-
Σωστά οτι θα έπρεπε να το κάνει κανείς μόνος του αλλά σας πληροφορώ οτι προσωπικά, σε ένα ιμπιζάκι του '03, χρειαζόμουν για πλύσιμο εξωτερικό, σκούπισμα (με σκούπα απορροφητική και τυπικό-χωρίς ιδιαίτερα υλικά-εσωτερικό καθαρισμό), πλύσιμο τα χαλάκια, κέρωμα....3 ώρες. Μου έβγαινε ο πάτος αλλά το τελικό αποτέλεσμα σε καμμία περίπτωση δεν φτάνει τη δική τους δουλειά. Παρόλα αυτά είναι μανίκι και αξίζει αν 'σου τον πιάνουν' μία στα 2 χρόνια.... Εμένα (ειδική τιμή) για περιποίηση εξωτερική (και λίγο μηχανή-καθαρισμός από υπολείμματα κεριού) 100€.
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
γρηγορη ειναι καπως ετσι.. δεν ειναι ακριβως ετσι..
μη ξεχνας οτι απευθυνεται σε ανθρωπους που δεν καθονται να το κανουν μονοι τους και το κυριοτερο οτι πληρωνεις ανθρωπο-ωρες..
περα απ αυτο το αποτελεσμα ειναι ακρως εντυπωσιακο (δεν εχω παει δικο μου αυτοκινητο, θα ηθελα ομως να παω καποια στιγμη)ξερεις ποσα ζηταει ενας υδραυλικος για 10 λεπτα δουλεια?
Εντάξει ρε παιδιά, εμένα μού φαίνονται πανάκριβα! Καταλαβαίνω πως κάποιος μπορεί να τα δώσει άνετα (δίνει 50+ Κ για τουτού, θα σου φανούν πολλά τα 300
-
δεν ειναι θεμα του να μπορει να τα δωσει ανετα..
για μενα ισως εμπιπτει και στο βιτσιο... θελω π.χ. το αυτοκινητο μου να δειχνει τζι τζι.. οπως οι τυποι που οι πολυεστερες και οι αεροτομες κοστιζουν περισσοτερα απο το αυτοκινητο..
δες το ομως διαφορετικα..
κι εγω ειχα καθησει σε ολα αυτα τα χρονια μια φορα και το ειχα κανει στην αλφα που εχουμε...
ε, δε το ξανακανω, πως να το κανουμε.. μπορει να μη μου περισσευουν, αλλα οπως θα δωσω τα λινα μου ρουχα στο καθαριστηριο για να μου τα καθαρισουν/σιδερωσουν, ετσι αντιστοιχα θα κανει καποιος για το αυτοκινητο του..
το αποτελεσμα παντως ειναι πραγματικα εντυπωσιακο... -
Ο χρήστης tm έγραψε:
για μενα ισως εμπιπτει και στο βιτσιο... θελω π.χ. το αυτοκινητο μου να δειχνει τζι τζι.. οπως οι τυποι που οι πολυεστερες και οι αεροτομες κοστιζουν περισσοτερα απο το αυτοκινητο..
κι εγω ειχα καθησει σε ολα αυτα τα χρονια μια φορα και το ειχα κανει στην αλφα που εχουμε...
ε, δε το ξανακανω, πως να το κανουμε.. μπορει να μη μου περισσευουν, αλλα οπως θα δωσω τα λινα μου ρουχα στο καθαριστηριο για να μου τα καθαρισουν/σιδερωσουν, ετσι αντιστοιχα θα κανει καποιος για το αυτοκινητο του..
το αποτελεσμα παντως ειναι πραγματικα εντυπωσιακο...Εγω το έκανα μία φορά με τον πατέρα μου για ένα αμάξι που έκανε 5000 ευρώ. Σε καλό αμάξι δε θα το έκανα μόνος μου (και το έκανα για να γλυτώσω τότε 70 ευρω)
Θέλω να πώ ότι για ένα ακριβό αμάξι δε θα έβαζα εύκολα χέρι
Σημειώνω ότι για να το κάνεις σωστά το γύαλισμα χρειάζονται 2. Ενας να απλώνει και ένας να σκουπίζει γυαλίζει γρήγορα αμέσως.
Το όλο project το κάνουμε μετά από καλό πλύσιμο και σε σκιά
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
μη ξεχνας οτι απευθυνεται σε ανθρωπους που δεν καθονται να το κανουν μονοι τους και το κυριοτερο οτι πληρωνεις ανθρωπο-ωρες..
περα απ αυτο το αποτελεσμα ειναι ακρως εντυπωσιακο (δεν εχω παει δικο μου αυτοκινητο, θα ηθελα ομως να παω καποια στιγμη)ξερεις ποσα ζηταει ενας υδραυλικος για 10 λεπτα δουλεια?
μπορεί και τη γυναίκα σου!!!!
ή εσένα αν είναι πισωγλέντης
EIMAI ΠΡΟΣΘΙΟΚΙΝΗΤΟΣ
καλά κάνεις...αν και στην εποχή μας κυκλοφορούν πολλοί πισωκίνητοι αλλά και ..τετρακίνητοι
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
το αποτελεσμα παντως ειναι πραγματικα εντυπωσιακο...Εγω το έκανα μία φορά με τον πατέρα μου για ένα αμάξι που έκανε 5000 ευρώ. Σε καλό αμάξι δε θα το έκανα μόνος μου (και το έκανα για να γλυτώσω τότε 70 ευρω)
Θέλω να πώ ότι για ένα ακριβό αμάξι δε θα έβαζα εύκολα χέρι
Σημειώνω ότι για να το κάνεις σωστά το γύαλισμα χρειάζονται 2. Ενας να απλώνει και ένας να σκουπίζει γυαλίζει γρήγορα αμέσως.
Το όλο project το κάνουμε μετά από καλό πλύσιμο και σε σκιά
Αυτο για το γυαλισμα ισχυε μαλλον παλια.....
Εγω πηρα ενα γυαλιστικο της Meguiar's(σειρα ΝΤΧ) με 30 ευρω
και μετα απο ενα καλο πλυσιμο και γυαλισμα(συνολο 2 ωρες) το αποτελεσμα ηταν ακρως θεαματικο.
Τελεια εμφανιση και αισθηση στην αφη του αυτοκινητου(περαν του οτι μετα με ενα σκουπακι καθε πρωι σε 5 λεπτα αν το καθαριζες εδειχνε σαν μολις να το ειχες πλυνει.)
Παντως μεγαλο ρολο σιγουρα παιζει και το οτι το αυτοκινητο ειναι καινουριο και δεν εχεις να αντιμετωπισεις προβληματα του στυλ φθορες στο χρωμα και τετοια.
Συμφωνω παντως και εγω οτι ειναι τρελο πιασιμο 300 ευρω.... -
Ο χρήστης spyros.s έγραψε:
μπορεί και τη γυναίκα σου!!!!
ή εσένα αν είναι πισωγλέντης
EIMAI ΠΡΟΣΘΙΟΚΙΝΗΤΟΣ
καλά κάνεις...αν και στην εποχή μας κυκλοφορούν πολλοί πισωκίνητοι αλλά και ..τετρακίνητοι
τετρακίνητες είναι μόνο οι γυναίκες... με υψηλό βάρος μπροστά στα 2 ακρόμπαρα
-
Πριν από λίγο πάρκαρα δίπλα σε ένα πεντακάθαρο μαύρο γυαλιστερό Type-S το δικό μου ταπεινό κάποτε μαύρο βρώμικο πεντάθυρο.
Το δικό μου έχει φώτα ομίχλης
-
Ο χρήστης WinMik έγραψε:
Πριν από λίγο πάρκαρα δίπλα σε ένα πεντακάθαρο μαύρο γυαλιστερό Type-S το δικό μου ταπεινό κάποτε μαύρο βρώμικο πεντάθυρο.Το δικό μου έχει φώτα ομίχλης
ναι αλλα ο αλλος το πηρε ετοιμοπαράδοτο (κακία???? )
-
Μπα, εγώ ήμουν από τους πρώτους και περίμενα λίγο. Μόνο 2,5 μήνες
-
Ο χρήστης proctor έγραψε:
Κε dimou,
δεν το κάναντε πιο λιανά το τελευταίο περί 'λιστα του ρουφιάνου'Ρουφιάνος ή On Βoard Diagnostic Device (OBDD).
Το μαύρο κουτάκι. Παλαιότερα κρατούσε και μόνον στοιχεία που θα ενδιέφεραν τον μηχανικό (συνήθως κωδικούς βλαβών).
Σήμερα και μετά από συμφωνια της μαμάς ΕΕ με τον Μπαμπά US.
-
Διατηρεί το σύνολο των δεδομένων που σχετίζονται με το όχημα (βλάβες και άλλα) διαγραφόμενο από το συνεργείο.
-
Διατηρεί σε πραγματικό χρόνο όλες τις χρονοσειρές που σχετίζονται με τον κινητήρα την ταχύτητα, επιτάχυνση, γωνία τιμονιού, φρενάρισμα, παραμέτρους κινητήρα (από άνοιγμα ροικών ως και προφίλ προπορείας), επιταχύνσεις στους 6 βαθμούς ελευθερίας για τα τελευταία 3 ή 5 λεπτά της κίνησης.
-
Διατηρεί στοιχεία για βασικές βλάβες (όπως του καταλύτη) καθ'όλη τη διάρκεια ζωής του οχήματος (σε μη διαγραφόμενη μνήμη) καθώς και χιλιόμετρα. Τα λαμόγια που γνωρίζουν απλά ακυρώνουν και αυτό το τσιπάκι αν δεν γνωρίζουν απλά μηδενίζουν και μόνον τις ενδείξεις στη κύρια μνήμη.
Άλλωστε η μνήμη είναι μπιρ παρά πια.....
-
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
Κατά τα αλλά..... Μέτωπο καθρέπτη.
Σήμερα είδα και εγω το αμάξι σου εξω από την αλεξάνδρας....
Ρε .... βρήκες φτηνά την ταινία και έβαλες μπόλικη
Αν δεν ήξερα τι έχει θα νόμιζα ότι σου ρίξανε ρουκέτα και μπάλωσες την τρύπα
Και εγώ σας είδα κύριε Coyote.... να φεύγετε από το πάρκινγκ σας περί της 18.15 (ασημί type-r) μετά νεαράς υπάρξεως και νεαρού βλαστού.
Αν δεν είστε εσείς τότε ποιός στον @@@@κα είναι.... (προσοχή πτηνόν μαύρου χρώματος)...
Την ταινία την αγοράζω με το τόνο μας είναι χρήσιμη στην Ακαδημία..... Από εκεί και πέρα για να μειώσω τις αεροδυναμικές αντιστάσεις (και τον θόρυβο) στο ταξίδι αναγκάστηκα να τοποθετησώ την ταινία κατά τέτοιο τρόπο που να έχει επαρκές μέτωπο για στρωτή ροή. Βασικά πάντως δεν βρήκα μεμβράνη που θα είχε καλύτερο αποτέλεσμα και η μαύρη γυαλιστερή που συνήθως βάζουμε για να μειώσουμε αντιστάσεις (κλείνοντας αεραγωγούς) δεν μου επέτρεπε να δω τίποτα.
Κατά τα άλλα από σήμερα είμαι με τον καθρέπτη ok και 300 ευρώ ελαφρύτερος.......... (μπλιαχ....).
-
Στα κοινωνικά μας τώρα.
Στο ΕΜΠ συνάντησα άλλον ιδιοκτήτη με Civic Hybrid (χρώματος μπλε).
Μήπως είναι κανείς που διαβάζει στο φόρουμ??
-
Στα κοινωνικά μας τώρα.
Καλα 5-10 ειστε ολοι κι ολοι,δε μπορειτε να βρεθειτε μεταξυ σας ?
-
Ο χρήστης christos.dimou έγραψε:
Κατά τα αλλά..... Μέτωπο καθρέπτη.
Σήμερα είδα και εγω το αμάξι σου εξω από την αλεξάνδρας....
Ρε .... βρήκες φτηνά την ταινία και έβαλες μπόλικη
Αν δεν ήξερα τι έχει θα νόμιζα ότι σου ρίξανε ρουκέτα και μπάλωσες την τρύπα
Και εγώ σας είδα κύριε Coyote.... να φεύγετε από το πάρκινγκ σας περί της 18.15 (ασημί type-r) μετά νεαράς υπάρξεως και νεαρού βλαστού.
Αν δεν είστε εσείς τότε ποιός στον @@@@κα είναι.... (προσοχή πτηνόν μαύρου χρώματος)...
Την ταινία την αγοράζω με το τόνο μας είναι χρήσιμη στην Ακαδημία..... Από εκεί και πέρα για να μειώσω τις αεροδυναμικές αντιστάσεις (και τον θόρυβο) στο ταξίδι αναγκάστηκα να τοποθετησώ την ταινία κατά τέτοιο τρόπο που να έχει επαρκές μέτωπο για στρωτή ροή. Βασικά πάντως δεν βρήκα μεμβράνη που θα είχε καλύτερο αποτέλεσμα και η μαύρη γυαλιστερή που συνήθως βάζουμε για να μειώσουμε αντιστάσεις (κλείνοντας αεραγωγούς) δεν μου επέτρεπε να δω τίποτα.
Κατά τα άλλα από σήμερα είμαι με τον καθρέπτη ok και 300 ευρώ ελαφρύτερος.......... (μπλιαχ....).
θα το μεταφέρω στη γυναίκα μου για να σε συμπαθήσει
-
Ο χρήστης Omikrone3 έγραψε:
Στα κοινωνικά μας τώρα.
βρίσκονται στα σερβις.... γιατί εμείς πάμε συχνά για σερβις και αποκτούμε φίλους
-
Νοσταλγώντας το αυτοκινητιστικό παρελθόν μου παραθέτω φωτογραφίες των αυτοκινήτων που είχα για κάποιο διάστημα στην κατοχή μου. Το πρώτο με το τελευταίο τα χωρίζουν 34 χρόνια και φυσικά ένα τεράστιο τεχνολογικό χάσμα. Επίσης κάθε αυτοκίνητο είναι διαφορετικής δεκαετίας. (Datsun 1973 father’s car, Fiat Uno Turbo 1989, Citroen ZX 1995, Civic 2007).
Η επιλογή (εκτός από το πρώτο όπου ήταν «αναγκαστική» επιλογή) έχει να κάνει περισσότερο με την φάση τις ζωής που περνούσα (ηλικία, οικογένεια, οικονομική κατάσταση) παρά με το ύφος – χαρακτήρα – φιλοσοφία του κάθε αυτοκινήτου. Φαντάζομαι ότι αυτό συμβαίνει στους περισσότερους και θα ήταν ενδιαφέρον να βλέπαμε τι αυτοκίνητα είχε ο καθένας πριν το Honda. Είχε κάποιος Honda πριν και ξαναγόρασε Honda επειδή έμεινε ευχαριστημένος ή μήπως είμαστε όλοι νέοι πελάτες του Σαρα.
Στην ουσία τώρα, μετά από 13000 χλμ όλα πάνε μια χαρά και απροβλημάτιστα. Το μόνο που με ενοχλεί είναι τα λάστιχα. Δεν είμαι καθόλου ευχαριστημένος και το VSA χτυπάει συνέχεια υπερωρίες. Περιμένω τον Οκτώβριο για να τα αντικαταστήσω με ένα ζευγάρι καλά χειμωνιάτικα και βλέπουμε μετά.
Όσον αφορά την κατανάλωση σε εθνική, ένα άτομο, με ιδανικές καιρικές συνθήκες και με σταθερή ταχύτητα (CC) 110 χλμ , κατανάλωση 5,2 λ/100χλμ και με 120 χλμ κατανάλωση 5,9 λ /100 χλμ.
-
Tι καταναλώσεις είναι αυτές!!!!!
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
βρίσκονται στα σερβις.... γιατί εμείς πάμε συχνά για σερβις και αποκτούμε φίλους
-
Ο χρήστης Type-Racing έγραψε:
Tι καταναλώσεις είναι αυτές!!!!!με 110 στο κοντερ μπορεις να δεις αυτες τις καταναλωσεις σε οποιοδηποτε σχεδον 1400-1800κκ.
Ηonda Civic 2005