-
Σημερινοι χρονοι απο την πιστα της Jerez
http://f1.racing-live.com/en/headlines/news/detail/041201185034.shtml -
Ο χρήστης Raikkonen έγραψε:
JarnoT ξέρω πιο είναι το όνειρό σου!
Πρωτάθλημα οδηγών ο Τρούλι και πρωτάθλημα κατασκευαστών η Ρενώ.Μα ποιος είμαι και βρίσκω τόσο δύσκολα πράγματα....
Ευχαριστώ Raikkonen! Δεν ήθελα να το ψελλίσω μόνος μου... θα έτρωγα γερό κράξιμο!
Δεν είμαι τόσο τρελός να πιστεύω ότι κάτι τέτοιο μπορεί να γίνει το 2005, είμαι όμως αρκετά τρελός για να πιστεύω ότι είναι ΑΠΟΛΥΤΑ εφικτό στα επόμενα 3 χρόνια (δηλ μέχρι και το 2007).
[το κλείνω εδώ γιατί μάλλον έχω φύγει εκτός θέματος] -
O Villeneuve ηταν ο ταχυτερος σημερα στην Jerez,σε μια βρεγμενη πιστα αφου απο χθες οι καιρικες συνθηκες δεν ειναι και οι καλυτερες.
http://f1.racing-live.com/en/headlines/news/detail/041202184710.shtml
Επισης ανακοινωθηκε σημερα οτι η Red Bull Racing θα παρουσιασει το νεο της μονοθεσιο εν ονοματι RB1,στις 7 Φεβρουαριου στην Jerez. -
Σημερινοί χρόνοι.
Η συνεχιζόμενη 'πρωτιά' είναι παιχνίδι εντυπώσεων ή λόγω των ελαστικών?
Αν είναι το 2ο αρχίζω και τρομάζω με το πόσο μπροστά είναι η Φερράρι...Jerez - 03/12/04
- Jacques Villeneuve - Sauber Petronas - 1'28'345 - 81 laps
- Luca Badoer - Ferrari - 1'29'191 - 50 laps
- Marc Gene - Ferrari - 1'29'483 - 54 laps
- Ralf Schumacher - Toyota - 1'29'523 - 83 laps
- Giancarlo Fisichella - Renault - 1'29'814 - 29 laps
- Alex Wurz - McLaren Mercedes - 1'30'151 - 33 laps
- Christian Klien - Red Bull Cosworth - 1'30'379 - 86 laps
- Takuma Sato - BAR Honda - 1'30'883 - 66 laps
- Pedro de la Rosa - McLaren Mercedes - 1'31'084 - 31 laps
- James Rossiter - BAR Honda - 1'31'194 - 43 laps
- Vitantonio Liuzzi - Red Bull Cosworth - 1'31'876 - 26 laps
- Franck Montagny - Renault - 1'31'935 - 25 laps
- Enrique Bernoldi - BAR Honda - 1'32'414 - 36 laps
- Neel Jani - Red Bull Cosworth - 1'32'700 - 11 laps
- Robert Doornbos - Jordan Cosworth - 1'33'465 - 78 laps
- Adam Carroll - BAR Honda - 1'33'545 - 13 laps
-
Και χθες και σημερα ηταν θεμα ταιμινκ αφου η πιστα γεινκα ηταν βρεγμενη. Οποιος εβγαινε την καταλληλη στιγμη με τα καταλληλα ελαστικα θα εγραφε P1.
-
Δοκιμων συνεχεια και αυτη την εβδομαδα στην πιστα της Jerez.Επιτελους με ηλιολουστες συνθηκες!
http://f1.racing-live.com/en/headlines/news/detail/041207182215.shtml -
Σημερινοι χρονοι απο την Jerez,με τον De La Rosa να σπαει το φραγμα του 1.16 και να κανει νεο ρεκορ πιστας,και τον DC να κανει το ντεμπουτο του με την RedBull.
http://f1.racing-live.com/en/headlines/news/detail/041208183033.shtml -
Σημερινοί χρόνοι από Jerez με επιστροφή Raikkonen και Barrichello.
http://f1.racing-live.com/en/headlines/ ... 4317.shtml
-
Αποψε το βραδυ κατα πασα πιθανοτητα,θα ξερουμε ποιος θα ειναι ο 2ος πιλοτος της Williams για το 2005.Στην πιστα της Jerez σημερα απο την ομαδα του Grove θα βρισκονται μονο οι Heidfeld-Pizzonia και συμφωνα με τα τελευταια νεα αυτος που θα κανει τον καλυτερο χρονο,θα παρει και τη θεση του 2ου πιλοτου για την επομενη χρονια,ενω ο αλλος θα παει στο ποστο του δοκιμαστη.....!!!!
Ο Head δε θελησε να παραδεχθει σε δηλωσεις του πως αυτη θα ειναι μια διαδικασια ''Shoοt Out'',απλως ειπε ''πως ας κερδισει ο καλυτερος''! -
Σημερινοι χρονοι απο μια πολυ ενδιαφερουσα μερα στην Jerez de la Frontera.Ο Heidfeld εκανε 2ο καλυτερο χρονο πισω απο τον Raikkonen,ενω ο Pizzonia με τους διπλασιους γυρους ηταν 3 δεκατα αργοτερος απο τον Γερμανο...!!!
Τελικα απ'οτι φαινεται ηρθε η ωρα της δικαιωσης για τον ατυχο μεχρι στιγμης Heidfeld!
ΒΜW και Webber,εχουν αρχισει ηδη τα πανηγυρια.....!!!
http://www.pitpass.com/fes_php/pitpass_news_item.php?fes_art_id=23102 -
Γενικά ο Pizzonia δεν με είχε πείσει όταν είχε την ευκαιρία να
αγωνιστεί. Αν τελικά ήταν πράγματι κόντρα για τη 2η θέση στη Williams
τότε ο Pizzonia είναι άξιος της μοίρας αφού και με διπλάσιους γύρους
και με μονοθέσιο που ξέρει πολύ καλύτερα από τον Γερμανό δεν τα κατάφερε.Ας περιμένουμε λοιπόν...
-
Ο χρήστης Fanis F1 έγραψε:
Τελικα απ'οτι φαινεται ηρθε η ωρα της δικαιωσης για τον ατυχο μεχρι στιγμης Heidfeld!Όντως ο Γερμανός μπορούμε να πούμε ότι στάθηκε άτυχος μέχρι τώρα, αφού δεν είχε ποτέ την ευκαιρία να οδηγήσει ένα γρήγορο μονοθέσιο. Ελπίζω φέτος να καταφέρει να αποδείξει ότι τόσα χρόνια πολλοί τον είχαν αδικήσει.
Το Πρωτάθλημα του 2005 πάντως αποκλείεται να είναι βαρετό, γιατί στην περίπτωση που για 'Χ' λόγους δεν παρακολουθήσουμε μάχη για την κατάκτηση του Πρωταθλήματος, σίγουρα θα υπάρξουν μάχες 'εσωτερικές'. -
Κατά την ταπεινή μου γνώμη, το να πάρεις τον Pizzonia αντί του Heidfeld είναι κάτι σαν ...αυτογκόλ. Άλλωστε ο Webber τον είχε διαλύσει στην Jaguar και δεν έχουν και τις καλύτερες των σχέσεων. Λέτε να είναι σύστημα της Williams να έχουν το οδηγικό τους δίδυμο στα μαχαίρια;
-
Ο χρήστης LYBE έγραψε:
Τελικα απ'οτι φαινεται ηρθε η ωρα της δικαιωσης για τον ατυχο μεχρι στιγμης Heidfeld!
Όντως ο Γερμανός μπορούμε να πούμε ότι στάθηκε άτυχος μέχρι τώρα, αφού δεν είχε ποτέ την ευκαιρία να οδηγήσει ένα γρήγορο μονοθέσιο. Ελπίζω φέτος να καταφέρει να αποδείξει ότι τόσα χρόνια πολλοί τον είχαν αδικήσει.
Το Πρωτάθλημα του 2005 πάντως αποκλείεται να είναι βαρετό, γιατί στην περίπτωση που για 'Χ' λόγους δεν παρακολουθήσουμε μάχη για την κατάκτηση του Πρωταθλήματος, σίγουρα θα υπάρξουν μάχες 'εσωτερικές'.Συμφωνώ! Τα κύρια ενδιαφέροντα μέτωπα εστιάζονται κατά τη γνώμη μου
στη McLaren, Renault, Williams (αν πάρουν τον Heidfeld) και φυσικά Toyota! -
Ο χρήστης ripper έγραψε:
Κατά την ταπεινή μου γνώμη, το να πάρεις τον Pizzonia αντί του Heidfeld είναι κάτι σαν ...αυτογκόλ. Άλλωστε ο Webber τον είχε διαλύσει στην Jaguar και δεν έχουν και τις καλύτερες των σχέσεων. Λέτε να είναι σύστημα της Williams να έχουν το οδηγικό τους δίδυμο στα μαχαίρια;Νομίζω ότι ανέκαθεν στη Williams είχαν οδηγικό δίδυμο στα 'μαχαίρια'
με σκοπό να βγούν ωφελιμένοι από τον εσωτερικό τους ανταγωνισμό.
Γενικά από πρωταθλήματα αυτό που τους νοιάζει είναι των κατασκευαστών. -
Συμφωνώ! Τα κύρια ενδιαφέροντα μέτωπα εστιάζονται κατά τη γνώμη μου στη McLaren, Renault, Williams (αν πάρουν τον Heidfeld) και φυσικά Toyota!Εγώ θα έβαζα και Sauber! Θέλω να δω τον πιτσιρικά να μάχεται...
Τον είδα και στον αγώνα των Πρωταθλητών και πραγματικά σε κάποιο σημείο είχε αφηνιάσει!!! Του αρέσει σίγουρα η κόντρα... -
Νομίζω ότι ανέκαθεν στη Williams είχαν οδηγικό δίδυμο στα 'μαχαίρια'με σκοπό να βγούν ωφελιμένοι από τον εσωτερικό τους ανταγωνισμό.Γενικά από πρωταθλήματα αυτό που τους νοιάζει είναι των κατασκευαστών.Συμφωνώ, αλλά στην περίπτωση του Pizzonia πετυχαίνουν μόνο τα 'μαχαίρια'. Γιατί από ανταγωνισμό....
-
Ο χρήστης LYBE έγραψε:
Συμφωνώ! Τα κύρια ενδιαφέροντα μέτωπα εστιάζονται κατά τη γνώμη μου στη McLaren, Renault, Williams (αν πάρουν τον Heidfeld) και φυσικά Toyota!
Εγώ θα έβαζα και Sauber! Θέλω να δω τον πιτσιρικά να μάχεται...
Τον είδα και στον αγώνα των Πρωταθλητών και πραγματικά σε κάποιο σημείο είχε αφηνιάσει!!! Του αρέσει σίγουρα η κόντρα...Ναι στη Sauber αν και μόνο αν ξυπνήσει ο Καναδός.
Θα συμφωνήσω πάντως ότι ο Massa δείχνει όλο και πιο εντυπωσιακός!Νομίζω ότι ανέκαθεν στη Williams είχαν οδηγικό δίδυμο στα 'μαχαίρια'με σκοπό να βγούν ωφελιμένοι από τον εσωτερικό τους ανταγωνισμό.Γενικά από πρωταθλήματα αυτό που τους νοιάζει είναι των κατασκευαστών.
Συμφωνώ, αλλά στην περίπτωση του Pizzonia πετυχαίνουν μόνο τα 'μαχαίρια'. Γιατί από ανταγωνισμό....
Γι'αυτό και είπα ότι θα έχουμε ουσιαστικές μάχες στη Williams αν και μόνο αν
πάρουν το Γερμανό... -
Δοκιμών συνέχεια. Η πρώτη μέρα από το διήμερο δοκιμών που οργάνωσε η Michelin στη Jerez
Jerez - 11/12/04
- Nick Heidfeld - Williams BMW - 1'27'783 - 102 laps
- Franck Montagny - Renault - 1'28'630 - 85 laps
- Pedro de la Rosa - McLaren Mercedes - 1'28'661 - 91 laps
- Christian Klien - Red Bull Cosworth - 1'29'330 - 84 laps
- Ricardo Zonta - Toyota - 1'29'608 - 60 laps
- Takuma Sato - BAR Honda - 1'29'673 - 101 laps
-
Και η 2η μέρα...
Jerez - 12/04/04
- Pedro de la Rosa - McLaren Mercedes - 1'26'963 - 93 laps
- Takuma Sato - BAR Honda - 1'29'502 - 114 laps