-
Ναι,η λειτουργία Start & Stop είναι στο βασικό εξοπλισμό.
Γενικά,πρόκειται για ένα σταθερό,αξιόπιστο και πλέον σβέλτο μικρό,που δεν θα προβληματίσει πουθενά.
Στην ανενεωμένη έκδοση,έχει και 6τάχυτο που βοηθά πολύ έτσι και βγεις και αυτοκινητόδρομο.Επίσης,στη δοκιμή που έκανα,μου έδωσε και την εντύπωση οτι είναι βελτιωμένο σε κράτημα,αίσθηση.Υποκειμενικό το τελευταίο,αλλά η σύγκριση πάντα με το οικογενειακό 1.3 του 2006. -
Eπειδη ειναι οχημα συνταξιοδοτησης πες του να το παρει με καλο εξοπλισμο για να το ευχαριστηθεί. Με κλιμα, καλό ηχοσύστημα, parking sensor, και οτι αλλο καλούδι έχει.
Εκανα το ιδιο στον πατέρα μου (πανω κάτω ιδιας ηλικίας με τον δικό σου) και ειναι πολύ χαρούμενος.
-
Ο χρήστης citastak έγραψε:
Eπειδη ειναι οχημα συνταξιοδοτησης πες του να το παρει με καλο εξοπλισμο για να το ευχαριστηθεί. Με κλιμα, καλό ηχοσύστημα, parking sensor, και οτι αλλο καλούδι έχει.
Εκανα το ιδιο στον πατέρα μου (πανω κάτω ιδιας ηλικίας με τον δικό σου) και ειναι πολύ χαρούμενος.Μακάρι να γινόταν, αλλά υπάρχει οροφή στον προϋπολογισμό ...
Εκτός αυτού, αν 'φορτώσεις' ένα Yaris, μετά μπαίνεις τιμολογιακά σε 'χωράφια' μεσαίας κατηγορίας αυτοκινήτων . -
Τιμής ένεκεν και η αλλαγή του avatar, Govus;
Πόση είναι η οροφή, μπας και μας έρθει καμιά ιδέα;
Συμφωνώ πάντως με τη λογική του τσιταστακ, να το χαρεί. Και μικρομεσαίο δεν χρειάζεται, άσε τον άνθρωπο να χαρεί...
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Τιμής ένεκεν και η αλλαγή του avatar, Govus;Πόση είναι η οροφή, μπας και μας έρθει καμιά ιδέα;
Συμφωνώ πάντως με τη λογική του τσιταστακ, να το χαρεί. Και μικρομεσαίο δεν χρειάζεται, άσε τον άνθρωπο να χαρεί...
Με τη ΦΙΑΤΑΡΑ (124, 1.2 του 1969, σε λευκό όμως ) του πατέρα κυκλοφορούσα από το '91 ως το '94 στην όμορφη Αθήνα, μέχρι που πήγα για σπουδές στα μέρη σας ...
Το ποσό είναι πάνω από το όριο ήδη, απλά θα 'παίξει' χρηματοδότηση. Εγώ προσπαθώ να τον πείσω για καινούριο, γιατί πιστεύει πως παίρνει 'γιαπωνέζικο' μεταχειρισμένο 5ετίας με κανένα πεντοχίλιαρο Είναι τώρα δάσκαλος οδήγησης και έχει το ίδιο αυτοκίνητο (υπερ-πλήρως εξοπλισμένο) και πιστεύω, πως αξίζει τον κόπο να διαθέσει κάτι παραπάνω (έστω και με δανεισμό), αφού και επί ΠΟΛΛΑ χρόνια χρησιμοποιεί Toyota και κάποιες άκρες έχει για τη συντήρηση ... -
Ήρθες Βουλγαρία ρε θηρίο; Οδοντίατρος;
Ε, μην πάρει πάλι το ίδιο αυτοκίνητο...κρίμα είναι. Ας πάρει κάτι άλλο, το έχει σκεφτεί;
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Ήρθες Βουλγαρία ρε θηρίο; Οδοντίατρος;Ε, μην πάρει πάλι το ίδιο αυτοκίνητο...κρίμα είναι. Ας πάρει κάτι άλλο, το έχει σκεφτεί;
Άσε, μη μου το θυμίζεις, έκλεισα ήδη ...10ετία (μανούλα, πώς περνάνε τα χρόνια έτσι ; ), που έχω ν' ανέβω πάνω ...
Οδοντίατρος ; Μακάρι, αλλά ήμουν ...(έντιτ) δυτικότερα (Σίνδος)!
Γιατί να μην πάρει το ίδιο; Μια χαρά αυτοκίνητο είναι: και οικονομικό (σε καύσιμο) και αξιόπιστο και ευρύχωρο στο κουβάλημα ! -
Σε περιμένουμε με το νεοαποκτηθέν Yaris 1.33 για το στρώσιμο. Θα κανονίσω εγώ να μη χρειαστείς διαβατήριο.
@semi-offtopic
Καλά, αν είναι ευχαριστημένος, να το ξαναπάρει δεν λέω. Αλλά μήπως το βαρεθεί πολύ γρήγορα...αν όμως δεν έχει ενθουσιαστεί με κάνα άλλο μικρό, το Yaris είναι μονόδρομος και ως δάσκαλος οδήγησης, ξέρει τη σημασία του. Η 911 έχει μικρότερο μεταξόνιο, μην πάει καν στην αντιπροσωπεία να τη δει. -
Ο χρήστης doom1983 έγραψε:
Να ρωτήσω & γω με τη σειρά μου....
Όσοι από εσάς έχετε το νέο yaris είστε ευχαριστημένοι;;
Σε γενικές γραμμές το ευχαριστιέμαι το αμάξι αλλά δεν πολύ,ακόμα ζορίζεται.Μέχρι στιγμής έχω 3200 χλμ.Είναι τόσο σφιχτοί οι κινητήρες ακόμα;
Ευχαριστώειναι οντως αρκετα ψοφιο και πνιγμενο το μοτερ
egw exw 100.000 xlm kai to autokinhto paei mia xara teleia gia ta kubika tou....mexri kai 16 vw exw vgalei oxi mexri telikes vevaia alla mexri ta 150 hmoun mprosta...! to autokinhto paei teleia....an eseis den tou pinetai to aima logiko na mhn phgainei...kai mhn akousw oti tha vgalei provlhma toyota einai...!
-
Ο χρήστης alex.1994 έγραψε:
Να ρωτήσω & γω με τη σειρά μου....
Όσοι από εσάς έχετε το νέο yaris είστε ευχαριστημένοι;;
Σε γενικές γραμμές το ευχαριστιέμαι το αμάξι αλλά δεν πολύ,ακόμα ζορίζεται.Μέχρι στιγμής έχω 3200 χλμ.Είναι τόσο σφιχτοί οι κινητήρες ακόμα;
Ευχαριστώειναι οντως αρκετα ψοφιο και πνιγμενο το μοτερ
egw exw 100.000 xlm kai to autokinhto paei mia xara teleia gia ta kubika tou....mexri kai 16 vw exw vgalei oxi mexri telikes vevaia alla mexri ta 150 hmoun mprosta...! to autokinhto paei teleia....an eseis den tou pinetai to aima logiko na mhn phgainei...kai mhn akousw oti tha vgalei provlhma toyota einai...!
Απαντάς σε ποστ του 2007 και το κάνεις και με greeklish που απαγορεύονται
-
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
Ανανεωση και για το κορυφαιο rav 4 με 6αρι και 158 αλογα.Παρτε κυαλια για να την δειτε την ΤΟΥΟΤΑ, οι αρχιστε τις κοινοπραξιες.Κατι πηρε το ματι για fiat-psa.Oπως λεμε 120 κατασκευαστες επιπλου.
Μάλλον η Toyota χρειάζεται κυάλια για να δει πόσο πίσω έχει αρχίσει να την αφήνει το Tiguan σε πωλήσεις.
Περαστικά.
exei meinei pisw ee?? wraia h vw omws file mou einai ta perissotera tourmpata ths...me toyota den meneis...! ta sunergeia zoun apo thn vw kai apo ta upoloipa...an olos o kosmos eixe parei toyota tha xan kleisei ta sunergeia...!
-
δεν το ξερα για τα greeklish -
δεν το ξερα για τα greeklishΤι εξυπηρετεί να απαντάς σε τόσο παλιά ποστ;
-
apla kapoia stigmh tha ta doun...!
-
apla kapoia stigmh tha ta doun...!**Είπαμε όχι greeklish [mod] **
Αυτή την έγνοια έχουν,τι γράφει κάποιος μετά απο χρόνια