-
Ο χρήστης AutoExpress έγραψε:
It doesn’t trail the leaders by much in most aspects – for instance, the road manners are much improved. But in other areas it’s firing blanks; the bridge centre console is flawed, packaging is average at best and the styling is bland. The Toyota’s one trump card is that it’s very well priced, but that’s not enough to prevent it from bringing up the rear of a very talented group.Το μόνο πλεονέκτημα που βρίσκει στο Auris είναι η....καλή τιμολόγηση!
(αν βρίσκεσαι στην Αγγλία προφανώς.... )
Για όσους βαριούνται να διαβάσουν, έχει συγκριτικό, Civic, Focus, Golf, Auris....
http://www.autoexpress.co.uk/carreviews ... backs.html -
Ο χρήστης civgr έγραψε:
Μιλαμε για μεγαλο ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ..Παιρνω τηλεφωνο στο τμημα πωλησεων του σαρακακη και λεω οτι ειμαι σε αναμονη οχτωμιση περιπου μηνες. Σε ερωτηση μου αν μπορει να μου πει τι γινεται, μου απαντησε οτι οι παραγγελιες δινονται στον αντιπροσωπο και αυτος κανει τη διαχειριση. Του ειπα πως ετσι ο αντιπροσωπος διανεμει την παραγγελια οπως γουσταρει και μου λεει: εννοειτε 'αν σας εχει ριξει'; ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΡΕ ΠΑΠΑΡΑ ΑΥΤΟ ΕΝΝΟΩ!!!! μονο ο αντιπροσωπος μπορει να με ενημερωσει.....Με δεδομενο αυτο και εφόσον δεν ειναι ονομαστικες οι παραγγελιες, και δεν μπορει να ελεγξει ο σαρακακης ΠΟΥ πηγαινουν αυτες, ειμαι στη διαθεση του αντιπροσωπου. Επειδη δε, εχω κλεισει με την παλια τιμη (-500 ευρω) μπορει, δινοντας το αμαξι σε αλλο πελατη, να βαλει ο αντιπροσωπος τη διαφορα στην τσεπη, κι εγω να περιμενω μεχρι να βαρεθω και να ακυρωσω. Να παρω απο αλλου δε γινεται, γιατι θα πληρωσω με τη νεα τιμη, οποτε καθησα πανω στο παγωτο!Δε λεω οτι ο Παπρας με δουλευει και ειναι απατη, αλλα οσο περνα ο καιρος μου μπαινουν ψυλλοι στ αυτια. Αισθανομαι σαν τους εγκλωβισμενους του χρηματιστηριου! Τι κανω; Ακυρωνω και παιρνω κατι αλλο;(ετσι ο αντιπροσωπος,αν δεν εχει βαλει τα λεφτα στην τσεπη ήδη-αν το εχει δωσει σε αλλον- θα τα βαλει απο την ακυρωση, αφου θα το πουλησει σε ψηλοτερη τιμη). Αν δεν ακυρωσω, θα αναγκαστει να μου δωσει(καποτε το αμαξι) και να ΜΗ βαλει τα λεφτα στην τσεπη. Αν και απο τη συμπεριφοα του πωλητη δε φαινεται να ειναι λαμογιο. Ρε σε τι λουκι πεσαμε Το μονο θετικο (;) ειναι πως οσο αργει, αρχιζουν να ερχονται τα νεα μοντελα αλλων εταιριων και μπορει να ψηθω για κατι αλλο Αμαξι να κινουμαι εχω, αλλα ειναι το γαμωτο της υποθεσης, συν το οτι θελω να ποσταρω τις φωτογραφιες του αυτοκινητου μου Σας κουρασα, αλλα δεν πειραζει. Εκτος απο το ρεκορ για τη μεγαλυετρη αναμονη, θα σπασω και το ρεκορ για το μεγαλυτερο ποστ!15 του Οκτώβρη κλείνω 5 μήνες στην αναμονή για αμάξι που 'κλείστηκε' απο τον αντιπρόσωπο ως δική του παραγγελία αρχές Μάρτη και αν κρίνω απο τα λεγομένα του πωλητή ,το πολύ αρχές Νοέμβρη παραλαμβάνω(κάποιοι χαμογελάτε -σας διαισθάνομαι-με δυσπιστία αλλά θέλω να πιστεύω ότι θα δικαιωθώ)
Κατα τα λεγόμενα πάντως του πωλητή, τον Οκτώβρη θα έρθουν πολλά αμάξια,τόσα που θα περισσέψουν κιόλας(να το δούμε και να το πιστέψουμε)
Αν πάντως civgr, δεν δεις προκοπή ούτε τον Οκτώβρη ...προσωπικά θα σκεφτόμουν την ακύρωση(δε θα τους παρακαλάμε κιόλας)
Το πορτοκαλί χρώμα που λανσάρει στους νέους καταλόγους το εντοπίσατε ? -
Ο χρήστης coyote έγραψε:
........Της γυναίκας μου ειδικά της αρέσει το s3...
Μια συνάδελφος ψάχνει για αυτοκίνητο. Ψάχνει σε μικρό εύρος τιμών (15Κ-28Κ. μικρό ή μικρομεσαίο) Μου λέει ότι της αρέσει το Α3 Sportback (έχει και δυο παιδιά οπότε δικαιολογείται για 2 παραπάνω πόρτες). Μπαίνει στο site της AUDI και μου λέει.
'Πω!πω, αυτό είναι ωραίο'
'Πιο;' ρωτάω
'Αυτό εδώ, να κοίτα... Τι λεει; S3!! Μ' αρεσει!!! Παιδικά καθισματα παίρνει?'
'Ναι, παίρνει..μαζί με τις σακκούλες για τον εμετό!!!'
'Γιατί'
'265 αλογάκια και μόνο 45 χιλιαρικάκια'
'Ααααα.. Κάτσε να δω το Bravo καλύτερα...' -
απ οτι ειπαν στις πωλησεις σαρακακη περιμενουν πολλα αυτοκινητα 15 Οκτωβρη.Αν δε παραλαβω μεχρι τελος Οκτωβρη να πανε να γ@μηθουνε...αν και δε θελω να τους χαρισω 500 ευρω
-
παρα πολλά περιμένουν,,,,,,
-
Ο χρήστης Lippi έγραψε:
........
'Ααααα.. Κάτσε να δω το Bravo καλύτερα...'Nαι όντως. Από τα 265 στα 150 με ιταλική αξιοπιστία (έναντι της ναυαρχίδας της VAG). Απόλυτα συγκρίσιμα. Γυναίκες....
Η δική μου όταν μπήκε στο TSI (έχοντας κάνει το test drive στο civic) είπε οτι καλό το Golf αλλά μόνο για το σαλόνι του...... Προτεραιότητες Τώρα όμως που μαθαίνει να οδηγεί (θα 'κληρονομήσει' το ιμπιζάκι μου) έχει αρχίσει να ρωτάει για επιτάχυνση, ροπή .... Της το ξεκαθάρισα: το civic πάνω από το πτώμα μου θα το οδηγήσεις! -
Ο χρήστης ΔΙΟΝΥΣΗΣ έγραψε:
Nαι όντως. Από τα 265 στα 150 με ιταλική αξιοπιστία (έναντι της ναυαρχίδας της VAG). Απόλυτα συγκρίσιμα. Γυναίκες....
Η δική μου όταν μπήκε στο TSI (έχοντας κάνει το test drive στο civic) είπε οτι καλό το Golf αλλά μόνο για το σαλόνι του...... Προτεραιότητες Τώρα όμως που μαθαίνει να οδηγεί (θα 'κληρονομήσει' το ιμπιζάκι μου) έχει αρχίσει να ρωτάει για επιτάχυνση, ροπή .... Της το ξεκαθάρισα: το civic πάνω από το πτώμα μου θα το οδηγήσεις!Ρίχνε και ματιά από πίσω σου όταν γράφεις μην μπει με κανα κουζινομάχαιρο
-
Λες? Να ζήσω στιγμές που θα παίρνει κρυφά το τουτού και θα κάνει κόντρες στη Βουλιαγμένης:
-
........
'Ααααα.. Κάτσε να δω το Bravo καλύτερα...'Nαι όντως. Από τα 265 στα 150 με ιταλική αξιοπιστία (έναντι της ναυαρχίδας της VAG). Απόλυτα συγκρίσιμα. Γυναίκες....
Η δική μου όταν μπήκε στο TSI (έχοντας κάνει το test drive στο civic) είπε οτι καλό το Golf αλλά μόνο για το σαλόνι του...... Προτεραιότητες Τώρα όμως που μαθαίνει να οδηγεί (θα 'κληρονομήσει' το ιμπιζάκι μου) έχει αρχίσει να ρωτάει για επιτάχυνση, ροπή .... Της το ξεκαθάρισα: το civic πάνω από το πτώμα μου θα το οδηγήσεις!Ψαξου μην σου εχει κάνει και καμία ασφάλεια ζωής....
(οχι τιποτε άλλο τόσο που περιμένουν οι μελλοντικοί ιδιοκτήτες μπορεί να βγάλει το Σιβικ και σε πλειστηριασμό!!! )
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
για την προσφορά στα accord στα 22000 (to sport) άκουσε κανένας.... (ξεστοκάρισμα?)Που το ειδες αυτό βρε άρχοντα? (Το site τους δεν γραφει τιποτα)
Ισχυει?
Αν ναι, ας στειλω τον πατερα μου για να το δει.
Ετσι κι αλλιως εκεινος τα παντρευεται τα αυτοκίνητά του.
Το Mercedes του 190 2.3 16 το έχει από το 1989..... -
παρε τηλ σε κάποιον που πουλαει (παπρα) και ρωτα
Το ακουσα πριν 20 μερες
-
Ο χρήστης miatagreece έγραψε:
Το Mercedes του 190 2.3 16 το έχει από το 1989.....Αμαξάρα!!! Πάντα μου άρεσε αυτό! Καλά κάνει και το κρατάει...
-
Ο χρήστης Lippi έγραψε:
........
Ψαξου μην σου εχει κάνει και καμία ασφάλεια ζωής....
(οχι τιποτε άλλο τόσο που περιμένουν οι μελλοντικοί ιδιοκτήτες μπορεί να βγάλει το Σιβικ και σε πλειστηριασμό!!! )Αν κρίνω από το profile της (ΑΣΟΕΕ-Διοίκηση Επιχειρήσεων) είναι ικανή....να βγάλει απ'τη μύγα ξύγκι
-
Ο ΔΙΟΝΥΣΗΣ οδηγεί σε ερημικό δρόμο με την γυναίκα του:
΄
Διονύσης: Πολυ ερημικά είναι εδώ...Τρομακτικά θα έλεγα...
Σύζυγος : Τι να πω και εγώ που θα γυρίσω μόνη μου -
το civic πάνω από το πτώμα μου θα το οδηγήσεις!Αυτο κανονιζεται...
-
Λες? Να ζήσω στιγμές που θα παίρνει κρυφά το τουτού και θα κάνει κόντρες στη Βουλιαγμένης:εμενα το κανει και φανερα
-
Coyote πέσε κινητό μπας και τις τσακώσουμε να κοντράρονται!
Lippi μη στενοχωριέσαι....έρχονται και τα δικά σου! Και θα είναι πιο άγρια τα γκάζια από το civic μου.
-
μη το χάσει φοβάμαι!!!!
-
Αυτό θα γίνει μόνο αν διαγωνιστούν για το ομορφότερο ταμπλώ!
-
περί ευαισθησίας δέκτη ραδιοφώνου το ανάγνωσμα.
Μετά την πλήρη απενεργοποίηση όλων των λειτουργιών που σχετίζονται με το RDS εχθές στο 3ο υπόγειο του Carrefour στους Αμπελοκήπους δεν είχα κανένα πρόβλημα λήψης του ΑΝΤ1 radio.
Ο δέκτης κανονικά βρίσκει όλους τους σταθμούς και αυτούς που δεν έχουν καλή λήψη (οπότε περί Local δεν γίνεται λόγος).
Undocumented ..... τέλος. TA εκτός, ΤΡ εκτός ΑF εκτός και το ραδιόφωνο έχει τη λήψη που του αξίζει. Τώρα όσο θα ήθελαν στοιχεία από το RDS ας κάνουν τις επιλογές των σταθμών κατά αυτό το τρόπο και μετά ας ενεργοποιήσουν τις εν λόγω λειτουργίες. Αν κάποιος κινείται σε μία συγκεκριμένη περιοχή κανένα πρόβλημα. Τώρα αν κάποιος διασχίζει νομούς καλύτερα να αλλάξει αυτοκίνητο ή ICE.
Ηonda Civic 2005