-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Είστε όλοι κακόγουστοιΤολμάτε κι εκφράζεστε αρνητικά για ένα ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΙΚΟ ζήτημα
ρε τι μου θυμίζει
Υποκειμενικά δηλαδή, η Βασιλειάδου π.χ. είναι πιο όμορφη από την Κουλιανού π.χ. (απλό παράδειγμα κι όχι σύγκριση των εσωτερικών των δυο αυτοκινήτων). Είσαι σίγουρος;
Υποκειμενικό είναι το τι μου/σου αρέσει όχι τι είναι πραγματικά όμορφο. -
και τι είναι πραγματικά όμορφο;
ειδικά στην περίπτωση ΑΨΥΧΩΝ αντικειμένων κι όχι γυναικών
-
Μήπως τελικά να προτιμά κανείς το «συντηρητικό» 4d που είναι γιαπωνέζικο…;
-
2.2 diesel φέρνει ο σακαρακης?
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
και τι είναι πραγματικά όμορφο;ειδικά στην περίπτωση ΑΨΥΧΩΝ αντικειμένων κι όχι γυναικών
ΑΝ θες θα καταλάβεις τι θέλω να πω. Αν πάλι δε θες τότε ... .
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
και τι είναι πραγματικά όμορφο;
ειδικά στην περίπτωση ΑΨΥΧΩΝ αντικειμένων κι όχι γυναικών
ΑΝ θες θα καταλάβεις τι θέλω να πω. Αν πάλι δε θες τότε ... .
Μπορεί αλλά δεν θέλει...αυτό είναι πλέον σίγουρο...
Εμένα πάντως μου αρέσει όπως λόγου χάρη και τα σχέδια του Bangle στην BMW... είναι θέμα προσωπικού γούστου το τι αρέσει στον καθένα...ας μας αναφέρει όμως ο lkar τι είναι εκείνο που δεν του αρέσει στο εσωτερικό του σιβικ αλλά και τι τον εντυπωσιάζει στο εσωτερικό του γκολφ του έτσι για απλή παράθεση απόψεων...θα χαιρόμουν μάλιστα αν η άποψη του δεν συνοδευτεί από τα γνωστά emoticons και την υπερβολική δόση ειρωνείας που συνήθως τα συνοδεύει... -
Ο χρήστης BugsBunny έγραψε:
Μήπως τελικά να προτιμά κανείς το «συντηρητικό» 4d που είναι γιαπωνέζικο…;να προτιμά εκείνο που του αρέσει προσωπικά ανεξαρτήτως μάρκας και μοντέλου
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
Σου έχω ξαναγράψει ΜΓΜ...αλλά επιμένεις...
μάλλον είσαι λιώμα από την μαυροδάφνη...όταν είσαι νηφάλιος τα λέμε...(δηλαδή υπάρχει μικρομεσαίο με ομορφότερο εσωτερικό από αυτό; Ρε technik μήπως βλέπεις πολύ 'Μαρία η Άσχημη' και τα κριτήρια σου περί ομορφιάς έχουν πιάσει πάτο;Έλεος...)
Σπύρο μήπως να δείξεις εσύ λίγο έλεος;
Και μένα δεν μ' αρέσει ΚΑΘΟΛΟΥ! Μπορεί να είναι εντυπωσιακό, ποιοτικό, να κάνει καφέ, να ψήνει μπριζόλες, αλλά η ομορφιά είναι κάτι υποκειμενικό!
Δεν μπορείς να 'υποχρεώσεις' όλους να έχουν τα ίδια γούστα με σένα.
Χαίρομαι που είσαι ερωτευμένος με το αυτοκίνητό σου, αλλά μη κατηγορείς όλους τους υπόλοιπους.
Δεν έχετε ιδέα από Honda. Άλλη είναι η προτεραιότητα του σχεδιαστή/κατασκευαστή, όχι η ομορφιά. Αν είναι όμορφο στο τέλος είναι καλό, η πραγματική ομορφιά όμως είναι η λειτουργικότητα και ΚΥΡΙΩΣ η αντοχή στο χρόνο. Πρέπει να καταλαβαίνεις τι βλέπεις όταν κοιτάς ένα honda (ή άλλο καλό γιαπωνέζικο).
έτσι διάλεξα κι εγώ γυναίκα? Κοίταξα την πεθερά μου?
Αρχηγός!!!
-
Τι μου αρέσει στο εσωτερικό του Golf; ΤΙΠΟΤΑ! δεν το πήρα γι' αυτό το λόγο ΠΡΟΦΑΝΩΣ!!!! κι ούτε θα αγόραζα αυτοκίνητα επειδή έχει ωραίο... ταμπλό
Είναι λιτό, απλό κι εργονομικό.- Α κι ο μπλε φωτισμός που γράφτηκε ότι ενοχλεί, τον προτιμώ από τον κόκκινο της Audi που με κουράζει περισσότερο. ΓΙΑ ΜΕΝΑ είναι πιο ξεκούραστος το βράδυ
Έγραψα ότι ΔΕΝ μου αρέσει του Civic; -στην πυρά αν το κάνα βέβαια που θα τολμούσα να το γράψω-
Απλώς το θεωρώ too much κι 'επικίνδυνο' από τη στιγμή που μπορεί να σου αποσπάσει την προσοχή.
Δεν μπορείς όμως να λες για ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ όμορφα και να χαρακρτηρίσεις όσους δεν τους αρέσει ένα σχήμα ή ένα ταμπλό!
Που να λέγα ότι είναι κι απαράδεκτο το εσωτερικό
-
καλή προσπάθεια και δεκτά τα επιχειρήματα σου παρόλο που δεν απέφυγες τελικά τα emoticons...
Από την άλλη όμως όποιος οδήγησε το σιβικ είπε ότι η εργονομία είναι άριστη και τα πάντα βρίσκονται στην θέση τους...
Ο εντυπωσιακός πίνακας οργάνων όταν αποτελέσει ρουτίνα δεν αποσπά την προσοχή αφού όλα ελέγχονται με μία ματιά. Τα χειριστήρια κλιματισμού είναι τελικά σε σημείο που τα βρίσκεις και με ...κλειστά μάτια ενώ το ηχοσύστημα ελέγχεται από το τιμόνι. Ουδέν μεμπτόν εργονομικά μετά τις πρώτες ενθουσιώδεις στιγμές...
Από την άλλη το εσωτερικό ενός αυτοκινήτου είναι ο χώρος που ουσιαστικά ζεις σε σχέση με αυτό και φυσικό είναι να σε ενδιαφέρει η αισθητική του. Φυσικά δεν αποτελεί σημαντικότερο παράγοντα από την οδική συμπεριφορά, την οικονομία ή την ενεργητική και παθητική ασφάλεια όμως για μένα εφόσον έχω πετύχει σε σεβαστό βαθμό τα παραπάνω με νοιάζει και η εμφάνιση του εσωτερικού όπως άλλωστε και ο εξοπλισμός. Υπό αυτό το πρίσμα θεωρώ καλύτερο το σιβικ εσωτερικά από το γκολφ παράγοντας που με ώθησε ακόμα πιο πολύ στην αγορά του πρώτου σε σχέση με το δεύτερο όταν έψαχνα για νέο αυτοκίνητο. -
Γιατί να τ' αποφύγω;
Είμαι 'αφύσικος' βλέπεις, δεν μ' απασχολεί το εσωτερικό, οπότε θα βάζω emoticons
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Γιατί να τ' αποφύγω;Είμαι 'αφύσικος' βλέπεις, δεν μ' απασχολεί το εσωτερικό, οπότε θα βάζω emoticons
μην ειρωνεύεσαι δεν σε έχω αποκαλέσει'αφύσικο' ποτέ αντιθέτως σε θεωρώ έξυπνο...
να στο θέσω διαφορετικά εγώ ήθελα ένα αυτοκίνητο που να είναι γρήγορο-οικονομικό-αξιόπιστο-εμφανίσιμο και καλά εξοπλισμένο σε σχέση με τα λεφτά που ήμουν διατεθειμένος να ξοδέψω. Με βάση τον συνδυασμό των παραπάνω στα χρήματα που έδωσα κατέληξα σε 2 επιλογές civic και golf gt. Με κέρδισε το πρώτο λόγω που δεν με ένοιαζαν τα παραπάνω γκάζια του gt ενώ δεν με άφηναν αδιάφορο η εγγύηση, η αξιοπιστία, ο παραπάνω εξοπλισμός και η εμφάνιση μέσα-έξω του σιβικ. Ναι πιστεύω ότι έκανα την καλύτερη επιλογή με βάση τα δικά μου προσωπικά κριτήρια...εγώ άλλωστε δεν οδηγώ στο όριο συχνά για να έχω ανάγκη τουρμπίνες και 200 άλογα σε μόνιμη βάση ούτε κάνω κόντρες στα φανάρια...από την άλλη μου αρέσει η πολυτέλεια και τα γκατζετ στο αυτοκίνητο...Με αυτά τα δεδομένα με απασχολεί το εσωτερικό και θα το προσέχω σε κάθε μελλοντικό μου αυτοκίνητο... -
Ο χρήστης spyros.s έγραψε:
Σου έχω ξαναγράψει ΜΓΜ...αλλά επιμένεις...
μάλλον είσαι λιώμα από την μαυροδάφνη...όταν είσαι νηφάλιος τα λέμε...(δηλαδή υπάρχει μικρομεσαίο με ομορφότερο εσωτερικό από αυτό; Ρε technik μήπως βλέπεις πολύ 'Μαρία η Άσχημη' και τα κριτήρια σου περί ομορφιάς έχουν πιάσει πάτο;Έλεος...)
δηλαδή, επειδή το σιβίκ είναι εντυπωσιακό συνεπάγεται ότι είναι και όμορφο? από πότε?
πολλά μικρομεσαία τα βρίσκω ομορφότερα από το σιβίκ,
αυτό δε λέει απολύτως τίποτα, προσωπικό γούστο είναι και τίποτα άλλοΥΓ. Όσο για τα κριτήριά μου περί ομορφιάς.......,
ναι, η Χρύσπα χτές ήταν πολύ ωραία γκόμενα
(όχι, δε σούρωσα ) -
Ο χρήστης spyros.s έγραψε:
όμως όταν θεωρούν το εσωτερικό του γκολφ όμορφο το οποίο ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ έχει τις βασικές ιδιότητες του...νερού(τουτέστιν άοσμο-άγευστο-άχρωμο) είναι επόμενο να παρεκτρέπεσαι.κι αν εμένα μου αρέσουν οι ιδιότητες του νερού?
παρά ταύτα, δεν με τρελαίνει και το εσωτερικό του Golf, αν και το προτιμώ.
Ρε Σπύρο τι χαλιέσαι άδικα. Αφού βλέπεις ότι μερικοί είναι απάλεφτοι. Άσπρο θα πεις, μαύρο θα σου πουν, μαύρο θα πεις, άσπρο αυτοί
επειδή δε βρίσκω όμορφο το σιβίκ είμαι απάλεφτος?
αυτό είναι το άσπρο-μαύρο? -
307 σελίδες για το CIVIC -FLASH GORDON
Υ.Γ Δεν υπάρχει κανένα πιο όμορφο μεσα-εξω-πάνω-κατω απο το civic ,τι να λεμε τωρα
sorry ..ξεχασα το **εμπρος -πισω **
-
Spyros μην καταδικάζεις τον εαυτό σου στην αναζήτηση της επιβεβαίωσης του αυτοκινήτου σου απ΄τους άλλους γιατί πολύ απλά δεν μπορεί να αρέσει σε όλους.Το ότι δεν αρέσει στους virtual συνομιλητές σου athanasios,Ikar,technik(τους οποίους στην πραγματική ζωή σου μπορεί να μην τους γούσταρες ούτε για καλημέρα γιατί δεν θα ταίριαζαν τα χνώτα σας) μπορεί να ''χαλάσει'' την χαρά που σου δίνει στην καθημερινότητά σου το αυτοκίνητο που επέλεξες;
-
Και από την άλλη βέβαια δέξου ότι αυτό που επέλεξες δεν μπορεί με το ζόρι να πρέπει να αρέσει σε όλους
-
Ο χρήστης technik έγραψε:
Ρε Σπύρο τι χαλιέσαι άδικα. Αφού βλέπεις ότι μερικοί είναι απάλεφτοι. Άσπρο θα πεις, μαύρο θα σου πουν, μαύρο θα πεις, άσπρο αυτοί
επειδή δε βρίσκω όμορφο το σιβίκ είμαι απάλεφτος?
αυτό είναι το άσπρο-μαύρο?Έχεις απόλυτο δίκιο ήμουν υπερβολικός και παίρνω πίσω τον ατυχή χαρακτηρισμό.
Πήρα θέση και εξέφρασα άστοχη γνώμη σε ένα θέμα το οποίο είναι καθαρά υποκειμενικό και κακώς γέμισε τις δύο τελευταίες σελίδες
Κλείνοντας το μόνο ταιριαστό που έχω να πω: Περί ορέξεως κολοκυθόπιτα Ειρήνη υμίν και καλή σαρακοστή.
Α, και όσο για τη Χρύσπα μια χαρά γκομενάκι είναι
-
Ο χρήστης athanasios έγραψε:
Και από την άλλη βέβαια δέξου ότι αυτό που επέλεξες δεν μπορεί με το ζόρι να πρέπει να αρέσει σε όλουςΘΑ ΑΡΕΣΕΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ (ΤΕΛΕΙΑ)
-
Δεν πάω καθόλου καλά ώρες-ώρες
Αυτή η αναμονή φαίνεται ότι έχει αρχίσει να μου προκαλεί παράκρουση
Φίλε Σολάρις αυτό που ανέφερες για εξωτερικά πλαστικά στους θόλους που αποκολλώνται, για κάντο πιο λιανά γιατί ειλικρινά δεν κατάλαβα
Επίσης Αθανάσιε σε βρίσκω ΣΩΣΤΟΤΑΤΟ
Ηonda Civic 2005