-
Ο χρήστης spyros.s έγραψε:
Αυτές τις μ@λ@κίες περί italian tuning διαβάζω τελευταία στο φόρουμ και χτες ασέλγησα πάνω στο διαστημόπλοιο μου...έφαγε κάτι εξάρες με δευτέρα-τρίτη...βέβαια το είχα αφήσει να ζεσταθεί πρώτα...
ελπίζω να μην εθιστώ και το κάνω καθημερινά...Kλαίω απο τα γελια ....
Για θυμησε μου ποσα χιλιομετρα εχεις
Α το καημενουλι ασελγησες πανω του βρομερο σκουλικι της γης...ΡΕΕΕ και πολυ το καθυστερησες .....
@karabelas.
Συμφωνω απολυτα το εχω τεσταρει σε 2 αμαξια που ειχαμε και το ενα στρωθηκε με τον δικο μου τροπο (σαν το δικο σου ,αλλα οχι κοφτες )και το αλλο με τον αλλο τροπο.Ε το αμαξι με τον δικο μου τροπο σε ανοιγμα παντα περναγε το αλλο αμαξι...και γενικα ειναι πιο ροπατο..
Γι'αυτο σου λεω Σπυρο...κανε το να κελαηδησει (να πει τον δεσποτη παναγιωτη)
-
Ο χρήστης Type-Racing έγραψε:
Kλαίω απο τα γελια ....
Για θυμησε μου ποσα χιλιομετρα εχεις
Α το καημενουλι ασελγησες πανω του βρομερο σκουλικι της γης...ΡΕΕΕ και πολυ το καθυστερησες .....
Γι'αυτο σου λεω Σπυρο...κανε το να κελαηδησει (να πει τον δεσποτη παναγιωτη)....και προσθέτω, να καταλάβεις επίσης ότι το 'διαστημόπλοιο' έχει γκάζια και μάλιστα πολλά.....
(Αχ Θεούλη ας μην έχει καμιά σταθερη κάμερα στο τούνελ της Κακιας Σκάλας προς Αθήνα... 190 εγραφε το κοντερ, όταν πέρασα από εκεί κατά τη διάρκεια 'ευγενικής αντιπαράθεσης' με BMW 120i)
-
Αυτές τις μ@λ@κίες περί italian tuning διαβάζω τελευταία στο φόρουμ και χτες ασέλγησα πάνω στο διαστημόπλοιο μου...έφαγε κάτι εξάρες με δευτέρα-τρίτη...βέβαια το είχα αφήσει να ζεσταθεί πρώτα...
ελπίζω να μην εθιστώ και το κάνω καθημερινά......αυτό το 'χτύπημα' στην ανάρτηση να λύσω και όλα καλά ρε γαμώτο.
Αυτα τα ανοιγματα κανουν καλο και στον κινητηρα(να ξεκαπνιστει με τις 1-2ερες στην Αθηνα).....αλλα και στον οδηγο
Οταν το νιωθεις να ροπιαζει ειναι αλλη αισθηση.
Που να το ανοιξεις και στην εθνικη....εκει να δεις πως κελαηδαει!! -
παίδες το έχω πατήσει με 6η μέχρι 175 και 4500 στροφές...
απλά πλέον του δίνω και παραπάνω...μέχρι 6000.Υ.Γ. Να μην ξεχάσω να ρουφιανέψω στην τροχαία τον Γιώργο...(με καλυμενο πρόσωπο φυσικά...)ρουφιάνος mode on
ναι κύριοι 'τροχαίοι'...αυτός είναι...αυτός έτρεχε στην κακιά σκάλα με άπειρα χλμ...παρτε του το δίπλωμα για κανα εξάμηνο...λίγο είπα χρόνο:lol:
Σαν δεν ντρέπεται οικογενειάρχης να τρέχει έτσι ...τον επηρεάζει ο επίσης οικογενειάρχης coyote σίγουρα...να συλλάβετε και αυτόν ως ηθικό αυτουργό...αυτός έχει τάπερ και τρέχει δίχως αύριο...επίσης παροτρύνει νομοταγείς πολίτες σε ανάλογες συμπεριφορές...
ρουφιάνος mode offΝιώθω ήδη καλύτερα
-
Να κάνεις παρέα με τον mirage...
-
Υ.Γ. Να μην ξεχάσω να ρουφιανέψω στην τροχαία τον Γιώργο...(με καλυμενο πρόσωπο φυσικά...)ρουφιάνος mode on
ναι κύριοι 'τροχαίοι'...αυτός είναι...αυτός έτρεχε στην κακιά σκάλα με άπειρα χλμ...παρτε του το δίπλωμα για κανα εξάμηνο...λίγο είπα χρόνο:lol:
Σαν δεν ντρέπεται οικογενειάρχης να τρέχει έτσι ...τον επηρεάζει ο επίσης οικογενειάρχης coyote σίγουρα...να συλλάβετε και αυτόν ως ηθικό αυτουργό...αυτός έχει τάπερ και τρέχει δίχως αύριο...επίσης παροτρύνει νομοταγείς πολίτες σε ανάλογες συμπεριφορές...
Το επιασες το νόημα!!!
Αυτός είναι κυριοι δικαστές μου ο ηθικός αυτουργός!
Από την μέρα που μου ειπε ότι πηγαινει την πεθερά του με 200 με το τάπερ, ξεσάλωσα κι εγώ!!!! -
παίδες το έχω πατήσει με 6η μέχρι 175 και 4500 στροφές...
απλά πλέον του δίνω και παραπάνω...μέχρι 6000.Υ.Γ. Να μην ξεχάσω να ρουφιανέψω στην τροχαία τον Γιώργο...(με καλυμενο πρόσωπο φυσικά...)ρουφιάνος mode on
ρε εγω δε τρέχω.... καμία 2α 3τη σκοτώνω....
-
άσε τα ψόφια...σε κάρφωσε η ..πεθερά σου
-
εκανα και εγω αυτο με το ραδιο και ολα καλα πιανει τα ΠΑΝΤΑ τωρα
-
Πράγματι, και εγώ! Γιουπιι!!
-
άσε τα ψόφια...σε κάρφωσε η ..πεθερά σουΠέστα του ρε Σπύρο!!!
-
Α ωραία όλους τους καρφωσε εκτος απο εμενα...
-
Ο χρήστης miatagreece έγραψε:
άσε τα ψόφια...σε κάρφωσε η ..πεθερά σου
Πέστα του ρε Σπύρο!!!
η πεθερά μου δε μπαίνει πλεόν στο αμάξι.....
Πάνε με το δικό τους... Κοπήκανε στην αξιολόγηση
-
Εχθές 6/6/2007 είχα και την 1η στενή επαφή και με την Τροχαία.
Το Hybrid δεν το διαλαλά (σαν το Prius) οπότε η τροχονόμος με νόημα μου ζητά να σταματήσω για τα δέοντα.
Στοιχομυθεία.
Τροχονόμος (Τ): Καλημέρα σας. Δίπλωμα, άδεια και ταυτότητα παρακαλώ.
Εγώ (Ε): Παρακαλώ. (κίνηση στο ντουλαπάκι για τα δέοντα, το auto-stop ενεργοποιείται και το όχημα παύει να λειτουργεί).
Τ: Γιατί σβήσατε τον κινητήρα?
Ε: Είναι υβριδικό και ενεργοποιήθηκε η λειτουργία auto-stop.
Τ: Ααα είναι υβριδικό?? Και που το αναφράφει αυτό??
Ε: Στην άδεια αναφέρεται δίπλα από το Νέας Αντ. Τεχνολογίας.
Τ: Μάλιστα οπότε κυκλοφορείτε στο Δακτύλιο Καθημερινά. (Ελέγχει το συγκεκριμένο στην άδεια). Ξέρετε σας σταμάτησα για παραβίαση Δακτυλίου με συγχωρείτε αλλά δεν είναι εύκολο να ξεχωρήσουμε το όχημα.
Για να μην πλατιάζω της εξήγησα ακριβώς ποιές είναι οι μικρές διαφορές μεταξύ του Υβριδικού Civic (και ειδικότερα οι ζάντες αλουμινίου) καθώς και το Γαλάζιο σήμα πίσω δεξιά.
Τ: Κανονικά όμως θα έπρεπε να σας κόψω κλήση γιατί σας είδα ότι οδηγούσατε με το κινητό στο αυτί.
Ε: Εεεεε ναι δεν το αρνούμε ...... συνήθως το έχω και στην ανοιχτή ακρόαση...
Τ: Τέλος πάντων καλό θα είναι να αγοράσετε μία ασύρματη συσκευή ή να εγκαταστήσετε ένα σύστημα ανοιχτής ακρόασης. Τι φορά αυτή καθόσον είσασταν σωστός σε όλα τα υπόλοιπα θα σας την χαρίσω. Όμως να γνωρίζεται ότι αυτό δεν θα ξανασυμβεί και την επόμενη φορά εγώ ή κάποιος συνάδελφός μου θα σας επιβάλλει το πρόστιμο. Καταγράφω τα στοιχεία σας στη βάση δεδομένων ότι ενημερωθήκατε σχετικά!!!!!
Προσοχή λοιπόν κύριοι: Καταγράφω τα στοιχεία σας στη βάση δεδομένων ότι ενημερωθήκατε σχετικά!!!!!
Κοινώς πια είμαι φακελωμένος. Βέβαια τώρα είμαι σαν την Οχούρα με το BT στο αυτί..... (για τους νέους που δεν γνωρίζουν η Οχούρα ήταν η Comm Officer στο 1ο Star Trek. Το συγκεκρίμενο σήριαλ πέρα του Volkan
Spock ως κάστ περιείχε και Αφρο-Αμερικανίδα, Ασιάτη και πλείστους Ευρωπαίους (και από το τότε Ανατολικό μπλοκ) και ήταν από τα λίγα σήριαλ στην εποχή του που καταργούσε τις φυλετικές διακρίσεις). -
Ο Τζακ Μπαουερ σε σταμάτησε...?
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
Ο Τζακ Μπαουερ σε σταμάτησε...? -
Ο χρήστης Type-Racing έγραψε:
Α ωραία όλους τους καρφωσε εκτος απο εμενα...Πηγαίνεις και εσυ με 200 την πεθερά του coyote, από τότε που την έκοψε στην αξιολόγηση αυτός???
Υ.Γ. @coyote. Φίλε ελπίζω να μην παρεξηγηθώ που χαβαλεδιάζω με την πεθερούλα σου...
-
Ο χρήστης miatagreece έγραψε:
Πηγαίνεις και εσυ με 200 την πεθερά του coyote, από τότε που την έκοψε στην αξιολόγηση αυτός???
Υ.Γ. @coyote. Φίλε ελπίζω να μην παρεξηγηθώ που χαβαλεδιάζω με την πεθερούλα σου...
ναι... τα έβαψα μαύρα τώρα.... ξέρεις
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
Πηγαίνεις και εσυ με 200 την πεθερά του coyote, από τότε που την έκοψε στην αξιολόγηση αυτός???
τώρα είμαι σίγουρος ότι δεν μας διαβάζει η πεθερά του...
-
τώρα είμαι σίγουρος ότι δεν μας διαβάζει η πεθερά του...
ποτέ να μην είσαι σίγουρος για το τι ξέρει η πεθερά σου
Ηonda Civic 2005