-
Άντε, το παρήγγειλα τελικά σήμερα!
Cosmic Grey και παράδοση τέλη Ιουλίου...
Τί να κάνουμε, θα περιμένουμε... Διάβασμα για την εξεταστική κα μετά θα το χαρούμε -
Ο χρήστης borbos έγραψε:
borbos
δεν είναι όμως μέτρο σύγκρισης το rallye...στο θέμα του τεστ drive έχεις δίκιο αλλά εδώ κι ένα χρόνο έχω καινούριο αμάξι όπότε δεν ενδιαφέρομαι.
Απλά συζήτηση κάνουμε με τα δεδομένα που μας δίνονται.ενα παραδειγμα εφερα με το rallye,ο θορυβος για τον καθενα μπορει να ειναι ενοχλητικος και για καποιον αλλον να μην ειναι!!απλα σε πολλες ενοτητες στο forum **κρινετε διαφορα πραγματα-αυτοκινητα μονο με τα test των περιοδικων και χωρις να το εχετε οδηγησει ή να εχετε μπει καν μεσα!!εγω εκει εξαγριονομαι!!**δεν αναφερομαι μονο στο civic για να μην παρεξηγηθω!!!
Kαι γιατί είναι κακό αυτό;
Δεν μπορούμε να είμαστε συνέχεια σε ένα test drive car και σίγουρα οι απόψεις επαγγελματιών δημοσιογράφων που έχουν δοκιμάσει ουκ ολίγα αυτοκίνητα είναι εγκυρότερες. -
Ο χρήστης borbos έγραψε:
Oρίστε την μερα να μας κανονίσει ο borbos να πάμε όλοι μαζί να μας κάνει βόλτα τεσσερα τέσσερα άτομα
ωραια θα κανουμε ομαδικο test drive,θα φερω και μπαγκαζιερα!!παω να βαλω κοτσαδορο!!!αλλα αφου εχεις Type r τι σε νοιαζει το νεο civic?
Ετσι με τρώει ο ποπός μου....
Γιατί δε πιστεύω ότι κάνει τόσο θόρυβο αλλά ότι ο τύπος υπερβάλει
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
Oρίστε την μερα να μας κανονίσει ο borbos να πάμε όλοι μαζί να μας κάνει βόλτα τεσσερα τέσσερα άτομα
ωραια θα κανουμε ομαδικο test drive,θα φερω και μπαγκαζιερα!!παω να βαλω κοτσαδορο!!!αλλα αφου εχεις Type r τι σε νοιαζει το νεο civic?
Ετσι με τρώει ο ποπός μου....
Γιατί δε πιστεύω ότι κάνει τόσο θόρυβο αλλά ότι ο τύπος υπερβάλει
Μετά τι θα συζητάμε...
-
τύπος εννοώ 'εντυπος τύπος' όχι άνθρωπος
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
τύπος εννοώ 'εντυπος τύπος' όχι άνθρωποςTo κατάλαβα...δεν είμαι χαζός!
-
Ο χρήστης nickval έγραψε:
Άντε, το παρήγγειλα τελικά σήμερα!Cosmic Grey και παράδοση τέλη Ιουλίου...
Τί να κάνουμε, θα περιμένουμε... Διάβασμα για την εξεταστική κα μετά θα το χαρούμεμε γεια αρχηγε το σιβικ!!
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Δεν μπορούμε να είμαστε συνέχεια σε ένα test drive car και σίγουρα οι **απόψεις επαγγελματιών δημοσιογράφων που έχουν δοκιμάσει ουκ ολίγα **αυτοκίνητα είναι εγκυρότερες.καλα μην ορκιζεσαι κιολας οτι ειναι και εγκυροτερες,εγω εχω φιλο που δουλευει σε περιοδικο με μηχανακια απο τα γνωστα και τεσταρει μηχανες και να φανταστεις μεχρι να δουλευψει εκει δεν ειχε ανεβει σε μηχανη ποτε!!
Υ.Γ nickval καλοριζικο το civic!!!
-
ΠΙΑΣΑΜΕ ΤΙΣ 100 ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ
-
Ο χρήστης borbos έγραψε:
Δεν μπορούμε να είμαστε συνέχεια σε ένα test drive car και σίγουρα οι **απόψεις επαγγελματιών δημοσιογράφων που έχουν δοκιμάσει ουκ ολίγα **αυτοκίνητα είναι εγκυρότερες.καλα μην ορκιζεσαι κιολας οτι ειναι και εγκυροτερες,εγω εχω φιλο που δουλευει σε περιοδικο με μηχανακια απο τα γνωστα και τεσταρει μηχανες και να φανταστεις μεχρι να δουλευψει εκει δεν ειχε ανεβει σε μηχανη ποτε!!
Υ.Γ nickval καλοριζικο το civic!!!
Μετά ανέβηκε ή κάνει μεταφράσεις????? μόνο
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
ΠΙΑΣΑΜΕ ΤΙΣ 100 ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣΣελίδες
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
ΠΙΑΣΑΜΕ ΤΙΣ 100 ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ
Σελίδες
Σωστός... άμα πιάσουμε και 100 ευρώ σήμερα καλά θα είναι
-
Ο χρήστης nickval έγραψε:
Άντε, το παρήγγειλα τελικά σήμερα!Cosmic Grey και παράδοση τέλη Ιουλίου...
Τί να κάνουμε, θα περιμένουμε... Διάβασμα για την εξεταστική κα μετά θα το χαρούμεNick απο που το παραγγειλες αν επιτρεπεται?
Ποιο μοντελο ειναι?? -
Ο χρήστης miatagreece έγραψε:
Άντε, το παρήγγειλα τελικά σήμερα!
Cosmic Grey και παράδοση τέλη Ιουλίου...
Τί να κάνουμε, θα περιμένουμε... Διάβασμα για την εξεταστική κα μετά θα το χαρούμεNick απο που το παραγγειλες αν επιτρεπεται?
Ποιο μοντελο ειναι??Από το Σαρακάκη Θεσσαλονίκης. 1.8 Sport.
Πάντως γίνεται χαμός με τις παραγγελίες...
Έμαθα πως πάει κάποιος και ρωτάει ημερομηνία παράδοσης για ένα συγκεκριμένο χρώμα, του λένε 20 Ιουλίου, το σκέφτεται κανα 45λεπτο, ξαναπαίρνουν να κάνουν τη παραγγελία και τους λένε από τα κεντρικα 1 μήνα αργότερα...Πάντως εδώ Θεσ/νίκη τα πρώτα έχουν ήδη σκάσει μύτη στους δρόμους...
-
1.8 Sport χωρις γυαλινη οροφη, I guess...
Γιατι το δικο μου 1.8 Sport μαυρο, με γυαλινη οροφη, μου ειπαν μαλλον για Σεπτεμβριο... -
Γεια χαρα παιδια...
Εχω καποιες αποριες για το συγκεκριμενο αμαξι ( μιλαω για το 5θ 1.8 ) και θα ηθελα απο οποιον το εχει οδηγησει να μου απαντησει αν γινεται...
α) Επειδη προοριζεται για οικογενειακο και ακουγοντας για τα επιπεδα θορυβου μεσα στην καμπινα, 'θορυβηθηκα' κι εγω ο ιδιος, θα ηθελα να ρωτησω ποσο χαλια ειναι... ειναι ας πουμε σαν να εχει το αμαξι μια 'ελευθερας'?
β) Μεχρι τωρα εχουν περασει απ' τα χερια μου μια Αλφα 75 1600, μια BMW 316 του '95 και ενα RAV4 του '04... σε συγκριση με αυτα τα αμαξια ξερει κανεις να μου πει ποσο καλυτερο ή χειροτερο ειναι, απο αποψη οδηγικης συμπεριφορας?
γ) Τελος, διαβασα ολοκληρο το thread αλλα δεν καταλαβα τα περι εγγυησης... υπαρχει παγιδα στο '7 χρονια'?
Ευχαριστω εκ των προτερων... -
Ο χρήστης Troll έγραψε:
Γεια χαρα παιδια...
Εχω καποιες αποριες για το συγκεκριμενο αμαξι ( μιλαω για το 5θ 1.8 ) και θα ηθελα απο οποιον το εχει οδηγησει να μου απαντησει αν γινεται...
α) Επειδη προοριζεται για οικογενειακο και ακουγοντας για τα επιπεδα θορυβου μεσα στην καμπινα, 'θορυβηθηκα' κι εγω ο ιδιος, θα ηθελα να ρωτησω ποσο χαλια ειναι... ειναι ας πουμε σαν να εχει το αμαξι μια 'ελευθερας'?
β) Μεχρι τωρα εχουν περασει απ' τα χερια μου μια Αλφα 75 1600, μια BMW 316 του '95 και ενα RAV4 του '04... σε συγκριση με αυτα τα αμαξια ξερει κανεις να μου πει ποσο καλυτερο ή χειροτερο ειναι, απο αποψη οδηγικης συμπεριφορας?
γ) Τελος, διαβασα ολοκληρο το thread αλλα δεν καταλαβα τα περι εγγυησης... υπαρχει παγιδα στο '7 χρονια'?
Ευχαριστω εκ των προτερων...α)ξερεις πολλα αυτοκινητα να κανουν απο 'μαμα' λες και εχουν ελευθερας?και βεβαια δεν κανει θορυβο,εγω το οδηγαω συνεχεια και δεν με ενοχλει καθολου,ενα test drive θα ηταν καλο να κανεις
β)σε σχεση με τα αυτοκινητα που λες το civic ειναι αλλου,δεν εχει καμια σχεση σε κανενα επιπεδο,μην ξεχνας ειναι 2006 μοντελο και αυτα που εχεις οδηγησει ειναι πιο παλια με εξερεση το rav που δεν το κατατασω στην ιδια κατηγορια με το civic
γ)7 χρονια=3 χρονια απο το εργοστασιο και τα υπολοιπα 4 μεσω ασφαλιστικης!!για να μην εχεις κανενα προβλημα με εγγυησεις κτλ πρεπει να εισαι πολυ τυπικος με τα service και πολυ περισσοτερο μετα την τριετια που αρχιζει η εγγυηση της ασφαλιστικης!!!
-
thnx borbos...
oντως το RAV δεν ειναι στην ιδια κατηγορια, αλλα απο αποψη 'πατηματος' ειναι τοσο καλο? Αναφερω το RAV, μιας και ηταν το μονο αμαξι απ' οσα ειχα που ενιωθα ασφαλης σε μεγαλες ταχυτητες. Αυτο ειναι που με ενδιαφερει μιας και εχω λιγο βαρυ ποδι και δεν θελω το αμαξι στα 160 χαω να ειναι φτερο στον ανεμο... -
Ο χρήστης Troll έγραψε:
thnx borbos...
oντως το RAV δεν ειναι στην ιδια κατηγορια, αλλα απο αποψη 'πατηματος' ειναι τοσο καλο? Αναφερω το RAV, μιας και ηταν το μονο αμαξι απ' οσα ειχα που ενιωθα ασφαλης σε μεγαλες ταχυτητες. Αυτο ειναι που με ενδιαφερει μιας και εχω λιγο βαρυ ποδι και δεν θελω το αμαξι μετα στα 160 χαω να ειναι φτερο στον ανεμο...εγω 2 φορες εχω οδηγηση rav και πιο παλιο μοντελο απο το δικο σου,δεν τα συγκρινω και παλι,εχει πολυ καλο πατημα το Honda αν και πολλοι αρχισαν να λενε για τον ημιακαμπτο οτι δεν θα στριβει κτλ αλλα στριβει παρα πολυ καλα στο διαβεβαιωνω!εγω θα σου προτινα να πας σε μια εκθεση να το οδηγησεις και θα καταλαβεις απο μονος σου εαν σου αρεσει ή οχι,εμεις εδω απλα λεμε τη γνωμη μας,ο καθενας μας εχει το δικο του στυλ οδηγησης!!
-
συγγνωμη αν οι ερωτησεις ακουγονται ισως ασχετες.... αλλα ο καθενας με την εμπειρια του
ξερεις αν θα ερθει ο ντιζελ και αν θα εφοδιαζεται με το αυτοματο κιβωτιο?
Ηonda Civic 2005