-
Χρόνια πολλά σε όλους σας
Εύχομαι να περάσατε όμορφα αυτές τις γιορτινές ημέρες
Έχω πολύ καιρό να γράψω κάτι στο Forum για αυτό λοιπόν σας εύχομαι
Καλή Χρονιά με υγεία και χαρά -
Επίσης.
Αυτό το υπο-φόρουμ δεν πάει καλά. Ίσως γιατί τα πάνε μια χαρά τα αμαξάκια μας. -
Καλές γιορτές και από εμένα με Υγεία πάνω απ’όλα
-
Ο χρήστης Michael-Amott έγραψε:
Πες τους ν' αφήσουν τα λαδώματα και να αλλάξουν τη βάση του καθίσματος. Έτσι είχαν κάνει σ' εμένα στην αντιπροσωπεία μετά από 2-3 μήνες που εμφανίστηκαν τριγμοί και χωρίς καν να προτείνουν ημίμετρα.
Τι να πω ρε Μανο...τους το ειπα..πηγαμε βολτα με το μηχανικο..μου ειπε ΟΚ, θα τα βαλω για αλλαγη, γιατι ''με ενοχλει ακομα και τα 5 λεπτα που ειμαι μεσα''!
Και μετα ηρθε καποιος υπευθυνος (που πιθανοτατα θα ενεκρινε την παραγγελια?) και ειπε να τα λαδωσουμε πρωτα και αν ξαναεμφανιστουν τα τριξιματα να το ξαναφερω και να τα αλλαξουμε...τι να του πεις τωρα..Εχω μπλεξει με ...λαλακες εκειπερα
Βαρεθηκα να τσακωνομαι για το αμαξι...Υ.Γ.Guess what...τα τριξιματα επανεμφανιστηκαν!
Σχετικά ξαφνικά και σχεδόν στα δύο χρόνια ( τον Απρίλιο έχουμε γενέθλια ) άρχισε το δικό μου να ψιλοτρίζει. Λέτε να είναι ίδια περίπτωση ; Να τους ζητήσω βάση ;
-
Επειδη τον Απριλη οπως λες εχεις γενεθλια (της ληξης της ολικης εγγυησης ) κανε τον κοπο και πηγαινε εκει και πες τους οτι τριζουν μπλα..μπλα...μπλα.Και κανε λογο για αλλαγη βασης καθισματος...αν σου πουν για λαδωμα κλπ κλπ, πες τους εχει εφαρμοστει σε κατα τοπους αντιπροσωπειες και ΔΕΝ δουλεψε!!
Ελπιζω να βρεις ακρη.. γιατι συνηθως..
-
Μπορείς επίσης να ζητήσεις ένα χαρτί, που να γράφει ότι εντός εγγύησης έχεις τριγμούς κτλ, ότι τους το έχεις πει και σου το λάδωσαν προσωρινά, και όταν βγεις εκτός εγγύησης και δεν έχει λυθεί το πρόβλημα, πας με το χαρτί αυτό και κάτι γίνεται. Εγώ αυτό είχα κάνει στο 406 τουλάχιστον.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Μπορείς επίσης να ζητήσεις ένα χαρτί, που να γράφει ότι εντός εγγύησης έχεις τριγμούς κτλ, ότι τους το έχεις πει και σου το λάδωσαν προσωρινά, και όταν βγεις εκτός εγγύησης και δεν έχει λυθεί το πρόβλημα, πας με το χαρτί αυτό και κάτι γίνεται. Εγώ αυτό είχα κάνει στο 406 τουλάχιστον.Καλό αυτό. Έχω ήδη δηλώσει στον μηχανικό ( με τον οποίο έχουμε πολύ καλές σχέσεις ) ότι λόγω της λήξης της εγγύησης θα τον τρελάνω. Πάντως δεν θα χρειαστεί αλλαγή στο κάθισμα αλλά μόνο στην βάση , σωστά ;
-
Την Παρασκευη πηγαινω για σερβις.Των 90000χλμ.Θα επιμεινω να μου αλλαξουν και τα υγρα φρενων.Στις 60000χλμ μου ειχαν πει δεν χρειαζεται.Λογικα θα χρειαζεται αλλαγη και το υγρο του κυκλωματος ψυξης.Με βλεπω να τα φτανω και να τα ξεπερναω τα 200€ και με κατι ψιλολογια που θελω οπως υαλοκαθαριστηρες.
Βεβαια τη να πουν και αλλες εταιριες.
-
Λοιπον μολις γυρισα απο το σερβις.270€ η λυπητερη
Τα αναλυτικα απο δευτερα -
Apo 20.590 to neo Astra 1.6 180ps
http://www.4troxoi.gr/index.php?cat_id=254&page_id=4923Gia na sfixoune ligo oi VW (x)
-
Ο χρήστης paparoupas έγραψε:
http://www.4troxoi.gr/index.php?cat_id=254&page_id=4923Gia na sfixoune ligo oi VW (x)
όσοι πουλήσατε Αστρα 1.6-1,8 μτχ πουλήσατε
μετά απο Golf 1.6 με τον TSI, Focus με τα εταιρικά, C4 με τις πρόσφατες προσφορές, τώρα και τα μτχ Astra
και καλά οι 1,6 κάτοχοι δεν τους ένοιαζαν τα γκάζια κτλ, οι 1,8 πρέπει να αυτομαστιγώνονται τώρα -
Απο 20.590 θα κοστιζει το 1.6 με τα 115 αλογα. Αμα κοστιζε τοσο με τα 180 θα εκανες παραγγελια σημερα και μετα απο 24 μηνες θα σου ερχονταν απο τη σφαγη στη ζητηση που θα υπηρχε, γιαυτο χαλαρώστε. Απο 24-25 χιλιαρικα να υπολογίζετε τουλαχιστον για το 180αρι.... Μακαρι να κανω λαθος γιατι αμα κανω λαθος θα ειμαι ο πρωτος που θα το αγοράσω μολις ελθει και ας σφαξω κοσμο...
-
Μολις το εψαξα στο Ιταλικο σαιτ της Οπελ και τελικα δικιο ειχα. 23.300 κοστιζουν τα 180αρια... Αρα εδω περιπου στα 24 χιλιαρικακια να υπολογιζετε.... Εαν μάλιστα συγκρινουμε το ποσο κοστιζει στην Ιταλια το astra 1.6 115hp που κοστιζει απο 17.050 (και με στανταρ το ESP παρακαλω) ενω εδω λεει η ΟΠΕΛ οτι θα ξεκιναει απο 20.500 τοτε μην εκπλαγουμε αμα δουμε και κανα 25αρι η 26αρι και χιλιαρικα για το 180αρι....
Για του λογου το αληθες...
http://www.opel.it/content_data/GME/019 ... /astra.pdf
-
φιλε μου μπορει να κανω κ λαθος αλλα απο ο,τι βλεπω στον ιταλικο καταλογο που παρεθεσες ναι μεν δειχνει 23.300 το 1.6t αλλα την cosmo εκδοση
γιατι αν προσεξες κ το καινουριο 1.6 με τα 115 στην cosmo εκδοση εχει καπου 20.500 δηλαδη 3000 ευρω παραπανω απο την αρχικη του τιμη(club).
oποτε δεν θα ηταν κ τοσο απιθανο να δουμε τλκ το αυτοκινητο γυρω στα 21.000 αρχικη τιμη..εστω κ στη βασικη εκδοση
-
Μα είναι δυνατόν να πουλάνε ένα golf με 170 ίππους 25.000 και να περιμένουμε ότι αυτό θα κοστίζει 20.000; Κάτω από 23.000 με τίποτα.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Κάτω από 23.000 με τίποτα.Παντως δεν μoυ αρεσει η τιμολογιακη πολιτικη της Opel...αν αρχιζει πχ απο τα 24Κ το απλο 1.6Τ, τοτε η πλουσια εκδοση του(Cosmo) θα εχει σχεδον ιδια τιμη με το απλο 2.0Τ, του οποιου η πλουσια εκδοση (Cosmo) εχει ιδια τιμη με του OPC...
Νομιζω θα επρεπε τα κενα μεταξυ τους να ειναι μεγαλυτερα..
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Μα είναι δυνατόν να πουλάνε ένα golf με 170 ίππους 25.000 και να περιμένουμε ότι αυτό θα κοστίζει 20.000; Κάτω από 23.000 με τίποτα.κι ειδικά όταν το ένα είναι 1,4 και το άλλο 1,6 με περισσότερα τέλη ταξινόμησης;
-
Ο χρήστης imaginos έγραψε:
Απο 20.590 θα κοστιζει το 1.6 με τα 115 αλογα. Αμα κοστιζε τοσο με τα 180 θα εκανες παραγγελια σημερα και μετα απο 24 μηνες θα σου ερχονταν απο τη σφαγη στη ζητηση που θα υπηρχε, γιαυτο χαλαρώστε. Απο 24-25 χιλιαρικα να υπολογίζετε τουλαχιστον για το 180αρι.... Μακαρι να κανω λαθος γιατι αμα κανω λαθος θα ειμαι ο πρωτος που θα το αγοράσω μολις ελθει και ας σφαξω κοσμο...
Αδερφε νομιζω το link των 4T ειναι σαφες (αν ισχυει βεβαια). Απο 20590 ο 1.6 Turbo στην πιο φτηνη εκδοση.
-
Να που έγινε δυνατό, αν και μου φαίνεται ακόμα περίεργο.
Νομίζω ότι κάποιοι θ' αρχίσουν να ιδρώνουν ξανά. -
Αδερφε νομιζω το link των 4T ειναι σαφες (αν ισχυει βεβαια). Απο 20590 ο 1.6 Turbo στην πιο φτηνη εκδοση.
Αδερφε στο συγκεκριμενο λινκ οι 4τροχοι αναφερονται στο ανανεωμενο Astra και μιλουν και για την εκδοση 115 και 180 ιππων και λενε οτι οι τιμες ξεκινουν ΑΠΟ 20.500 τοσα... Δεν λεει οτι το τουρμπο κανει τοσο ουτε οτι κανει τοσο το 115αρι. Λεει οτι ΑΠΟ τόσα χρηματα θα ξεκινουν οι τιμες αρα προφανως στο 115αρι αναφερεται. Ειναι δυνατον να περιμενετε 180 ιππους απο 20 χιλιαρικα και γυμνο να ειναι? Παντως μακαρι να κανω λαθος και θα το μαθουμε συντομα ετσι και αλλιως...
Αποκλειστική συζήτηση για το Opel Astra III. (Opel Astra H)