-
Για τους 1/43 και τον tharveris
Κυκλοφορησε στα περιπτερα η Lancia Delta στα χρωματα της Martini νικητρια στο Μοντε του 90 με τον Auriol.
Ειπαμε για 9 Ευρω καλη ειναι,μη ζηταμε και χειροποιητες. -
Απορια: Στα Καρφουρ (οπως πιθανως να εχετε ηδη δει) κυκλοφορει το 307 WRC στα 27Ε απο Μαϊστο. Με δεδομενο οτι δεν ειναι προς το παρον στις πρωτες μου προτεραιοτητες (αρα δε θα εδινα λεφτα για καλο), τι λετε; Να την κανω;
Απορια 2: DAP οταν ελεγες για το 2ο μοντελο Αγκοστινι εννοουσες 206; Γιατι εδω κυκλοφορησε ενα Πατζερο Ντακαρ.
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
Απορια 2: DAP οταν ελεγες για το 2ο μοντελο Αγκοστινι εννοουσες 206; Γιατι εδω κυκλοφορησε ενα Πατζερο Ντακαρ.
Ναι,το δεύτερο είναι το 206. Το Πατζέρο δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμη,εδώ τουλάχιστον.
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
Στην Αθηνα μεχρι σημερα 3/5 κυκλοφορησαν 4 μοντελα.1 Σουμπαρου σε χρωματα απο Ακροπολις,1 206 απο κορσικη,1 Φοκους παλι απο Ακροπολις και η Λαντσια ντελτα.Σε διαφημιστικο φυλλαδιο αναφερει προσεχη κυκλοφορια του Παντζερο και θα ακολουθησει (?) μια Λαντσια Στρατος.
-
Μια 037 Μοντε για νυχτερινες ειδικες του Ρερλ Κυοσο, μια Στρατος Αλιταλια ειδικα για Σαφαρι του Μουναρι Κυοσο, μια η Γουϊλιαμς που σκοτωσε το θεο (σε 1:43) Μινιτσαμπς παει το δωρον πασχα!!!
(Τα ρεστα εγιναν η κασετινα με τα 3 εξτεντετ του αρχοντα) -
Χμμ... Εγώ με το δώρο του Πάσχα πήρα τα παρακάτω:
De Lorean (ναι το κλασικό) από την Sun Star (άλλωστε είναι και η μόνη που το βγάζει)
Citroen HY του 1962 (ναι το παλιό φορτηγάκι) από την Solido
BMW Isseta 250 (ναι αυτό το μικρούλη!) από την Revell
Lamborghini Murcielago από την Hot Wheels
Subaru Impreza WRC του 2002 από την Solido .σύνολο έχω φτάσει στα 30 1/18...
-
Τελος κ για μενα αυτη την εποχη. Ηρ8αν κ τα τελευταια που περιμενα κ αρχιζω τα σχεδια για το καλοκαιρι.
UT Porsche 993 RS Λευκη (ebay, 15 λιρες)
AA Porsche 996 GT3 προ-facelift Κιτρινη (ebay, 30 λιρες)
ΑΑ Porsche 996 TurboS Μαυροπρασινη (montelissimo.de, 75 ευρω)
ΑΑ Μercedes E190 EVOII (ebay, 40 λιρες)
ΑΑ ΒΜW E30 M3 EVO Kοκκινη με σπασμενο πισω τζαμι!!! (modelenium.co.uk, 50 λιρες)Γμτ περιμενα οτι 8α 3εμπερδευα κ μου τυχε αυτο.. Εντωμετα3υ ειναι απο τα λιγα μοντελα που η8ελα τοσο πολυ κ το πηρα απο καταστημα κ οχι απο ebay. Ηταν κανονικα κλειστο, κανουριο, κ εχει μια ρογμη στη μεση του πισω παρα8υρου. Μαλλον απο το εργοστασιο.. Τσαντιστηκα πολυ γιατι δε 8ελω να μπω στη διαδικασια e-mail, refund η να περιμενω αλλη μια βδομαδα να το παρουν, μια να το φερουν κ μια να μου το στειλουν.. Απο την αλλη εδωσα αρκετα χρηματα για να κρατησω ενα ελλατωματικο μοντελο.. ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ!!!!
-
Να' μαι μετά τις γιορτές και εδώ. Είχα κάποιες φώτο να ανεβάσω πριν το Πάσχα αλλά έμεινα εκτός υπολογιστών οπότε τις ανέβασα τώρα. Είναι μερικές φώτο από τα 2 ράλι μοντέλα που πήρα (όλα τα λεφτά) και την turbo S που έχει υπέροχα χρυσά ρινίσματα στο μαύρο χρώμα και στο φως είναι κάτι το απίστευτο..
και γενικά εδώ: http://photobucket.com/albums/v468/Excell79/WRC/
(Εδιτ: το λαθάκι, λαθάκι όμως από την ΑΑ. Σαφώς και δεν ήταν ο Moya, αλλά ο Marti (όχι όμως Martin) )
-
Ο χρήστης JimClark έγραψε:
(Εδιτ: το λαθάκι, λαθάκι όμως από την ΑΑ. Σαφώς και δεν ήταν ο Moya, αλλά ο Marti (όχι όμως Martin) )
Άν δεν κάνω λάθος αυτό είναι Focus '02 - Καταλονία. Άν ναι, ο Sainz τότε έτρεχε με τον Moya, σωστά είναι τα ονόματα.
-
Ο χρήστης Christos M έγραψε:
Άν δεν κάνω λάθος αυτό είναι Focus '02 - Καταλονία. Άν ναι, ο Sainz τότε έτρεχε με τον Moya, σωστά είναι τα ονόματα.
Μαι έτρεχε με τον Moya, αλλά (αν θυμάμαι καλά) είχε πρόβλημα πριν την εκκίνηση και ξεκίνησε σίγουρα με τον Marti, όποτε ο JimClark έχει δίκιο.
Αποτελέσματα εδώ (εγκατέλειψε στην SS10 με έξοδο): http://www.rallybase.nl/index.php?type= ... rallyid=31
-
Σε προσφορά μπήκε η Veyron από το http://www.modelissimo.de . Όσοι έχετε καιρό να το επισκεφτείτε, κάντε μία βόλτα, έχει πολλά αμαξάκια στις προσφορές.
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Μαι έτρεχε με τον Moya, αλλά (αν θυμάμαι καλά) είχε πρόβλημα πριν την εκκίνηση και ξεκίνησε σίγουρα με τον Marti, όποτε ο JimClark έχει δίκιο.
Αποτελέσματα εδώ (εγκατέλειψε στην SS10 με έξοδο): http://www.rallybase.nl/index.php?type= ... rallyid=31
Μάθαμε και σήμερα κάτι !
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Αν θυμαστε ειναι οταν επεσε στα παρκαρισμενα αυτοκινητα θεατων μεσα στην ειδικη.Φιλε κυριε JimClark για τσεκαρε και την πινακιδα.Πρεπει να΄ναι ΕΚ 51 ΗΥΑ.
-
Ο χρήστης DAP έγραψε:
Αν θυμαστε ειναι οταν επεσε στα παρκαρισμενα αυτοκινητα θεατων μεσα στην ειδικη.Φιλε κυριε JimClark για τσεκαρε και την πινακιδα.Πρεπει να΄ναι ΕΚ 51 ΗΥΑ.
Yes, αυτό είναι
http://img.photobucket.com/albums/v468/ ... ainz13.jpg
-
Ερώτηση προς του γνώστες:
Ψάχνω σε μεταλλικό (ή συναρμολογούμενο) Nissan Micra προηγούμενης γενιάς (όχι αυτό που κυκλοφορεί τώρα) είτε πολιτικό είτε αγωνιστικό.
Μου είπαν ότι το έβγαζε η Fujimi.
Μήπως το έχει πάρει το μάτι σας σε κανένα μαγαζί;
Thnx -
Μερικές εικόνες από Γκαγιάρντο και το σουμπαρου ΣΤι Εστέιτ..
-
Επιτέλους πήρα την πρώτη μου Porsche και είναι μια 911 GT3 (facelift) λευκή... κουκλάρα, από την ΑΑ.
Ακόμα πήρα και το πρώτο μου NSU και είναι ένα TTS σε πορτοκαλί από την Revel.Και τα δύο πολύ όμορφα μοντελάκια!
-
Μόλις χτες τοποθέτησα την καινούρια βιτρινούλα που είχα παραγγείλει για τα μοντέλα μου. Είναι με πόρτες από τζάμι μπροστα, καθρέπτη πίσω και τα ράφια είναι επίσης από τσάμι. Υπάρχουν και σποτάκια στην πάνω πλευρά. Το αποτάλεσμα? Εκπληκτικό! Έχουν αναδειχτεί έτσι τα μοντέλα, ο φωτισμός από πάνω τα δείχνει σαν να βρίσκονται σε έκθεση αυτοκινήτων και επιπλέον ο καθρέπτης, πέρα από την αίσθηση ευρυχωρίας που δίνει, σου επιτρέπει να έχεις και μια πλήρη όψη των αυτοκινήτων.
Παράλληλα ήταν ευκαιρία να ρίξω ένα καθάρισμα στα μοντέλα (είχα αρκετούτσικο καιρό να το κάνω... ) και διαπίστωσα ότι το πινελάκι για το ξύρισμα κάνει πολύ καλή δουλειά. Δεν θυμάμαι ποιος το είχε αναφέρει, πάντως thnxs mate!!!
Όταν βγάλω καμιά φωτό, θα κοιτάξω να την postaρω...
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Μόλις χτες τοποθέτησα την καινούρια βιτρινούλα που είχα παραγγείλει για τα μοντέλα μου. Είναι με πόρτες από τζάμι μπροστα, καθρέπτη πίσω και τα ράφια είναι επίσης από τσάμι. Υπάρχουν και σποτάκια στην πάνω πλευρά. Το αποτάλεσμα? Εκπληκτικό! Έχουν αναδειχτεί έτσι τα μοντέλα, ο φωτισμός από πάνω τα δείχνει σαν να βρίσκονται σε έκθεση αυτοκινήτων και επιπλέον ο καθρέπτης, πέρα από την αίσθηση ευρυχωρίας που δίνει, σου επιτρέπει να έχεις και μια πλήρη όψη των αυτοκινήτων.Παράλληλα ήταν ευκαιρία να ρίξω ένα καθάρισμα στα μοντέλα (είχα αρκετούτσικο καιρό να το κάνω... ) και διαπίστωσα ότι το πινελάκι για το ξύρισμα κάνει πολύ καλή δουλειά. Δεν θυμάμαι ποιος το είχε αναφέρει, πάντως thnxs mate!!!
Όταν βγάλω καμιά φωτό, θα κοιτάξω να την postaρω...
Καλημέρα! Φίλε taurus, μήπως μπορείς να με ενημέρωσεις από που μπορώ να προμηθευτώ μια τέτοια βιτρινούλα και το πιθανό κόστος; Είμαι νέος στον μοντελισμό και ψάχνομαι!! Ευχαριστώ!!
-
Φίλε μου τη βιτρίνα την έκανα παραγγελία από μαγαζί που σχεδιάζει και κατασκευάζει έπιπλα. Είχα κοιτάξει διάφορα έτοιμα έπιπλα, σε διάφορα μαγαζιά, από ΙΚΕΑ, μέχρι ΕΝΑ&ΕΝΑ, δεν είχα μείνει ικανοποιημένος με αυτά που έβλεπα, οπότε η παραγγελία ήταν μονοδρομος.
Όσο για την τιμή, εξαρτάται από τα υλικά που θα χρησιμοποιηθούν. Για παράδειγμα τα τζάμια και ο καθρέφτης που έχει το δικό μου προσθέτουν στην τιμή. Εγώ έδωσα κάτι παραπάνω από 200 Ε, φιλικά. Πάντως ότι πληρώνεις παίρνεις... Και στην περίπτωση αυτή αξίζει να πληρώσεις κάτι παραπάνω... Εξάλλου την περιουσία σου θες να προστατέψεις...
Μεταλλικά και άλλα μοντέλα - Συλλογές