-
Ο χρήστης vaggouras έγραψε:
Ενα νυχτερινό υπήρξε το #1 Martini , Rally Monte Carlo Rohrl , W / Geistdorfer Ch. ,1983 Kyosho 08301B και το άλλο χωρίς τον πίσω προφυλακτήρα ήταν το #5 1984 TOUR DE CORSE Martini / No.5 Kyosho 08301A
Τα είχα πάρει τότε που πρωτοβγήκαν με τα παλιά κουτιά που έπρεπε να ξεβιδώσεις 8 βίδες για να ανοίξουνΝαι,το νουμερο 5 ήταν του Αlen,TDC με νυχτερινους προβολεις.
Δεν είχε νυχτερινούς προβολείς, μόνο το #1 είχε, το οποίο δεν ξαναβγήκε.
Πιστευω ότι εννοείται αυτό ??
Τι μοντέλο! Από τότε που το αγόρασα, άλλαξε 100% ο τρόπος που κοιτάω τα μοντέλα
ΒΤW η S4 βγήκε σε κανένα μαγαζί;
-
Kαι επειδή κάποτε είχα πει να ανεβασω ότι επιζεί από τη συλλογή και δεν είναι κρυμμένο λόγω παιδιού, ιδού:
- Η βιτρίνα που μας αγόρασε η πεθερά για ποτήρια κι άλλες αηδίες. Προσπάθησα να δώσω την ατμόσφαιρα που δίνει όταν έχουμε χαμηλό φωτισμό και τα εσωτερικά φώτα αναμμένα. Στον καθρέφτη αντανακλάται και η κοιλάρα μου
- Τα WRC εξορίστηκαν σε ψηλά ράφια κάποιας βιβλιοθήκης
Φόρμουλες και 1:43 είναι σε κούτες στο πατάρι
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
....- Η βιτρίνα που μας αγόρασε η πεθερά για ποτήρια κι άλλες αηδίες.....
Κάπου τελικά χρησιμεύουν και οι πεθερες σε αυτό το κόσμο!!
- Τα WRC εξορίστηκαν σε ψηλά ράφια κάποιας βιβλιοθήκης....
Διακρίνω κάποια πολύ αξιόλογα WRC κομμάτια!!
Αν και λίγο απροστατευτα ίσως σε σχεση με αυτά της βιτρίνας....(?) -
Η γυναίκα μου μισεί τα WRC και αρνείται να τα βάλει στη θαλπωρη της βιτρίνας. Προτείνει για προστασία κούτα και πατάρι τώρα που μεγαλώνει το παιδί
-
@greo Πολύ ωραία και προσεκτικά επιλεγμένα τα αγωνιστικά σου.
Δεν ξέρω ποιός αποφασίζει στο σπίτι σας για τις βιτρίνες, αλλά μία λύση είναι η προσθήκη 3 γυάλινων ραφιών στη βιτρίνα (απ‘ οτι φαίνεται υπάρχει χώρος), οπότε χωράν άλλα 15 μοντέλα και όλα θα είναι καλύτερα.
Η λάντσια δ S4 αναμένεται μέχρι τον Μαιο, αλλά δύσκολα θα πέσει κάτω από τα 170/180 ευρώ. -
H S4 θα βγει Mαιο/Ιουνιο απο την ακριβη σειρα της Autoart(Signature).Οσοι ενδιαφερεστε υπολογιστε γύρω στα 210-220.Σε καμια περιπτωση 170 και 180 εκτός κι αν μιλαμε για να κανα auction στο ebay αλλα και πάλι δύσκολο.
-
Ωραια συλλογη Greo, και μια χαρα η βιτρινα. Για μενα η βιτρινα ειναι πλεον η πρωτη προτερεοτητα, συλλεκτης χωρις βιτρινα ειναι μισος συλλεκτης....
-
Ο χρήστης le man έγραψε:
H S4 θα βγει Mαιο/Ιουνιο απο την ακριβη σειρα της Autoart(Signature).Οσοι ενδιαφερεστε υπολογιστε γύρω στα 210-220.Σε καμια περιπτωση 170 και 180 εκτός κι αν μιλαμε για να κανα auction στο ebay αλλα και πάλι δύσκολο.Το παρακαναν εκει στην autoart
-
Σχεδόν όλες οι εταιρειες έχουν ακριβύνει τα μοντέλα τους,δεν ειναι μόνο η Autoart.Εχουν αλλάξει κατα πολύ τα δεδομένα γενικα σε σύγκριση με 5-6 χρόνια πριν.Οσο αυξανεται το παραγωγικό κόστος κι οσο μειωνεται το αγοραστικο ενδιαφέρον τόσο πιο ακριβο θα γινεται το χόμπυ.
Οπως και να χει την S4 θα την πάρω κι ας μου κόψουν το ρευμα
-
Ο χρήστης le man έγραψε:
....... Οπως και να χει την S4 θα την πάρω κι ας μου κόψουν το ρευμαΣωστος!
Ειμαστε ολοι αρρωστοι τελικά!!
Και δεν βλεπω γιατρειά με τιποτα.... -
Faralli & Mazzanti EVANTRA by Frontiart
-
Συμφωνώ οτι ειναι αρρώστια.αλλα σε αυτά τα λεφτά παίρνεις πολύ αανώτερο όπως exoto
-
Δε θα είναι όμως S4. To θέμα είναι πως και τι θα πω στο έτερον.
-
Ο χρήστης alex19871987 έγραψε:
Συμφωνώ οτι ειναι αρρώστια.αλλα σε αυτά τα λεφτά παίρνεις πολύ αανώτερο όπως exotoΔεν αρκει μόνο η λεπτομέρεια ενός μοντέλου για να τ'αγοράσεις,πρέπει να σου αρέσει και σαν θέμα.Προσωπικα ας πούμε θεωρώ τα cmc έργα τέχνης.Δεν έχω όμως κανένα στη συλλογή μου γιατι πλήν ελαχιστων εξαιρεσεων το κλασικο αυτοκινητο δε με τραβαει σαν θέμα οσο τα ράλλυ ή τα group c του Λε Μαν.
Kαι τα exoto που παιζουν στα 200 ευρώ δεν ειναι τοσο ανωτερα οσο νομιζεις απο ένα Autoart Signature.Tα exoto που πραγματικα 'σπέρνουν' και σε λεπτομέρεια και σε livery κάτω απο 350 δε τα βρισκεις..
-
Τεσπα...συμφωνώ επειδή και εγώ τα έχω σκάσει.εγώ αυτό που περιμένω από autoart ειναι το Nissan skyline r34 nismo z-tune z2.
-
-
Καταπληκτικό μοντέλο, αλλά αν σου βγεί το όνομα... Ακόμα γράφει MERCEDS στο καπάκι της μηχανής; Για σήκωσε καπώ;
-
Ο χρήστης JimClark έγραψε:
Καταπληκτικό μοντέλο, αλλά αν σου βγεί το όνομα... Ακόμα γράφει MERCEDS στο καπάκι της μηχανής; Για σήκωσε καπώ;Ok, το γραφουν κανονικα, ηταν ετσι η πρωτη εκδοση?
-
Όχι στην αρχική έκδοση είχε ενα λάθος.από Ελλαδα το πήρες στα 110?
-
Ο χρήστης Χριστος Τσικο έγραψε:
Καταπληκτικό μοντέλο, αλλά αν σου βγεί το όνομα... Ακόμα γράφει MERCEDS στο καπάκι της μηχανής; Για σήκωσε καπώ;
Ok, το γραφουν κανονικα, ηταν ετσι η πρωτη εκδοση?
Οχι σε όλες, σε κάποιες dealer edition αρχικά υπήρχε το λάθος, αλλά μετά διορθώθηκε. Στο δικό μου ήταν εντάξει
Μεταλλικά και άλλα μοντέλα - Συλλογές