-
Ο χρήστης Type-Racing έγραψε:
Σπυράκο κυκλοφορούν αλλά 3 ~4 με κρέμ εσωτερικό...
Ναι!
Αλλά δεν έχουν τον Σπύρο για οδηγό, οπότε χάνουν την συλλεκτική τους αξία! -
Ο χρήστης Type-Racing έγραψε:
Φερε και τα συμβολαια μαζι!
Ε?
Σπυράκο κυκλοφορούν αλλά 3 ~4 με κρέμ εσωτερικό...
κυκλοφορούν πολλά παραπάνω...απλά κάνω πλάκα
-
Ο χρήστης Omikrone3 έγραψε:
Η διαφήμιση του υβδριδικού άλλαξε?
ελεγε το υβριδικό τελειοποιήθηκε
ενω τωρα λεει
το υβριδικό μας τελειοποιήθηκε?Τους έκανα καμία παρατήρηση οι άλλοι?
Γατα εισαι!
Αλλα δε χρειαζεται να βασανιζεις τοοσο το μυαλο σου.
Εξαλλου μου κλεβεις τις ατακες
Ρε.... σου λέω είμαι πολύ καλός....
Αλλά είμαι και παντρεμένος... Οπότε δε σου κάνω....
-
Τι? εισαι και 'ημιακαμπτος'?
να μου λειπει το μουσμουλο εεε το βυσσινο
έχω ξαναπεί ότι εισαι κρυφοχοντάκιας...επειδή το τριγυρίζεις πολύ τελευταία υποψιάζομαι διάφορα... Ρε σεις λέτε σε 6-8-10 μήνες να μας εμφανίσει κανά facelift σιβικ ο Ο3;;; Κανόνισε μόνο να μην έχει κρεμ εσωτερικό διότι θέλω να είμαι μοναδικός
Σοβαρα,
επειδη εχω πολλες και σοβαρες ενστασεις για το νεο civic και τις επιλογες τις Honda,δεν σημαινει οτι το αφοριζω συνολικα.Το εχω ξαναγραψει:Το νεο civic ειναι ενα πολυ εμπορικο μοντελο.Απο κει και περα αλλα περιμενα και νομιζω οτι ειναι δικαιωμα μου να εκφραζω την απογοητευση μου.
Αν θα το αγοραζα?Μαλλον θα δινα κατι (πολυ) παραπανω και θα πηγαινα στην 2λιτρη ασσαρα.Αυτο βεβαια εχει να κανει με την ιδιοσυγκρασια μου.Παντα προτιμω να αγοραζω το high-end κινητο,την πιο ακριβη καρτα γραφικων,την πιο καλη οθονη κτλ για να χω το κεφαλι μου ησυχο.
Πιο ρεαλιστικα,στα ιδια λεφτα θα προτιμουσα το Leon TSI,με μεγαλυτερο λογο αποδοσης προς τιμη.Χωρις να αποκλειω τελεσιδικα να το αγορασω.Αλλα θα ηταν μια αποφαση στηριγμενη περισσοτερο στο συναισθημα παρα στη λογικη.Μακρια και υπερανω απο οπαδισμους του στυλ:'Ο,τι βγαζει η Honda ειναι αριστο'My 0.02€
-
επειδη εχω πολλες και σοβαρες ενστασεις για το νεο civic και τις επιλογες τις Honda,δεν σημαινει οτι το αφοριζω συνολικα.Σε μετάφραση: Επειδή στα 1356 ποστ μου τα 1256 αφορούν το τρισκατάρατο Civic...
-
Αν θα το αγοραζα?Μαλλον θα δινα κατι (πολυ) παραπανω και θα πηγαινα στην 2λιτρη ασσαρα.Αυτο βεβαια εχει να κανει με την ιδιοσυγκρασια μου.Παντα προτιμω να αγοραζω το **high-end **κινητο,την πιο ακριβη καρτα γραφικων,την πιο καλη οθονη κτλ για να χω το κεφαλι μου ησυχο.
Μηπως εχεις και την** πιο όμορφη ** γκομενα;
-
You can't buy love...
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
You can't buy love...αυτά τραγουδούσε ο phil colins και στο τέλος το τσίμπησε το νεαρό γκομενάκι... δάσκαλε που δίδασκες
-
Ο ομικρόνε τραγουδάει όμως;
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Ο ομικρόνε τραγουδάει όμως;βέβαια ο Φιλ Κόλλινς τραγούδησε το you can't hurry love...αλλά μιά παρέα είμαστε όλοι
Πέρα από πλάκα πάντως ο Ο3 δεν με έχει συνηθίσει σε σοβαρές απαντήσεις οπότε δεν εχω κάτι να του απαντήσω. Με αιφνιδιάσε με την σοβαρή του απάντηση και φυσικά συμφωνώ με το δικαίωμα του να επιλέγει ότι θέλει. Εκεί που διαφωνώ είναι στην επιλογή πάντα του high end και του ακριβότερου ως εγγύηση απόδοσης και αξιοπιστίας...
Εγώ πάντα προσπαθώ να αγοράζω το καλύτερο δυνατό με τα χρήματα που διαθέτω. Έχουμε μάλλον διαφορά προσσέγγισης του θέματος ή απλά η οικονομική κατάσταση του Ο3 ξεφεύγει προς τα πάνω από τους πολλούς. -
Ο χρήστης spyros.s έγραψε:
Ο ομικρόνε τραγουδάει όμως;
βέβαια ο Φιλ Κόλλινς τραγούδησε το you can't hurry love...αλλά μιά παρέα είμαστε όλοι
Πέρα από πλάκα πάντως ο Ο3 δεν με έχει συνηθίσει σε σοβαρές απαντήσεις οπότε δεν εχω κάτι να του απαντήσω. Με αιφνιδιάσε με την σοβαρή του απάντηση και φυσικά συμφωνώ με το δικαίωμα του να επιλέγει ότι θέλει. Εκεί που διαφωνώ είναι στην επιλογή πάντα του high end και του ακριβότερου ως εγγύηση απόδοσης και αξιοπιστίας...
Εγώ πάντα προσπαθώ να αγοράζω το καλύτερο δυνατό με τα χρήματα που διαθέτω. Έχουμε μάλλον διαφορά προσσέγγισης του θέματος ή απλά η οικονομική κατάσταση του Ο3 ξεφεύγει προς τα πάνω από τους πολλούς.θα την έγραψε το ξαδερφάκι του που του έκλεψε το password
-
Απόκλιση ταχυμέτρου
Μετρήσεις με τη χρήση χρονομέτρου χειρός τόσο με βάση τα δεδομένα του ταχυμέτρου όσο και με βάση τα χιλιομετρικά σημεία.
90 ---> 84~85 (πραγματικά)
100 --> 95 (πραγματικά)
120 --> 114 (πραγματικά)
Εκτίμηση. Στο ΙΜΑ το ταχύμετρο κλέβει 5 χιλιόμετρα όποτε στα 185 που επεμβαίνει ο κόφτης είναι πραγματικά 180 (όσο και το όριο των απλών ελαστικών...)
Οι δοκιμές έγιναν σε ευθεία με μέγιστη κλίση
-
You can't buy love...
Everything has a price tag on it...
Ειδικα για γκομενες να μην θυμηθουμε τι ειπε και ο Οσκαρ Γουαιλντ...
All women are whores,it's just the prize that differs
(αν κι αυτος ηταν φουστης )
-
Not real love...
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Not real love...το φαγες και συ το παραμύθι....
-
Λες ε; Μαγκιά μου.
-
Βασικα ειναι θεμα χρονου να αποκρυσταλλωσεις αποψη για την true love
Σαν τον Αι Βασιλη,και το νεο (ναι,σωστα μαντεψατε) Honda Civic
-
Ο χρήστης christos.dimou έγραψε:
Απόκλιση ταχυμέτρουΜετρήσεις με τη χρήση χρονομέτρου χειρός τόσο με βάση τα δεδομένα του ταχυμέτρου όσο και με βάση τα χιλιομετρικά σημεία.
90 ---> 84~85 (πραγματικά)
100 --> 95 (πραγματικά)
120 --> 114 (πραγματικά)
Εκτίμηση. Στο ΙΜΑ το ταχύμετρο κλέβει 5 χιλιόμετρα όποτε στα 185 που επεμβαίνει ο κόφτης είναι πραγματικά 180 (όσο και το όριο των απλών ελαστικών...)
Οι δοκιμές έγιναν σε ευθεία με μέγιστη κλίση
Ο μετρητής αποστάσεων έχει απόκλιση κάτω του 1% (μη μετρήσιμο δηλαδή).Προσοχή εδώθη για σωστή πίεση των ελαστικών (όσο αναφέρει ο κατασκευαστής) και οι μετρήσεις έγιναν το πρωί ώστε η θερμοκρασία να μην επηρεάσει σημαντικά τα αποτελέσματα.
Τα στοιχεία που μας έδωσε ο Χρήστος είναι ενδιαφέροντα και για τον λόγο αυτό μπήκα στον κόπο να τα συγκρίνω με τις αντίστοιχες μετρήσεις του περιοδικού τόσο για το τετράπορτο όσο και για το πεντάπορτο σιβικ. Σύμφωνα με το περιοδικό λοιπόν οι μετρήσεις επιβεβαιώνουν τα στοιχεία του Χρήστου δείχνοντας 95 πραγματικά χιλιόμετρα για το τετράπορτο και 94 για το 5πορτο. Επειδή μου φάνηκε μεγάλη η απόκλιση χρησιμοποίησα τις μετρήσεις του περιοδικού για μοντέλα που βρήκα στο ίδιο τεύχος. Έτσι το μαζντα 3 έχει και εκείνο 95 πραγματικά ενώ το γκολφ gt τα ίδια με το σιβικ 5θ. Το αστείο είναι ότι το απλό tsi140 έχει 96(αλήθεια πως γίνεται αυτό σε ίδια αυτοκίνητα;;;μήπως έχει να κάνει με την διάσταση των ελαστικών;;;)Στο τελευταίο τεύχος πάντως η bmwM3 και ένα βόλβο έχουν το απόλυτο 100.
Φυσικά η απόκλιση αυτή δικαιώνει ιδιοκτήτες σιβικ που έχουν δει μέχρι και 230 στο ταχύμετρο τους όταν το αυτοκίνητο έχει εργοστασιακή πραγματική τελική 205 χλμ. -
Ο χρήστης spyros.s έγραψε:
Τα στοιχεία που μας έδωσε ο Χρήστος είναι ενδιαφέροντα και για τον λόγο αυτό μπήκα στον κόπο να τα συγκρίνω με τις αντίστοιχες μετρήσεις του περιοδικού τόσο για το τετράπορτο όσο και για το πεντάπορτο σιβικ. Σύμφωνα με το περιοδικό λοιπόν οι μετρήσεις επιβεβαιώνουν τα στοιχεία του Χρήστου δείχνοντας 95 πραγματικά χιλιόμετρα για το τετράπορτο και 94 για το 5πορτο. Επειδή μου φάνηκε μεγάλη η απόκλιση χρησιμοποίησα τις μετρήσεις του περιοδικού για μοντέλα που βρήκα στο ίδιο τεύχος. Έτσι το μαζντα 3 έχει και εκείνο 95 πραγματικά ενώ το γκολφ gt τα ίδια με το σιβικ 5θ. Το αστείο είναι ότι το απλό tsi140 έχει 96(αλήθεια πως γίνεται αυτό σε ίδια αυτοκίνητα;;;μήπως έχει να κάνει με την διάσταση των ελαστικών;;;)Στο τελευταίο τεύχος πάντως η bmwM3 και ένα βόλβο έχουν το απόλυτο 100.
Φυσικά η απόκλιση αυτή δικαιώνει ιδιοκτήτες σιβικ που έχουν δει μέχρι και 230 στο ταχύμετρο τους όταν το αυτοκίνητο έχει εργοστασιακή πραγματική τελική 205 χλμ.Α. Οι κατασκευαστές ηθελημένα κλέβουν στο ταχύμετρο. Όχι πάντως για λόγους εντυπωσιασμού αλλά για λόγους ασφάλειας.
Β. Διαφορές του στυλ 95 ή 96 δεν είναι ηθελιμένες. Φτάνει λίγο λιγότερη πίεση στο ελαστικό και η ταχύτητα πέφτει (μικρότερη πραγματική διάμετρος μετά τη συμπίεση άρα μικρότερη απόσταση ανά κύκλο του τροχού).
Γ. Κάποιες εταιρείες κύρους (BMW, VOLVO, MERC) δεν το πράτουν τουλάχιστον για μικρές ταχύτητες.
Δ. Η απόκλιση δεν είναι πάντα γραμμική. Το ταχύμετρο (ειδικά το ηλεκτρονικό) μπορεί να κλέβει ως ένα ποσοστό ή μία τιμή ως μία συγκεκριμένη ταχύτητα και μετά να αυξάνει το ποσό της κλοπής. Σήμερα δε κλέβει ανάλογα και το στροφόμετρο για να δώσει στο χρήστη 'την αίσθηση της ταχύτητας που θέλει' για λόγους ικανοποίησης.
-
Εγώ νομίζω ότι χρησιμοποιούν ΦΤΗΝΑ ταχύμετρα και στροφόμετρα που δεν έχουν ακρίβεια και για να μη δείχνουν λιγότερο (επικίνδυνο) δείχνουν πάντα περισσότερο. Το trip computer μετράει πάντα σωστά.
Ηonda Civic 2005