-
Το οτι υπάρχουν τυποι που πληρωνουν οσο οσο κι αυτο ακριβως εκμεταλλευονται οι εταιρειες με πρώτη και καλυτερη την Αutoart ειναι γνωστο φαινομενο.
Ο λογος που προσωπικα δε προβλέπω κι αλλη αυξηση για την S4 ειναι διοτι ειναι ήδη πανάκριβη για Autoart.Πόσο παραπάνω να πάει?Ελπιζω να επιβεβαιωθώ.
Τώρα για το αν οι τιμες θα πέσουν στη πορεια..έχω τις επιφυλαξεις μου.Συμφωνώ οτι οι νορμαλ τιμες για Signature κυμαινονται στο ευρος των τιμων που έγραψες(130-170).Δε το βλέπω ομως η S4 να πέφτει,μάλλον το αντιθετο.Εδω υπερτιμηθηκε η 037 της Kyosho..Εκτός βέβαια αν μιλαμε για auction,μοντέλο με ελλάτωμα κτλ..
Για τις UT GT2 θυμαμαι οτι ειχαμε χρησιμοποιησει μ'ενα φιλο μου που τα γνώριζε καλύτερα αυτά ενα πρόγραμμα automatic bid(auction sniper αν θυμάμαι καλά?).Ειχε θέσει ως οριο ενα ποσό και για τις 2 και το πρόγραμμα έκανε bid απο μόνο του εντός του προεπιλεγμενου χρηματικου οριου.Μολις η διαδικασια τέλειωσε ειδα οτι ημουν δευτερος με 15 και 10 ευρώ διαφορα.Τώρα τι να σου πώ,δε το χω ψαξει και πολύ για να ξερω τι παιζει.Το θέμα ήταν οτι και τα δύο ήταν σε mint κατάσταση,xωρις σκασμένα decals κτλ,πράγμα σπάνιο για UT.
-
-
Ο χρήστης Χριστος Τσικο έγραψε:
Δεν ειχα ποτε μου αγωνιστικα.Ποτε. Αλλα σ'αυτο δεν μπορεσα να αντισταθω, οποτε θα κανω και μια μικρη ομαδα (5-6μοντελα) απο αγωνιστικα(1/18 BMW 3.0 cls by autoart)
Από τα καλύτερα αγωνιστικά. Βάση ένα πολύ όμορφο κουπέ με τα απαραίτητα Gr.5 φουσκώματα και τα σωστά ΒΜW χρώματα.
.....@Δεν ειχα ποτε μου αγωνιστικα.Ποτε. Αλλα σ'αυτο δεν μπορεσα να αντισταθω, οποτε θα κανω και μια μικρη ομαδα (5-6μοντελα) απο αγωνιστικα
Δυστυχώς αυτά τα είπαν κι άλλοι
μόλις έκανες το πρώτο βήμα προς τον γκρεμό -
-
In the meanwhile, μια 155 αλλάζει τόπο διαμονής. Θα τη βάλω δίπλα στην ντελτόνα αρχικά να μη νιώθει κάπως ανάμεσα στα γερμανικά.
Vaggouras, εξαιρετική η συνεργασία, θετικό το feedback.
-
Ο χρήστης JimClark έγραψε:
In the meanwhile, μια 155 αλλάζει τόπο διαμονής. Θα τη βάλω δίπλα στην ντελτόνα αρχικά να μη νιώθει κάπως ανάμεσα στα γερμανικά.Vaggouras, εξαιρετική η συνεργασία, θετικό το feedback.
Περιμένουμε martini-ομαδική φωτογραφία
-
Ο χρήστης le man έγραψε:
Ενα ενδιαφερον βιντεάκι απο το εργοστασιο της Autoart στην Κινα.Lancia S4
Επανέρχομαι στο θέμα, τώρα που είδα καλύτερα το βίντεο. Είναι λίγο κακής ποιότητας τα αυτοκόλλητα ή μου φαίνεται; Μέχρι τώρα τα αυτοκόλλητα «τυπώνονταν» πάνω στα μοντέλα και έτσι διατηρούνταν περισσότερο, δεν ξεφλουδίζονταν, άντεχαν κλπ. Παλιότερα τα κολλούσαν με νερό όπως φαίνεται στο video για την S4. Αυτά τα αυτοκόλλητα είναι σαφώς πιο ευαίσθητα στο χρόνο, σε ξεφλούδισμα και καταστροφή (όσοι έχουν παλιά μοντέλα UT ή minichamps ξέρουν). Και δεν είδα πουθενά να περνάνε βερνίκι από πάνω για προστασία. Μου φαίνεται κακό να είναι όλα τα αυτοκόλλητα έτσι, ειδικά οι ρίγες martini που καταλαμβάνουν το μισό μοντέλο. Αυτά τα αυτοκόλλητα σε μοντέλο των 220 ευρώ;;;;
Πριν 3 χρόνια τα αγωνιστικά της Αutoart (Fulvia, 911 2,1 martini, κλπ) ήταν στα 70 ευρώ με εκπληκτικής ποιότητα σε βαφή και αυτοκόλλητα.
Επίσης, όταν η Κyosho πριν από 15 χρόνια έκανε σωστά τις 037 και τις Stratos είναι ενοχλητικό η Αutoart σήμερα (με τις τιμές που ζητάει και την «κορυφαία» σειρά signature) να κάνει λάθος στο άνοιγμα του εμπρός μέρους. Πρέπει να ανοίγει όλο το εμπρός μέρος και όχι μόνο ένα μικρό καπάκι.
-
και εν τω μεταξύ ο κινέζος στα εν λόγω πλάνα κάνει μεροκάματο με 3 4 ευρώ... ισως κ πολλά λέω;
-
Κινεζα πρεπει να ειναι
Συμφωνω ΑΠΟΛΥΤΑ με τον Elvet, αυτο το βιντεακι εμενα με αποθαρρυνε απο πιθανη αγορα, επισης η τοποθετηση με το χερι, ισως σε καποια μοντελα να μην ειναι απολυτα σωστη ως προς τη θεση του αυτοκολλητου (εβλεπα που προσπαθουσε να το ισιωσει).
Με αυτη την τιμη, γινεσε πολυ αυστηρος στην κριση σου -
Να ρωτησω ρε παιδια και κατι, υπαρχει σχεση μεταξυ UT models και Autoart, δηλαδη μηπως η πρωτη εξελιχθηκε στη δευτερη, ή ειναι δυο εντελως ανεξαρτητες εταιριες ?
-
Να ρωτησω ρε παιδια και κατι, υπαρχει σχεση μεταξυ UT models και Autoart, δηλαδη μηπως η πρωτη εξελιχθηκε στη δευτερη, ή ειναι δυο εντελως ανεξαρτητες εταιριες ?H UT ήταν μία ανεξάρτητη εταιρία μέχρι που αγοράστηκε από την Autoart και σταμάτησε την παραγωγή της. Τώρα το όνομά της ανήκει την Autoart.
-
Παιδια η S4 εχει λαθη,δεν ειναι μονο το μπροστινο καπω,τα χουν κανει ψιλοσκ@τ@ και στους τροχους.Για τα αυτοκολλητα μη βιαζεστε να βγαλετε συμπερασματα,δεν γνωριζετε απο τωρα την αντοχη τους.Προσωπικα δυσκολευομαι να πιστεψω οτι η εταιρια με την μεγαλυτερη παραγωγη στατικων 1/18 στον κοσμο χρησιμοποιει εν ετει 2013 decals και τεχνικες που χρησιμοποιουσε η UT το 1997.Kι επι του θεματος δηλαδη δεν ειναι ολα τα decals στο χερι,αν προσεξατε καλα το βιντεο τα πλαινα martini αυτοκολλητα 'κουμπωνουν'με μηχανημα σε 3 διαφορετικα σταδια.Ισως να δουλευονται στο χερι τα δυσκολα σημεια με εντονες καμπυλες η ευαισθητες επιφανειες(πλαστικο παρμπριζ).
Χρηστο φιλε μου θα απογοητευοσουν αν σου ελεγα τα λαθη που εχουν γινει στην F430 της BBR της οποιας εισαι(περηφανος) κατοχος..Για ριξε μια ματια στους θολους των τροχων και την αποσταση τους απ'αυτους,μισανοιχτα παραθυρα(??)..
Αν το ψαξουμε καλα καλα,σχεδον σ'ολα τα μοντελα θα βρουμε θεματα ποιοτικου ελεγχου(QC).To θεμα ειναι κατα ποσο θελουμε το μοντελο.Η S4 για οποιον αγαπαει τα rally ειναι must κι αλλες επιλογες πλην της Autoart δεν εχει.Σιγουρα δεν αξιζει τα λεφτα της,σιγουρα εχει λαθη(που μεχρι την τελευταια στιγμη ηλπιζα οτι θα διορθωθουν αλλα δεν..)αλλα αν πρεπει να διαλεξω αναμεσα σε μια μεταλλικη S4 απ'την Autoart και σε μια πλαστικη μαλακια που ισως στο μελλον βγαλει η Otto(η οποια παρεπιπτοντως εχει ανακοινωσει το αντιπαλο δεος της S4-Quattro S1)τοτε η επιλογη για μενα γινεται ακομα πιο ευκολη.
-
Ο χρήστης elvet έγραψε:
Να ρωτησω ρε παιδια και κατι, υπαρχει σχεση μεταξυ UT models και Autoart, δηλαδη μηπως η πρωτη εξελιχθηκε στη δευτερη, ή ειναι δυο εντελως ανεξαρτητες εταιριες ?
H UT ήταν μία ανεξάρτητη εταιρία μέχρι που αγοράστηκε από την Autoart και σταμάτησε την παραγωγή της. Τώρα το όνομά της ανήκει την Autoart.
Αρα υπηρξε περιοδος που κυκλοφορουσαν ταυτοχρονα, ως ασ πουμε ανταγωνιστριες εταιριες. Θελω να παρω καποια UT και το ρωταω για να δω τι να περιμενω απο ποιοτητα μοντελου (Εχω στο ματι μια BMW M3 e36 GTR της Ut, και βλεπω οτι το κατοσταρικο και πανω δε το γλυτωνω, αναρωτιεμαι αν τα αξιζει
-
Εγώ τόσα δε θα τα έδινα πάντως. ένα 50άρι 60άρι ναι. 30 ευρώ τα είχε ο γείτονας (μαγαζί) όταν τα πουλούσε . Τόσο πήρα την 911 993 GT2... την πολιτική. Οι αγωνιστικές είχαν 45άρι
-
Ο χρήστης JimClark έγραψε:
In the meanwhile, μια 155 αλλάζει τόπο διαμονής. Θα τη βάλω δίπλα στην ντελτόνα αρχικά να μη νιώθει κάπως ανάμεσα στα γερμανικά.Vaggouras, εξαιρετική η συνεργασία, θετικό το feedback.
**Καλορίζικη !! **
Ευχαριστώ πολύ για την αψογη επικοινωνία και συνεργασία
Περιμένω και εγω τις γνωστες σου απίστυτες φωτό με πρωταγωνίστρια πλέον την ιταλίδα....
-
Αποχαιρετώντας την Ιταλίδα....
Τα φώτα πέφτουν....
-
Ο χρήστης vaggouras έγραψε:
Αποχαιρετώντας την Ιταλίδα....Τα φώτα πέφτουν....
μοντέλο -κλασική αξία
-
Πραγματικά αυτό τον κωλόκαιρό σκέφτομαι και το παραμικρό έξοδο. Αλλά σε κάτι τέτοια, ...
πιστεύω ότι (ακόμα κ αν δε το είχα μοντελάκι) αν μου έλεγες σε 50 χρόνια από τώρα (Μπάουμλερ) θα σου έλεγα 155 (αν κ του μπιέλα την αφίσα είχα στο δωμάτιό μου, αλλά Α4 δε παίρνω )
-
H UT ήταν μία ανεξάρτητη εταιρία μέχρι που αγοράστηκε από την Autoart και σταμάτησε την παραγωγή της. Τώρα το όνομά της ανήκει την Autoart.
Αρα υπηρξε περιοδος που κυκλοφορουσαν ταυτοχρονα, ως ασ πουμε ανταγωνιστριες εταιριες. Θελω να παρω καποια UT και το ρωταω για να δω τι να περιμενω απο ποιοτητα μοντελου (Εχω στο ματι μια BMW M3 e36 GTR της Ut, και βλεπω οτι το κατοσταρικο και πανω δε το γλυτωνω, αναρωτιεμαι αν τα αξιζει
Παράλληλα υπήρξαν για λίγο διάστημα, αλλά και αφότου σταμάτησε η UT πολλά καταστήματα είχαν στοκ για χρόνια.
Τα UT ήταν πολύ καλά για την εποχή τους. Με τα τωρινά δεδομένα υπολείπονται, αλλά σε γενικές γραμμές είναι καλά. Το πόσο αξίζει το κάθε μοντέλο είναι αρκετά σχετικό. Για την e36 GTR που λες ούτε εγώ πιστεύω ότι αξίζει πάνω από 50 ευρώ, αλλά άντε βρέστο στην τιμή αυτή. Το θέμα είναι ποιό ακριβώς μοντέλο θέλεις. Με δεδομένο ότι το συγκεκριμένο είναι αγωνιστικό και δεν υπήρξε έκδοση δρόμου, εγώ θα έψαχνα μία αγωνιστική έκδοση (π.χ. valvoline, yokohama) και όχι τα plain body που δεν έχουν κάποιο νόημα για μένα. To κύριο πρόβλημα του μοντέλου ήταν οι τροχοί, όπου είτε οι ζάντες ξέβαφαν, είτε τα λάστιχα έλιωναν, είτε και τα δύο μαζί.
-
Ο χρήστης le man έγραψε:
Παιδια η S4 εχει λαθη,δεν ειναι μονο το μπροστινο καπω,τα χουν κανει ψιλοσκ@τ@ και στους τροχους.Για τα αυτοκολλητα μη βιαζεστε να βγαλετε συμπερασματα,δεν γνωριζετε απο τωρα την αντοχη τους.Προσωπικα δυσκολευομαι να πιστεψω οτι η εταιρια με την μεγαλυτερη παραγωγη στατικων 1/18 στον κοσμο χρησιμοποιει εν ετει 2013 decals και τεχνικες που χρησιμοποιουσε η UT το 1997.Kι επι του θεματος δηλαδη δεν ειναι ολα τα decals στο χερι,αν προσεξατε καλα το βιντεο τα πλαινα martini αυτοκολλητα 'κουμπωνουν'με μηχανημα σε 3 διαφορετικα σταδια.Ισως να δουλευονται στο χερι τα δυσκολα σημεια με εντονες καμπυλες η ευαισθητες επιφανειες(πλαστικο παρμπριζ).Αν το ψαξουμε καλα καλα,σχεδον σ'ολα τα μοντελα θα βρουμε θεματα ποιοτικου ελεγχου(QC).To θεμα ειναι κατα ποσο θελουμε το μοντελο.Η S4 για οποιον αγαπαει τα rally ειναι must κι αλλες επιλογες πλην της Autoart δεν εχει.
Αναμφίβολα δεν υπάρχει μοντέλο χωρίς λάθη, αλλά κάποια λάθη είναι σοβαρότερα και κάποια όχι. Βέβαια, υπάρχει και η προσωπική αξιολόγηση λαθών. Για το S4, μόνο για την αναμενόμενη τιμή, αλλά και την σπέκουλα της autoart με την αναμονή για 5-6 χρόνια, είμαι πολύ αυστηρός, ειδικά για πράγματα που θεωρώ βασικά όπως τα αυτοκόλλητα (θα δούμε στην πράξη) και το σχεδιασμό (άνοιγμα μπροστινού μέρους). Για τους τροχούς, έχει γίνει πολλή κουβέντα, αλλά εμένα δε με πειράζει ιδιαίτερα, η όποια λάθος επιλογή, άλλωστε σε κάθε αγώνα γίνονταν πολλές αλλαγές σε ζάντες και λάστιχα. Σαφώς θα ήθελα να είναι οι σωστές ζάντες στα martini και να υπάρχουν οι μαύροι έξτρα δίσκοι αερισμού μπροστά, αλλά πιο πολύ μ’ ενδιαφέρει να είναι σωστή η επιλογή ανά αγώνα, δηλαδή οι χωμάτινοι αγώνες με χωμάτινα κοκ, πράγμα που το έκανε σωστά η autoart. Θα δούμε προσεχώς το μοντέλο, αν και λογικά θα περιμένω μέχρι να το βρω στην τιμή που θέλω (αυστηρά
Μεταλλικά και άλλα μοντέλα - Συλλογές