-
Γουέλ.
213km στο κοντέρ 209km στο GPS (με 3μ απόκλιση, όσο καλύτερα γίνεται δηλαδή). Μικρή η διαφορά, το κοντέρ του βικ λέει την αλήθεια.Στην κατανάλωση δε μας τα λέει και τόσο καλά.
Με ενδείξεις 8,5-9/100 δεν είναι και τόσο σωστό να βγάζει με το ζόρι 500km το ντεπόζιτο (σε πόλη).
Εκεί που λέει αλήθεια είναι σε ταξίδι. Με ταχύτητες μέχρι 140 και χωρίς υπερβολές σε επιταχύνσεις, έβγαλα Μαρούσι-Λάρισα-Μαρούσι (κάπου 700+km) ΟΡΙΑΚΑ με ένα ντεπόζιτο. -
Ο χρήστης karampelas έγραψε:
Γουέλ.
213km στο κοντέρ 209km στο GPS (με 3μ απόκλιση, όσο καλύτερα γίνεται δηλαδή). Μικρή η διαφορά, το κοντέρ του βικ λέει την αλήθεια.Στην κατανάλωση δε μας τα λέει και τόσο καλά.
Με ενδείξεις 8,5-9/100 δεν είναι και τόσο σωστό να βγάζει με το ζόρι 500km το ντεπόζιτο (σε πόλη).
Εκεί που λέει αλήθεια είναι σε ταξίδι. Με ταχύτητες μέχρι 140 και χωρίς υπερβολές σε επιταχύνσεις, έβγαλα Μαρούσι-Λάρισα-Μαρούσι (κάπου 700+km) ΟΡΙΑΚΑ με ένα ντεπόζιτο.Η αληθεια ειναι οτι στην καταναλωση στην πολη τα χανει λιγο.
Οταν γεμιζω δειχνει 590+ και στην πορεια βγαζει 450-500 με το ζορι.
Μας σκιζει βεβαια και η κινηση αλλα ειναι αρκετα μεγαλη αποκλιση.
Στην εθνικη ειναι αρκετα οικονομικο.
Γενικα αν το πηγαινεις 'ανοιγμενο' δεν αλλαζει ιδιαιτερα την καταναλωση.
Αθηνα-καστρο(λειβαδεια) με 150-180 6.5
καστρο-αθηνα με 120-140 6.4 -
Να ρωτησω κατι αυτους που εχουν κανει ηδη το πρωτο service.
Ποσο σας πηγε?
Τωρα πηρα για να κλεισω στο Δεληγιαννη και μου ειπαν 120ευρω.Για να ξερω αν με γδυνει η οχι.!
-
Ο χρήστης sharkman έγραψε:
Να ρωτησω κατι αυτους που εχουν κανει ηδη το πρωτο service.
Ποσο σας πηγε?
Τωρα πηρα για να κλεισω στο Δεληγιαννη και μου ειπαν 120ευρω.Για να ξερω αν με γδυνει η οχι.!
Αν θυμαμαι καλα, μιας και δεν το πηγα εγω αλλα η κυρια μου, πρεπει να ηταν γυρω στα 90 με 100 ευρα η ιστορια..
Θα δω το βραδυ το τιμολογιο και θα ενημερωσω.
Ααα,
Σαρακάκης Γλυφαδας το συνεργείο. -
λοιπόν παίδες έστειλα το αυτοκίνητο στον ντήλερ για την ανάρτηση που χτυπούσε...δυστυχώς δεν ήμουν παρών προσωπικά και μίλησα μόνο τηλεφωνικά με τον υπεύθυνο του συνεργείου.
Ο ενοχλητικός ήχος προέρχεται από την μπροστά δεξιά ανάρτηση γεγονός που επιβεβαιώθηκε και από τους τεχνικούς...τελικά θα μου αλλάξουν τα δυο μπροστινά αμορτισέρ τα οποία και παράγγειλαν από τα κεντρικά(παρά τα σχετικά λίγα χιλιόμετρα δέχτηκαν να τα αλλάξουν και τα 2).
Για την ώρα κάτι έσφιξαν στην ανάρτηση -είπαν στον πατέρα μου ότι ήταν λίγο 'χαλαρή'- διότι το αυτοκίνητο δεν κοπανάει όσο πριν ενώ έχει βαρύνει και λίγο το τιμόνι...
Δεν μπορώ να ξέρω αν αυτό ήταν αστοχία υλικού ή απλά προκλήθηκε εκ των υστέρων(απίθανο με την προσεκτική χρήση που του κάνω) αφού το αυτοκίνητο δεν είχε πρόβλημα στην οδική του συμπεριφορά, απλά, ήταν ενοχλητικό σε μένα τουλάχιστον που το πρόσεχα και το άκουγα.
Πάντως δεν έχω πρόβλημα με τον αντιπρόσωπο...το αντίθετο μάλιστα αφού θα προχωρήσει σε άμεση αντικατάσταση των αμορτισερ. Αυτό που με ενόχλησε ήταν το γεγονός ότι προσπάθησαν να δικαιολογήσουν την όποια ζημιά χωρίς να δέχονται το ενδεχόμενο αστοχίας υλικού θεωρώντας ότι είναι πιθανόν να το έριξα σε λακκούβα εγώ. Φυσικά αυτό τους το απέκλεισα και το δέχτηκαν αφού γνωρίζουν από το cr-v ότι προσέχω τ' αυτοκίνητα που έχω. Μακάρι πάντως να είναι και το τελευταίο που θα με απασχολήσει με το σιβικάκι διότι ειλικρινά δεν έχω κανένα άλλο παράπονο πέρα από αυτό. Θα σας ενημερώσω μετά την αλλαγή των αμορτισέρ για τις εντυπώσεις μου. -
Ο χρήστης spyros.s έγραψε:
λοιπόν παίδες έστειλα το αυτοκίνητο στον ντήλερ για την ανάρτηση που χτυπούσε...δυστυχώς δεν ήμουν παρών προσωπικά και μίλησα μόνο τηλεφωνικά με τον υπεύθυνο του συνεργείου.
Ο ενοχλητικός ήχος προέρχεται από την μπροστά δεξιά ανάρτηση γεγονός που επιβεβαιώθηκε και από τους τεχνικούς...τελικά θα μου αλλάξουν τα δυο μπροστινά αμορτισέρ τα οποία και παράγγειλαν από τα κεντρικά(παρά τα σχετικά λίγα χιλιόμετρα δέχτηκαν να τα αλλάξουν και τα 2).
Για την ώρα κάτι έσφιξαν στην ανάρτηση -είπαν στον πατέρα μου ότι ήταν λίγο 'χαλαρή'- διότι το αυτοκίνητο δεν κοπανάει όσο πριν ενώ έχει βαρύνει και λίγο το τιμόνι...
Δεν μπορώ να ξέρω αν αυτό ήταν αστοχία υλικού ή απλά προκλήθηκε εκ των υστέρων(απίθανο με την προσεκτική χρήση που του κάνω) αφού το αυτοκίνητο δεν είχε πρόβλημα στην οδική του συμπεριφορά, απλά, ήταν ενοχλητικό σε μένα τουλάχιστον που το πρόσεχα και το άκουγα.
Πάντως δεν έχω πρόβλημα με τον αντιπρόσωπο...το αντίθετο μάλιστα αφού θα προχωρήσει σε άμεση αντικατάσταση των αμορτισερ. Αυτό που με ενόχλησε ήταν το γεγονός ότι προσπάθησαν να δικαιολογήσουν την όποια ζημιά χωρίς να δέχονται το ενδεχόμενο αστοχίας υλικού θεωρώντας ότι είναι πιθανόν να το έριξα σε λακκούβα εγώ. Φυσικά αυτό τους το απέκλεισα και το δέχτηκαν αφού γνωρίζουν από το cr-v ότι προσέχω τ' αυτοκίνητα που έχω. Μακάρι πάντως να είναι και το τελευταίο που θα με απασχολήσει με το σιβικάκι διότι ειλικρινά δεν έχω κανένα άλλο παράπονο πέρα από αυτό. Θα σας ενημερώσω μετά την αλλαγή των αμορτισέρ για τις εντυπώσεις μου.Χωρίς να θέλω να το παίξω παραπληροφόριση...
Νομίζω πως στο civinfo έχω διαβάσει κάτι παρόμοιο (δε θυμάμαι όμως αν αφορούσε τη μπρος ή την πίσω ανάρτηση) και οφειλόταν σε ανάποδη τοποθέτηση των ελατηρίων από το εργοστάσιο. -
Ο χρήστης karampelas έγραψε:
Πάντως δεν έχω πρόβλημα με τον αντιπρόσωπο...το αντίθετο μάλιστα αφού θα προχωρήσει σε άμεση αντικατάσταση των αμορτισερ. Αυτό που με ενόχλησε ήταν το γεγονός ότι προσπάθησαν να δικαιολογήσουν την όποια ζημιά χωρίς να δέχονται το ενδεχόμενο αστοχίας υλικού θεωρώντας ότι είναι πιθανόν να το έριξα σε λακκούβα εγώ. Φυσικά αυτό τους το απέκλεισα και το δέχτηκαν αφού γνωρίζουν από το cr-v ότι προσέχω τ' αυτοκίνητα που έχω. Μακάρι πάντως να είναι και το τελευταίο που θα με απασχολήσει με το σιβικάκι διότι ειλικρινά δεν έχω κανένα άλλο παράπονο πέρα από αυτό. Θα σας ενημερώσω μετά την αλλαγή των αμορτισέρ για τις εντυπώσεις μου.Χωρίς να θέλω να το παίξω παραπληροφόριση...
Νομίζω πως στο civinfo έχω διαβάσει κάτι παρόμοιο (δε θυμάμαι όμως αν αφορούσε τη μπρος ή την πίσω ανάρτηση) και οφειλόταν σε ανάποδη τοποθέτηση των ελατηρίων από το εργοστάσιο.Σε μένα δεν έλυσαν κάτι σήμερα...αποκλείεται να γύρισαν το ελατήριο αφού απλά έσφιξαν κάτι. Άλλωστε αυτό που γράφεις αφορά τα 2006 μοντέλα και την πίσω ανάρτηση και είχε εκδοθεί και σχετικό μπούλετιν από την χόντα σε όλη την ευρώπη. Για το θέμα της πίσω ανάρτησης επιφυλάσσομαι για νεώτερα μόλις δω στην πράξη τα νέα αμορτισέρ του αυτοκινήτου μου. Μέχρι τότε υπομονή.
-
[quote='spyros.s']λοιπόν παίδες έστειλα το αυτοκίνητο στον ντήλερ για την ανάρτηση που χτυπούσε...δυστυχώς δεν ήμουν παρών προσωπικά και μίλησα μόνο τηλεφωνικά με τον υπεύθυνο του συνεργείου.
[quote]Να υποθεσω οτι το κοπανημα που λες ηταν εντονο και οχι το κοπανημα απο τα σχετικα σκληρα αμορτισερ?
Τι ταξη μεγεθους ηταν το κοπανημα?
Για να ξερω αν ειναι να δωσουν μια εμφαση στον ελεγχο του πρωτου service.
Επισης κατι που εχω παρατηρησει ειναι οτι ορισμενες φορες σε αρκετα ανωμαλο εδαφος(Γεια σου Ελλαδα με τους ωραιους σου δρομους )
ενας μικρος τριγμος στην κονσολα που ειναι το στροφομετρο.
Αυτα ειναι τα ψιλοπροβληματακια που εχω σαν παρατηρηση για το πρωτο service που θα παω.
Για να δουμε και αντιμετωπιση του service........ -
Να υποθεσω οτι το κοπανημα που λες ηταν εντονο και οχι το κοπανημα απο τα σχετικα σκληρα αμορτισερ?
Επισης κατι που εχω παρατηρησει ειναι οτι ορισμενες φορες σε αρκετα ανωμαλο εδαφος(Γεια σου Ελλαδα με τους ωραιους σου δρομους )
Αυτα ειναι τα ψιλοπροβληματακια που εχω σαν παρατηρηση για το πρωτο service που θα παω.
Για να δουμε και αντιμετωπιση του service........αναφέρομαι στον ήχο από τα δεξιά στην μπροστινή ανάρτηση σε έντονες ανωμαλίες...αυτό το...clunk που κάνει στις λακκούβες το οποίο προσωπικά με εκνευρίζει στο αυτοκίνητο. Άλλο πράγμα η σκληρή ανάρτηση ο ημιάκαμπτος και τα 225 και άλλο η ανάρτηση που θορυβεί. Δεν με ενδιαφέρει η σκληρότητα της ανάρτησης(άλλωστε την έχω συνηθίσει...)αλλά ο θόρυβος που κάνει. Φυσικά να στο κοιτάξουν...είναι υποχρεωμένοι
-
Ο χρήστης spyros.s έγραψε:
Να υποθεσω οτι το κοπανημα που λες ηταν εντονο και οχι το κοπανημα απο τα σχετικα σκληρα αμορτισερ?
Για να δουμε και αντιμετωπιση του service........αναφέρομαι στον ήχο από τα δεξιά στην μπροστινή ανάρτηση σε έντονες ανωμαλίες...αυτό το...clunk που κάνει στις λακκούβες το οποίο προσωπικά με εκνευρίζει στο αυτοκίνητο. Άλλο πράγμα η σκληρή ανάρτηση ο ημιάκαμπτος και τα 225 και άλλο η ανάρτηση που θορυβεί. Δεν με ενδιαφέρει η σκληρότητα της ανάρτησης(άλλωστε την έχω συνηθίσει...)αλλά ο θόρυβος που κάνει. Φυσικά να στο κοιτάξουν...είναι υποχρεωμένοι
Το θεμα ειναι να το κοιταξουν ουσιαστικα και οχι εναν ελεγχο του στυλ:αααχμμ ενταξει ειναι μωρε!
Λαδια η Honda βαζει καποια συγκεκριμενη μαρκα ή εχει δικα της?Οι προηγουμενες εμπειριες μου με επισημες αντιπροσωπειες δεν ειναι και οι καλυτερες γιαυτο και ειμαι λιγο καχυποπτος.
-
Λαδια η Honda βαζει καποια συγκεκριμενη μαρκα ή εχει δικα της?
Βαζει αναλογα με ποιον εχει κανει deal ,τον τελευταιο καιρο παιζει με τα Shell αν δεν κανω λαθος...
Αλλα μπορεις να τους πας αυτο που θες εσυ (ετσι κανω κι'εγω τουλαχιστον). -
Ο χρήστης Type-Racing έγραψε:
Βαζει αναλογα με ποιον εχει κανει deal ,τον τελευταιο καιρο παιζει με τα Shell αν δεν κανω λαθος...
Αλλα μπορεις να τους πας αυτο που θες εσυ (ετσι κανω κι'εγω τουλαχιστον).Σε τηλ. επικοινωνια που ειχα με 3 εξουσιοδουτημενα πηρα τις εξης απαντησεις:
- 120 ευρω λαδια Honda
- 80-90 ευρω αναλογα το ειδος του λαδιου
- 70-110 ευρω 70 με οποιαδηποτε λαδια και 110 με honda λαδια.
Ο καθενας οτι θελει......
Βεβαια απο εμπειριες αλλων κατοχων Honda τα λαδια της μαμας εταιρειας ειναι και τα καλυτερα και μαλλον αυτα θα προτιμησω.
Παντως μιλαμε για τον ορισμο της ελευθερης αγορας!Επειδη δεν υπαρχει χρεωση για εργατικα....ο καθενας βαζει την τιμη που θελει.
-
Αλλα μπορεις να τους πας αυτο που θες εσυ (ετσι κανω κι'εγω τουλαχιστον).Σε τηλ. επικοινωνια που ειχα με 3 εξουσιοδουτημενα πηρα τις εξης απαντησεις:
- 120 ευρω λαδια Honda
- 80-90 ευρω αναλογα το ειδος του λαδιου
- 70-110 ευρω 70 με οποιαδηποτε λαδια και 110 με honda λαδια.
Ο καθενας οτι θελει......
Βεβαια απο εμπειριες αλλων κατοχων Honda τα λαδια της μαμας εταιρειας ειναι και τα καλυτερα και μαλλον αυτα θα προτιμησω.
Παντως μιλαμε για τον ορισμο της ελευθερης αγορας!Επειδη δεν υπαρχει χρεωση για εργατικα....ο καθενας βαζει την τιμη που θελει.
Βρες τις προηγούμενες δημοσιεύσεις μου. Έχω κάνει 4 service και έχω την αλληλογραφία σχετικά με τα λάδια.
Σχετικά με το ντουλαπάκι που έσπασε....
Αφού περίμενα μισή ώρα στο service στην Θεσ/νικη να ρθει κάποιος τεχνικός να το δεί, μου είπανε ότι επειδή είναι καινούργιο θα φέρουν το νέο από το εξωτερικό σε 10 εργάσιμες. Να το δούμε -
να υποθεσω οτι μαζι με το ντουλαπακι θα ερθει και κανενα αυτοκινητο?
-
Ο χρήστης civgr έγραψε:
να υποθεσω οτι μαζι με το ντουλαπακι θα ερθει και κανενα αυτοκινητο?Κοιταζοντας τις πωλησεις βλεπω 1281 Civic απο τον Ιανουαριο μεχρι σήμερα....Μηπως καποιοι παραλαμβανουνε κανονικα
-
Noμίζω οτι η λίστα αναφέρεται και σε 4-θυρα και σε 5-θυρα μαζί. Αλλιώς δεν εξηγείται η κατηγορία CIVIC όταν πχ AURIS και COROLLA ναι μεν είναι κατηγορία C αλλά σε ξεχωριστές γραμμές. Οπότε φίλε ΠΑΠΑΡΟΥΠΑ μάλλον δεν μπορούμε να συμπεράνουμε και πολλά για το τι πούλησε το 5-θυρο το 2007 μέχρι σήμερα.....
Για τον Civ-gr υπομονή....θα γυρίσει ο τροχός θα οδηγήσει Civic κι ο φτωχός
-
Ο χρήστης paparoupas έγραψε:
Κοιταζοντας τις πωλησεις βλεπω 1281 Civic απο τον Ιανουαριο μεχρι σήμερα....Μηπως καποιοι παραλαμβανουνε κανονικα
Είδα προχθές ένα μαύρο χωρίς πινακίδες στην Παπαναστασίου. Κουκλί είναι και στο μαύρο. Αντε καλορίζικο.
-
Ο χρήστης gxaral έγραψε:
Κοιταζοντας τις πωλησεις βλεπω 1281 Civic απο τον Ιανουαριο μεχρι σήμερα....Μηπως καποιοι παραλαμβανουνε κανονικα
Είδα προχθές ένα μαύρο χωρίς πινακίδες στην Παπαναστασίου. Κουκλί είναι και στο μαύρο. Αντε καλορίζικο.
Στο μαυρο ειναι το καλυτερο
Τρως ενα πακετο με το πλυσιμο αλλα αξιζει τον κοπο
Πες ρε spyros.s να υποστηριξουμε το χρωμα μας!!!Black Rulezzzzzz
-
Πες ρε spyros.s να υποστηριξουμε το χρωμα μας!!!
Aστον καθαριζει το μπεζακι τωρα
-
Ο χρήστης Type-Racing έγραψε:
Πες ρε spyros.s να υποστηριξουμε το χρωμα μας!!!
Aστον καθαριζει το μπεζακι τωρα
παίδες είσαι μόνιμα με ένα δερμα στο χέρι...όμορφο ειναι τα λίγα δευτερόλεπτα που παραμένει καθαρό μετά το πλύσιμο...μετά απλά ειναι βρώμικο.
(το μπεζ ειναι καθαρό ρε εγκάθετε Στέλιο)
Ηonda Civic 2005