-
3ενερωσα απιστευτα σημερα.
Πηγα στην HSBC του York για να κατα8εσω τα χρηματα στον γερμανικο λογαριασμο για να μου πουν οτι δεν μπορω να κανω εμβασμα. Μετα απο αρκετη πιεση 8υμη8ηκαν(:-?) οτι χρεωνουν 21 λιρες επιπλεον. Μου ειπαν οτι το μονο που μπορω να κανω ειναι μεσω internet, αλλα το site δεν εχει προβλεψει. Τωρα 8α στειλω e-mail στο modelissimo να δω τι 8α γινει.Η δευτερη 3ενερα ηρ8ε απο το modelenium.co.uk που μου ειπαν οτι η ΑΑ αλλαζει τον εισαγωγεα της στην Αγγλια κ ολα τα παρε-δωσε εχουν παγωσει. Ετσι δεν 3ερουν ποτε κ αν 8α εχουν τα μοντελα που τους ζητησα κ 8α με εχουν στην αναμονη..
-
Μια μικρή συλλογη έχω και εγω και αποτελειται απο:
MERCEDES CLK DTM
OPEL CALIBRA DTM
MERCEDES CLK GTR
DODGE VIPER GTS
PORSCHE 911 GT3
PORSCHE 911 SPEEDSTER
FERRARI 360 MODENA
FERRARI F355
FERRARI 250 TESTA ROSSA
McLAREN F1 MP4/15 Mikka (την χρθσοπλήρωσα την ατιμη)
JORDAN F1 EJ10
WILLIAMS FW22
Εχω φάει τον τόπο να βρω ενα Seat Leon αλλά δυστυχώς δεν βρήκα πουθενα ακόμα -
ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΛΙ ΑΓΟΡΑΣΑ ΕΒΟ 8 ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΑΡΕΛΑ..98 ΕΥΡΩ ΠΟΛΛΑ ΜΟΥ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ..ΤΕΣΠΑ Η ΚΟΠΕΛΑ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ΖΩΟΝ ΑΦΟΥ ΟΥΤΕ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΤΗΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΒΑΡΙΟΤΑΝΕ ΛΕΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΤΙΜΕΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ...ΟΤΑΝ ΤΗΝ ΡΩΤΗΣΑ ΤΙ ΕΤΑΙΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΒΟ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ,ΓΙΑΤΙ ??ΠΑΙΖΕΙ ΡΟΛΟ ΚΑΙ Η ΕΤΑΙΡΙΑ???ΒΑΡΙΟΤΑΝ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ!!!!!
ΕΤΣΙ ΕΣΤΕΙΛΑ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΣΤΟ ΣΑΙΤ ΤΟΥ ΒΑΡΕΛΑ .ΠΗΓΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΙΠΠΟΚΡΑΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΙ ΕΚΕΙ ΜΕ ΓΡΑΨΑΝΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΒΑΡΙΟΝΤΟΥΣΑΝ...ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΣΠΟΥΔΑΙΟ....ΤΕΣΠΑ ΠΩΣ ΠΕΡΝΑΩ ΦΩΤΟ ΝΑ ΣΑΣ ΤΟ ΔΕΙΞΩ??? -
ΗΡΘΑΝ! ΗΡΘΑΝ! ΗΡΘΑΝ! ΗΡΘΑΝ! ΗΡΘΑΝ! ΗΡΘΑΝ! ΗΡΘΑΝ!
Λοιπόν πάρετε φωτογραφίες από την καταπληκτική αλλά όχι τόοοοσο κορυφή όπως η Μ3 σαν detail. Η μαύρη χήρα επιτέλους τα έφτιαξε και μαζί μου
Μερικές όχι και τόσο καλές φώτο...Σπίτι έχω κρατήσει μόνο τη Chaparral της Exoto. Αφήνω τα μοντέλα στο κολλητό και τα παίρνω ένα ένα ανά 5 μέρες για να τα απολαύσω πιο πολύ (τρελό ε?)
-
ΤΙ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕΣ ΤΩΡΑ!!!ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΑΜΑΞΙ ΜΟΥ ΠΟΥ ΑΓΟΡΑΣΑ ΟΤΑΝ ΗΜΟΥΝ ΦΟΙΤΗΤΗΣ , ΤΙ ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙΣ!!!!ΤΟ ΘΕΛΩ ΚΙ ΕΓΩ!!!!
-
Εμένα ήταν παιδικός έρωτας μαζι με το VW Corrado!!!
Λεγε λεπτομέρειες.... -
ΛΟΙΠΟΝ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑΣΑ ΠΡΙΝ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΟΤΑΝ ΗΜΟΥΝ ΦΟΙΤΗΤΗΣ ΡΟΥΜΑΝΙΑ ΠΟΣΟ???4000 ΕΥΡΩ...Η ΕΚΔΟΣΗ ΠΟΥ ΑΓΟΡΑΣΑ ΕΓΩ ΗΤΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΠΙΟ ΜΙΚΡΗ ΑΕΡΟΤΟΜΗ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΕ ΣΠΟΙΛΕΡ ΚΑΙ ΧΑΜΗΛΩΜΕΝΗ ΑΛΛΑ ΠΙΟ ΜΙΚΡΑ ΣΠΟΙΛΕΡ.ΕΙΧΑΝ ΒΓΕΙ 2 ΕΒΟ 190 Η ΜΙΑ ΗΤΑΝ Η ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ Η ΑΛΛΗ ΑΥΤΗ ΤΗΣ ΦΩΤΟ...ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΟΤΕΡ...ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΡΕΛΑ ΓΚΑΖΙΑ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ,ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΚΡΑΤΗΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ,ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΒΓΗΚΕ ΗΤΑΝ ΜΙΑ Μ3 ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ...ΤΟ ΚΙΒΩΤΙΟ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΣΕΝΑ ΟΠΩΣ ΣΤΑ ΦΕΡΡΑΡΙ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ Μ3 ΕVΟ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ...ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΧΡΩΜΑ ΕΙΧΕ ΞΕΘΩΡΙΑΣΕΙ ΤΗΝ ΕΣΤΕΙΛΑ ΓΙΑ ΒΑΨΙΜΟ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΩ ΝΑ ΜΟΥ ΒΓΑΛΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΕΡΟΤΟΜΗ ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΛΕΓΑΝ ΟΛΟΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΙΤΣ.ΜΕΤΑ ΤΟ ΜΕΤΑΝΙΩΣΑ ΒΕΒΑΙΑ...ΤΕΣΠΑ ΕΙΧΑ ΚΑΙ ΤΡΕΞΙΜΟ ΣΤΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ,ΑΛΛΑ Η ΠΛΑΚΑ ΗΤΑΝ ΟΤΑN ΠΗΓΑΙΝΑΜΕ ΣΕ ΑΛΑΝΕΣ ΚΑΙ ΧΩΝΑΜΕ ΤΑ ΠΙΣΩΚΙΝΙΤΑ ΑΦΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΟ ΤΟ ΧΕΙΜΩΝΑ ΠΑΓΟ ΚΑΙ ΧΙΟΝΙΑ...ΩΡΑΙΕΣ ΕΠΟΧΕΣ...ΔΕ ΛΕΩ ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΤΟΠΙΚ ΚΑΙ ΘΑ ΜΟΥ ΤΗΝ ΠΟΥΝ...ΤΗΝ ΠΟΥΛΗΣΑ ΤΟΝ ΙΟΥΛΙΟ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ ΓΙΑ 2000 ΕΥΡΩ...ΚΑΙ ΕΔΩ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΚΑΤΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΓΙΑ ΤΟ ΧΟΝΤΑ 2000 ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΙΣΩΚΙΝΗΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΗΛ.ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ,ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΧΟΝΤΡΑΔΑ ΝΑ ΣΟΥ ΦΥΓΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙΣ ΦΕΤΑ,ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΜΕ ΤΟ ΜΕΡΣΕΝΤΕΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑ..ΠΗΓΑΙΝΑ ΚΑΙ ΚΥΡΙΛΕ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΗΘΕΛΑ ΕΚΑΝΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΙΛΙΚΙΑ,ΚΑΙ ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΓΙΑ ΑΜΑΞΙ ΕΚΕΙΝΗΣ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ,ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΖΥΓΙΣΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΑΣΦΑΛΗΣ H ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥΣ...ΑΥΤΑ!!!
-
PWS PERNAW EIKONES????
-
Εγώ τις ανεβάζω σε ένα σάιτ ( http://www.photobucket.com ) που ανεβάζεις ελεύθερα φωτογραφίες (μέχρι ένα ποσοστό) και δίνω το λίνκ της εικόνας στο post μου και εμφανίζονται κανονικά...
-
ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΕΣ ΤΗΝ ΕΒΟ 190 ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΒΡΙΣΚΩ ΣΤΟ MODELLISIMO.DE
-
ΠΑΙΔΙΑ ΕΠΕΙΔΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΤΙΝ Μ3CSL ΝΑ ΤΙΝ ΠΑΡΩ ΚΥOSHO H AUTOART????ΠΟΙΕΣ ΟΙ ΔΙΑΦΟΡΕΣ??ΑΠΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΕΣςΤΕΡΙΚΟ ΒΛΕΠΩ,ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΝΑ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΔΕΥΤΕΡΗ ΚΑΠΩΣ ΑΧΝΑ....
ΠΩΠΩ!!!ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ ΜΙΛΑΩ ΕΔς ΚΑΙ 2 ΜΕΡΕΣ,ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΕΙ ΠΙΑ........ΚΛΑΨ!!!
-
Ο χρήστης xristaras έγραψε:
ΠΑΙΔΙΑ ΕΠΕΙΔΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΤΙΝ Μ3CSL ΝΑ ΤΙΝ ΠΑΡΩ ΚΥOSHO H AUTOART????ΠΟΙΕΣ ΟΙ ΔΙΑΦΟΡΕΣ??ΑΠΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΕΣςΤΕΡΙΚΟ ΒΛΕΠΩ,ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΝΑ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΔΕΥΤΕΡΗ ΚΑΠΩΣ ΑΧΝΑ....ΠΩΠΩ!!!ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ ΜΙΛΑΩ ΕΔς ΚΑΙ 2 ΜΕΡΕΣ,ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΕΙ ΠΙΑ........ΚΛΑΨ!!!
Φίλε Χρήστο, εγώ έχω αυτή της Auto Art αλλά δεν έχω δει από κοντά αυτή της Kyosho και δεν μπορώ να εκφράσω ¨καθαρή¨ άποψη περί αυτό.
Το θέμα είναι ότι όποια και να πάρεις θα μείνεις απόλυτα ικανοποιημένος διότι και οι δύο εταιρίες είναι από τις κορυφαίες στον κόσμο.
Α! και την 190 Ε, αυτή που λες την έχω βρει στην Κηφισιά, τιμή δεν θυμάμαι, αλλά σε λογικά πλαίσια...
Φιλικά Θανάσης.
-
Ο χρήστης xristaras έγραψε:
ΠΑΙΔΙΑ ΕΠΕΙΔΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΤΙΝ Μ3CSL ΝΑ ΤΙΝ ΠΑΡΩ ΚΥOSHO H AUTOART????ΠΟΙΕΣ ΟΙ ΔΙΑΦΟΡΕΣ??ΑΠΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΕΣςΤΕΡΙΚΟ ΒΛΕΠΩ,ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΝΑ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΔΕΥΤΕΡΗ ΚΑΠΩΣ ΑΧΝΑ....ΠΩΠΩ!!!ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ ΜΙΛΑΩ ΕΔς ΚΑΙ 2 ΜΕΡΕΣ,ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΕΙ ΠΙΑ........ΚΛΑΨ!!!
AUTOART να παρεις.
Πολυ καλυτερο! -
Εγώ έχω την απλή Μ3 της KYOSHO. Κορυφαία πιοότητα και λεπτομέρεια, με μοκέτες παντού και καλή κύλιση. Εχει ιδιαίτερα μεγάλο βάρος (950 γραμ.) και τέλειο χρώμα. Επίσης έχει τζάμια στα παράθυρα για να μην σκονίζεται το εσωτερικό. Πιστεύω ότι και η CSL , θα είναι αντίστοιχης ποιότητας, οπότε πάρτην με κλειστά μάτια.
-
Καποιος που να εχει (ή εχει δει) κ τις 2?
Η Μ3 trevolet ειναι οντως αψογη κ ολα τα λεφτα ειναι το χρωμα της Τι χρωμα την εχεις? Η δικη μου κιτρινη.
Η Κyosho εβγαλε κ την σειρα 1. Για τις σειρες 5 κ 6 που δεν εχω ακομη περιμενω να βγουν οι Μ..
Βtw, σημερα πηγα Leeds κ βρηκα το Sierra Cosworth σε λευκο. Επειδη δεν εχω δει ακομη την Ε30 Μ3, εμεινα με το στομα ανοιχτο: Αψογος χωρος κινητηρα, το ιδιο εσωτερικο με τα 'βελουδινα' κα8ίσματα, αμορτισερακι για το πορτ παγκαζ, λαστιχακια για το σηκωμα της εταζερας κ τιμονι που επισης κανει 2+ στροφες απο ακρη σε ακρη. Το 3εβιδωσα μια φορα, η επομενη 8α ειναι στην Ελλαδα, οποτε αν 8ελετε φωτογραφιες, μονο μεσα απο το κουτι..
-
Ο χρήστης xtkz έγραψε:
Καποιος που να εχει (ή εχει δει) κ τις 2?Η Μ3 trevolet ειναι οντως αψογη κ ολα τα λεφτα ειναι το χρωμα της Τι χρωμα την εχεις? Η δικη μου κιτρινη.
Η Κyosho εβγαλε κ την σειρα 1. Για τις σειρες 5 κ 6 που δεν εχω ακομη περιμενω να βγουν οι Μ..
Βtw, σημερα πηγα Leeds κ βρηκα το Sierra Cosworth σε λευκο. Επειδη δεν εχω δει ακομη την Ε30 Μ3, εμεινα με το στομα ανοιχτο: Αψογος χωρος κινητηρα, το ιδιο εσωτερικο με τα 'βελουδινα' κα8ίσματα, αμορτισερακι για το πορτ παγκαζ, λαστιχακια για το σηκωμα της εταζερας κ τιμονι που επισης κανει 2+ στροφες απο ακρη σε ακρη. Το 3εβιδωσα μια φορα, η επομενη 8α ειναι στην Ελλαδα, οποτε αν 8ελετε φωτογραφιες, μονο μεσα απο το κουτι..
Κι η δική μου κίτρινη είναι . Σ'αυτό το κίτρινο που πολύ ελαφρά χρυσίζει !
Οσο για την αντίστοιχη της AutoArt δεν την έχω ,αλλα την έχω επεξεργαστεί για αρκετή ώρα και μπορώ να πώ ότι έιναι περίπου στο ίδιο επίπεδο με της Kyosho, αλλά ίσως ένα ελαφρό κλικ πιο κάτω ! -
που βρηκατε Μ3 e46 kyosho???εχω φαει ολα τα σαιτ και μονο αυτοαρτ βρισκω...
-
Προσωπικα την πηρα πριν 2 χρονια απο το Λονδινο. Τωρα εκανα λιγο ψα3ιμο κ οντως δε βρηκα την Μ3, παρα μονο την ανοιχτη σε μπλε (σε 2 μαγαζια). Αλλα ειμαι σιγουρος πως οτι το 8ες πολυ το βρισκεις
-
Δες εδώ :http://www.legacydiecast.com/xq/asp/maker.kyosho/scale./classification./make./sort./step.10/qx/showroom.htm
Από Ελλάδα νομίζω ότι πριν τα Χριστούγεννα την είχα δει στην Ιπποκράτους στο μεγάλο μαγαζί ανεβαίνοντας από Ακαδημίας δεξια ( δεν θυμάμαι όνομα ). -
Την 190 Ε 2.5 την πήρα απο το modelissimo και μάλλον πρόλαβα τελευταίο κομμάτι της πρώτης φουρνιάς (οέ οέ), αφού 10 λεπτά μετά από τη παραγγελία μου εξαφανίστηκε. Αλλά θα επανεμφανιστεί. Γκαραντί.
Όσο για το δίλημμα των CSL, έχω της Kyosho αλλά έχω πιάσει και την της AutoArt. Η Kyosho εχει καλύτερο εσωτερικό, καλύτερο χρώμα (σε οποιαδήποτε σύγκριση χρωμάτων) και καλύτερα φώτα (καθαρότερα πλαστικά). Η μηχανή είναι εξίσου καλή και στα 2, αλλά αν θέλετε ρόδες και ελαστικά και φρένα -> AutoArt. έχω πάθος με τους τροχούς των μοντέλλων και μονο και μόνο για αυτό και κυρίως για τους δίσκους της Kyosho που είναι στατικοί (δεν γυρνάνε, και έχουνε κολλημένο τη δαγκάνα του δισκόφρενου) θα προτιμούσα της AA.
Της Kyosho επίσης έχει και μια βαλίτσα 1-18 στο πορτ μπαγκάζ
Βέβαια δεν το μετανιώνεις όποια και να πάρεις (άλλωστε την πήρα στα 48 ευρώ, ψιλο-προσφορά ενώ της ΑΑ είχε 65 ή 70....)
Μεταλλικά και άλλα μοντέλα - Συλλογές