-
Ειναι φοβερό κομμάτι παρά τα λάθη.για κάποιον φανατικό δεν μπορεί να λειπει.αλλα τέτοιες τιμές είναι μερικές φορες αποτρεπτικές
-
Ο χρήστης elvet έγραψε:
To κύριο πρόβλημα του μοντέλου ήταν οι τροχοί, όπου είτε οι ζάντες ξέβαφαν, είτε τα λάστιχα έλιωναν, είτε και τα δύο μαζί.Παράδοση στα UT
Αυτής οι ζάντες κολλάνε, ακόμα...
όπως και αυτής που πλέον δε ξέρω από που να την πιάσω για να μη ξεκολλήσουν τα ταλαίπωρα αυτοκόλλητα
-
Ο χρήστης JimClark έγραψε:
To κύριο πρόβλημα του μοντέλου ήταν οι τροχοί, όπου είτε οι ζάντες ξέβαφαν, είτε τα λάστιχα έλιωναν, είτε και τα δύο μαζί.
Παράδοση στα UT
Αυτής οι ζάντες κολλάνε, ακόμα...
όπως και αυτής που πλέον δε ξέρω από που να την πιάσω για να μη ξεκολλήσουν τα ταλαίπωρα αυτοκόλλητα
Εχω ακριβώς τα ίδια και συμφωνώ, ειδικά για τις βαμμένες ζάντες, όπως της εικονιζόμενης GT2 και της e36 GTR που σχολίασα νωρίτερα.
-
Σε σημείο που όταν τις ακουμπάς και τις δώσεις πίεση μένει το δαχτυλικό αποτύπωμα και παραμορφώνεται 'σέρνεται' η μπογιά. Περίεργα υλικά, αλλά μοντελάκια για το value for money. Τσόχες, δισκόφρενα που γύριζαν, χωρίς stubs τα φώτα, όμορφo modeling στο σασί. Την τούρμπο την είχα πάρει από έναν τύπο στην Αθήνα 90 ευρώ. Τόσο την ήθελα. Τα αδερφάκια της RS, Carrera S , 4S, targa, τα τσάκωσα τελευταία στιγμή μέσω ebay από φίλο που ήταν στις Αμερικές
Μόνο η Turbo S μου λείπει, οπότε αν κανεις.....
-
Ο χρήστης elvet έγραψε:
Για το S4, μόνο για την αναμενόμενη τιμή, αλλά και την σπέκουλα της autoart με την αναμονή για 5-6 χρόνια, είμαι πολύ αυστηρός, ειδικά για πράγματα που θεωρώ βασικά όπως τα αυτοκόλλητα (θα δούμε στην πράξη) και το σχεδιασμό (άνοιγμα μπροστινού μέρους). Για τους τροχούς, έχει γίνει πολλή κουβέντα, αλλά εμένα δε με πειράζει Θα δούμε προσεχώς το μοντέλο, αν και λογικά θα περιμένω μέχρι να το βρω στην τιμή που θέλω (αυστηρά
-
δεν μου λετε ρε παιδια .υπαρχει τροπος να βγουν αυτοκολητα χωρις να χαλασουν;δεν μοιλαω για αγωνιστικες κατασκευες που ειναι τιγκα αλλα για πολιτικα.
-
Αλεξανδρε νομιζω ειναι δυσκολο εγχειρημα, ακομα και απλα αυτοκολλητα, (οχι τυπομενα μεσα στη βαφη) αν προσπαθησεις, μπορει να χαλασεις τη βαφη (να βγει μαζι τους), με καποιο πλαστικο εργαλειο... εγω δεν θα το τολμουσα
-
An theleis aplws na ta afaireseis zestane ta me ena pistolaki kai tha vgoun eukola. Omws tha katastrafoun.
-
Βαγγέλη, πολύ μαστεριά στο πακετάρισμα. Ψάρωσα (λίγο) με το αρχικό κουτί Adidas, λέω λες κανα πρωταπριλιάτικο
Η κούκλα εξοικειώνεται με το περιβάλλον. Φωτός κτλ με το που τελειώσω τα βαψίματα!
Εεεευχαριστώ!
-
Βαγγέλη, πολύ μαστεριά στο πακετάρισμα. Ψάρωσα (λίγο) με το αρχικό κουτί Adidas, λέω λες κανα πρωταπριλιάτικοΗ κούκλα εξοικειώνεται με το περιβάλλον. Φωτός κτλ με το που τελειώσω τα βαψίματα!
Εεεευχαριστώ!
Να την χαιρεσαι την καλλιγραμη ιταλιδα!!
Περιμενω τις γνωστες απιστευτες φωτογραφίες σου...Οσο για το πακεταρισμα...ηταν το πρωτο μοντελο που αποχωρίζομαι και φοβομουν αρκετά ην αποστολή
γιατι θα ηταν πραγματικα κριμα να γινει η οποιαδήποτε ζημιά.
Χαιρομαι που εφτασε σωο και αβλαβεςΕυχαριστω πολυ και πάλι!!
-
Σκέφτομαι να πάρω την Alfa 155 autoart την αγωνιστική Larini 1993, τι λεται αξίζει τα 180 που κοστίζει;
-
Ο χρήστης Χριστος Τσικο έγραψε:
Σκέφτομαι να πάρω την Alfa 155 autoart την αγωνιστική Larini 1993, τι λεται αξίζει τα 180 που κοστίζει;Ωχ, άρχισε ήδη ο κατήφορος που λέγαμε εάν αρχίσεις με τα αγωνιστικά δύσκολα τα πράγματα!
Δεν το έχω δει από κοντά, αλλά από τις φωτογραφίες φαίνεται πολύ καλό σε κάθε λεπτομέρεια. Υπάρχει η προσωπική γνώμη για την αξία του κάθε μοντέλου (οι πολλαπλές απαντήσεις στην ερώτηση, πόσα θα έδινες για το χ, ψ μοντέλο). Οι εναλλακτικές επιλογές σου, για την 155, είναι πολύ συγκεκριμένες. Υπάρχει η UT από το 1990 τόσο, που ανοίγουν μόνο οι πόρτες και η ολοκαίνουργια HPI στη μισή τιμή αλλά δεν ανοίγει τίποτα (sealed model). -
Μετά από ενδελεχές ψάξιμο στα αρχεία του υπολογιστή βρήκα κάποιες παλιές, και όχι ιδιαίτερα καλές φωτογραφίες από μοντέλα της συλλογής μου. Ξεκινάω με φωτογραφίες κινητήρων. Όλα σε κλίμακα 1/18.
Ferrari
Alfa Romeo
Lancia
Audi
BMW
Lotus
-
Maserati
Mercedes
Aston Martin
Nissan
Porsche
Lamborghini
Honda
Mini
Toyota
Volvo
Ford
Opel
Subaru
Mitsubishi
Jaguar
-
Tην καλύτερη την αφησες για το τέλος?..
Αντε,μια κι απο μένα
-
Ενα Martini ακόμα...
-
forums.project118.com/viewtopic.php?t=3561
Αξίζει να το κάνεις ή θα καταστρέψείς το μοντέλο;
-
Για καθαρισμό μοντέλων, λέει με πανάκι για τα γυαλιά; Η σκόνη από το τζάκι τα έχει κάνει όλα....
-
Ο χρήστης sexyspiros έγραψε:
forums.project118.com/viewtopic.php?t=3561Αξίζει να το κάνεις ή θα καταστρέψείς το μοντέλο;
Τα ερωτήματα είναι πολλά και διαφορα....
- Εχεις τα εργαλεία?
- Εχεις τα υλικά?
- Πιάνουν τα χερια σου?
- Το κατέχεις απο θεμα βαψίματος?
- Το έχεις ξανακάνει?
- Εχεις ασχολήθεί ποτε με στατικό μοντελισμο (όχι diecast αλλα τα κλασσικά συναρμολογούμενα..?)
- Σε τι κόστους μοντελο σκοεπευεις να το κάνεις
Προσωπικά ποτέ δεν το έχω κάνει και πολύ δυσκολα θα το επιχειρούσα...
παρόλο που εχω ασχοληθεί με τα συναρμολογόύμενα σε σχετικό βαθμό και εχω και καποια υλικά μοντελισμού (κόλλες, σπρευ, πινελα, στοκο κτλ κτλ) -
Για καθαρισμό μοντέλων, λέει με πανάκι για τα γυαλιά; Η σκόνη από το τζάκι τα έχει κάνει όλα....Προσφατα καθαρισα κάποια μοντελα μου.
Αρχικα φύσιμα (κλασσικά...)
Μετά με ενα μαλακό πινελάκι (αυτο για βαψιμο ζωγραφικής...)
Επειτα χρησιμοποίησα βαμβακι (ενα μικρο κομματι) ελαχιστα (ίσα ίσα) βρεγμενο με νερακι.
Μετα σκετο βαμβακιΤο αποτελεσμα ήταν ικανοποιητικότατο και πιστευω ακίνδυνο
(εκτος απο το κομματι με το νερό γιατι αν το παρακάνεις τα αυτοκόλλητα ίσωςς κινδυνέψουν αναλογως και της καταστασης τους...)Απαραίτητο προσόν: ΥΠΟΜΟΝΗ
Μεταλλικά και άλλα μοντέλα - Συλλογές