõãïýìåíá ÷ñüíéá, äÝí äå÷üìáóôå (ïìé÷ëþäåò ôï ôïðßï ößëå corsair) üìùò ôï óõãêåêñéìÝíï ðïõ óõæçôÜìå, åðåéäÞ ìáò ÷áëÜåé ëßãï ôçí åéêüíá...
äåí Ý÷ù êáíÝíá ëüãï íá ôï áëåðïõäéÜóù ôï èÝìá.
Á÷ áõôÜ ôá óôáöýëéá...
-
Αυτό που εσύ ονομάζεις αλεπούδιασμα αγαπητέ solar_energy δεν είναι τίποτα άλλο από μία προσπάθεια μου να συγκεράσω την δικιά μου άποψη με την δική σου.
Δεν το άντεχεις φαίνεται... -
Παιδια μη γεμιζετε το θεμα με off topics...
-
το ειδα δυο φορες live, οντως εχει μεινει οπτικα στα επιπεδα του παλιου γιαρις, δεν ξεχωριζει ομως οπως ξεχωριζε το παλιο...απο μπροστα πολυ εντονα κορολιζει..με βαση τις τιμες του στις μικρες εκδοσεις και το ονομα της τογιοτα θα παει καλα, εγω δε θα επαιρνα το νεο γιαρις αλλα that's just me!
ειναι συμπαθητικο στο ματι παντως!
-
Για το θέμα της οδικής συμπεριφοράς : Οταν ακούω πως το Υaris υπερέχει σαφέστατα καί στο τιμόνι καί στα φρένα αυτό κάτι μου λέει. Φρενάρει σε 38,5 μέτρα 100-0 και χωρίς κόπωση σε έντονη χρήση, έναντι 40 μέτρων στο Clio.
Μιλάς για τα νέα μοντέλα; Γιατί το πρώτο Yaris υστερεί σημαντικά σε σχέση με το Clio II τόσο σε τιμόνι, κρατημα και γενικότερα αίσθηση που σου δείνει. Δε το κατακρίνω απο τη στιγμή που φαίνεται πως έθεσε άλλες προτεραιότητες.
Όχι για μένα το σωστό (μαγκιά νομίζω είναι αδόκιμο) είναι ό δρόμος που ακολούθησαν η RENAULT και η FIAT.
Ένα μεγαλύτερο αυτοκίνητο είναι καλό και σε άλλους τομείς.Δηλαδή φαντάσου όλους αυτούς τους σύγχρονους εξοπλισμούς (αερόσακοι κλπ) να προσπαθούν να βολευτούν σε ένα πιο μικρό αμάξωμα ή σε ένα μεγαλύτερο.Αυτό το θεωρώ τραγικό για αυτό και και δεν ήθελα να βγεί το Clio αυτοκίνητο της χρονιάς του 2006 και το Focus του 2005. Αυτή είναι η εύκολη λύση. Άν θεωρείς οτι δε σου κάνε ιένα αυτοκίνητο με διαστάσεις 3,60-3,70 αγόρασε ένα μεγαλύτερο και όχι μια μέση λύση με το κόστος ενός μικρομεσαίου. Γιατί να μεγαλώσει και να γίνει πιο νωθρό το Clio; Για να λέμε μετά οτι το Clio έχει χώρους;
-
Αυτό το θεωρώ τραγικό για αυτό και και δεν ήθελα να βγεί το Clio αυτοκίνητο της χρονιάς του 2006 και το Focus του 2005. Αυτή είναι η εύκολη λύση. Άν θεωρείς οτι δε σου κάνε ιένα αυτοκίνητο με διαστάσεις 3,60-3,70 αγόρασε ένα μεγαλύτερο και όχι μια μέση λύση με το κόστος ενός μικρομεσαίου. Γιατί να μεγαλώσει και να γίνει πιο νωθρό το Clio; Για να λέμε μετά οτι το Clio έχει χώρους;
Υπαρχουν και οι ανθρωποι ομως Pavlo που θελουν τους λιγο μεγαλυτερους χωρους, χωρις να αγοραζουν μικρομεσαιο που ξεφευγει στο μεγεθος σε αρκετες περιπτωσεις.
Τουλαχιστον εγω ειμαι αυτης της κατηγοριας οπως και αρκετοι πλεον. Ας μην ξεχναμε πως παααρα πολλοι εχουν to Β-segment ως ενα και μοναδικο αμαξι, και για τους Χ Ψ λογους μπορει να μην θελουν το εξτρα μηκος, αλλα απο την αλλη να εχουν μια σχετικα καλη επαρκεια χωρων (που αρκετα μοντελα b-segment δεν ειχαν)
So... το καθε αμαξι εχει το αγοραστικο του κοινο. Το Yaris μπορει να το προτιμησει καποιος που μπορει να εχει κυριως αμαξι, ενα Clio η ενα Punto ομως μπορει να παιξει καλλιστα τον ροο κυριως αμαξιου.
Τωρα... στα περι τιμης... εχεις δικιο πως οι κλασσεις δεν πρεπει να μπλεκονται ιδιαιτερα μεταξυ τους.Παντως εαν ποτε με εβαζες στο διλλημα Corrola vs Yaris θα σου απαντουσα ξεκαθαρα Yaris και ας παιρνω για τα ιδια λεφτα 'λιγοτερο κουρσα' αρκει να εχει ανταγωνιστικες επιδοσεις, ποιοτητα κλπ κλπ...
-
Υπαρχουν και οι ανθρωποι ομως Pavlo που θελουν τους λιγο μεγαλυτερους χωρους, χωρις να αγοραζουν μικρομεσαιο που ξεφευγει στο μεγεθος σε αρκετες περιπτωσεις.
Συμφωνώ με αυτά που γράφεις αλλά θα προτιμούσα και θα έβγαζα το καπέλο στην εταιρία που θα επιχειρούσε να βελτιώσει τους χώρους με τις υπάρχουσες ή ελάχιστα μεγαλύτερες διαστάσεις παρά να υπερμηκυνθεί . Η βελτίωση των εσωτερικών χώρων με αυτό τον τρόπο κάθε άλλο παρα βελτιώνει συνολικά ένα αυτοκίνητο,σύμφωνα πάντα με τις οδηγικές μου προτιμήσεις.
-
Ãéá ôï èÝìá ôçò ïäéêÞò óõìðåñéöïñÜò : Ïôáí áêïýù ðùò ôï Õaris õðåñÝ÷åé óáöÝóôáôá êáß óôï ôéìüíé êáß óôá öñÝíá áõôü êÜôé ìïõ ëÝåé. ÖñåíÜñåé óå 38,5 ìÝôñá 100-0 êáé ÷ùñßò êüðùóç óå Ýíôïíç ÷ñÞóç, Ýíáíôé 40 ìÝôñùí óôï Clio.
ÌéëÜò ãéá ôá íÝá ìïíôÝëá; Ãéáôß ôï ðñþôï Yaris õóôåñåß óçìáíôéêÜ óå ó÷Ýóç ìå ôï Clio II ôüóï óå ôéìüíé, êñáôçìá êáé ãåíéêüôåñá áßóèçóç ðïõ óïõ äåßíåé. Äå ôï êáôáêñßíù áðï ôç óôéãìÞ ðïõ öáßíåôáé ðùò Ýèåóå Üëëåò ðñïôåñáéüôçôåò.
ÌéëÜù ãéá ôï íÝï Yaris óå ó÷Ýóç ìå ôï íÝï Clio.
Åðßóçò åÜí ìéá êßíçóç åßíáé óùóôÞ ãéá ìéá åôáéñåßá äÝí óçìáßíåé ïôé åßíáé óùóôÞ êáé ãéá êÜðïéá Üëëç. ÄçëáäÞ Ôï Yaris âãáßíåé êáé óå åêäïóç verso.
ÅÜí êÜðïéïò èÝëåé ÷þñïõò èá ðÜñåé ôçí Verso. Áõôüò äÝí åßíáé Üëëùóôå êáé ï ëüãïò ýðáñîçò áõôÞò ôçò Ýêäïóçò;ÕÃ. ËõðÜìáé ãéá ôéò Üóêïðá Post, ãéá ôï èÝìá ðáèçôéêÞ áóöÜëåéá. ÁðëÜ áðå÷èÜíïìáé íá ðáñéóôÜíù ôïí åéäÞìïíá (äÝí åßìáé Üëëùóôå) êáé íá áìöéóâçôþ áñìüäéïõò ïñãáíéóìïýò üôáí ìå ÷áëÜíå ôá áðïôåëÝóìáôá, åðåéäÞ åßìáé ïéêåßïò óôï ôÜäå Þ ôï äýíá... (êáôáëáâáßíåôå ôé åííïþ)
ÁðëÜ Ý÷ù ôçí áßóèçóç ïôé êÜôé áíôßóôïé÷ï óõíÝâç ó áõôÞ ôçí ðåñßðôùóç áð ôçí ìåñéÜ ìåñéêþí ößëùí.ÅÜí ïé ößëïé áéóèÜíïíôáé ïôé ðáñåîÞãçóá ôéò ðñïèÝóåéò ôïõò, æçôÜù óõãíþìç. (áð üëïõò)
-
Παντως κατεβασα το pdf απο το eurncap για το yaris και προσεξα οτι η μπροστινη κολωνα εχει τσακισει λιγο και προφανως δεν ανοιγει και η πορτα κατι το οποιο με 'χαλασε' σε ενα αμαξι 5 αστερων... Επισης απο ποτε δοκιμαζονται οι πλουσιες εκδοσεις;;; Ηξερα οτι δοκιμαζεται παντα η βασικη εκδοση, στο yaris με 4 αεροσακους, και οχι η πιο πλουσια οπως σε αυτο το τεστ με του 9!!!!
Toyota Yaris 2006