-
Ο χρήστης xristaras έγραψε:
ειρωνια ειναι αυτη φιλε μου???Φίλε μου, έχεις δει μέσα σε αυτό το φόρουμ να έχω ειρωνευτεί πουθενά;
Αν βρεις έστω και ένα δείγμα σε παρακαλώ να μου το πεις.ΟΧΙ δεν ειρωνεύτηκα!
Και αν έχεις παρατηρήσει γράφω και εγώ που και που σε αυτό το θρέντ, τα λιγοστά πράγματα που ξέρω για τον μοντελισμό.
Συνεπώς είναι άστοχο αυτό που είπες παραπάνω!Θανάσης.
-
ενα ναι η ενα οχι σε ρωτησα να μου πεις και οχι ολο το ιστορικο σου στο φορουμ...
-
M3 GTR.
http://photobucket.com/albums/v468/Excell79/M3GTR/
Ηtanso21, Αν θελεις ένα φόρουμ με 1:18 (και άλλες κλίμακες εννοείται)ξέρω ένα καλό, αλλά δεν είναι Ελληνικό. Κάνει να το πω εδώ μέσα?
-
Θέλω την m3gtr της autoart (1/18) στα χρώματα του 24ωρου στο Nurburgring (βγαίνει της minichamps αλλά σε 1/43). Ξέρετε αν έχει κυκλοφορήσει ή έρχεται στο μέλλον? Σε κάποιο site που έγραψε κάποιο παιδί ότι έχει reviews έλεγε 10/2005 το ίδιο και για την porsche 911RSR.
-
ενα ναι η ενα οχι σε ρωτησα να μου πεις και οχι ολο το ιστορικο σου στο φορουμ...Εγώ φίλε μου, ποτέ δεν απαντάω με ένα ναι ή με ένα όχι.
Ότι λέω το τεκμηριώνω και πόσο μάλιστα στον γραπτό λόγο, μέσα σε ένα φόρουμ όπου μπορούν να γίνουν πολύ εύκολα... οι παρεξηγήσεις.
Κατανοητό;Σε ευχαριστώ.
-
Ο χρήστης JimClark έγραψε:
Ηtanso21, Αν θελεις ένα φόρουμ με 1:18 (και άλλες κλίμακες εννοείται)ξέρω ένα καλό, αλλά δεν είναι Ελληνικό. Κάνει να το πω εδώ μέσα?Αν είχες την καλοσύνη, θα με βοηθούσες πολύ.
Απλά θέλω να διευρύνω τις ¨γνώσεις¨ μου, πάνω στον στατικό μοντελισμό.Και τα φόρα, πολλές αν όχι τις περισσότερες φορές βοηθάνε σε αυτό.
Σε ευχαριστώ πολύ.
-
http://www.diecastxchange.com/forum1 αν και το βλέπω down το σέρβερ τους απόψε... περιέργως..
Δουλεύει κανονικά τώρα..
-
Σημερα παρελαβα porsche 911 turboS special edition AA kai Porsche GT3 yellow AA.ευχαριστημενος ειδικα απο την πρωτη,αλλα αυτο που με απογοητευσε ειναι οτι δεν εχουν πλαινα τζαμια οπως τα αλλα μοντελα της εταιριας και θα γεμισουν σκονη στο εσωτερικο....
στα καπακια δεν κρατηθηκα και παρηγγειλα 3 προσφορες των 30 ευρω:
SUBARU WRX STI BLUE SCALE AA
MITSUBISHI EVO 6 WHITE SCALE AA
HONDA S2000 BLACK SCALE AAνα ναι καλα οι ανθρωποι που εχουν και αυτες τισ προσφορες γιατι στην ελλαδα θα τα ειχαμε χρυσοπληρωσει μερικα μοντελα...
-
να ναι καλα οι ανθρωποι που εχουν και αυτες τισ προσφορες γιατι στην ελλαδα θα τα ειχαμε χρυσοπληρωσει μερικα μοντελα...To πιασες το νόημα βλέπω. Την μαύρη την περιμένω και εγώ, αλλά πρώτα την πρώτη τριάδα. Μεγειά. Φωτογραφίες θα βγάλεις η δεν ασχολείσαι?
-
Ο χρήστης f1pilot έγραψε:
Χθες ήθελα να μικρύνω την λίστα μου κι έτσι αγόρασα την 917, την 911gt3rs (σε ασπρο-μπλε), και το ford RS200. Είδα και την m3gtr της minichamps αλλά δεν ήταν στα χρώματα που θέλω ενώ δεν με έπεισε και γενικότερα. Ωστόσο, αν δεν βρω της autoart θα αναγκαστώ να την πάρω. Έδωσα τη λίστα στο κατάστημα στην τσιμισκή (θεσ/νικη) και θα με ειδοποιήσουν τι υπάρχει διαθέσιμο. Αν δεν βρω κάτι θα ενημερώσω μήπως και έχει παρει το μάτι σας κανένα.Δε μου λες πιλοτε, στην τσιμισκη παραγγελιες αναλαμβανουν; Θα παω ετσι κι αλλιως στις επομενες μερες.
-
θελω να βγαλω φωτο αλλα δεν ξερω πωσ περνουν στο φορουμ
-
αυτο το μοντελισσιμο θα με καταστρεψει με το που παραγγελνω κατι αλλο απο αυτο που εχει προτεραιοτητα στη λιστα μου γιατι εχει ελλειψη 2 βδομαδες το φερνει στα καπακια και μου σπαει τα νευρα!!!!!!χθες παρηγγειλα παλι αφου περιμενα πανω απο 10 μερες να ξαναφερει M5 και την εφερε σημερα!!!!!!!!τα νευρα μου!!!!!!ηταν τα τελευταια 100 ευρω που ειχα!!!!!!!!
-
greo δυστυχώς αναλαμβάνουν αλλά μόνο κατ' όνομα και όχι κατ' ουσία. Ο αντιπρόσωπος της autoart φέρνει διάφορα κομμάτια και δεν μπορεις να παραγγείλεις σε αυτόν. Αυτος δεν έχει καν αποθήκη, όταν είναι να έρθουν τα κομμάτια που αυτός παραγγελνει στέλνει μια λίστα στα καταστήματα με τα πράγματα οπυ θα έρθουν για να του ζητήσουν τι θέλουν... Αν κάτι από αυτά σε βολεύει έχει καλώς, αλλιώς δεν γίνετε τιποτα... Τουλάχιστον αυτό έχω διασταυρώσει από 3 καταστήματα...
-
xristaras περίμενε για την Μ5, είναι σπέσιαλ έκδοση. Δε χρειάζεται να πληρώσεις 70 ευρώ για ένα 'καλο μέτριο' 1:18. Δεν είναι και κορυφή, αυτό εννοώ. Εκτός αν ντε και καλά το ήθελες σπέσιαλ έκδοση.. Πιο πολύ θα χαρείς τα 3 που παρήγγειλες. Guarantee..
Edit Για να μη γραφω νέο πόστ. Αναφέρω ότι τα 3 πρώτα ήρθανε. Γρήγορες εντυπώσεις.
-ΑΑ Γκαγιάρντο, όπως επισημαίνει το ειδικό φυλλάδιο ότι έτσι προφέρεται. Πολύ καλή ποιότητα βαψίματος, ΆΡΙΣΤΕΣ ρόδες/λάστιχα/φρένα, με μεταλλική υφή και φοβερά μικρές τρύπες στα διάτρητα δισκόφρενα. Είναι το χάιλάιτ του μοντέλου. Εσωτερικό πολύ καλό χωρίς να έχει το ουάου φάκτορ. Πολύ καλά φωτιστικά σώματα, μηχανή με αρκετά καλό ντιτέιλ και καπάκι μηχανής διαφανές για να βλέπεις χωρίς να σηκώνεις το 'καπώ'.
-ΑΑ Έβο 7 το περίεργο. Φοβερά απαίσιο χρώμα, το οποίο χτυπάει ελεεινά στο μάτι. Μου έχουνε πει ότι στον ήλιο φαίνεται θεσπέσια. Αλλά εδώ σήμερα βρέχει. Διαφορετικές ζάντες και φρένα, πολύ καλό εσωτερικό, τυπικό ΑΑ μοντέλο, ένα ελάχιστο κλικ καλύτερο από το απλό Έβο 7 (μάλλον)
και -- Μίνιτσαμπς Πόρσε 924. Η έκπληξη της παρέας. Το καλύτερο μοντελλάκι. Εξαιρετικό ντιτέιλ στη μηχανή με πολλά χρώματα καλώδια και τα διάφορα μέρη, αναδιπλούμενοι προβολείς, αναρτήσεις που δουλεύουν, 'ανασηκούμενο' πίσω πόρτ μπαγκάζ που είναι μαλακό πλαστικό τζαμάκι όπως το αυθεντικό, πανέμορφα καθίσματα με καρό 'chequered flag' επένδυση, δίσκοι μπροστά τάμπουρα πίσω (ήταν κατά βάθος VW, αν θυμάστε), εσωτερικό λιτό αλλά καθαρό και καλή μαύρη επένδυση τσόχας σαν της ΑΑ. Επίσης, πολύ καλά φώτα. Η Μίνιτσαμπς τείνει να καταργεί τα φωτάκια με το νεύρο στερέωσης στο κέντρο (εννοώ το attachment stub που κρατάει το κάθε πλαστικό στο τόπο του και κλασσικά έδειχνε ενοχλητικό...)
Φώτο αύριο, μόνο από την 924. Οι άλλες από Δευτέρα και μετά. Άντε και τα άλλα 4 με το καλό
-
Οι υπόλοιπες φώτο:
-
Παιδιά θέλω να παραγγείλω την 360 Modena Challenge Stradale. Θέλω την καλύτερη ποιότητα, τι προτείνετε?
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Παιδιά θέλω να παραγγείλω την 360 Modena Challenge Stradale. Θέλω την καλύτερη ποιότητα, τι προτείνετε?1/18 η 1/43?
Σε 1/18 βγαινει μονο απο την HotWheels απ'οσο 3ερω. Σε 1/43 ομως μπορεις να βρεις καλη ποιοτητα. Τωρα δε 8υμαμαι εταιρια κ τιμη.Κριτικη για την 924 JimClark? Tην ειδα σημερα αλλα δεν με τρελλανε για 40 λιρες.
-
Η συλλογή μου δεν...θα έπρεπε να λέγεται συλλογή γιατί έχω (σε περίοπτη θέση βέβαια) μια Jaguar E-Type , MB SLK200 MKI, VW New Beetle , και μία BMW 3-Series.
Θα ήθελα ένα 350Ζ, ένα MGB καθώς και Golf GTi MKIII σε λευκό.
Να πάω κέντρο Αθήνας? Άκουσα και για το Νο Limits! ?
-
Και εγώ δεν περίμενα να είναι κάτι το σημαντικό σαν μοντέλο, αλλά είχε 1-2 χαρακτηριστικά που μου άρεσαν. Καταρχήν η μηχανή είναι εξαιρετική, με καλώδια να έχουν χώρια χρώματα, και κάθε μέρος της μηχανής να είναι επίσης ξεχωριστό και όχι μια πλαστικούρα. Τα φώτα μπροστά είναι αναδιπλούμενα. Εσωτερικό αρκετά καλό, με επένδυση, σπαρτιατικό και ώς εκεί.
Φρένα και τροχοί αρκετά καλοί (όχι επιπέδου ΑΑ). Δίσκοι μπροστά, τάμπουρα πίσω . Υπάρχει και ανάρτηση που δουλεύει. Το χρώμα είναι ομοιογενές αλλά τα αυτοκόλλητα θέλουν προσοχή. Είναι decals και όχι tampos δηλαδή..
Επίσης, έχουνε πιάσει το εξωτερικό γλυπτό 100% και γενικά άξιζε τα 50 ευρώ που το πήρα, χωρίς να είναι ΤΟ μοντέλο. Συλλέγω Porsche και δε μπορούσα να το χάσω... Το συνιστώ πιο πολύ σε αυτούς που το θέλουν παρά σε όλο το κόσμο.
-
Ο χρήστης xtkz έγραψε:
Παιδιά θέλω να παραγγείλω την 360 Modena Challenge Stradale. Θέλω την καλύτερη ποιότητα, τι προτείνετε?
1/18 η 1/43?
Σε 1/18 βγαινει μονο απο την HotWheels απ'οσο 3ερω. Σε 1/43 ομως μπορεις να βρεις καλη ποιοτητα. Τωρα δε 8υμαμαι εταιρια κ τιμη.1/43 δεν θα είναι πολύ μικρή? Για 1/18 λέω.. Για τι τιμή μιλάμε και για τι ποιότητα η HotWheels?
Μεταλλικά και άλλα μοντέλα - Συλλογές