-
τώρα και να ήθελα δεν προλαβαίνω να πάω...γιατί δεν το κάνανε στο νέο κτίριο στην αίθουσα 'Καράγιωργα';;; Τόσο κόσμο αναμένουν να έχει;
-
Ο χρήστης SAXOGUS2 έγραψε:
Καλά ούτε και FIAT της δεκαετιας του 80 να ήταν. Κρίμα!!!!
Πρωτα απ όλα εάν ήταν fiat μετά το πλύσιμο θα δούλευε μ έναν κύλινδρο λιγότερο!
Άσε αυτό μου συνέβει σε GOLF. Και δεν ήταν κάν πλύσιμο. Είχε μείνει η χρυσή μου το βράδυ έξω και ψιλόβρεχε. Αποτέλεσμα να μαζέψει υγρασία τόσο που την άλλη μέρα μου νέταρε ο #4 κύλινδρος και μου άναψε το check engine.
-
'μου το είπε αυτό ο παππούς μου'.... Να τον ακους τον παππου........ιδιως οταν μιλαει για Ιταλους.
O 4oς στα Golf ειναι για να δουλευει με νερο....(σε περιπτωση νερωμενης βενζινης.To 'ενυδρικο' Τ Ω Ρ Α τελοιοποιηθηκε!!!)
Οσο αφορα το ραδιοφωνο επενεργ/σα το RDS και λαμβανει το ιδιο καλα με πριν στο δικο μου(Type S '07).Δεν εχω απολυτως κανενα προβλημα ληψης απο τοτε που το πηρα.
P.S τελικη ειδε κανενας ως τωρα?Το δικο μου με 3.700 χλμ εγραψε 218.
P.S II (...και XBOX II) το μονο προβλημα που μου παρουσιαστηκε ως τωρα ειναι ενας ηχος σαν τριξιμο μεταλλου με λαστιχο στην πισω αναρτηση οταν ταλαιπωρω-στρεβλωνω το αμαξωμα(κατεβασμα απο πεζοδρομιο με την οπισθεν).Τι σκ..α εχει λαστιχενιο εκει πισω και μου ετριξε?
-
Ο χρήστης pipikikinos έγραψε:
'μου το είπε αυτό ο παππούς μου'.... Να τον ακους τον παππου........ιδιως οταν μιλαει για Ιταλους.O 4oς στα Golf ειναι για να δουλευει με νερο....(σε περιπτωση νερωμενης βενζινης.To 'ενυδρικο' Τ Ω Ρ Α τελοιοποιηθηκε!!!)
Οσο αφορα το ραδιοφωνο επενεργ/σα το RDS και λαμβανει το ιδιο καλα με πριν στο δικο μου(Type S '07).Δεν εχω απολυτως κανενα προβλημα ληψης απο τοτε που το πηρα.
P.S τελικη ειδε κανενας ως τωρα?Το δικο μου με 3.700 χλμ εγραψε 218.
P.S II (...και XBOX II) το μονο προβλημα που μου παρουσιαστηκε ως τωρα ειναι ενας ηχος σαν τριξιμο μεταλλου με λαστιχο στην πισω αναρτηση οταν ταλαιπωρω-στρεβλωνω το αμαξωμα(κατεβασμα απο πεζοδρομιο με την οπισθεν).Τι σκ..α εχει λαστιχενιο εκει πισω και μου ετριξε?
ωραίος
-
http://www.youtube.com/watch?v=OcD6whqmd3k
αυτός έχει το ρεκόρ σε 1.8. Στο παρελθόν ανέβασα εικόνα με 225 στο ταχύμετρο και 5900 στροφές με 6η (χρήση v-power racing) σε γερμανική ωτομπαν. Σε ντίζελ 2.2 έχουν δει και 240...
Το προσωπικό μου ...ρεκόρ είναι 205 και το πέτυχα ασυναίσθητα στον δρόμο για το αεροδρόμιο Ελ.Βεν...
Μπορούσα κάλλιστα παραπάνω αλλά μόλις πρόσεξα την ταχύτητα, ο άτυπος κοινωνικός έλεγχος (βλ. γυναίκα συνοδηγός - φόβος για παιδάκια με τα μπλε) με επανέφερε στην τάξη.Άσχετο:Στα αρνητικά του σιβικ σημειώνουν το θόρυβο του μοτέρ...παρατηρήστε ότι το αυτοκίνητο κινείται με κοντερίσια 228 και ο θόρυβος είναι αποδεκτός στις στροφές αυτές...τελικά απλά θορυβεί-συντονίζεται ίσως, σε ένα συγκεκριμένο φάσμα στροφών ανάμεσα στις 3800-4500. Το γιατί δεν το ξέρω...ίσως πράγματι να έχει ελλιπής ηχομόνωση η καμπίνα επιβατών ή να ισχύει αυτό που στην χόντα λένε για συνειδητή επιλογή. Αν ισχύει το τελευταίο απλά αντιλαμβάνομαι διαφορετικά το θέμα από τον κατασκευαστή τουλάχιστον στο δεδομένο φάσμα στροφών. 'Ψηλά' πάντως είναι απόλαυση...φανταστείτε την χαρά των ιδιοκτητών ταπερ και s2000 που 'στροφάρουν' ακόμα ψηλότερα με έναν ασύγκριτο ήχο σε σχέση με τα δικά μας.
-
Ο χρήστης spyros.s έγραψε:
http://www.youtube.com/watch?v=OcD6whqmd3k
αυτός έχει το ρεκόρ σε 1.8. Στο παρελθόν ανέβασα εικόνα με 225 στο ταχύμετρο και 5900 στροφές με 6η (χρήση v-power racing) σε γερμανική ωτομπαν. Σε ντίζελ 2.2 έχουν δει και 240...
Το προσωπικό μου ...ρεκόρ είναι 205 και το πέτυχα ασυναίσθητα στον δρόμο για το αεροδρόμιο Ελ.Βεν...
Μπορούσα κάλλιστα παραπάνω αλλά μόλις πρόσεξα την ταχύτητα, ο άτυπος κοινωνικός έλεγχος (βλ. γυναίκα συνοδηγός - φόβος για παιδάκια με τα μπλε) με επανέφερε στην τάξη.Άσχετο:Στα αρνητικά του σιβικ σημειώνουν το θόρυβο του μοτέρ...παρατηρήστε ότι το αυτοκίνητο κινείται με κοντερίσια 228 και ο θόρυβος είναι αποδεκτός στις στροφές αυτές...τελικά απλά θορυβεί-συντονίζεται ίσως, σε ένα συγκεκριμένο φάσμα στροφών ανάμεσα στις 3800-4500. Το γιατί δεν το ξέρω...ίσως πράγματι να έχει ελλιπής ηχομόνωση η καμπίνα επιβατών ή να ισχύει αυτό που στην χόντα λένε για συνειδητή επιλογή. Αν ισχύει το τελευταίο απλά αντιλαμβάνομαι διαφορετικά το θέμα από τον κατασκευαστή τουλάχιστον στο δεδομένο φάσμα στροφών. 'Ψηλά' πάντως είναι απόλαυση...φανταστείτε την χαρά των ιδιοκτητών ταπερ και s2000 που 'στροφάρουν' ακόμα ψηλότερα με έναν ασύγκριτο ήχο σε σχέση με τα δικά μας.
ειναι πριν το vtec..... φαντάσουμε το 1400 είναι πιο ήσυχο στα 150
-
Το ι-vtec 3 σταδίων του σιβικ 1,8(r18a2) και του νέου cr-v(r20a) δεν είναι σαν το δικό σου στο type-r ή σαν των παλαιότερων cr-v.
Έχει 3 στάδια λειτουργίας...idle(ρελαντί), economy(μέχρι 3500στροφές) και normal( >3500). Δεν έχει λοιπόν σχέση με τα γρήγορα dohc vtec...απορώ λοιπόν γιατί θορυβεί μόνο στο συγκεκριμένο φάσμα στροφών. -
Το ι-vtec 3 σταδίων του σιβικ 1,8(r18a2) και του νέου cr-v(r20a) δεν είναι σαν το δικό σου στο type-r ή σαν των παλαιότερων cr-v.
Έχει 3 στάδια λειτουργίας...idle(ρελαντί), economy(μέχρι 3500στροφές) και normal( >3500). Δεν έχει λοιπόν σχέση με τα γρήγορα dohc vtec...απορώ λοιπόν γιατί θορυβεί μόνο στο συγκεκριμένο φάσμα στροφών.είπα εγώ ότι είναι σαν τον δικό μου?
σκεφτόμουνα ότι συντονίζεται.....
-
εγώ πιστεύω ότι είναι θέμα ηχομόνωσης...για κάποιο λόγο που αγνοώ δεν έχει την ηχομονωτικά υλικά που θα έπρεπε. Να δεις που στο f/l θα το έχουν διορθώσει αυτό.
-
Ιστορική μέρα σήμερα για την καριέρα του 5θυρου Civic στην Ελλάδα: αυτη τη στιγμή 59 ετοιμοπαράδοτα στο τελωνείο!!!
-
Ernest μπας κι είσαι τελωνιακός?
CivGr αν δεν είναι το δικό σου ανάμεσα σε αυτά βουυυρρρρρ για την τσαγιέρα (TSI).
-
εγώ πιστεύω ότι είναι θέμα ηχομόνωσης...για κάποιο λόγο που αγνοώ δεν έχει την ηχομονωτικά υλικά που θα έπρεπε. Να δεις που στο f/l θα το έχουν διορθώσει αυτό.αφου ακούγεται μόνο σε κάποιες στροφές... Κάτι στον κινητήρα βγάζει λίγο παραπάνω ψιλό θόρυβο
-
Ο χρήστης Ernest έγραψε:
Ιστορική μέρα σήμερα για την καριέρα του 5θυρου Civic στην Ελλάδα: αυτη τη στιγμή 59 ετοιμοπαράδοτα στο τελωνείο!!!απο τα Γιαννιτσα που τα ειδες; Αν παρ' ελπιδα ομως τα ειδες, μηπως ειχε κανενα galaxy grey με ηλιοροφη;
-
Ο χρήστης civgr έγραψε:
Ιστορική μέρα σήμερα για την καριέρα του 5θυρου Civic στην Ελλάδα: αυτη τη στιγμή 59 ετοιμοπαράδοτα στο τελωνείο!!!
απο τα Γιαννιτσα που τα ειδες; Αν παρ' ελπιδα ομως τα ειδες, μηπως ειχε κανενα galaxy grey με ηλιοροφη;
αν δεν εχει να το βάψουμε....?
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
απο τα Γιαννιτσα που τα ειδες; Αν παρ' ελπιδα ομως τα ειδες, μηπως ειχε κανενα galaxy grey με ηλιοροφη;
αν δεν εχει να το βάψουμε....?
-
εντάξει.....
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
εγώ πιστεύω ότι είναι θέμα ηχομόνωσης...για κάποιο λόγο που αγνοώ δεν έχει την ηχομονωτικά υλικά που θα έπρεπε. Να δεις που στο f/l θα το έχουν διορθώσει αυτό.
αφου ακούγεται μόνο σε κάποιες στροφές... Κάτι στον κινητήρα βγάζει λίγο παραπάνω ψιλό θόρυβο
...τι να πω...μάλλον τ' αυτιά μου έχουν κάψει τουίτερ...
-
παμε σπίτι τώρα να προετοιμαστουμε για την μπάλα
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
παμε σπίτι τώρα να προετοιμαστουμε για την μπάλαδουλειά μέχρι τις 8...μετά προετοιμασία
-
300 κομμάτια (όσοι και του Λεωνίδα) τον Σεπτέμβριο. Civgr σύντομα και το δικό σου έδω!!!! (γιατί ΙΜΗΟ θα τον είχα ανατινάξει τον Σ με 9 μήνες καθυστέρηση).
Ηonda Civic 2005