-
Διάβασε ξανά τι έγραψα: το ξύλο ήταν σε απλό Civic (σεντάν).
-
Ο χρήστης skullone έγραψε:
Διάβασε ξανά τι έγραψα: το ξύλο ήταν σε απλό Civic (σεντάν).Έτσι όπως έγραψες το πρώτο πόστ φάνηκε ότι εννοείς το 'τάπερ'.
-
Διάβασε ξανά τι έγραψα: το ξύλο ήταν σε απλό Civic (σεντάν).οκ το διαβασα αλλα ασπρο type r δεν εχει ερθει στην Ελλαδα ουτε με κλιματισμο,το a/c εμπαινε και μπαινει στην Ελλαδα!!!
-
Αν έμπαινε στην Ελλάδα ο κλιματισμός, ο διακόπτης μάλλον θα ήταν αλλιώτικος, όχι ο εργοστασιακός.
Και ναι, του είχε φέρει και άσπρο. Τρία αυτοκίνητα ΑΣΧΕΤΑ με την παραγγελία του έφερε! Φαντάσου!
-
Αν έμπαινε στην Ελλάδα ο κλιματισμός, ο διακόπτης μάλλον θα ήταν αλλιώτικος, όχι ο εργοστασιακός.Και ναι, του είχε φέρει και άσπρο. Τρία αυτοκίνητα ΑΣΧΕΤΑ με την παραγγελία του έφερε! Φαντάσου!
Άσπρο.
Για τον κλιματισμό, άκου τι σου λέει κάτι ξέρει παραπάνω.
-
Αν έμπαινε στην Ελλάδα ο κλιματισμός, ο διακόπτης μάλλον θα ήταν αλλιώτικος, όχι ο εργοστασιακός.Και ναι, του είχε φέρει και άσπρο. Τρία αυτοκίνητα ΑΣΧΕΤΑ με την παραγγελία του έφερε! Φαντάσου!
το a/c ειναι εργοστασιακο ,ερχεται σε κουτα και μπαινει στη Ελλαδα γι αυτο και το εργοστασιακο κουμπακι,το ασπρο δεν εισαγεται στην Ελλαδα μονο ιαπωνια!!!
-
Αν έμπαινε στην Ελλάδα ο κλιματισμός, ο διακόπτης μάλλον θα ήταν αλλιώτικος, όχι ο εργοστασιακός.Δηλαδη να μπαινει κλιματισμός ίδιος με του εργοστασίου στην ελλάδα δεν γίνεται? Μόνο ιμιτασιόν??
-
Γίνεται, πώς δε γίνεται; Αλλά όχι πάντα. Στην BX 1.4 που είχαμε εμείς μπήκε άλλος, όχι αυτός που φόραγε η 1600άρα (με τα συρόμενα ρυθμιστικά στην κονσόλα ακριβώς πάνω από τα περιστροφικά). Για τον έλεγχό του είχε δυο κουμπάκια που μπήκαν σε μια υποδοχή για διακόπτη δίπλα στο χειρόφρενο.
Επίσης, αν το αυτοκίνητο παραγγέλνεται με κλιματισμό, δεν είναι πιο λογικό να έρθει απ'το εργοστάσιο μ'αυτόν απ'το να γίνει η εγκατάσταση εδώ; Εκτός πια κι αν τα δερμάτινα καθίσματα σε άλλα αυτοκίνητα τα βάζουν οι εδώ αντιπροσωπείες...
-
Γίνεται, πώς δε γίνεται; Αλλά όχι πάντα. Στην BX 1.4 που είχαμε εμείς μπήκε άλλος, όχι αυτός που φόραγε η 1600άρα (με τα συρόμενα ρυθμιστικά στην κονσόλα ακριβώς πάνω από τα περιστροφικά). Για τον έλεγχό του είχε δυο κουμπάκια που μπήκαν σε μια υποδοχή για διακόπτη δίπλα στο χειρόφρενο.Ε και επειδή στην ΒΧ σου ειχαν βαλει ημιτασιόν το ίδιο γίνεται παντα?
-
Γίνεται, πώς δε γίνεται; Αλλά όχι πάντα. Στην BX 1.4 που είχαμε εμείς μπήκε άλλος, όχι αυτός που φόραγε η 1600άρα (με τα συρόμενα ρυθμιστικά στην κονσόλα ακριβώς πάνω από τα περιστροφικά). Για τον έλεγχό του είχε δυο κουμπάκια που μπήκαν σε μια υποδοχή για διακόπτη δίπλα στο χειρόφρενο.Επίσης, αν το αυτοκίνητο παραγγέλνεται με κλιματισμό, δεν είναι πιο λογικό να έρθει απ'το εργοστάσιο μ'αυτόν απ'το να γίνει η εγκατάσταση εδώ; Εκτός πια κι αν τα δερμάτινα καθίσματα σε άλλα αυτοκίνητα τα βάζουν οι εδώ αντιπροσωπείες...
στα type r το εβαζαν εδω το a/c (δεν εχει κλιμα) και τα δερματινα οταν τα εχει προσφορα μια εταιρια οπως η honda το HRV τα βαζει εδω στην Ελλαδα,οπως και στο picanto τα εβαζαν εδω οταν ηταν η προσφορα!!το a/c που μπαινουν ειναι γνησια εργοστασιακα αλλα τα βαζουν στην Ελλαδα!!!
-
Για το ότι του έφερναν αμάξι σε άλλο χρώμα από αυτό που ζήτησε και ΧΩΡΙΣ κλιματισμό και του έλεγαν να πληρώσει τα παραπάνω λεφτά σαν να είχε κλιματισμό έχει κανείς να πει τίποτα;
-
Για το ότι του έφερναν αμάξι σε άλλο χρώμα από αυτό που ζήτησε και ΧΩΡΙΣ κλιματισμό και του έλεγαν να πληρώσει τα παραπάνω λεφτά σαν να είχε κλιματισμό έχει κανείς να πει τίποτα;δεν ξερω τι ειχε συμβει,δεν εχω παρακολουθησει ολη την συζητηση!!λογικα θα συνεβει μια παρεξηγηση η οποια λυθηκε,αλλα ασπρο type r δεν εφεραν 1000%
-
Κι όμως... Του είχαν φέρει. Το πρώτο ασημί, το δεύτερο άσπρο, το τρίτο κόκκινο. Όλα χωρίς κλιματισμό
Ενώ ο άνθρωπος είχε παραγγείλει ΜΑΥΡΟ ΜΕ ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟ. Αυτό δεν είναι μικρό πράγμα.
-
Κι όμως... Του είχαν φέρει. Το πρώτο ασημί, το δεύτερο άσπρο, το τρίτο κόκκινο. Όλα χωρίς κλιματισμόΕνώ ο άνθρωπος είχε παραγγείλει ΜΑΥΡΟ ΜΕ ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟ. Αυτό δεν είναι μικρό πράγμα.
Επειδή επιμένεις για το άσπρο θα το ψάξω με αριθμούς πλαισίου αλλά πρόσεξε γιατί μετά θα σε εκθέσω και θα χάσεις την όποια αξιοπιστία έχεις.
Τέλος το of topic για εμένα.
-
Κι όμως... Του είχαν φέρει. Το πρώτο ασημί, το δεύτερο άσπρο, το τρίτο κόκκινο. Όλα χωρίς κλιματισμόΕνώ ο άνθρωπος είχε παραγγείλει ΜΑΥΡΟ ΜΕ ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟ. Αυτό δεν είναι μικρό πράγμα.
καταρχην το Honda εχει a/c oxi κλιματισμο,δευτερον ασπρο δεν εχει ερθει ποτε μα ποτε στην Ελλαδα!!!για να στο λεω κατι ξερω αμα θες το καταλαβαινεις!!!
-
Τρελό δεν θα με βγάλεις. Το είχα δει στην αντιπροσωπεία στην Καρδίτσα που μου το'δειξε λίγες μέρες αφότου αρνήθηκε να το παραλάβει. Τώρα ποια ήταν η τύχη του μετά... Δεν γνωρίζω και δεν μ'ενδιαφέρει. Εννοείται ότι δεν κάθισα ν'ασχοληθώ με αριθμούς πλαισίου, γιατί δεν με απασχόλησε περαιτέρω. Όμως η συμπεριφορά τους ήταν απαράδεκτη. Το περιστατικό με το άλλο Civic ήταν στη Λάρισα.
-
Τρελό δεν θα με βγάλεις. Το είχα δει στην αντιπροσωπεία στην Καρδίτσα που μου το'δειξε λίγες μέρες αφότου αρνήθηκε να το παραλάβει. Τώρα ποια ήταν η τύχη του μετά... Δεν γνωρίζω και δεν μ'ενδιαφέρει. Εννοείται ότι δεν κάθισα ν'ασχοληθώ με αριθμούς πλαισίου, γιατί δεν με απασχόλησε περαιτέρω. Όμως η συμπεριφορά τους ήταν απαράδεκτη. Το περιστατικό με το άλλο Civic ήταν στη Λάρισα.οκ οτι πεις δεν μπορεις να καταλαβεις!!!
-
Αυτά που αναφέρω συνέβησαν μεταξύ Σεπτεμβρίου (που μου το πρωτοείπε) και Δεκεμβρίου 2002 (οπότε είχε πλέον το μαύρο Type-R που παρήγγειλε). Τον Οκτώβριο που είχα ανεβεί από Χανιά πέρασα να δω κάτι συγγενείς μου στην Καρδίτσα και μου το έδειξε. Αν όντως δεν είναι γνωστό άσπρο Type-R στην Ελλάδα ή καταγεγραμμένο, τότε κάτι άλλο συμβαίνει, το οποίο μάλλον δεν θα ήθελα να σκεφτώ τι μπορεί να είναι.
-
Αυτά που αναφέρω συνέβησαν μεταξύ Σεπτεμβρίου (που μου το πρωτοείπε) και Δεκεμβρίου 2002 (οπότε είχε πλέον το μαύρο Type-R που παρήγγειλε). Τον Οκτώβριο που είχα ανεβεί από Χανιά πέρασα να δω κάτι συγγενείς μου στην Καρδίτσα και μου το έδειξε. Αν όντως δεν είναι γνωστό άσπρο Type-R στην Ελλάδα ή καταγεγραμμένο, τότε κάτι άλλο συμβαίνει, το οποίο μάλλον δεν θα ήθελα να σκεφτώ τι μπορεί να είναι.δεν μπορει να ερθει αμαξι στην Ελλαδα απο αντιπροσωπεια χωρις να ειναι καταγεγραμμενο οπως λες,αυριο θα εχω πληρη στοιχεια αμα οντως εχει ερθει τοτε που λες λευκο στην ελλαδα και θα δουμε αν λες αληθεια που μαλλον δεν την λες!!!
-
Τότε τι να έγινε αν, όπως λες, δεν υπάρχουν στοιχεία για λευκό στην Ελλάδα (και για να το λέτε εσύ κι ο tazio, μια και έχετε ασχοληθεί σε βάθος, σίγουρα ξέρετε περισσότερα από εμένα που με το Τype-R μόνον επιφανειακά έχω ασχοληθεί - ξέρω λίγα πράγματα για τον κινητήρα του κι ότι μου αρέσει σαν αυτοκίνητο); Να έκανε καμιά κίνηση ο έμπορος και να βρήκε κάτι από παράλληλη εισαγωγή ή να το'φερε κάποιος άλλος από άλλη χώρα; Την αλήθεια πάντως τη λέω - δεν είχα σκεφτεί όμως να βγάλω φωτογραφία μην τυχόν και χρειαστεί γι'αργότερα. Θα το ξέρω αυτό για το μέλλον...
GOLF GTI vs CIVIC Type-R......