-
Sorry ksexasa na pw kati.. Ena allo pou symbenei einai oti h megalyterh agora tou planhth einai h AMERIKH.. Den einai oute i Evroph oute h Asia.. Ama poulas stin amerikh eisai asfalismenos (san eteria)...
Epeidh loipon oi Japones kratane ta kalytera gia ton eafto tous, afou theloume na krinoume tin Japan se sxediasmo eswterikou, prepei na lavoume yp'opsin kai aftokinhta pou den exoun erthei ellada.. (panw apo ta misa dld)
des gia paradeigma to legend:
-
Αυτο θα ερθει φέτος. Ηταν και στη Γενεύη... Αρα ερχεται Ευρωπη
-
Φίλε μου SocratesDTC, δε μιλάω για ποιότητα κατασκευής. Μιλάω αποκλειστικά και μόνο για τη σχεδίαση. Εσωτερικού και εξωτερικού. Δεν έχει καμία σχέση το δέρμα. Συμφωνώ ότι είναι θέμα τι ζητάει ο καθένας. Αλλά όπως και να το κάνουμε, άλλο να οδηγείς μια 147 και να βλέπεις το Θεϊκό εσωτερικό της, και άλλο ctr. Άσχετο αν στην οδήγηση το ctr θα σε αποζημιώσει και με το παραπάνω.
Δεν ξέρω, ίσως εγώ έχω γίνει υπερβολικά απαιτητικός και περίεργος. Απλά είναι κάποια πράγματα που μου χτυπάνε στο μάτι άσχημα. Για μένα, αυτές είναι οι μικρο-λεπτομέρειες που κάνουν στην τελική τη διαφορά στο θέμα σχεδίαση. Σε καμία περίπτωση δε λέω ότι τα ευρωπαϊκά είναι όλα καλά. Πχ το polo (το τελευταίο, γιατί το προηγούμενο ήταν όμορφο μέσα) είναι σχεδόν απαράδεκτο, όσο λειτουργικό και αν είναι. Έχει αυτό το άθλιο τετράκτινο τεράστιο τιμόνι, τα πλαστικά δε φαίνονται και τόσο καλής ποιότητας όσο του προηγούμενου, και έχει και μια θήκη.. που δεν κάνει τίποτα (είναι πανομοιότυπη με αυτή που είναι για τα ποτήρια.. ποτέ δεν ανακάλυψα ΓΙΑΤΙ υπάρχει). Δεν ξέρω ποιος το σχεδίασε, πάντως δεν είχε καθόλου έμπνευση.
Αλλά όπως και να το κάνουμε, στο 99%, τα ευρωπαϊκά είναι μπροστά σε σχεδίαση εσωτερικού και εξωτερικού, και πάντα ήταν.
Φιλικά.ps όσον αφορά για τη nissan που αναφέρθηκε.. θέλω κάποιος να μου πει ένα αυτοκίνητό της εκτός του 350Ζ που να έχει να δώσει το κάτι παραπάνω στη σχεδίαση.
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
Φίλε μου SocratesDTC, δε μιλάω για ποιότητα κατασκευής. Μιλάω αποκλειστικά και μόνο για τη σχεδίαση. Εσωτερικού και εξωτερικού. Δεν έχει καμία σχέση το δέρμα. Συμφωνώ ότι είναι θέμα τι ζητάει ο καθένας. Αλλά όπως και να το κάνουμε, άλλο να οδηγείς μια 147 και να βλέπεις το Θεϊκό εσωτερικό της, και άλλο ctr. Άσχετο αν στην οδήγηση το ctr θα σε αποζημιώσει και με το παραπάνω.
Δεν ξέρω, ίσως εγώ έχω γίνει υπερβολικά απαιτητικός και περίεργος. Απλά είναι κάποια πράγματα που μου χτυπάνε στο μάτι άσχημα. Για μένα, αυτές είναι οι μικρο-λεπτομέρειες που κάνουν στην τελική τη διαφορά στο θέμα σχεδίαση. Σε καμία περίπτωση δε λέω ότι τα ευρωπαϊκά είναι όλα καλά. Πχ το polo (το τελευταίο, γιατί το προηγούμενο ήταν όμορφο μέσα) είναι σχεδόν απαράδεκτο, όσο λειτουργικό και αν είναι. Έχει αυτό το άθλιο τετράκτινο τεράστιο τιμόνι, τα πλαστικά δε φαίνονται και τόσο καλής ποιότητας όσο του προηγούμενου, και έχει και μια θήκη.. που δεν κάνει τίποτα (είναι πανομοιότυπη με αυτή που είναι για τα ποτήρια.. ποτέ δεν ανακάλυψα ΓΙΑΤΙ υπάρχει). Δεν ξέρω ποιος το σχεδίασε, πάντως δεν είχε καθόλου έμπνευση.
Αλλά όπως και να το κάνουμε, στο 99%, τα ευρωπαϊκά είναι μπροστά σε σχεδίαση εσωτερικού και εξωτερικού, και πάντα ήταν.
Φιλικά.ps όσον αφορά για τη nissan που αναφέρθηκε.. θέλω κάποιος να μου πει ένα αυτοκίνητό της εκτός του 350Ζ που να έχει να δώσει το κάτι παραπάνω στη σχεδίαση.
Kαι η...σχεδίαση δεν πληρώνεται άλλωστε ;
Πολλές φορές, αδρά
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
ps όσον αφορά για τη nissan που αναφέρθηκε.. θέλω κάποιος να μου πει ένα αυτοκίνητό της εκτός του 350Ζ που να έχει να δώσει το κάτι παραπάνω στη σχεδίαση.Νομίζω πως το τελευταίο micra ήταν σχεδιαστικά μια νότα φρεσκάδας, άσχετα αν δεν μου πολυάρεσε...
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
Είναι το Micra, το Primera που το 2000 που παρουσιάστηκε ήταν όντως ριζοσπαστικό για την κατηγορία του (ίσως για αυτό να μην πούλησε και όσο του άξιζε) και αισίως το Murano. Βασικά, μόνο το Almera είναι σαν 'κακό χρόνο να 'χεις'
-
Παλιο αλλα καλο
-
αμα ονειρευοσουνα κάτι.... το TYPE -R θα σκεφτόσουνα,.... όχι το golf....
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
αμα ονειρευοσουνα κάτι.... το TYPE -R θα σκεφτόσουνα,.... όχι το golf....Το συγκεκριμένο, ούτε στον χειρότερο εφιάλτη μου δεν θα το ήθελα
-
Ο χρήστης technik έγραψε:
αμα ονειρευοσουνα κάτι.... το TYPE -R θα σκεφτόσουνα,.... όχι το golf....
Το συγκεκριμένο, ούτε στον χειρότερο εφιάλτη μου δεν θα το ήθελα
Σινε Καραισκάκη?
'Η κατάρα του Μπάγεβιτς....'
-
Βασικά έκανα ένα γκάλοπ σε κάποιες γυναίκες κ μου είπαν
συμμετέχουσες:10 γυναικες.Gti:7
Τype-R:1
Δεν ξερω/50-50:2Σχολια για το Type-R: Πολυ καγκουρίσιο αμάξι...,
παρόμοιο με IMPREZA ..., δεν είναι όμορφο, ...είναι γλυκούλι.., δεν ειναι GOLF , τα CIVIC έχουν ιστορία..Ξέρω απο τον μπαμπα μου.Ειχε HONDA..κ.α.Σχόλια για το GTi: Δεν είναι καγκουρίσιο σαν το Type-R.., είναι σαν κουβάς.., είναι όμορφο..., είναι γλυκούλι.., είναι golf.., γερμανική ποιότητα, είναι αυτο της διαφήμισης?Τελεια διαφήμιση, αυτό θα αγόραζα.., κ.α.
-
φοβερά κριτήρια
-
Ο χρήστης theos_larissa έγραψε:
Βασικά έκανα ένα γκάλοπ σε κάποιες γυναίκες κ μου είπαν
συμμετέχουσες:10 γυναικες.Gti:7
Τype-R:1
Δεν ξερω/50-50:2Σχολια για το Type-R: Πολυ καγκουρίσιο αμάξι...,
παρόμοιο με IMPREZA ..., δεν είναι όμορφο, ...είναι γλυκούλι.., δεν ειναι GOLF , τα CIVIC έχουν ιστορία..Ξέρω απο τον μπαμπα μου.Ειχε HONDA..κ.α.Σχόλια για το GTi: Δεν είναι καγκουρίσιο σαν το Type-R.., είναι σαν κουβάς.., είναι όμορφο..., είναι γλυκούλι.., είναι golf.., γερμανική ποιότητα, είναι αυτο της διαφήμισης?Τελεια διαφήμιση, αυτό θα αγόραζα.., κ.α.
στη πλατεία το έκανες το γκαλοπ?
-
Eγώ γνωρίζω αρκετούς που 'ξετρελάθηκαν' με το GTI,
από τη στιγμή που είδαν το διαφημιστικό σπότ στην τηλεόραση.
...Για παιδιά που ήταν πάντα άντρες ;;;
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
φοβερά κριτήρια -
Καγκουρίσιο το Type-R; Μάλιστα. Φαίνεται πως ένα όνομα ακολουθεί ένα μοντέλο ισόβια εδώ στην Ελλάδα.
Δεν πα να βγάλει η Honda ένα Civic που να στρίβει καλύτερα κι από Elise, πάλι καγκούρικο θα το λέμε.
Δεν πα να βγάλει η VW ένα Golf χειρότερο κι από Huyndai Acc(id)ent, πάλι αμαξάρα θα το λέμε.
Με το παρόν post δεν εννοώ ότι το Type-R είναι Elise, ούτε ότι το Golf είναι Acc(id)ent. Τη νοοτροπία μας κρίνω.
-
Ο χρήστης technik έγραψε:
Eγώ γνωρίζω αρκετούς που 'ξετρελάθηκαν' με το GTI,από τη στιγμή που είδαν το διαφημιστικό σπότ στην τηλεόραση.
...Για παιδιά που ήταν πάντα άντρες ;;;
η αληθεια ειναι οτι το μαρκετιγκ απο το εξωτερικο που εχουνε ειναι δυνατο. Ειναι μια ομαδα που καλυπτει ολη την γκαμα με εξυπνα σποτ. Ιδια φιλοσοφια (εξυπνο), συμμετοχη παιδιου εχουμε και στο πασσατ
-
Ο χρήστης opterios έγραψε:
Καγκουρίσιο το Type-R; Μάλιστα. Φαίνεται πως ένα όνομα ακολουθεί ένα μοντέλο ισόβια εδώ στην Ελλάδα.Δεν πα να βγάλει η Honda ένα Civic που να στρίβει καλύτερα κι από Elise, πάλι καγκούρικο θα το λέμε.
Δεν πα να βγάλει η VW ένα Golf χειρότερο κι από Huyndai Acc(id)ent, πάλι αμαξάρα θα το λέμε.
Με το παρόν post δεν εννοώ ότι το Type-R είναι Elise, ούτε ότι το Golf είναι Acc(id)ent. Τη νοοτροπία μας κρίνω.
H λεξη 'καγκουρισιο' φιλε μου, δεν αναφερεται στο πως στριβει ή πως παει γενικα το TYPE R αλλα στο πως φαινεται το συγκεκριμενο της φωτογραφιας απο πλευρας look.Ετσι το καταλαβα εγω τουλαχιστον. Οσο για τα υπολοιπα δεν εχεις κι αδικο γενικα.Για να αλλαξει βεβαια γενικα ενα προιον μεσα στο χωρο της αγορας στη συνειδηση του καταναλωτη δεν ειναι ευκολο,ειδικα για οσους δεν το πολυψαχνουν.
-
Να σας υπενθυμίσω οτι οι κοπέλες που ρώτησα ήταν ως επι τω πλειστων εργαζομενες, κάτοικοι Λαρισας κ οι περισσότερες είχαν Ιταλικο αμάξι γεγονός που μου λεει οτι έχουν την αίσθηση του στυλ.δεν θελω να πω τι αμαξι εχουν..ο νοων νοητω.
απλά Μου είπαν κατα γενική ομολογια οτι το CIVIC ήταν κ θα ειναι για κάγκουρες ενω το γκολφ θα ειναι 'το γκολφ μια ζωη'ενα κ μοναδικο δλδ.οπως τότε έτσι κ τώρα..βασικά οι γυναίκες τις περισσότερες φορές έχουν καλες αποψεις.
τώρα απο μηχανικα δεν ξέρουν όπως επισης το αν 'στριβει' καλυτερα ένα Type-R, απλά μου είπαν την γνωμη τους την σεβάστηκα (μπορουσα κ αλλιως?) κ σας την λεω..
το γκάλοπ έγινε σε ξεχωριστες γυναικες.Αυτο μου έκανε εντυπωση.οτι έχει περάσει μια στανταρ άποψη για τα αμάξια.κυρίως απο τα μέσα μαζικης ενημέρωσης, διαφημιστικα, περιοδικα αλλά τέλος απο τους πατεράδες τους που αποτι μου ειπαν ΞΕΡΟΥΝ απο αυτοκίνητα κ δεν αντιλέγω.**Ειναι σοβαρό επιχείρημα. **
-
Ο χρήστης theos_larissa έγραψε:
Αυτο μου έκανε εντυπωση.οτι έχει περάσει μια στανταρ άποψη για τα αμάξια.κυρίως απο τα μέσα μαζικης ενημέρωσης, διαφημιστικα, περιοδικα αλλά τέλος απο τους πατεράδες τους που αποτι μου ειπαν ΞΕΡΟΥΝ απο αυτοκίνητα κ δεν αντιλέγω.Τώρα αυτό είναι καλό δηλαδή;
Εν έτει 2005 η άποψή μας ως καταναλωτές για τα αυτοκίνητα να βασίζεται ακόμα στην εμφάνιση, στη διαφήμιση, στο πόσο status symbol είναι (μην χ@@ω) και το χειρότερο στο τι μας έχουν πει οι κολλημένοι στο γκαζοζέν πατεράδες μας...
Κατάντια...
Εγώ είμαι ο μόνος δηλαδή που το 'all times classic' Golf το βρίσκω πολύ συντηρητικό, όχι μόνο σαν εμφάνιση, αλλά και σαν γενικότερη προσέγγιση; Μήπως είμαι κάγκουρας;
GOLF GTI vs CIVIC Type-R......