-
Από όσο γνωρίζω τοποθετούν τα Helix της Shell.
Εγώ περιμένω πάντως εναγωνίως το εξτρά κόστος του CVT.
-
Ο χρήστης christos.dimou έγραψε:
Από όσο γνωρίζω τοποθετούν τα Helix της Shell.Εγώ περιμένω πάντως εναγωνίως το εξτρά κόστος του CVT.
το λάδι για το κιβώτιο? δε νομιζω να ειναι πολλα.... παντως τα δικα μου τα λαδια πρεπει να κανουν κανενα 70-90?
-
Ο χρήστης spyros.s έγραψε:
...βέβαια έφαγε μια δευτερα στις 7000...?? 6750?
-
Ο χρήστης WinMik έγραψε:
...βέβαια έφαγε μια δευτερα στις 7000...
?? 6750?
7000 και δεν είχε μπει κόφτη...εκείνος είναι 7100 περίπου.
εσύ είσαι ιδιοκτήτης 1 χρόνο+ θα έπρεπε να ξέρεις...(καμία ταχύτητα δεν έχει κόφτη στις 6750...η πέμπτη έχει στις 6550 και η 6η έχει δείξει 225 στις 5900 ή 228 σε νέο βίντεο με 5η και 6550+)
-
για τους άπιστους
Υ.Γ. Δεν έχω καμία σχέση με τον δημιουργό του συγκεκριμένου βίντεο είτε πιστεύω είτε όχι όσα γράφει για την αστυνομία
-
...βέβαια έφαγε μια δευτερα στις 7000...
?? 6750?
7000 και δεν είχε μπει κόφτη...εκείνος είναι 7100 περίπου.
εσύ είσαι ιδιοκτήτης 1 χρόνο+ θα έπρεπε να ξέρεις...(καμία ταχύτητα δεν έχει κόφτη στις 6750...η πέμπτη έχει στις 6550 και η 6η έχει δείξει 225 στις 5900 ή 228 σε νέο βίντεο με 5η και 6550+)
Όπα τώρα κάτσε γιατί τρελάθηκα...
Εγώ τις αλλαγές τις κάνω στα 6750... μετά χτυπάει ο κόφτης
Ειδικά στη 2α το έχω επιβεβαιώσει αρκετές φορές... Τι παίζει?
-
κάτι κάνεις λάθος...ο κόφτης είναι γύρω στις 7. Αποκλείεται να κοφτιάζει λιγότερο...αφού δεν θα έχουν καν ανάψει όλα τα shift lights
κάνε συγκριση με βίντεο στο youtube...
ορίστε μερικά...http://www.youtube.com/watch?v=xBnzffYC ... ed&search=
-
Προβληματίστηκα αρκετά ομολογουμένως και βγήκα για μια γρήγορη βόλτα...
Άνοιξα αρκετές φορές τη 2α, και 2 φορές την 1η.
- Κατ'αρχάς στη 2α στις 6750 έχουν (μόλις) ανάψει τα shift leds
- Γενικά έχεις δίκιο, η βελόνα μπαίνει στα κόκκινα και μόλις που φτάνει να γλύψει τις 7000rpm όπου μπαίνει ο κόφτης, αλλά με το που ακουμπάω τα κόκκινα, σε 1η και 2α, ο ήχος του κινητήρα αλλάζει εντελώς, και το αυτοκίνητο κόβει με 'κενά'. Είναι πολύ unpleasant ο ήχος που βγάζει (καμία σχέση με το πρώτο video που δίνεις, που εξακολουθεί να ανεβάζει ομαλά...), σα να ταλαιπωρείται πάρα πολύ, και γι'αυτό νόμιζα μέχρι τώρα ότι είναι ο κόφτης...
Σε κάθε περίπτωση δεν μου άρεσε πολύ, καλές είναι και οι 6750...
ps: όσο ζω μαθαίνω.
ps2: αν βρεις χρόνο και όρεξη, τράβα ένα video μια 2α σου να δω τι γίνεται στο δικό σου... Γιατί αυτή η διαφορά? -
Ο χρήστης WinMik έγραψε:
ps: όσο ζω μαθαίνω.
ps2: αν βρεις χρόνο και όρεξη, τράβα ένα video μια 2α σου να δω τι γίνεται στο δικό σου... Γιατί αυτή η διαφορά?όσο το ψάχνεις πάντα μαθαίνεις...και όταν μαθαίνεις συνειδητοποιείς πόσα λίγα είναι αυτά που ξέρεις
Τώρα για το βίντεο πρέπει να έχω συνοδηγό να τραβάει με κάμερα ή κινητό...αν γίνει θα το ανεβάσω για να κάνεις συγκρίσεις.
-
ΤΥΧΕΡΟΙ ΕΓΩ ΑΚΟΜΗ ΤΟ ΣΤΡΩΝΩ. ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΤΩΡΑ. ΜΕ ΤΟ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ ΤΟΥ ΠΑΡΜΠΡΙΖ ΔΕΝ ΕΧΕΤΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. ΣΑΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΣΤΡΑΒΑ ΟΙ ΕΚΤΟΞΕΥΤΗΡΕΣ ΝΕΡΟΥ.
-
Ο χρήστης nevermore έγραψε:
ΤΥΧΕΡΟΙ ΕΓΩ ΑΚΟΜΗ ΤΟ ΣΤΡΩΝΩ. ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΤΩΡΑ. ΜΕ ΤΟ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ ΤΟΥ ΠΑΡΜΠΡΙΖ ΔΕΝ ΕΧΕΤΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. ΣΑΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΣΤΡΑΒΑ ΟΙ ΕΚΤΟΞΕΥΤΗΡΕΣ ΝΕΡΟΥ.πράγματι καθαρίζουν και του...πίσω. Αυτά ρυθμίζονται πάντως...να το πας να το φτιάξουν
-
ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ. ΕΠΕΙΔΗ ΤΩΡΑ ΤΟ ΠΗΡΑ. PAUSE KAI MUTE ΣΤΟ ΗΧΟΣΥΣΤΗΜΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ.
-
Τώρα για το βίντεο πρέπει να έχω συνοδηγό να τραβάει με κάμερα ή κινητό...αν γίνει θα το ανεβάσω για να κάνεις συγκρίσεις.
Πιστεύω ότι είσαι ιδανικός για συνοδηγός μου...εφόσω εγώ θα οδηγάω το fk2
-
Ο χρήστης Type-Racing έγραψε:
Πιστεύω ότι είσαι ιδανικός για συνοδηγός μου...εφόσω εγώ θα οδηγάω το fk2
θα στα εξηγήσω από κοντά εσένα...
-
ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ. ΕΠΕΙΔΗ ΤΩΡΑ ΤΟ ΠΗΡΑ. PAUSE KAI MUTE ΣΤΟ ΗΧΟΣΥΣΤΗΜΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ.νομίζω ότι υπάρχει pause.
-
ΤΥΧΕΡΟΙ ΕΓΩ ΑΚΟΜΗ ΤΟ ΣΤΡΩΝΩ. ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΤΩΡΑ. ΜΕ ΤΟ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ ΤΟΥ ΠΑΡΜΠΡΙΖ ΔΕΝ ΕΧΕΤΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. ΣΑΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΣΤΡΑΒΑ ΟΙ ΕΚΤΟΞΕΥΤΗΡΕΣ ΝΕΡΟΥ.To φτίαχνεις και μόνος σου αυτό.
Τουλάχιστον εγώ το κάνω μόνος μου...πέρνω μια καρφίτσα (αυτές για τα ρούχα),την βάζω μέσα εκεί που φεύγει το νερό και το τοποθετώ στην γωνία που θέλω εγώ να ρίχνει...
-
ΤΥΧΕΡΟΙ ΕΓΩ ΑΚΟΜΗ ΤΟ ΣΤΡΩΝΩ. ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΤΩΡΑ. ΜΕ ΤΟ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ ΤΟΥ ΠΑΡΜΠΡΙΖ ΔΕΝ ΕΧΕΤΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. ΣΑΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΣΤΡΑΒΑ ΟΙ ΕΚΤΟΞΕΥΤΗΡΕΣ ΝΕΡΟΥ.
To φτίαχνεις και μόνος σου αυτό.
Τουλάχιστον εγώ το κάνω μόνος μου...πέρνω μια καρφίτσα (αυτές για τα ρούχα),την βάζω μέσα εκεί που φεύγει το νερό και το τοποθετώ στην γωνία που θέλω εγώ να ρίχνει...
ΣΩΣΤΟΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
-
Kαλό θα ήταν να γράφεις με μικρούς χαρακτήρες γιατί αλλιώς δίνεις την εντύπωση ότι φωνάζεις (εκτός αν όντως φωνάζεις ) ...
-
ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ. ΕΠΕΙΔΗ ΤΩΡΑ ΤΟ ΠΗΡΑ. PAUSE KAI MUTE ΣΤΟ ΗΧΟΣΥΣΤΗΜΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ.
νομίζω ότι υπάρχει pause.
ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΩ ΒΡΕΙ ΑΚΟΜΗ ΠΑΝΤΩΣ
-
To φτίαχνεις και μόνος σου αυτό.
χεσε με.... δε τα κατάφερα ποτε στο ΤΑΠΕΡ να το κανω σωστα...
Μία φορά έσπασε και η καρφίτσα
Γαμώτο και την έβγαλα με πενσα
Ηonda Civic 2005