-
Ο χρήστης nickval έγραψε:
ΘΑ ΤΟ ΕΧΩ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΟΥ ΣΕ 1 ΕΒΔΟΜΑΔΑ!!! ΓΙΟΥΠΙΙΙ!!!Καλορίζικο ρε φίλε, σήμερα είχα και εγώ καλά νέα! Και το δικό μου είναι πλέον Ελλάδα, το αργότερο μέχρι Δευτέρα θα το έχω, αλλά μάλλον Παρασκευή!! Να τα χαιρόμαστε!
-
Κι εγώ περιμένω ακόμα να έρθει για test drive (Ήπειρος, οπουδήποτε) για να το παραγγείλω.... Α ρε π**στη μου ... Όχι τπτ άλλο αλλά δε μου πάει να δώσω 23 χιλιάρικα χωρίς να έχω ακούσει τον ήχο του καν...
-
Γι αυτό φταίει ο ντίλερ προφανώς που δεν εχει αγοράσει τεστ.
-
Ο χρήστης barabakos έγραψε:
Κι εγώ περιμένω ακόμα να έρθει για test drive (Ήπειρος, οπουδήποτε) για να το παραγγείλω.... Α ρε π**στη μου ... Όχι τπτ άλλο αλλά δε μου πάει να δώσω 23 χιλιάρικα χωρίς να έχω ακούσει τον ήχο του καν...Mια ...Κατάρα είναι και φθάνεις Τρίκαλα.Έχει εκεί test drive...
-
Το ξέρω, την προηγούμενη εβδομάδα το είδα πηγαίνοντας Καρδίτσα για δουλειά. Αλλά δεν υπήρχε χρόνος δυστυχώς. Περιμένω αυτή ή την άλλη εβδομάδα. Σας ζηλεύω guys! Καλοτάξιδο σε όσους το πήραν ή το περιμένουν
-
Χαίρομαι φίλε WinMik! Και εμένα με πήραν τηλ σήμερα! Αθήνα είναι το αμάξι.
Να σε ρωτήσω κάτι: σου ζήτησαν να το εξοφλήσεις; πρίν το δεις; εμένα μου ζήτησαν το συντομότερο να το εξοφλήσω.. -
Ναι το πλήρωσα σήμερα, αλλά μας είπε ότι το είχε ήδη εξοφλήσει από χθες από την πλευρά του ο dealer για να προχωρήσουν πιο γρήγορα οι διαδικασίες. Το γεγονός ότι τον ξέρουμε σε κάποιο προσωπικό επίπεδο (όχι πολλά πράγματα) δεν ξέρω αν συνέβαλε κάπως στην όλη διαδικασία...
Σε κάθε περίπτωση, WinMik -
Αυτό ειναι κάτι που το ζητάνε από τον πελάτη αλλά αυτοί πληρώνουν αργότερα.....
Ωραίοι
Παιδιά τελικά μήπως έχει κόφτη????? στην 6η?
-
Δυστυχώς αυτό γίνεται απ' τους αντιπροσώπους των περισσοτέρων εταιρειών.Τα έχουμε ξαναπεί.Κανονικά πρέπει να δείς το αυτοκίνητο να βεβαιωθείς ότι όλα όσα συμπεριλαμβάνονται στην παραγγελία του αυτοκινήτου υπάρχουν σ' αυτό και στη συνέχεια δίνεις το o.k. για να γίνει η μεταβίβαση στ' όνομά σου.Υπάρχουν πολλά περιστατικά όπου ήρθε λάθος παραγγελία και μετά έχοντας πληρώσει το αυτοκίνητο κι έχοντας γίνει η μεταβίβαση άντε να βγάλεις άκρη.
-
αν ΔΕΝ δεις, μην πληρωσεις!
ειναι γνωστες οι μ@λ@κιες που λενε για να πληρωσεις απο πριν, αλλα ειναι φουμαρα...
οταν ερθει με το καλο το αυτοκινητο στην εκθεση, πας το βλεπεις και τοτε δινεις τα λεφτα.-
-
Γενικά τι γίνεται όμως. Μηπως ειναι πάγια τακτική αυτό σε όλες τις εταιρίες?
-
το θεμα ειναι πιο ειναι το σωστο-νομιμο και επειδη τα ματια μας εχουν δει πολλα**, καλο ειναι να ειμαστε πολυ προσεχτικοι...
** εκει που το αμαξι ηταν να ερθει σε 2 μηνες, ηρθε σε 6...
αμαξι που ειχε μικροχτυπημα, που ηθελαν να το επισκευασουν, και οχι να του φερουν νεο αμαξικτλ κτλ...
-
δεν ξερω αν ειναι παγια τακτικη, εγω παντως περα απο την προκαταβολη που εδωσα αρχικα (150ε), οταν ηρθε το αυτοκινητο στην εκθεση πηγα το ειδα, εδωσα λεφτα για πινακιδες τελη & εξοδα δανειου, και τη μερα που το παρελαβα τους εδωσα τα υπολοιπα λεφτα.
-
Τελικά τα έδωσα τα χρήματα σήμερα, το αμάξι θα είναι στα χέρια μου πιθανόν τη Παρασκευή. Ρώτησα για το συναγερμό, και μου είπαν πως ενώ του προηγούμενου μοντέλου τον περνούσαν στην αντιπροσωπία, σε αυτό είναι εργοστασιακός και ενώ έχει 2 αισθητήρες, δεν είναι ογκομετρκός . Δεν χτυπάει εάν σπάσεις το τζάμι, αλλά χτυπάει εάν βάλεις το χέρι σου μέσα . Για αξεσουάρ τίποτα ακόμη. Επίσης το αμάξι έχει κόφτη στα 210. Θα μάθω πόσο εύκολα μπορεί να βγεί.
-
Επίσης το αμάξι έχει κόφτη στα 210. Θα μάθω πόσο εύκολα μπορεί να βγεί.γιατι εχει κοφτη?
τα τζιπ εχουν μονο...
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
Επίσης το αμάξι έχει κόφτη στα 210. Θα μάθω πόσο εύκολα μπορεί να βγεί.
γιατι εχει κοφτη?
τα τζιπ εχουν μονο...
Για να μη πιάσει 215!!!!
-
...αντε 220,γιατι μετα ανεβαινει η καταναλωση
-
Τελικά τα έδωσα τα χρήματα σήμερα, το αμάξι θα είναι στα χέρια μου πιθανόν τη Παρασκευή. Ρώτησα για το συναγερμό, και μου είπαν πως ενώ του προηγούμενου μοντέλου τον περνούσαν στην αντιπροσωπία, σε αυτό είναι εργοστασιακός και ενώ έχει 2 αισθητήρες, δεν είναι ογκομετρκός . Δεν χτυπάει εάν σπάσεις το τζάμι, αλλά χτυπάει εάν βάλεις το χέρι σου μέσα . Για αξεσουάρ τίποτα ακόμη. Επίσης το αμάξι έχει κόφτη στα 210. Θα μάθω πόσο εύκολα μπορεί να βγεί.Αντε με το καλο nickval καλη παραλαβη και καλες βολτες
Οσο για τον συναγερμο
Δεν χτυπαει αν βαλεις το χερι σου μεσα
Δεν ανεβαζει παραθυρα οπως εχουμε ξαναπει
Χτυπαει αν πας να ανοιξεις πορτα
Μαθε οπωσδηποτε για τον κοφτη και ενημερωσε μας
Επισης να πω οτι το mp3φωνο δεν κανει scroll τον τιτλο του κομματιου και εχει και ενα προβλημα στην διαχειριση των folders δεν εχει επιλογη αλλαγης folder η τουλαχιστον δεν την εχω βρει ακομα
Επισης οι μπαντες για FΜ στο ραδιο ειναι μονο 2 αντι των στανταρ 3 6δων default για ολα τα συστηματα εμποριουΑυτα γιατι ως γνωστο κανεις δεν ειναι τελειος ποσο μαλλον τα αυτοκινητα
-
Με το καλό η παραλαβή σε Winmik και Nickval!!!
Περιμενουμε αναλυτικό 'αρθρο' όπως του Zeus!!!Kαλά βαλανε κοφτη....???
Ημαρτον!!!@coyote: Λες να πιανει 250, και να αγχωθηκανε οι αποκλεισμενοι απο το Μουντιάλ Γιαπωνέζοι????
-
Δε νομίζω ρε παιδιά αλλά με τα honda δε μπορεις να ξέρεις
Με το δικό μου κοντερίσια μου εχουν πει και για 250.Τωρα μπορει να εχει κοφτη στο VSA????
Αλλα τι σημασία έχει .... σιγά τη διαφορά. τι 205 τι 210 πραγματικά...
Ηonda Civic 2005