-
Ο χρήστης le man έγραψε:
Γράφω οτι δεν γνωρίζω κανέναν απ'τους δύο προσωπικά αλλα ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ δεν τυγχάνουν λύπησης.Δε χρειάζεται συντακτική ή νοηματική ανάλυση φίλε μου,αρκεί να μη παίζεις με τις λέξεις.Φυσικά υπάρχουν και εξαιρέσεις.Μιλάω για τον κανόνα όμως και έχω αναφερθεί και στο παρελθόν σ'αυτό το θέμα αν κοιτάξεις προηγούμενα πόστ.Δεν έχω τίποτα με τον χριστιανό στο Γαλάτσι,έλεος..δεν παίζω με τις λέξεις σου φίλτατε... Συγγνώμη αν νόμισες κάτι τέτοιο,
...προφανώς και χρειάζεται ανάλυση αλλά δεν είναι επί του παρόντος (π.χ. ότι το γενικότερο εσωκλείει το ειδικότερο...) Έλεος από τον θεό, όχι από μένα...
Να προσέχεις τι γράφεις γιατί ο κύριος απ΄το Γαλάτσι, ο οποίος δεν γνωρίζω κατά πόσο είναι Χριστιανός*, είναι προπάντων Κύριος και ενδιαφερόταν για τους πελάτες του πολύ, με πολλές χάρες σε εργασίες επισκευής που κανονικά, στο εξωτερικό, μιας και αναφέρεσαι σε αυτό λόγο site, θα χρεώνονταν σημαντικά αλλά οι 'έλληνες' πελάτες θεωρούσαν υποχρέωσή του... Πάρε και δώσε είναι οι ανθρώπινες κοινωνίες, αν τώρα θέλετε όλοι να φωνίζετε ιντερνετικά και να έχετε μετά κοινωνία, με γειά σας με χαρά σας αλλά θα σας μείνει ο υπολογιστής για κοινωνός.
- τι ιστορία είναι αυτή με την θρησκεία?
-
Αμα μάθει ο κ....ς σου στα Exoto αντε να συμβιβαστείς με Autoart...Aν σου έδινε την f430 της BBR αρκετό καιρό πριν κλείσει τότε μπράβο του γιατί είναι μια λογική τιμή για ενα καταπληκτικό μοντέλο.
-
Ο χρήστης Χριστος Τσικο έγραψε:
Συμφωνω για τους περισσοτερους, αυτος ομως στην Πετρουπολη ηταν σωστος. Πουλουσε αρκετα καλα,ιδιως τα πιο ακριβα (Ακομα κλαιω μια Ferrari 430 spider της BBR, μου την εδεινε 200e) και ειχε μεγαλη ποικιλια απο παλια της Autoart της Minichamps και της Kyosho. Ειχα παει και σε αλλα και ηταν απαραδεκτοι. Βεβαια τωρα και οι εταιριες εχουν ξεφυγει, αλλα αμα μαθει ο κ.... σου στα autoart, που να παρεις Maisto!!! (χαχαχα)κι εμένα ο άλλος, του Γαλατσίου, μου είχε φερθεί, όπως συνήθιζε με όλους όσους είχα τείχει να γνωρίσω πελάτες του, κύριος και έχω κλάψει κι εγώ μια Bugatti της CMC... αλλά μάλλον βρήκα μια μαύρη και έχω ξετρελαθεί απ΄την χαρά μου που θα μπορέσω να την έχω, έχει πάνω άπο 1800κομμάτια!!!
-
Ο χρήστης vellerefontis έγραψε:
Γράφω οτι δεν γνωρίζω κανέναν απ'τους δύο προσωπικά αλλα ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ δεν τυγχάνουν λύπησης.Δε χρειάζεται συντακτική ή νοηματική ανάλυση φίλε μου,αρκεί να μη παίζεις με τις λέξεις.Φυσικά υπάρχουν και εξαιρέσεις.Μιλάω για τον κανόνα όμως και έχω αναφερθεί και στο παρελθόν σ'αυτό το θέμα αν κοιτάξεις προηγούμενα πόστ.Δεν έχω τίποτα με τον χριστιανό στο Γαλάτσι,έλεος..
δεν παίζω με τις λέξεις σου φίλτατε... Συγγνώμη αν νόμισες κάτι τέτοιο,
...προφανώς και χρειάζεται ανάλυση αλλά δεν είναι επί του παρόντος (π.χ. ότι το γενικότερο εσωκλείει το ειδικότερο...) Έλεος από τον θεό, όχι από μένα...
Να προσέχεις τι γράφεις γιατί ο κύριος απ΄το Γαλάτσι, ο οποίος δεν γνωρίζω κατά πόσο είναι Χριστιανός*, είναι προπάντων Κύριος και ενδιαφερόταν για τους πελάτες του πολύ, με πολλές χάρες σε εργασίες επισκευής που κανονικά, στο εξωτερικό, μιας και αναφέρεσαι σε αυτό λόγο site, θα χρεώνονταν σημαντικά αλλά οι 'έλληνες' πελάτες θεωρούσαν υποχρέωσή του... Πάρε και δώσε είναι οι ανθρώπινες κοινωνίες, αν τώρα θέλετε όλοι να φωνίζετε ιντερνετικά και να έχετε μετά κοινωνία, με γειά σας με χαρά σας αλλά θα σας μείνει ο υπολογιστής για κοινωνός.
Αστο αδερφέ..είσαι αλλού..και μη μου γράψεις περι συγγένειας για το αδερφέ.Σχήμα λόγου λέγεται.
-
Ο χρήστης le man έγραψε:
Γράφω οτι δεν γνωρίζω κανέναν απ'τους δύο προσωπικά αλλα ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ δεν τυγχάνουν λύπησης.Δε χρειάζεται συντακτική ή νοηματική ανάλυση φίλε μου,αρκεί να μη παίζεις με τις λέξεις.Φυσικά υπάρχουν και εξαιρέσεις.Μιλάω για τον κανόνα όμως και έχω αναφερθεί και στο παρελθόν σ'αυτό το θέμα αν κοιτάξεις προηγούμενα πόστ.Δεν έχω τίποτα με τον χριστιανό στο Γαλάτσι,έλεος..
δεν παίζω με τις λέξεις σου φίλτατε... Συγγνώμη αν νόμισες κάτι τέτοιο,
Αστο αδερφέ..είσαι αλλού..και μη μου γράψεις περι συγγένειας για το αδερφέ.Σχημα λόγου λέγεται.
άμα θες να μην παρεξηγούνται οι φράσεις σου ή λέξεις σου να χρησιμοποιείς άλλες... όταν κάποιον που ούτε καν γνωρίζεις τον αποκαλείς 'αδερφέ' περιπεχτικά και ψιλο-ειρωνικά, τότε γιατί να μην απαντήσει... Ελληνικά ξέρω, εσένα δεν ξέρω και δεν χρειάζεται να προχωρίσει άλλο αυτό, απλή διαφορά αντίληψης είναι αφού, όπως έγραψες, είμαι αλλού!
-
Εγώ έγραψα για τις περισσότερες των περιπτώσεων που καθιστούν το χόμπυ ακόμα πιο ανέφικτο για όσους ασχολούνται κι εσύ κόλλησες με τον Γαλατσιώτη και μου κάνεις και μαθήματα κοινωνιολογίας.Ούτε ο ιδιοκτήτης να σουνα..Ελληνικά θα μου επιτρέψεις να διατηρώ τις αμφιβολίες μου στο κατα πόσο τα καταλαβαίνεις διαφορετικά θα είχαμε αποφύγει αυτή την ανούσια αντιπαράθεση οπου προσπαθώ(κακώς)να σου δώσω να καταλάβεις πέντε πράγματα βάσει της εμπειρίας που διαθέτω,έχοντας γυρίσει όλα τα μαγαζιά της Αθήνας αλλα και ορισμένα της επαρχίας και του εξωτερικού.Στην ορθογραφία απ'την άλλη..χρειάζεσαι σίγουρα εξάσκηση..
Οβερ
-
-
Ο χρήστης le man έγραψε:
Εγώ έγραψα για τις περισσότερες των περιπτώσεων που καθιστούν το χόμπυ ακόμα πιο ανέφικτο για όσους ασχολούνται κι εσύ κόλλησες με τον Γαλατσιώτη και μου κάνεις και μαθήματα κοινωνιολογίας.Ούτε ο ιδιοκτήτης να σουνα..Ελληνικά θα μου επιτρέψεις να διατηρώ τις αμφιβολίες μου στο κατα πόσο τα καταλαβαίνεις διαφορετικά θα είχαμε αποφύγει αυτή την ανούσια αντιπαράθεση οπου προσπαθώ(κακώς)να σου δώσω να καταλάβεις πέντε πράγματα βάσει της εμπειρίας που διαθέτω.Στην ορθογραφία απ'την άλλη..χρειάζεσαι σίγουρα εξάσκηση..Οβερ
1ον, με έχεις συγχίσει,
2ον, δεν χρησιμοποιώ αυτοδιορθωτήρα(έτσι για να διαβάσεις καλά ελληνικά! ),
3ον, βάση πιας εμπειρίας σου? αφού γράψαμε ότι έχω 9(εννέα) παραπάνω χρόνια από σένα στον χώρο,
εξάσκηση χρειάζομαι σε όλα και συνεχώς, αφού, σε αντίθεση με άλλους, δεν είσαι ποτέ κοντά στο τέλειο...όβερ εντ αουτ, σε άψογα ελληνικά!
-
Ο χρήστης georgepb έγραψε:
I do.-
για πες για κανά αυτοκινητάκι, έχεις τίποτα στα υπόψην σου για μελλοντική αγορά?
-
Λοιπον παραγγειλα μολις τωρα το πρωτο μου σε MR, μια Ferrari red 458 italia ερχεται σε λιγες μερες (το μαλλι ομως 330e)
Ανυπομονω να ερθει,και θα ψαξω για την 430 spider red σε BBR, εχω κολλησει.... -
Ο χρήστης Χριστος Τσικο έγραψε:
Λοιπον παραγγειλα μολις τωρα το πρωτο μου σε MR, μια Ferrari red 458 italia ερχεται σε λιγες μερες (το μαλλι ομως 330e)
Ανυπομονω να ερθει,και θα ψαξω για την 430 spider red σε BBR, εχω κολλησει.... -
Ο χρήστης vellerefontis έγραψε:
Εγώ έγραψα για τις περισσότερες των περιπτώσεων που καθιστούν το χόμπυ ακόμα πιο ανέφικτο για όσους ασχολούνται κι εσύ κόλλησες με τον Γαλατσιώτη και μου κάνεις και μαθήματα κοινωνιολογίας.Ούτε ο ιδιοκτήτης να σουνα..Ελληνικά θα μου επιτρέψεις να διατηρώ τις αμφιβολίες μου στο κατα πόσο τα καταλαβαίνεις διαφορετικά θα είχαμε αποφύγει αυτή την ανούσια αντιπαράθεση οπου προσπαθώ(κακώς)να σου δώσω να καταλάβεις πέντε πράγματα βάσει της εμπειρίας που διαθέτω.Στην ορθογραφία απ'την άλλη..χρειάζεσαι σίγουρα εξάσκηση..
Οβερ
1ον, με έχεις συγχίσει,
2ον, δεν χρησιμοποιώ αυτοδιορθωτήρα(έτσι για να διαβάσεις καλά ελληνικά! ),
3ον, βάση πιας εμπειρίας σου? αφού γράψαμε ότι έχω 9(εννέα) παραπάνω χρόνια από σένα στον χώρο,
εξάσκηση χρειάζομαι σε όλα και συνεχώς, αφού, σε αντίθεση με άλλους, δεν είσαι ποτέ κοντά στο τέλειο...όβερ εντ αουτ, σε άψογα ελληνικά!
1)Αφού κατάφερα και σύγχυσα κάποιον με 9 χρόνια παραπάνω εμπειρία απ'τη δική μου τότε μάλλον θα πρέπει να αρχίσεις ν'αμφιβάλλεις γι'αυτην γιατι είσαι άσχετος με την αγορά.
2)Αυτοδιορθωτήρας?? Ευχομαι πραγματικά να μη τον χρησιμοποιείς γιατί θα τα χε παίξει το προγραμματάκι κ θα στα βγαζε στ'αραμαικά απο ένα σημείο κ έπειτα
3)Την εμπειρία που την απέκτησες????Ασε με να μαντέψω..Γαλάτσι???
-
η 458 gt2 αξιζει σαν αγορα τελικα?γιατι διαβαζα εχει βελτιωθει αρκετα η hot wheels.αντιστοιχη με minichamps
-
Έχει μερικά θεματάκια συμπεριφοράς στα πατημένα, αλλά θα διορθωθούν απ' οτι με ενημέρωσαν οι μηχανικοί.
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Έχει μερικά θεματάκια συμπεριφοράς στα πατημένα, αλλά θα διορθωθούν απ' οτι με ενημέρωσαν οι μηχανικοί. -
κανενας που να ξερει?περα απο τα καλα αστεια...μιλαω για mattel elite ferrari 458 gt2
-
Ο χρήστης alex19871987 έγραψε:
η 458 gt2 αξιζει σαν αγορα τελικα?γιατι διαβαζα εχει βελτιωθει αρκετα η hot wheels.αντιστοιχη με minichampsΚαι αρχικά άξιζε! Επαναλαμβάνω ότι είναι ίσως το καλύτερο από τη σειρά Elite.
Δεν έχει νόημα η σύγκριση εταιριών μόνο, αλλά μοντέλων χωριστά. Π.χ. τα τελευταία μοντέλα Hotwheels Elite (FF, F599, GT2, 458) είναι πολύ καλύτερα σε κατασκευή και λεπτομέρειες από τα τελευταία της minichamps (Focus RS500, SL 65 AMG, SLS AMG, ) -
αξιζει δηλ να το παρω..?ειναι κοντα σε σχεση με τα autoart που μαζευω?ευχαριστω φιλε
-
η 458 gt2 αξιζει σαν αγορα τελικα?γιατι διαβαζα εχει βελτιωθει αρκετα η hot wheels.αντιστοιχη με minichampsΓια το κατοστάρι που δωσες δεν αξίζει.Οπως σου πε κ ο elvet σε προηγούμενο ποστ μέχρι 80 ευρώ max.Εγώ την έχω βρεί 60.Ποιοτικά,η elite σειρά της Hot Wheels είναι αρκετά τίμια.Αν και δεν ασχολούμαι με Hot Wheels,προσωπικά θα επέλεγα την 599xx.Σε 458GT2,την αγωνιστική έκδοση αντί της plain body.Aν σ'ενδιαφέρουν Ferrari κοίτα και σε Kyosho.H minichamps τα χει χαλάσει λίγο στον τομέα ποιότητα τελευταία.
-
αξιζει δηλ να το παρω..?ειναι κοντα σε σχεση με τα autoart που μαζευω?ευχαριστω φιλεΣτο ίδιο πνεύμα… υπάρχουν Autoart και Autoart. Με ποιο να τα συγκρίνεις. Κάποια είναι καλύτερα κάποια χειρότερα. Και όταν λέμε καλύτερα και χειρότερα συγκρίνουμε πάρα πολλές παραμέτρους (ακρίβεια στην κλίμακα, λεπτομέρειες, τροχοί, φρένα, χρώμα, εφαρμογή πλαστικών, διάτρητες γρίλλιες, μεντεσέδες, λεπτομέρειες κινητήρα, κινούμενα και ανοιγόμενα μέρη, κλπ).
Τα τελευταία Hotwheels elite είναι πάρα πολύ καλά και όντως φθηνότερα από τα autoart, άρα κερδίζουν σε value for money. Σε προηγούμενη σελίδα έγραψα ότι μπορείς να βρεις στην Ελλάδα την GT2 Hankook στα 80 ευρώ περίπου, ψάξε πού θα βρεις καινούργια Autoart κάτω από 110
Μεταλλικά και άλλα μοντέλα - Συλλογές