-
Οι φωτογραφίες μοντέλων, πάντως, είναι υπέροχες με φυσικό φως. Ορίστε η απόδειξη. Αφιερωμένες φώτο στους ενοίκους του θρέντ
εδιτ: trelovet έχεις pm
-
τΑ μοντελακια της UT ειναι καλα???γιατι καποια μοντελα δεν υπαρχουν σε οτοαρτ και κιοσο .τι σιμβαινει με μερικα μοντελα??τα δικαιωματα τα παιρνουν αλλες εταιριες??πχ θελω την slr kai carrera gt και βλεπω πως μονο η μαιστο τις εχει...τωρα εμφανιστικε ι πρωτη σε εταιρια CMC και η δευτερη σε MINICHAMPS.Γυρω στα 180 ευρω το καθενα...πολλα λεφτα,γι αυτο λεω παιζουν δικαιωματα??
-
καποιο αλλο σαιτ εκτος απο μοντελισσιμο για παραγγελιες μεσω νετ???
-
To δεύτερο κάτω είναι της UT. Όλη η σειρά 993 της Πόρσε είναι μάστ από την UT. Αλλά αυτό δεν συμβαίνει με όλα τα μοντελάκια. Π.χ. οι ΒΜW Ε36 είναι ψιλο χάλια. Αν τα βρεις σε καλή τιμή, αξίζει το κόπο.
Όσο για την Carrera GT την έχω από Μαίστο. Από Minich. δε λέει γιατί στα 170 ευρώ περιμένεις την (ΤΗΝ) τέλεια συναρμολόγηση. Έχω ακούσει ότι δεν αξίζει τα λεφτά της. Όσο για την SLR η κατάσταση είναι καλύτερη (σαν ποιότητα) αλλά τα λεφτά ίσως είναι πολλά. Αν ικανοποιείσαι με τις Μαίστο, καλώς.
Άν πάντως ήμουν φανάτας της SLR θα έπαιρνα την της CMC. Είμαι φανάτας της Πόρσε αλλά δεν πρόκειται ποτέ να πάρω την GT. Προτιμώ να δώσω 170 να πάρω την 917/30 της Εξότο.
Άλλα 2 σάιτ ξέρω, αλλά είναι αμερικάνικα.
-
Ψάχνω κάποιο site στο Internet για αυτοκολητάκια Marlboro για μια F2004 1:43. Γνωρίζει κάποιος που μπορώ να τα βρω???
-
Ειναι κανεις κολημενος με τα Smart;
Δεν ξερω, ποσοι απο εσας εχουν παιδια στα οποια αρεσουν οι σοκολατες Kinder εκπληξη; Για οσους δεν ξερουν οι σοκολατες αυτες εχουν σχημα αυγου και μεσα εχουν διαφορα παιχνιδακια. Υστερα απο τεραστια καταναλωση αυτων των αυγων στην οικογενεια, εχουμε καταφερει, εκτος αυτων των χαριτωμενων παιχνιδιων, να εχουμε μια μικρη αλλα ομορφη συλλογη απο 3 Smart for two, 2 Smart for four 1 Smart for two cabrio καθως επισης και δυο αλλων αυτοκινητων αγνωστου μαρκας και προελευσης. -
Εγώ θα αρχίσω να παίρνω τέτοια αυγουλάκια όταν αρχίσουν να βάζουν μοντελάκια 1:18!
Χιχιχι μιλάμε για πολύυυυυ σοκολάτα!
-
Ο χρήστης htanso21 έγραψε:
Εγώ θα αρχίσω να παίρνω τέτοια αυγουλάκια όταν αρχίσουν να βάζουν μοντελάκια 1:18!Χιχιχι μιλάμε για πολύυυυυ σοκολάτα!
Αν εισαι τυχερος μπορει να βρεις το αυτοκινητακια που θες σε κανενα αυγο...το Πασχα!!!
-
ρε παιδια ξερετε σαιτ για παραγγελιες και αποστολη σε ευρωπαικα πλαισια??γιατι ολο αμερικανικα βρισκω και στο μοντελισιμο καποια μοντελα εξαφανιζονται στη στιγμη!!!εχω λεφτα και δεν μπορω να βρω αυτο που θελω!!!!
-
Τι ψάχνεις ;
-
ψαχνω πορσικα σε μαυρο χρωμα της ΑΑ τα οποια εχουν γινει καπνος απο το μοντελισιμο,επισης το RX-8 se kokkino παλι δεν υπαρχει, ουτε το 350Ζ κουπε,δεν εχει πολλα μοντελα πορσε της υτ,μολις σε μερικεω μερες η bmw 3series e90 σε γκρι τελειωσε και την εχει σε πρασινο σκουρο,Ζ8 κοκκινι η μαυρη τελος,bmw m3 e30 evo telos(εστω τη βρισκω ελλαδα), RX-7 ουτε το φερανε ποτε,ουτε το καινουριο ιμπρεζα,ουτε το εβο8(το βρηκα εδω εστω),εχω λεφτα και δεν μπορω να αγορασω αυτο που θελω!!!γι αυτο θελω να μου πειτε για αλλα σαιτ για παραγγελιες γιατι εγω μονο αμερικανικα βρισκω...το ebay ειναι εμπιστοσυνης???
-
Στη (μικρή) συλλογή μου έχω τις ακόλουθες εταιρίες,
(Η σειρά κατάταξης είναι με βάση την ποιότητα, πάντα κατά την γνώμη μου)- Kyosho, Auto Art
- Solido, Maisto (με κάποιες εξαιρέσεις)
- Hot Wheels
- Bburago
Τις επόμενες μέρες περιμένω άλλα 2 ΑΑ, 1 Solido, 1 Maisto, 1 Bburago.
Εκτός των δύο πρώτων, στις υπόλοιπες έχω βρει από αποδεκτά μοντέλα μέχρι και πατάτες, ειδικά σε Maisto και Bburago. Παρ’όλα αυτά πολλές φορές αναγκάζομαι να πάρω γιατί δεν βρίσκω το ίδιο μοντέλο σε άλλη εταιρία (π.χ. Bugatti EB 110 της Bburago).
Γι’αυτό θα ήθελα την γνώμη σας σε 2 πράγματα,- Πως αξιολογείτε εσείς τις πιο πάνω εταιρίες και
- Ποιες άλλες εταιρίες στην οικονομική κατηγορία είναι καλές/αποδεκτές;
Έχω δει μοντέλα στο modelissimo που θέλω αλλά δεν είναι από αυτά που με ενδιαφέρουν τόσο ώστε να δόσω πολλά λεφτά ή δεν υπάρχουν σε άλλες πιο καλές και τα έχουν οι Guilloy, Revvel, Ricko, Sunstar, UT, Eagles Race, Ertl, Gate, Jada, Jadi και Welly. Αξίζει καμία ή θα το μετανιώσω;
Ευχαριστώ
Γιώργος -
εγω γιωργο εχω γυρω στα 10 μοντελα maisto burago solido και θα τα χαρισω στον αδερφο τησ κοπελας μου.απο τοτε που πηρα autoart kai kyosho δεν θελω ουτε να τα βλεπω τα αλλα...μου φαινονται αισχρα..απο εδω και περα μονο καλα μοντελα μεχρι υτ στιν χειροτερη...ξερω μερικα ειναι προβλημα επειδη καποια μοντελα βγαινουν σε φθηνες εταιριες μονο αλλα αν εσενα σου αρεσουν μην χαλιεσαι...εγω παντως φθηνιαρικα δεν ξαναβαζω στα ραφια μου...
-
Εγώ έχω από όλες τις εταιρίες... αν μου αρέσει κάποιο μοντέλο το παίρνω.
Φυσικά τα καλά είναι σε καλύτερη θέση από ότι τα χάλια.Το καλύτερο μου είναι η ΒΜW Μ3 Sport Evolution της Auto Art και το χειρότερο είναι ένα Mini Cooper (new) της Bburago.
-
Για όλους τους ενδιαφερόμενους:
Το καλό νέο: Η BMW έχει εκδόσει αρκετά (και θα εκδόσει όλα) τα BMW ART CAR σε μινιατούρες 1:18.
Το κακό νέο: Πήγα και ρώτησα για την Z1 του Penck και μου είπαν τιμή 170 ευρώ.
Μήπως μα σκεφτούμε κάποια ομαδική αγορά να παζαρέψουμε την τιμή;
Δείτε τα αυτοκίνητα:
http://www.bmwworld.com/artcars/Να και οι κωδικοί ανταλλακτικών της BMW:
Holzer V12 LMR - 80-43-0-150-916
Calder 3.0 - 80-43-0-150-918
Chia M3 GTR - 80-43-0-150-920
Warhol M1 - 80-43-0-150-922
Fuchs 635 - 80-43-0-150-940
Nelson M3 - 80-43-0-150-926
Penck Z1 - 80-43-0-150-934
Manrique 730 - 80-43-0-150-932
Stella 3.0 - 80-43-0-150-928
Lichtenstein 320 - 80-43-0-150-936
Kayama 535 - 80-43-0-150-938
Rauschenberg 635 - 80-43-0-150-924
Done M3 - 80-43-0-150-942
Hockney 850 - 80-43-0-150-944
Mahlangu 525 80-43-0-150-946 -
FORESTER εξαρταται τι θελεις και ποσα εχεις σκοπο να διαθεσεις.
Πλην ελαχιστων εξαιρεσεων τα Μπουραγκο ειναι για τα λιονταρια. Αιτια ειναι οτι τα υλικα που χρησιμοποιουν ειναι οτι φτηνοτερο. Με δεδομενο οτι τα Μαιστο, Σολιντο και Χοτ Γουϊλς ειναι ελαχιστα ακριβοτερα, σπανια να εχει νοημα να αγορασει καποιος Μπουραγκο. Παρεπιπτωντως την Μπουγκατι ΕΒ110 την εχω και εγω και απο τον πρωτο μηνα χαλασαν ολοι οι μεντεσεδες και γενικα το μοντελο πασχει απο καθε αποψη. Μαλλον το χειροτερο μου.
Τα Μαϊστο τα θεωρω πολυ καλη και τιμια προταση για τα λεφτα που κανουν. Αν μπορει καποιος να δινει γυρω στα 30Ε για καθε μοντελο αποτελουν σχεδον μονοδρομο. Ενταξει τα μεταλλικα μερη ειναι πλαστικουρα βαμμενη αλλα δε γινεται αλλιως σε αυτην την τιμη. Ομοιως και τα Σολιντο για τα οποια αν σκεφτει κανεις οτι ολα τα WRC τους τα εχω αγορασει 20Ε ειμαι ενθουσιασμενος απο την λεπτομερεια τους και το εξωτερικο τους γλυπτο και αυτοκολλητα.
Hot Wheels εχω μονο την Enzo και μπορω να πω οτι δε μου αρεσε καθολου.Απο τις αλλες εχω Gate και Sunstar. Και απο τις δυο ειμαι πολυ ευχαριστημενος. Ειδικα απο την Gate στην Πορσε που εχω μ'αρεσει η αισθηση του σαλονιου της. Και η Σανσταρ ειναι καλη με μεταλλικα μερη. Οπως εχω γραψει και αλλου ομως ειναι εντελως δυσκολο να βγαλεις το μοντελο απο τη βαση του.
Τα υπολοιπα που εχω ειναι Σιγκνατσουρ (προπολεμικα γαρ).
Μια παρατηρηση μονο. Χρησταρα μακαρι να ειχαν ολοι τα λεφτα να παιρνουν Εξοτο! Αλλα... Στο κατω κατω, οι περισσοτεροι στο μοντελισμο μεσω της Μπουραγκο και της Μαϊστο μπηκαμε οποτε εγω τις σεβομαι. Και καποιο Μαϊστο πιθανον να ξαναεπαιρνα.
-
Χρηστάρα
Κατανοώ την άποψη σου τουλάχιστον για την bburago. Για maisto και solido έχω δει και καλές εκτελέσεις, την hot wheels την περίμενα κάπως καλύτερη αλλά απογοητεύτηκα.
Παρ’όλα αυτά όπως προανέφερα υπάρχουν κάποια μοντέλα πού δεν καίγομαι για να δώσω 50+ ευρω και να τα πάρω από καλή εταιρία ή στην χειρότερη κάποια που τα θέλω τα έχουν πάρει αποκλειστικότητα κάποια από τις μικρές και δεν τα βρίσκεις σε καλύτερη εκτέλεση.greo
Λεφτά άνω των 70-80 θα τα δώσω μόνο για συγκεκριμένα μοντέλα που θα ήθελα να είναι τέλεια. Για τα υπόλοιπα, που είναι και ο μεγαλύτερος αριθμός, συμβιβάζομαι και με λιγότερο καλές εκτελέσεις.Κρίμα για την EB110 γιατί δεν την εύρισκα σε άλλη μάρκα.
Συμφωνώ για maisto & solido. Ειδικά στη δεύτερη έχω 4 WRC και μπορώ να πω ότι είναι αρκετά καλά για τα λεφτά τους. Μάλιστα μου έκανε εντύπωση στο Focus που έχει δίσκους & δαγκάνες και οι δίσκοι γυρίζουν μαζί με τους τροχούς. πράγμα που το έχω δει μόνο σε ακριβές εταιρίεςΕυχαριστώ για τις λοιπές προτάσεις μιας και είχα βάλει στο μάτι αρκετά μοντέλα από αυτές άλλα ήμουνα πολύ επιφυλακτικός.
Για guilloy ξέρει κανείς; Είναι η μόνη που έχει 1:18 την McLaren F1.
-
οε οέέέ.
Παρήγγειλον σήμερον 3 τεμάχια.
-
ΑΑ Μίτσου Evo 7 το λαχανί με το optional kit φτερών. (θα ήθελα το κανονικό, αλλά που να το βρείς). Επίσης, μου είπαν ότι το μοντέλο με το optional kit είναι 1/3 κλίκ πάνω από το νορμάλ μοντέλο σε ποιότητα
-
ΑΑ Gallardo σε πορτοκαλί. Είδα την Murcielago και απελπίστηκα αλλά αυτή, μου είπανε, δεν είχε καμία σχέση. Θα δείξει και...
τα-ντάάάά.. η 40ή πόρσε μου.
3. MC Porsche 924. Σε κόκκινο. Δε ξέρω τίποτα από το πώς είναι το μοντέλο, αλλά πού αλλού θα το βρείς. Άλλωστε δεν είναι Maisto η ΜC.. Η ΑΑ είπε θα βγάλει την 944. (άσχετο..)Εδιτ: Παρήγγειλα ναι, αλλά θα τα πάρω σε κανά μήνα...
xristaras: το evo7 αυτό το έχει στο modelissimo, αν ενδιαφέρεσαι..:http://www.modelissimo.de/Onlineshop/Mo ... mmer=22696
Δεν το έβρισκα στα Mitsubishi γιατί είναι καταχωρημένο ως:
'Auto Art road cars withsubishi Lancer Evo 7 Street Car Optional Kit''Withsubishi'
-
-
το εβο 7 το κανονικο θα το βρεις σε μπλε στον βαρελα...εγω δεν σνομπαρα τα μαιστο ρε παιδια,ειπα οτι τελικα απο το να εχω πολλα μαιστο και σολιντο προτιμω λιγα και καλα...αν θυμαστε σασ ελεγα στην αρχη του τοπικ οτι αγοραζω3-4 μαιστο τη βδομαδα και μου λεγατε οτι θα το μετανοιωσω και ετσι εγινε...αλλα καποια μοντελα ειμαι αναγκασμενος να τα εχω σε μαιστο ι μπουραγκο οπως καποιες φερραρι που δεν βγαινουν σε αλλες εταιριες...
-
Παντώς υπάρχουν και προτάσεις της Μαίστο που είναι κορυφή. Π.χ. Η 911 Carrera 4S και 911 Carrera Targa γενιάς 996 είναι κορυφή (τρόπος του λέγειν).
Όπως, επίσης, και η 350Ζ της Nismo η πορτοκαλί και κάποια μοντέλα αγωνιστικά του DTM. Η 550 της Πόρσε και η Πόρσε Νο.1 του 1948. Όμορφα μοντέλα. Ό,τι πρέπει για 25-30 ευρώ. Απλά κοιτάξτε για 'καινούριες' σχετικά κυκλοφορίες.
Μεταλλικά και άλλα μοντέλα - Συλλογές