-
Απολύτως. Αν παρήγγειλες κάποια ημέρα, υπολόγισε 3-4 μέρες για να εγκριθεί η παραλαβή του χρηματικού ποσού και άλλες 7-15 για τα ταχυδρομεία της Ελλάδας.
Τα λέω ταχυδρομεία για να θυμίζει τα 'καφενεία'... Εμένα μου παίρνει το πολύ 20 μέρες. Π.χ. Τρίτη 14 του μήνα έκανα την κατάθεση, λογικά θα μου στείλουν το πακέτο τη Δευτέρα και θα έρθει μάλλον σε 7-10 μέρες... Κάπως έτσι πάει. Μέχρι ένα μήνα, αν και είναι υπερβολικό, είναι λογικό...
Τι παρήγγειλες ? -
το μοντελλισιμο ειναι πολυ αξιοπιστο...παραγγελνω εδω και μισο χρονο μεσω πιστωτικης...κανενα προβλημα...εμενα ποτε δεν κανουν πανω απο 7 ημερες να ερθουν αλλα μαλλον επειδη πληρωνω μεσω πιστωτικης οπως ειπα και πριν....
-
Ευτυχής κάτοχος μερικών alfa romeo (που σπανίζουν στο συγκεκριμένο topic και κρίμα είναι) http://www.pbase.com/meimaridis/alfa_romeo_scale_models
Αρχικά έκανα το λάθος και ξεκίνησα με διάφορα που μου άρεσαν όπως hummer, lancia stratos alitalia και καμια δυο ferrari αλλά τελικά περιορίστηκα στην μεγαλύτερη αγάπη μου. Την alfa
Στις φωτο δεν φαίνεται η 147 'cup' που αποκτήθηκε πρόσφατα...
Ερώτηση προς htanso21 : πόσο πήρες την 156?
-
Ο χρήστης Meimaridis έγραψε:
Ευτυχής κάτοχος μερικών alfa romeo (που σπανίζουν στο συγκεκριμένο topic και κρίμα είναι) http://www.pbase.com/meimaridis/alfa_romeo_scale_modelsΑρχικά έκανα το λάθος και ξεκίνησα με διάφορα που μου άρεσαν όπως hummer, lancia stratos alitalia και καμια δυο ferrari αλλά τελικά περιορίστηκα στην μεγαλύτερη αγάπη μου. Την alfa
Στις φωτο δεν φαίνεται η 147 'cup' που αποκτήθηκε πρόσφατα...
Ερώτηση προς htanso21 : πόσο πήρες την 156?
Την 156 την πήρα 55 ευρώ και είναι της Revell
Φιλικά Θανάσης.
-
Αναμένονται από Modellisimo Ε30 στα χρώματα Μ (warstainer) με ασπρες ζάντες της autoart και μπλε ac cobra με λευκές ρίγες τηε kyosho. Το τελευταίο αυτό μοντελάκι το είχα παραγγείλει από ένα site στη Γερμανια και ουδέποτε ήρθε, ούτε και μου επεστράφηκαν τα χρήματα. Ηταν και η μοναδική φορά που μια αγορά μέσω δικτύου δεν πήγε καλα.
-
καλησπερα σε ολους!
Καταρχας συνχαρητηρια σε ολους τους συντελεστες και συμμετεχοντες στο thread αυτο! Ειναι απο τα καλυτερα!
Ενα πολυ μεγαλο μπραβο στο φιλο που βγαζει αυτες τις υπεροχες φωτο στα μοντελακια του! Οταν τις ειδα στην αρχη τα περασα για πραγματικα αυτοκινητα!
Εχω και εγω μια πολυ μικρη και φτωχη συλλογη
Σε 1/18
- Ferrari Enzo
- Ferrari 355 Spider
- Ferrari Testarossa
- Honda S2000
- Toyota MR2
- Evo VI TME
- Evo VII
Σε 1/32
- Toyota MR2
- Evo VII WRC
- Porche 996
Σε 1/43
- 2 αγωνιστικα Toyota MRS
Νομιζω πως δεν ξεχασα καποιο!
Αυτο που θα ηθελα να ρωτησω ειναι το εξης:
Διαβασα πολυ προσεκτικα μια - μια ολες τις απαντησεις μεσα στο topic, αλλα πουθενα δεν υπαρχουν αναλυτικα οι διευθηνσεις και τα τηλ απο τα καταστηματα που πουλανε στην Αθηνα αλλα και στα υπολοιπα μερη που γνωριζουμε τα μοντελακια!
Εγω γνωριζω μονο το No limits ( λεπτομεριες στο http://www.no-limits.gr/index.jsp )
Και το καταστημα παιχνιδιων Dominion στην Γλυφαδα ( θα επανελθω με τηλ και adress )
Θα ηταν καλο να τα ειχαμε καπου ολα συγκεντρωμενα!
Κατι αλλο τωρα που ειδα και ισως καποιους να τους ενδιαφερει:
Αν καποιος θελει να βρει το Lancer Evo WRC:
http://www.ralliart.de/neptun/neptun.ph ... shopcat=16
Very detailed miniature of the Lancer WRC04 by Mattel, driver Gilles Panizzi. Doors and bonnet can be opened. Included in the set: tool box and wheels for snowy streets.
Part no. RAM10070
39.95 EURΕνδεχομενος να υπαρχει και αλλου, απλα το ειδα σκεφτηκα οτι λιγοι θα ειχαν ψαξει εκει και αναφερω το site! Εχει και μερικα ακομα σε 1/18 και αρκετα σε 1/43
Να εισται καλα και συνεχιστε αυτο το φοβερο topic!!!
-
Φίλε Θοδωρή καλησπέρα.
(είσαι ο γνωστός Θοδωρής από το EvoclubΔιευθύνσεις δεν βάζουμε για να μην θεωρηθεί διαφήμιση.
Άλλα αν κάποιος θέλει να μάθει για ένα κατάστημα, τότε κάνουμε τα ¨κουμάντα¨ μας μέσο Ρ.Μ.Φιλικά Θανάσης.
-
Ο χρήστης htanso21 έγραψε:
Φίλε Θοδωρή καλησπέρα.
(είσαι ο γνωστός Θοδωρής από το EvoclubΔιευθύνσεις δεν βάζουμε για να μην θεωρηθεί διαφήμιση.
Άλλα αν κάποιος θέλει να μάθει για ένα κατάστημα, τότε κάνουμε τα ¨κουμάντα¨ μας μέσο Ρ.Μ.Φιλικά Θανάσης.
Γεια σου Θαναση! Χαθηκες! Ηρθες περσυ σε μια συναντηση και απο τοτε μαυρα ματια!!! Ελπιζω να εισαι καλα! Παρακολουθησα το θεμα και ειδα οτι εχεις κανει μια πολυ μεγαλη προοδο με την συλλογη σου!
Αυτο που εγραψες περι διαφημισης για να ειμαι ειλικρινης δεν μου περασε απο το μυαλο και ισως εν μερη να ειναι σωστο. Απο την αλλη ομως δεν ειναι κριμα οταν καποιος θελει να ξοδεψει ενα Χ ποσο να γνωριζει απο ποια καταστηματα μπορει να ψωνισει?
Anyway, δεν θελω να φερω κανενος ειδους αναστατωση.
Μια ερωτηση που θελω να κανω και χρειαζομαι την βοηθεια των εμπειρων:
Θελω να βρω τα εξης:
- Peugeot 106 Rallye 1,6 8valves σε μπλε ( 1996 μοντελο )
- Mazda Miata 1,6 16 valves 101 hp 1993 μοντελο σε λευκο
Εχει κανεις υποψην του που μπορω να τα βρω? Ειτε απο καταστημα ειτε μεσο internet.
Σας ευχαριστω πολυ!
Θοδωρης
-
Θοδωρή καλησπέρα! ναι όντως χάθηκα... αλλά επίσης χάρηκα που σε είδα εδώ!
Και σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια!Έχουμε και λέμε:
Αν θες να ρωτήσεις για κάποιος κατάστημα δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα, απλά παίρνεις την απάντηση μέσο Ρ.Μ.Το Peugeot 106 δεν το έχω βρει πουθενά... και Ελλάδα και εξωτερικό.
Αλλά έχω βρει το 205 και σε απλή έκδοση και σε ¨πειραγμένο¨ που το βγάζει η Solido.
Για το που θα το βρεις εδώ είναι τα δύσκολα, γιατί δεν είναι ένα μοντέλο που πουλάει πολύ, με αποτέλεσμα να πρέπει να κοιτάς ένα ένα τα μαγαζιά αν τυχόν το έχουν.Τώρα για το Mazda είναι ελαφρά πιο εύκολα τα πράγματα. Δεν θυμάμαι όμως ποία εταιρία το βγάζει.
Θα κοιτάζω και θα σου πω.
Το πολύ πολύ, τα παραγγέλνεις από εξωτερικό και τα δύο μαζί.Για κοίτα και εσύ στο: http://www.modelissimo.de
Φέρνει και Ελλάδα.Τα λέμε όποτε θες...
Φιλικά
Θανάσης. -
Εδώ και μερικές μέρες είμαι ευτυχής κάτοχος μιας Mercedes 190E 2.5 16v Evo...
Απλά καταπληκτική λεπτομέρεια παρόμοια με την BMW E30 M3 Evo.
Και τα δυο είναι φτιαγμένα στο χέρι.Και ενός Citroen C2 S1600 καλούλη...
Φωτογραφίες μια από αυτές τις ημέρες.
-
ΔΙΑΒΑΖΩ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΑ ΜΟΝΤΕΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΑΖΕΨΩ ΚΑΙ ΓΩ ΜΕΡΙΚΑ.ΞΕΡΕΤΕ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΩ ΚΥΡΙΟΣ ΛΑΝΤΣΙΑ ΚΑΙ ΑΛΦΑΡΟΜΕΟ ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΜΑΖΕΡΑΤΙ?
-
Ο χρήστης LDriver έγραψε:
ΔΙΑΒΑΖΩ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΑ ΜΟΝΤΕΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΑΖΕΨΩ ΚΑΙ ΓΩ ΜΕΡΙΚΑ.ΞΕΡΕΤΕ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΩ ΚΥΡΙΟΣ ΛΑΝΤΣΙΑ ΚΑΙ ΑΛΦΑΡΟΜΕΟ ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΜΑΖΕΡΑΤΙ?Φίλε μου καλός ήλθες στην παρέα μας.
Για τι κλίμακα ενδιαφέρεσαι περισσότερο;
Αυτή η ερώτηση δεν έχει να κάνει φυσικά με τα καταστήματα αλλά την έκανα από καθαρή περιέργεια.Όταν λες Αθήνα εννοείς Αθήνα Αθήνα (κέντρο) ή γενικά στην Αττική;
Φιλικά Θανάσης.
-
Όταν λες Αθήνα εννοείς Αθήνα Αθήνα (κέντρο) ή γενικά στην Αττική;
Καλώς σας βρήκα.Βασικά μένω Σαρωνίδα οπότε μπορείς να καταλάβεισ πάνω-κάτω για ποιές περιοχές μιλάω.Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον.
Υ.Γ. Για όλες τις κλίμακες -
Μόλις μου ήρθαν από το Modellisimo η AC cobra της kyosho και η M3 E30 DTM 91 με οδηγό τον soper (στα χρώματα Μ και warsteiner με τις λευκές ζάντες ). H πρώτη είναι σε ποιότητα κλασικη kyosho, ενώ η δεύτερη είναι αλλού...
-
Μπράβο βρε φίλε! Πολύ ωραία μοντελάκια διάλεξες!
Το δεύτερο τι μάρκα είπαμε ότι είναι;
Α! και μην ξεχάσω... ανέβασε και καμιά φωτογραφία να τα δούμε και εμείς!Φιλικά Θανάσης.
-
Η δεύτερη είναι Auto Art. Θα ανεβάσω μερικές φωτογραφίες από μοντελάκια μου αλλα τα βλέπω και στεναχωριέμαι καθώς ακόμα δεν έχει φτιαχτεί η βιτρίνα που θέλω και τα έχω εκτεθιμένα στη σκόνη...
-
Φοβερο θεμα!Δεν καταφερα να το διαβασω ολο αλλα ειδα οτι κανατε αναφορα και στα μοντελα της deagostini..Εγω εχω αρκετα συνηθισμενα Burago και Maisto επειδη τα αλλα παραειναι ακριβα αλλα ειχα κανει και μια συνδρομη στην Deagostini και μπορω να πω οτι τα 1/43 μοντελα τους ειναι αρκετα καλης ποιοτητας!Μαλιστα στην τελευταια παραλαβη ειχε και την προθηκη για να τα βαλω(αρκτα καλη δουλεια).
Οποιος μενει προς τα νοτια προαστια μαγαζι που προτινω ειναι το Race models με αρκετα μεγαλη ποικιλια
Πρεπει να παω να παρω και το punto to s1600 απο το περιπτερο τωρα! -
Φίλε καλησπέρα.
Τα Deagostini δεν είναι και ότι το καλύτερο...
Για την τιμή τους είναι κάπως καλά, αλλά μέχρι εκεί.
Έχω μερικά στην συλλογή μου, αλλά γενικότερα δεν ασχολούμαι με τόσο μικρές κλίμακες. Συγκεκριμένα έχω τρία, την Delta, την Corolla και την Stratos.
Δεν νομίζω να πάρω άλλα της Diagostini.Όσο για την συλλογή σου από Bburago και Maisto... No collection is a collection without a Bburago αλλά μέχρι εκεί.
Το να μην παίρνεις ένα Auto art ή ένα Kyosho μόνο για την τιμή του, δεν είναι ότι το καλύτερο.
Δεν είπα να πάρεις όλα τα ακριβά αλλά καλό θα ήταν να έχεις μερικά τέτοια στην συλλογή σου.
Αντί να πάρεις 2 Maisto παίρνεις ένα Auto Art και παθαίνει πλάκα.
Ακόμα μπορείς να βρεις και προσφορές από ξένα e-shops.
Αλήθεια από Bburago και Maisto ποια έχεις;Φιλικά Θανάσης.
-
Ο χρήστης htanso21 έγραψε:
Φίλε καλησπέρα.
Τα Deagostini δεν είναι και ότι το καλύτερο...
Για την τιμή τους είναι κάπως καλά, αλλά μέχρι εκεί.
Έχω μερικά στην συλλογή μου, αλλά γενικότερα δεν ασχολούμαι με τόσο μικρές κλίμακες. Συγκεκριμένα έχω τρία, την Delta, την Corolla και την Stratos.
Δεν νομίζω να πάρω άλλα της Diagostini.Όσο για την συλλογή σου από Bburago και Maisto... No collection is a collection without a Bburago αλλά μέχρι εκεί.
Το να μην παίρνεις ένα Auto art ή ένα Kyosho μόνο για την τιμή του, δεν είναι ότι το καλύτερο.
Δεν είπα να πάρεις όλα τα ακριβά αλλά καλό θα ήταν να έχεις μερικά τέτοια στην συλλογή σου.
Αντί να πάρεις 2 Maisto παίρνεις ένα Auto Art και παθαίνει πλάκα.
Ακόμα μπορείς να βρεις και προσφορές από ξένα e-shops.
Αλήθεια από Bburago και Maisto ποια έχεις;Φιλικά Θανάσης.
Καλα το τελευταιο της Deagostini δεν ηταν καθολου καλο!
Ναι δικιο εχεις και τα Bburago ειναι τα περισσιτερα παλιοτερα αλλα λιγο μου καθεται στο λαιμο να παρω μοντελο με 80 ευρω!Αν βρω παντως καποιο περιεργο που το θελω οπωςδηποτε(NSU TT.Peugeot 205 gti)θα παρω!Παντως ειδα τα Solido και μου αρεσαν και εχουν μεγαλη ποικιλια οποτε ισως παρω και καποιοα Solido!
Απο Bburago εχω Reunault Alpine 110 1/24,Chevrolet Corevette 1/24 Ferrari 275 1/24,Jaguar E-Type 1/18 και καποια αλλα που ειναι ψιλιχαλια!Καλα το Dominion σττη Γλυφαδα αν και ειναι καταστημα παιχνιδιων εχει αρκετα AA και Minichamps αλλα τα ΑΑ σε αθλιες τιμες(85euro)!!
-
Το NSU TT αλλά το S (TTS) το έχω.
Το βγάζει η Revell και κάνει 30 ευρώ.
Για αυτά τα χρήματα ειναι απλά τέλειο!
Μεταλλικά και άλλα μοντέλα - Συλλογές