-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Φάσκεις και αντιφάσκεις συνέχεια φίλε μου.(1)
Δεν καταλαβαινεις κατι φαινεται.Εγω δεν αμφισβητω κανενα περιοδικο.
Χμμμ...
Απλα αναφερω το γεγονος για ολους αυτους που νομιζουν πως επειδη το γραφει στα περιοδικα ειναι και πιο γρηγορο απο σταση.Ε,δυστυχως γι'αυτους δεν ειναι.
(2)
Μου λες οτι στη πιστα ειναι ταχυτερο το ταπερ.ΟΚ,το ξερω.
Το οτι στην ευθεια παλι το ταπερ εχει οριακο προβαδισμα συμφωνα με τους χρονους,παλι το ξερω.
αλλά πριν 3-4 σελίδες...
Συγκρινουμε νορμαλ και τα δυο ή 1ο σταδιο και τα δυο.Παντου τα ταπερ πισω ειναι οποτε μην τη ψαχνεις.
(το bold δικό μου)
Επίσης:
Σου λεω ομως,οπως και καποια περιοδικα λενε,πως σε δημοσια διαδρομη το GTI ειναι πιο γρηγορο.
Γιατί τα αναφέρεις τα περιοδικά, αφού παραπάνω τα απαξιώνεις ? Μόνο όπου σε βολεύει είναι ΟΚ ?
Αλλα δε νομιζω να ειμαι τοσο οδηγαρα(και τοσο κουλος ο αλλος) που να εκανα τοση διαφορα.
Δηλαδή παραπάνω παραδέχεσαι πως στην ευθεία το TypeR είναι οριακά γρηγορότερο αλλά εδώ βάζεις αμφιβολίες...
Δεν σου πέρασε από το μυαλό κάποιο από τα παρακάτω ενδεχόμενα ?
ο Ο άλλος ήταν καρακουλός
ο Εσύ είσαι καραχεράς
ο Ο άλλος ξεκίνησε με 7000 σαλ και άφησε στο δρόμο 2 κιλά λάστιχο
ο Ο άλλος δεν άνοιξε στην πραγματικότητα, εσύ νόμιζες πως άνοιξε (κν. σου έκανε πλάκα )
ο Ο άλλος άνοιξε αλλά σε κάποια φάση του είπε η κοπελιά του 'μη Μήτσο, φοβάμαι' και έκοψε
ο Ο άλλος είχε βενζίνη μάπα και βάραγε πειράκια μέχρι χτυπήματος μπιέλαςκαι άλλα 1002 ενδεχόμενα.
Αμαν πια με αυτή την 'κόντρα'. Βρες ένα νορμαλ TypeR με αντίστοιχο οδηγό με εσένα και κάνε 4-5 περάσματα και μετά έλα πες μας τα αποτελέσματα. Μέχρι τότε η συζήτηση είναι τελείως ανούσια.
Κι εγω πιστευω οτι υπερβολικα πολλες σελιδες καταναλωσαμε με αυτη την 'κοντρα' και πολλη σημασια δωσαμε (ενω εμενα που την ειπα στο STi με το Cooper μου κανεις δε μου εδωσε σημασια! ). Τελος παντων, την πλακα της ειχε η συζητηση, αλλα αλοιμονο κι αν βγαινουν σοβαρα συμπερασματα απο τετοιου ειδους ιστοριες.
-
strassen o nass, αν και (μπλιαξ) redliner ειναι και αυτος πολυ ξηγημενο παιδι.
νομιζω θα εχει ενδιαφερον να δειτε/δουμε ποσο μπροστα ειναι ενα ctr με προγραμμα απο το gti.
(στην ευθεια βεβαια. ειναι πιο ευκολο, πιο ασφαλες και λιγοτερο χρονοβορο) -
Ο χρήστης PetRaN έγραψε:
strassen o nass, αν και (μπλιαξ) redliner ειναι και αυτος πολυ ξηγημενο παιδι.νομιζω θα εχει ενδιαφερον να δειτε/δουμε ποσο μπροστα ειναι ενα ctr με προγραμμα απο το gti.
(στην ευθεια βεβαια. ειναι πιο ευκολο, πιο ασφαλες και λιγοτερο χρονοβορο)Το ειπα κι εγω στο ποστ μου.Αλλα αφου δεν θελει να ανοιξει τι να κανω?Ευτυχως εχω καλες σχεσεις με κανα δυο ακομα redliners.
-
xmm.. νομιζω οτι ο nass απλα θα εχει στο μυαλο του καποια συγκεκριμενη ταβερνα στο διαλου τον πατερα και θα θελει να καταληξετε προς τα κει, για αυτο προτεινει τετοιες αναβασεις και στριφτερες κλπ διαδρομες...
αν ο παντως συνεχισει να πειναει και επιμενει για τα δυσκολα , για δες και με τον marwax που ειναι επισης ξηγας και cool.
μαμα βεβαια αυτος κι αν δεν ειναι. δηλαδη θα φας ξυλο. αλλα φιλικο και για σκοπο ενημερωτικο. το θεμα ειναι ποσο.
και μετα με το καλο, ξαναμετριεστε οταν θα εχεις και προγραμμα.. -
Αφου ρε παιδια ειναι γνωστες απο απειρες πηγες οι επιδοσεις και των δυο στην ευθεια, να τα λιωσετε για να διαπιστωσετε ΤΙ;; Ποσο οριακα το παει ο καθενας; Ποσο ριχνει ο συνδυασμος 'nass+1/2 σταδιο TypeR' στον 'strassen+Golf με 100 κιλα ερμα';...
Πιο ουσιαστικο (και διασκεδαστικο) και το Καραβωμα και τα τσιπουρα, κατ' εμε. Αν και δεν ειναι για ολους...
-
Ο χρήστης Michelle έγραψε:
'strassen+Golf με 100 κιλα ερμα';...Το εχεις παρακανει,εγω κραταω το μεσο ορο λεμε...
-
εσυ μισελ διαιτα, και ασε τα τσιπουρα και τα γουρουνακια στη σουβλα για αλλους...
-
Ο χρήστης PetRaN έγραψε:
εσυ μισελ διαιτα, και ασε τα τσιπουρα και τα γουρουνακια στη σουβλα για αλλους...Γιατι βρε, ψυχη δεν εχουμε εμεις;
Εξαλλου μετα παμε γυμναστηριο και τα καιμε! -
Ο χρήστης strassenmeister έγραψε:
'strassen+Golf με 100 κιλα ερμα';...
Το εχεις παρακανει,εγω κραταω το μεσο ορο λεμε...
Αααααα! Πες το ντε!
-
Όλοι κοντράκηδες είστε τελικά, γι' αυτό δεν σας κάνω παρέα
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Όλοι κοντράκηδες είστε τελικά, γι' αυτό δεν σας κάνω παρέααστα αυτα ρεμαλι!
και εσυ για προγραμμα θα πας, αλλα περιμενεις να πεσει η βενζινη στα 0,7ε/λιτρο πρωτα!!!ασχετο: εβλεπα στο Μεγκα οτι η βενζινη στο Κουβειτ εχει 0,2$ το λιτρο!!!!
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
αστα αυτα ρεμαλι!
και εσυ για προγραμμα θα πας, αλλα περιμενεις να πεσει η βενζινη στα 0,7ε/λιτρο πρωτα!!!ασχετο: εβλεπα στο Μεγκα οτι η βενζινη στο Κουβειτ εχει 0,2$ το λιτρο!!!!
Ο ΙΚΑΡ κοντράρεται μόνο με PREMIUM[Α3 1.6,BMW 116-3 1.6].Δεν έχει ανάγκη από πρόγραμμα.
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
αστα αυτα ρεμαλι!
πρώτα θα... παντρευτώ και μετά θα βάλω πρόγραμμα (λόγω οικογενειακών βαρών)
-
εαν παντρευτεις δεν υπαρχει γυρισμος, τα εξοδα θα πεφτουν βροχη και συνεχεια θα το αναβαλεις.
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
αστα αυτα ρεμαλι!
πρώτα θα... παντρευτώ και μετά θα βάλω πρόγραμμα (λόγω οικογενειακών βαρών)
Καποιος εχει χακαρει τους κωδικους του lkar .Δεν μπορει να εχει γραψει την φραση 'θα...παντρευτω' χωρις να προηγειται το 'ΔΕΝ'
-
Ο χρήστης manager_ έγραψε:
εαν παντρευτεις δεν υπαρχει γυρισμος, τα εξοδα θα πεφτουν βροχη και συνεχεια θα το αναβαλεις.Αυτός είναι ο λόγος που δεν παντρεύεται, φοβάται μήπως δεν του μείνουν λεφτά για το πρόγραμμα!
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Καποιος εχει χακαρει τους κωδικους του lkar .Δεν μπορει να εχει γραψει την φραση 'θα...παντρευτω' χωρις να προηγειται το 'ΔΕΝ'
σκέψου τι πιθανότητες έχουν να συμβούν και τα δύο
(προηγείται το mundial )
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
(προηγείται το mundial )
βαλε προγραμμα λεμε, μπας και παντρευτεις!!!!
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
(προηγείται το mundial )
Προσεξε τι υποσχεσαι,καποιος ειπε οτι αν παρουμε το EURO 2004 θα παντρευτει και τωρα ψαχνει για port bebe
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
(προηγείται το mundial )
Προσεξε τι υποσχεσαι,καποιος ειπε οτι αν παρουμε το EURO 2004 θα παντρευτει και τωρα ψαχνει για port bebe
ΠΟΙΟΣ?
GOLF GTI vs CIVIC Type-R......