-
Ο χρήστης strassenmeister έγραψε:
Κανονικα επρεπε να ειναι CTR vs GTI vs LCR vs Megane RS vs Focus RS. Αναφερθηκαν ολα νομιζω...Δεν υπάρχουν άλλα.
GTI - TypeR, αποκλειστικά
-
ενας φιλος μου ειναι αναμεσα στα 2 παραπανω βλεπω πως γερνει προς το gti.ξερει καποιος σας την λιστα με εξτρα εξοπλισμο και τιμες?υπαρχει περιπτωση το gti να βγει και 4χ4?ειναι αληθεια οτι βγαινει σε 5 μονο χρωματα?απο χρονο παραδοσης πως παει?
-
Ο χρήστης giatros έγραψε:
υπαρχει περιπτωση το gti να βγει και 4χ4?Μπα, χλωμό... Με άλλον κινητήρα ίσως ναι. Κάτι έχει ακουστεί για R34, οπότε αυτό λογικά θα είναι τετρακίνητο με ατμοσφαιρικό κινητήρα 3400cc, όπως ήταν αντίστοιχα και το Golf IV R32. Golf IV τετρακίνητα ήταν και το 2.0/115PS καθώς και το 2.8/204PS, ατμοσφαιρικά και τα δύο.
-
Ο χρήστης theos_larissa έγραψε:
ουτε για το οτι ειμαι άσχετος στο τι είναι racing(πάλι δεν ισχύει).Αυτά δεν τα ΄δεχομαι.
δηλαδή για κάτσε ρε Θεέ. Μας είπες το Άστρα και το Α3 'racing' οχήματα, τι συμπέρασμα θέλεις να βγάλουμε?
Δεν είπα οτι είναι racing αλλά οι 'racing' εκδοσεις των απλών.όπως κ το TYPE-R.έχεις δει TYPE-R να τρέχει σε rally? ενω RS έχω δει πως να το κανουμε δλδ. Το αμάξι είναι αγωνιστικό!
Απο παντού βέλη δέχομαι.Καλα δεν υπάρχει κ καποιος Γερμανοφιλος να με υποστηρίξει?φιλικα,
ΘοδωρήςΣτις 1 και 2 Οκτωβρίου γίνεται στη Πορταριά η ομώνυμη ανάβαση, είναι κοντά στη πόλη σου και μπορείς να έρθεις. Σου υπόσχομαι ότι θα δεις τουλάχιστον 4 (τέσσερα) TypeR να αγωνίζονται και ειδικά φέτος οι μετατροπές που έχουν είναι ελάχιστες σε σχέση με τα 'μαμά' λόγω κανονισμών. Εκεί μπορείς να δείς και να ακούσεις τι σημαίνει Type R.
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
ουτε για το οτι ειμαι άσχετος στο τι είναι racing(πάλι δεν ισχύει).Αυτά δεν τα ΄δεχομαι.
δηλαδή για κάτσε ρε Θεέ. Μας είπες το Άστρα και το Α3 'racing' οχήματα, τι συμπέρασμα θέλεις να βγάλουμε?
Δεν είπα οτι είναι racing αλλά οι 'racing' εκδοσεις των απλών.όπως κ το TYPE-R.έχεις δει TYPE-R να τρέχει σε rally? ενω RS έχω δει πως να το κανουμε δλδ. Το αμάξι είναι αγωνιστικό!
Απο παντού βέλη δέχομαι.Καλα δεν υπάρχει κ καποιος Γερμανοφιλος να με υποστηρίξει?φιλικα,
ΘοδωρήςΣτις 1 και 2 Οκτωβρίου γίνεται στη Πορταριά η ομώνυμη ανάβαση, είναι κοντά στη πόλη σου και μπορείς να έρθεις. Σου υπόσχομαι ότι θα δεις τουλάχιστον **4 (τέσσερα) TypeR **να αγωνίζονται και ειδικά φέτος οι μετατροπές που έχουν είναι ελάχιστες σε σχέση με τα 'μαμά' λόγω κανονισμών. Εκεί μπορείς να δείς και να ακούσεις τι σημαίνει Type R.
Nα έρθω κι εγώ?
-
Ο χρήστης giatros έγραψε:
ενας φιλος μου ειναι αναμεσα στα 2 παραπανω βλεπω πως γερνει προς το gti.ξερει καποιος σας την λιστα με εξτρα εξοπλισμο και τιμες?υπαρχει περιπτωση το gti να βγει και 4χ4?ειναι αληθεια οτι βγαινει σε 5 μονο χρωματα?απο χρονο παραδοσης πως παει?4x4 (Haldex) θα βγει το R34 και το Plus σε έκδοση SUV O χρόνος παράδοσης μπορεί να είναι και... άμεσος, αλλά και το 2006
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
ενας φιλος μου ειναι αναμεσα στα 2 παραπανω βλεπω πως γερνει προς το gti.ξερει καποιος σας την λιστα με εξτρα εξοπλισμο και τιμες?υπαρχει περιπτωση το gti να βγει και 4χ4?ειναι αληθεια οτι βγαινει σε 5 μονο χρωματα?απο χρονο παραδοσης πως παει?
**4x4 (Haldex) **θα βγει το R34 και **το Plus σε έκδοση SUV **:lol: O χρόνος παράδοσης μπορεί να είναι και... άμεσος, αλλά και το 2006
Πώς θα λέγεται;
Golf + SUV, ή
Golf ++ (όπως C++)
-
Golfuareg!
-
Ο χρήστης technik έγραψε:
Πώς θα λέγεται;
Golf + SUV, ή
Golf ++ (όπως C++)
Golf X
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Πώς θα λέγεται;
Golf + SUV, ή
Golf ++ (όπως C++)
**Golf **X
Tελικά πουλά πολύ ο πρώτος όρος
Για τον 2ο, υπάρχουν άπειροι συνδυασμοί
-
για 0-100
**ΤΥPE-R :7,28sec/112,2m
GOLF V GTI :7,49sec/124,4m**
-
για 0-100**ΤΥPE-R :7,28sec/112,2m
και??? ποιος νοιάζεται για το 0-100??
-
Οποιος νοιάζεται για χρόνους πίστας , φρένα κλπ.
http://www.track-challenge.com/main_e.asp -
Ο χρήστης ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:
http://www.track-challenge.com/main_e.aspθέλω να πω, δεν είναι απόλυτος δείκτης της ταχύτητας ενός αυτοκινήτου το 0-100. Ακόμα και στην πίστα, παίζουν πολλά ακόμα ρόλο, n'est-ce pas?
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
για 0-100
Προσωπικά νοιάζομαι!
-
http://www.track-challenge.com/main_e.aspθέλω να πω, δεν είναι απόλυτος δείκτης της ταχύτητας ενός αυτοκινήτου το 0-100. Ακόμα και στην πίστα, παίζουν πολλά ακόμα ρόλο, n'est-ce pas?
coprento
δεν είδα το post σου
-
για 0-100
Προσωπικά νοιάζομαι!
και θεωρείς τα 0.21 second τόσο σημαντικά υπέρ του Τάπερ??? Μόνο αν κάνεις κόντρες 400άρια μπορεί να παίξουν ρόλο
για να μην παρεξηγηθώ, στην ψηφοφορία έχω ψηφίσει Τάπερ.
-
για 0-100
Προσωπικά νοιάζομαι!
και θεωρείς τα 0.21 second τόσο σημαντικά υπέρ του Τάπερ??? Μόνο αν κάνεις κόντρες 400άρια μπορεί να παίξουν ρόλο
για να μην παρεξηγηθώ, στην ψηφοφορία έχω ψηφίσει Τάπερ.
έχω ψηφίσει Gti κ πιστεύω κάποια κλάσματα του δευτερολεπτου είναι 1-2 καρότσες στα 100? αν δεν κάνω λαθος κάπου τόσο δεν ειναι?
-
έχω ψηφίσει Gti κ πιστεύω κάποια κλάσματα του δευτερολεπτου είναι 1-2 καρότσες στα 100? αν δεν κάνω λαθος κάπου τόσο δεν ειναι?'καρότσες', 'κενές', 'προφυλακτήρες' ή 'κολώνες'??? Τα έχω μπερδέψει...
Ξαναλέω: αν είσαι ευθειοκοντράκιας, πάσο!
-
Ελα ντε ρε Σπύρο, εμένα με ενδιαφέρουν πάντως οι ρεπρίζ τους.
GOLF GTI vs CIVIC Type-R......