-
Ο χρήστης miatagreece έγραψε:
για την προσφορά στα accord στα 22000 (to sport) άκουσε κανένας.... (ξεστοκάρισμα?)
Το Mercedes του 190 2.3 16 ...
Μιλάμε για το θρύλο??Το αμάξι αυτό θεωρείται future classic.Ψήσου για καμιά φωτό στο Μερσεντοθρέντ...
-
Guys επειδη ζαχαρωνω ενα type s κοκκινο με πανοραμικη εσεις με τα πιο παλια εχετε υπ οψην τιποτα για το μοτερ & αναρτηση?
Εχει βγει τιποτα aftermarket?? -
Χμ... αν και ειμαι ομοιοπαθής, δεν το έχω ψάξει ακόμα, θα περιοριστώ - για φέτος - στην 'μαμά', και θα αποφύγω να αλλάξω οτιδήποτε μου δημιουργήσει προβλήματα με την εγγύηση... (στο μοτέρ κυρίως).
-
Νέα από το υβριδικό
Κατανάλωση στην πόλη με λίγο αυτοκινητόδρομο (γύρω στα 200 χιλιόμετρα) 6.42 λίτρα στα 100.
Έλεγχος πίεσης ελαστικών (μετά από 2 γεμίσματα που ήταν πρακτικά 2 μήνες) και δυσάρεστη έκπληξη καθώς εμπρός είχα πέσει στο 26.5 από το 30. Τα αραιά διαστήματα μεταξύ ανεφοδιασμών τελικά δημιουργούν πρόβλημα.
Στην άτυπη μάχη του spritmonitor είμαι 4ος από το τέλος με πρώτο έναν τυπά από Ολλανδία που δηλώνει μέση 4.47 λίτρα ανά 100. Η εκδίκηση βέβαια είναι ένα πιάτο που τρώγεται κρύο καθώς πληρώνω λιγότερα από τον συγκεκριμένο. Με διαφορά τις καλύτερες καταναλώσεις τα Αμερικάνικα Civic που ζυγίζουν και περίπου 50 κιλά λιγότερο στο μέσο όρο.
Πάντως με μέση κατανάλωση 6.24 λίτρα/100 και απόβαρο 1374 κιλά (στην άδεια!!!!) δηλαδή περίπου 1500 κιλά με τον οδηγό μέσα ας μην έχω και παράπονο γιατί ο Coyote θα με ανασκολοπήσει!!!!
-
Ο χρήστης christos.dimou έγραψε:
Νέα από το υβριδικόΚατανάλωση στην πόλη με λίγο αυτοκινητόδρομο (γύρω στα 200 χιλιόμετρα) 6.42 λίτρα στα 100.
Έλεγχος πίεσης ελαστικών (μετά από 2 γεμίσματα που ήταν πρακτικά 2 μήνες) και δυσάρεστη έκπληξη καθώς εμπρός είχα πέσει στο 26.5 από το 30. Τα αραιά διαστήματα μεταξύ ανεφοδιασμών τελικά δημιουργούν πρόβλημα.
Στην άτυπη μάχη του spritmonitor είμαι 4ος από το τέλος με πρώτο έναν τυπά από Ολλανδία που δηλώνει μέση 4.47 λίτρα ανά 100. Η εκδίκηση βέβαια είναι ένα πιάτο που τρώγεται κρύο καθώς πληρώνω λιγότερα από τον συγκεκριμένο. Με διαφορά τις καλύτερες καταναλώσεις τα Αμερικάνικα Civic που ζυγίζουν και περίπου 50 κιλά λιγότερο στο μέσο όρο.
Πάντως με μέση κατανάλωση 6.24 λίτρα/100 και απόβαρο 1374 κιλά (στην άδεια!!!!) δηλαδή περίπου 1500 κιλά με τον οδηγό μέσα ας μην έχω και παράπονο γιατί ο Coyote θα με ανασκολοπήσει!!!!
-
τωρα που το σκέφτομαι.... ζυγος ή μονός είσαι? Μπας και μειώσουμε την κατανάλωση
-
Όσοι από εσάς το έχουν πλύνει μήπως παρατήρησαν να μπαίνει νερό στα πίσω πλαστικά και ειδικά στα πλαΪνά?
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
τωρα που το σκέφτομαι.... ζυγος ή μονός είσαι? Μπας και μειώσουμε την κατανάλωσηΤα υβριδικά δεν έχουν δακτύλιο
Αν δεν γλύτωνα το extra κόστος του 2ου οχήματος θα έμενα με το Colt.
-
παιδια ποιο ειναι το site που εχει πληροφοριες για τα civic??? civic info... δεν βρισκω διευθυνση..
-
Ο χρήστης αλεξανδρος έγραψε:
παιδια ποιο ειναι το site που εχει πληροφοριες για τα civic??? civic info... δεν βρισκω διευθυνση.. -
Ο χρήστης SAXOGUS2 έγραψε:
Όσοι από εσάς το έχουν πλύνει μήπως παρατήρησαν να μπαίνει νερό στα πίσω πλαστικά και ειδικά στα πλαΪνά?Μήπως αναφέρεσαι στο γεγονός ότι στην άκρη των πλαστικών μαζεύει υγρασία η οποία φαίνεται σαν να έχει παγιδευτεί εκεί; Κάτι μου λέει ότι το έπλυνες με κάποιο πιεστικό και πέρασε το νερό από την πίεση μέσα στα πλαστικά. Το είχα πάθει στο πρώτο πλύσιμο και είχε βάλει υγρασία στο μεσαίο πλαστικό ανάμεσα στα φώτα. Έφυγε μόνο του την επόμενη και δεν συνέβη ξανά οπότε το αγνόησα. Πάντως η αντιπροσωπεία μου είχε πει ότι αν διαπιστωθεί διαρροή θα μου το αλλάξουν.Είναι είχαν πει φυσιολογικό κατά την χόντα και κατασκευαστική επιλογή. Φεύγει μόνο του άλλωστε ύστερα από λίγο όπως διαπίστωσα και εγώ. Καλού κακού κοιτάξτε το εσωτερικό μην έχει πάρει νερά η ...5η πόρτα διότι έχω δει ένα σχετικό θέμα στο σιβίνφο.
-
Ο χρήστης spyros.s έγραψε:
Όσοι από εσάς το έχουν πλύνει μήπως παρατήρησαν να μπαίνει νερό στα πίσω πλαστικά και ειδικά στα πλαΪνά?
Μήπως αναφέρεσαι στο γεγονός ότι στην άκρη των πλαστικών μαζεύει υγρασία η οποία φαίνεται σαν να έχει παγιδευτεί εκεί; Κάτι μου λέει ότι το έπλυνες με κάποιο πιεστικό και πέρασε το νερό από την πίεση μέσα στα πλαστικά. Το είχα πάθει στο πρώτο πλύσιμο και είχε βάλει υγρασία στο μεσαίο πλαστικό ανάμεσα στα φώτα. Έφυγε μόνο του την επόμενη και δεν συνέβη ξανά οπότε το αγνόησα. Πάντως η αντιπροσωπεία μου είχε πει ότι αν διαπιστωθεί διαρροή θα μου το αλλάξουν.Είναι είχαν πει φυσιολογικό κατά την χόντα και κατασκευαστική επιλογή. Φεύγει μόνο του άλλωστε ύστερα από λίγο όπως διαπίστωσα και εγώ. Καλού κακού κοιτάξτε το εσωτερικό μην έχει πάρει νερά η ...5η πόρτα διότι έχω δει ένα σχετικό θέμα στο σιβίνφο.
Καλά ούτε και FIAT της δεκαετιας του 80 να ήταν. Κρίμα!!!! Δυστυχως οι βρετανοι θα τη ριξουν πολυ κατω τη ποιότητα.
-
'ούτε και FIAT της δεκαετιας του 80 να ήταν'
Ε οοχι!!!Το μαμησες.Fiat ειναι μονο τα Fiat.
Αυτο με το πλυσιμο ειναι φυσιολογικο.Και στα δικα μου φαναρια(τα πισω) και στο μεσαιο πλαστικο που τα χωριζει(στο λεβιε του πορτ μπαγκαζ) παιρνει νερο μεριμετρικα(γυρω γυρω στον αρμο που ειναι ενωμενα τα πλαστικα) και υστερα στραγγιζει μονο του.
Ειναι καλυτερα κατα την Honda να παιρνει και να το στραγγιζει μονο του παρα να μην παιρνει και αν τυχον το κανει μια φορα να μην μπορει να βγει το νερο απο εκει. -
Ο χρήστης pipikikinos έγραψε:
'ούτε και FIAT της δεκαετιας του 80 να ήταν'Ε οοχι!!!Το μαμησες.Fiat ειναι μονο τα Fiat.
Αυτο με το πλυσιμο ειναι φυσιολογικο.Και στα δικα μου φαναρια(τα πισω) και στο μεσαιο πλαστικο που τα χωριζει(στο λεβιε του πορτ μπαγκαζ) παιρνει νερο μεριμετρικα(γυρω γυρω στον αρμο που ειναι ενωμενα τα πλαστικα) και υστερα στραγγιζει μονο του.
Ειναι καλυτερα κατα την Honda να παιρνει και να το στραγγιζει μονο του παρα να μην παιρνει και αν τυχον το κανει μια φορα να μην μπορει να βγει το νερο απο εκει.Ναι αμέ, και βέβαια είναι καλύτερο!
Εγώ λέω να μην στεγανοποιούμε πόρτες και παράθυρα και να μπαίνει το νερό ελεύθερα! Γιατί πχ αν μπει μια φορά, πώς θα ξαναβγεί; -
Γρηγόρη δεν λέμε ότι παίρνει νερό. Απλά ότι κατά το πλύσιμο μαζεύει γύρω από τα πλαίσια νερό το οποίο στραγγίζει μόνο του.
(Γουστάρεις να κάνεις αντιπολίτευση όμως...εποχές lkar μου θύμισε το σχόλιο σου )
-
Ο χρήστης rallye40 έγραψε:
Καλά ούτε και FIAT της δεκαετιας του 80 να ήταν. Κρίμα!!!! Δυστυχως οι βρετανοι θα τη ριξουν πολυ κατω τη ποιότητα.
πρεπει να πειρμενες καιρο για να βγαλεις την κακια μαλλον την ειχες στημενη
-
Ο χρήστης spyros.s έγραψε:
Γρηγόρη δεν λέμε ότι παίρνει νερό. Απλά ότι κατά το πλύσιμο μαζεύει γύρω από τα πλαίσια νερό το οποίο στραγγίζει μόνο του.(Γουστάρεις να κάνεις αντιπολίτευση όμως...εποχές lkar μου θύμισε το σχόλιο σου )
Μπααα, απλά δεν μου αρέσουν κάτι κουλά 'τα FIAT είναι και θα παραμείνουν FIAT, μου το είπε αυτό ο παππούς μου που είχε ένα το Μεσοπόλεμο....' κλπ κλπ ενώ 'Τα Honda είναι μαμάτα, δεν σπάνε δεν χαλάνε και γενικώς δεν έχουν bug παρά μόνον features ' κλπ κλπ
Οπότε, απήντησα κι εγώ με την εγκαθετίλα μου...Εχω ξαναπεί, πως μ' αρέσει πολύ το νέο Civic και βρίσκω πως η Honda κάνει ενα σωστό βήμα με αυτή την γενιά, που η Toyota πχ δεν τολμάει καν να...σκεφτεί! Αλλά, υπάρχει πάντα και το έχεις δει κι εσύ νομίζω Σπύρο, μια διάθεση να βγει καλά και σώνει το Civic καλύτερο και ΚΥΡΙΩΣ πιο αξιόπιστο απ' οτιδήποτε άλλο!
Δηλαδή, αποκλείεις πχ, να βγει απολύτως αξιόπιστο το νέο Bravo, ή έστω, στα επίπεδα του Civic; ΠΟΤΕ δεν μπορείς να ξέρεις, ή να παίρνεις ως δεδομένο πως το Civic θα είναι καλύτερο από το Bravo, γιατί** Honda είναι όλο προσόντα και το Bravo δεν είναι ούτε για τσόντα **μπλα μπλα μπλα... -
Ο χρήστης rallye40 έγραψε:
Καλά ούτε και FIAT της δεκαετιας του 80 να ήταν. Κρίμα!!!!
Πρωτα απ όλα εάν ήταν fiat μετά το πλύσιμο θα δούλευε μ έναν κύλινδρο λιγότερο!
Μήπως αναφέρεσαι στο γεγονός ότι στην άκρη των πλαστικών μαζεύει υγρασία η οποία φαίνεται σαν να έχει παγιδευτεί εκεί; Κάτι μου λέει ότι το έπλυνες με κάποιο πιεστικό και πέρασε το νερό από την πίεση μέσα στα πλαστικά. Το είχα πάθει στο πρώτο πλύσιμο και είχε βάλει υγρασία στο μεσαίο πλαστικό ανάμεσα στα φώτα. Έφυγε μόνο του την επόμενη και δεν συνέβη ξανά οπότε το αγνόησα. Πάντως η αντιπροσωπεία μου είχε πει ότι αν διαπιστωθεί διαρροή θα μου το αλλάξουν.Είναι είχαν πει φυσιολογικό κατά την χόντα και κατασκευαστική επιλογή. Φεύγει μόνο του άλλωστε ύστερα από λίγο όπως διαπίστωσα και εγώ. Καλού κακού κοιτάξτε το εσωτερικό μην έχει πάρει νερά η ...5η πόρτα διότι έχω δει ένα σχετικό θέμα στο σιβίνφο.
Ναι το έπλυνα(1ο Πλύσιμο) με πιεστικό αλλά όχι μοτέρ πιεστικό..απλά με ρυθμιστή πίεσης νερού.Η αλήθεια είναι οτι δεν έχει πια υγρασία απλά ρώτησα μήπως με το καιρό παρατηρήθηκε σε κάποιον από εσάς εισροή νερού στο εσωτερικό των πλαστικών.
-
ξέρεις πολύ καλά ότι προσωπικά γράφω πάντα τα ελαττώματα των σιβικ γιαυτό και απάντησα στο συγκεκριμένο ερώτημα με τα πλαστικά και την υγρασία. Άλλωστε αυτός είναι ο σκοπός του τόπικ ν' ανταλλασσουμε απόψεις και όχι να επιβεβαιώνουμε το ορθό της αγοράς μας. Τώρα για τα στερεότυπα που αναφέρεσαι... σου απαντώ με κλασσική κοινωνιολογία: Προκειμένου να αμφισβητηθεί ένα στερεότυπο χρειάζεται μια σειρά από αντίθετες εμπειρίες προκειμένου να το αμφισβητήσει κανείς στην ουσία του. Με άλλα λόγια και για να γυρίσουμε στα αυτοκίνητα αν το φίατ μπραβο αποδειχθεί αξιόπιστο τότε σίγουρα κάποιοι θα δουν διαφορετικά μια μελλοντική αγορά φίατ. Το ίδιο ισχύει από την ανάποδη και για το σιβικ. Αν δεν επιβεβαιώσει το καλό παρελθόν της φίρμας στην αξιοπιστία τότε θα επηρεάσει την φίρμα αρνητικά και θα αποτρέψει μελλοντικούς πελάτες
-
...
Ηonda Civic 2005