-
Ο χρήστης silencer51 έγραψε:
χθες στην επιστροφη προς αθηνα σε καποιο σημειο στην κινηση, εθεαθη civic ανθρακι με ΙΖΖ-χχχχ..
ηταν κανενος απο δω?
πηγαιναμε διπλα διπλα (για λιγο)..Premium εγκαθετίλα...
εισαι μπουρλοτιερης, παντως..
ειπα ειχε κινηση! πραγμα που σημαινει πως ημασταν σταματημενοι και ηταν το γνωστο σκηνικο σταματα-ξεκινα..
απλα καποια στιγμη καποια λωριδα κινηθηκε πιο γρηγορα... -
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
- Σημεία ψευδό-κατασκευής (εξωτερικό). Προφανώς μιλάνε για τα πλαστικά προστατευτικά στους θόλους που και καινούργιο που το έχεις νομίζεις ότι η συναρμογή δεν είναι και η καλύτερη....
Είδα ένα στον δρόμο... που τα προστατευτικά πίσω είχαν ξεκολλήσει ..... και ένα από τα πλαστικά στους θόλους δεν ήταν καλά στην θέση του....
Αν και λίγο καθυστερημένα, ήθελα να σε ρωτήσω γιατί δεν το κατάλαβα.
Εννοείς τα πλαστικά στους θόλους των τροχών;Οι κάτοχοι τι έχουν να πουν σχετικά μ' αυτό; Έχουν παρατηρήσει τέτοιου είδους αστοχία;
Κι από 'δω μια χαρά μέχρι στιγμής. Όλα είναι στη θέση τους.
35.000 χιλ. Όλα ΟΚ
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
έτσι διάλεξα κι εγώ γυναίκα? Κοίταξα την πεθερά μου?
Αυτό το παιδί το αγαπάω!!!!!
Υ.Γ. Και μην αρχίσει κάνας εγκάθετος να λεει μυστήρια...Εντάξει???
-
Ο χρήστης spyros.s έγραψε:
Άντε να τις 1000σουμε τις σελίδες...
Συγγενής,έτσι;
-
Αυτός γράφει σενάρια εγώ απλά αποτυπώνω την πραγματικότητα
-
Αυτός γράφει σενάρια εγώ απλά αποτυπώνω την πραγματικότηταΕίμαστε θα λέγαμε... ντοκιμαντερίστες
Σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας σχετικά με τα πλαστικά στους θόλους. Σπύρο ακόμα μου τρέχουν τα σάλια με τη φωτογραφία που πόσταρες. Άντε να δούμε από βδομάδα τι θα μου πει ο αντιπρόσωπος για την παράδοση. Πολύ περίμενε ρε παιδιά
-
Ο χρήστης solaris2k6 έγραψε:
solaris2k6 προσπαθεις εδω και ποσες σελιδες να δικαιολογισεις την επιλογη που εκανες και οτι ολοι εμεις καναμε λαθος?ενταξη μεγια το golfaki σου αλλα φτανει!στο θεμα για τα γκολφ δεν εχεις γραψει κουβεντα απο την ωρα που το πηρες.
......... έγραφα ένα κατεβατό με 20-25 γραμμές κείμενο.... τελικά το έσβησα.....
Την θέση μου για το civic την ξέρουν όλοι.... Είσαι καινούργιος χρήστης και προφανώς δεν έχεις παρακολουθήσει το ιστορικό μου... Το civic είναι φοβερό αμαξάκι.... και ειλικρινά αν μου είχε έρθει στην ώρα του δεν θα είχα κανένα πρόβλημα...
Το golf με το civic δεν μπορεί κανείς να τα συγκρίνει..... γιατί απλά έχουν εντελώς διαφορετικό target group... δεν έχουν σχεδόν τίποτα ίδιο.... και γενικά ότι λείπει στο ένα το έχει το άλλο..... ΜΑΚΑΡΙ να έφτιαχναν το VW Civic ή το Honda Golf....
μπορώ να γράψω 200 καλά που έχει το CIVIC.... επειδή όμως αυτά τα ξέρει πλέον και η 'κουτσή Μαρία' ....απλά γράφω μερικά μείον που με ξένισαν....
So..... ρε παιδιά ..... be cool..... και διαβάζετε λίγο τα post με θετική διάθεση
διαβασε τα ποστ τα τελευτεα και θα δεις οτι μονο σου τα συγκρινεις!δεν παει να πει οτι επειδη εκανα εγραφη στο φορουμ εδω και λιγους μηνες ειμαι νεως εδω επειδη διαβαζα και τα προηγουμενα που εγραφες γιαυτο σου λεω οτι απο την στιγμη που αγορασες το GT θυμιθηκες οτι το civic δεν εχει ροπη η οτι διθεν τα πλαστικα ξεκολανε και διαφορα αλλα ...οπως η χοντα δεν ειναι οπως παλια και αλλα!δεν μιλαω εχθρηκα αλλα επιδει φενοντε λιγο περιεργα ολα αυτα γιαυτο σου τα λεω. το αμαξη που εχουν στην χοντα που το πηρα εχει 40000 και δεν εχει το παραμικρο προβλημα ,και δεν ειμαι ασχετος για να μην το καταλαβω.
-
Ο χρήστης G60 έγραψε:
καλα ρε σεις,σε 300+ σελιδες για ενα μοντελο τι γραφετε?πως στριβει το σιβικ?
Α!!! Αυτό λύθηκε από τις πρώτες σελίδες. Έχει άκαμπτο άρα δε στρίβει.
-
Ο χρήστης nikox έγραψε:
Είμαστε θα λέγαμε... ντοκιμαντερίστες
Σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας σχετικά με τα πλαστικά στους θόλους. Σπύρο ακόμα μου τρέχουν τα σάλια με τη φωτογραφία που πόσταρες. Άντε να δούμε από βδομάδα τι θα μου πει ο αντιπρόσωπος για την παράδοση. Πολύ περίμενε ρε παιδιά
χαίρομαι που σου άρεσε το αυτοκίνητο μου...σημειωτέον ότι δεν έχει καθαριστεί ποτέ από την μέρα που το πήρα ελέω καιρού...άντε με το καλό να παραλάβεις να πληθαίνουν οι κάτοχοι...
-
Είμαστε θα λέγαμε... ντοκιμαντερίστες
χαίρομαι που σου άρεσε το αυτοκίνητο μου...σημειωτέον ότι δεν έχει καθαριστεί ποτέ από την μέρα που το πήρα ελέω καιρού...άντε με το καλό να παραλάβεις να πληθαίνουν οι κάτοχοι...
Φίλε Σπύρο από τη φωτογραφία δε φαίνεται βρόμικο, πάντως όπως και να χει να το καθαρίζεις τακτικά και να μην το παραμελείς. Κρίμα είναι
Σ'ευχαριστώ για τη συμπαράσταση και βάλε και καμιά ακόμα φωτό ή βιντεάκι, όχι τίποτε άλλο, έτσι για να περνούν και οι μέρες ευχάριστα έως ότου το πάρω και γω και να αρχίσουν τα πραγματικά γούστα
-
δεν το πλένω λόγω καιρού...εντάξει μέσα δεν λερώνεται εύκολα αφού τα παράθυρα είναι κλειστά το χειμώνα αλλά έξω το μαύρο λερώνει πανεύκολα...μου φτιάχνει το κέφι όμως το πρωί που ξεκινώ για το γραφείο και πατώ το κόκκινο κουμπάκι για να ξεκινήσει και μετά το κουμπί που ανοίγει τους καθρέφτες...ωραίο γκατζετάμαξο ελπίζω να αποδειχθεί και αντάξιο του ονόματος χόντα. Το μόνο πράγμα που δεν μου αρέσει είναι ότι είναι σκληρό στις λακκούβες...στον ανοιχτό δρόμο είναι τρένο και απόλαυση αλλά στις λακούβες δεν είναι άνετο όσο θα ήθελα. Ελπίζω να μην αρχίσει τους τριγμούς...
-
Ο χρήστης gxaral έγραψε:
- Σημεία ψευδό-κατασκευής (εξωτερικό). Προφανώς μιλάνε για τα πλαστικά προστατευτικά στους θόλους που και καινούργιο που το έχεις νομίζεις ότι η συναρμογή δεν είναι και η καλύτερη....
Είδα ένα στον δρόμο... που τα προστατευτικά πίσω είχαν ξεκολλήσει ..... και ένα από τα πλαστικά στους θόλους δεν ήταν καλά στην θέση του....
Αν και λίγο καθυστερημένα, ήθελα να σε ρωτήσω γιατί δεν το κατάλαβα.
Εννοείς τα πλαστικά στους θόλους των τροχών;Οι κάτοχοι τι έχουν να πουν σχετικά μ' αυτό; Έχουν παρατηρήσει τέτοιου είδους αστοχία;
Κι από 'δω μια χαρά μέχρι στιγμής. Όλα είναι στη θέση τους.
35.000 χιλ. Όλα ΟΚ
...εγώ τόσα θα έχω σε...2,5 χρόνια
-
Το μόνο πράγμα που δεν μου αρέσει είναι ότι είναι σκληρό στις λακκούβες...στον ανοιχτό δρόμο είναι τρένο και απόλαυση αλλά στις λακούβες δεν είναι άνετο όσο θα ήθελα. Ελπίζω να μην αρχίσει τους τριγμούς...Ξέρεις αυτό έχει να κάνει και με το πως έχει συνηθίσει κανείς. Δεν ξέρω τι αυτοκίνητο είχες, αλλά εγώ έχω προηγούμενη εμπειρία από corsa 2 και το νέο panda (αυτό που έχω τώρα), τα οποία δεν είναι και ιδιαίτερα άνετα. Οπότε μάλλον δε θα μου κακοφανεί η άνεση του civic. Ας έρθει με το καλό και τότε θα σου πω και πάλι τη γνώμη μου.
-
'Ανάκληση Honda Civic Hybrid'
Την ανάκληση 45.335 μονάδων του υβριδικού Civic από τις διεθνείς αγορές αποφάσισε η Honda, για να διορθώσει μία δυσλειτουργία στο μετατροπέα τάσης, που ίσως οδηγήσει στη διακοπή της λειτουργίας του κινητήρα. Η συγκεκριμένη ενέργεια αφορά στα αυτοκίνητα παραγωγής της περιόδου Σεπτεμβρίου 2005–Σεπτεμβρίου 2006.
Από το σύνολο των οχημάτων 7.219 έχουν ταξινομηθεί στην Ιαπωνία, ενώ 38.116 στο εξωτερικό και περισσότερο στις ΗΠΑ. Στην Ελλάδα έχουν διατεθεί 5 υβριδικά Civic και η Γενική Αυτοκινήτων, μέλος του Ομίλου Εταιρειών Σαρακάκη και επίσημος εισαγωγέας της Honda στη χώρα μας, έχει ειδοποιήσει ταχυδρομικά τους κατόχους τους για τον απαραίτητο έλεγχο και επιδιόρθωση.
-
Έχουν πουληθεί μόνο 5 υβριδικά civic; Παρόλες τις φορολογικές ελαφρύνσεις και την απαλλαγή από δακτύλιο; Τώρα που έγινε η ανάκληση θα μιλούν όλοι για ελαττωματική τεχνολογία και θα μηδενιστούν οι ήδη περιορισμένες πωλήσεις...
-
Έχουν πουληθεί μόνο 5 υβριδικά civic; Παρόλες τις φορολογικές ελαφρύνσεις και την απαλλαγή από δακτύλιο; Τώρα που έγινε η ανάκληση θα μιλούν όλοι για ελαττωματική τεχνολογία και θα μηδενιστούν οι ήδη περιορισμένες πωλήσεις...αντιθετα, εγω πιστεύω ότι φέτος θα δώσουν αρκετά γιατί είναι φτηνό σε σχέση με το prius, 22 χιλιάρικα νομίζω + δακτύλιος
-
Αλήθεια πόσοι (εκτός Forum) γνωρίζουν ότι **και **η Honda έχει υβριδικό?
Μη σας φαίνεται περίεργη η ερώτηση... Το Prius το ξέρει κι ο κάθε πικραμένος και το Civic το ξέρουν μόνο οι πωλητές του Saracakis (και δεν πάω στοίχημα για όλους) κι εμείς που μιλάμε εδω μέσα...
(εντάξει, υπερβάλλω λιγάκι, αλλα καταλαβαίνεται τι θέλω να πω)
Ισως αν το τμήμα marketing της Honda δουλέψει λιγάκι, να δούμε και μερικά Civic IMA στο δρόμο... -
το λογικό είναι τέτοια οχήματα να αποτελούσαν τον στόλο των οχημάτων δημοσίων υπηρεσιών για αν δίνουν το ...οικολογικό παράδειγμα...
αντίθετα στην Ελλάδα οι αρμόδιοι δίνουν το παράδειγμα της μίζας...όποιος σκάσει τα ποιο πολλά παίρνει και την δουλειά... -
πετυχημενο αυτο με τις υπηρεσιες για να δινουν το καλο παραδειγμα..
προχθες φευγοντας απο το σπιτι μου ειδα φορτηγακι τυπου 'ντατσουν' με τις κοκκινες πινακιδες και ηταν λες και ειχε λαβει μερος σε αγωνα deathmatch και ειχε χασει! -
Ο χρήστης Νεκταριος έγραψε:
Αλήθεια πόσοι (εκτός Forum) γνωρίζουν ότι **και **η Honda έχει υβριδικό?
Μη σας φαίνεται περίεργη η ερώτηση... Το Prius το ξέρει κι ο κάθε πικραμένος και το Civic το ξέρουν μόνο οι πωλητές του Saracakis (και δεν πάω στοίχημα για όλους) κι εμείς που μιλάμε εδω μέσα...
(εντάξει, υπερβάλλω λιγάκι, αλλα καταλαβαίνεται τι θέλω να πω)
Ισως αν το τμήμα marketing της Honda δουλέψει λιγάκι, να δούμε και μερικά Civic IMA στο δρόμο...δεν ειχανε αμάξια περισυ απ ότι κατάλαβα. Αμα πάρουνε αμάξια θα κάνουν και προώθηση
Ηonda Civic 2005