-
Δηλαδή παίρνει γρηγορόσημο ποιός; Ο υπάλληλος του Σαρακάκη; Δηλαδή εμείς που το παραγγείλαμε στο Πάπρα θα το πάρουμε του αγίου ^$&$((^%;;;;;; Ερώτηση:Ο χρόνος παράδοσης στον Σαρακάκη είναι γρηγορότερος απ ότι στους άλλους αντιπροσώπους;
Έχει κανείς ιδέα πόσες παραγγελίες υπάρχουν εκκρεμείς για civic; -
Το type S είναι το τρίθυρο?
-
type s einai to tri8yro civic
-
Για πειτε μου ποιος παιρνει γρηγορόσιμα....
Το μόνο που μπορεί να κάνει είναι δώσει το ακυρωμένο σε άλλο του πελάτη φαντάζομαι που θα δεχτεί να πάρει ακριβώς το ίδιο σε χρώμα κλπ....
Εσύ που είσαι στους 5 μήνες τι θέλεις να κάνει> Να σε πάρει τηλ να σου πει έχω μία ακύρωση σε μαύρο το θέλεις και άσε το κόκκινο?
-
Ο χρήστης civgr έγραψε:
Δηλαδή παίρνει γρηγορόσημο ποιός; Ο υπάλληλος του Σαρακάκη; Δηλαδή εμείς που το παραγγείλαμε στο Πάπρα θα το πάρουμε του αγίου ^$&$((^%;;;;;; Ερώτηση:Ο χρόνος παράδοσης στον Σαρακάκη είναι γρηγορότερος απ ότι στους άλλους αντιπροσώπους;
Έχει κανείς ιδέα πόσες παραγγελίες υπάρχουν εκκρεμείς για civic;Γιατί ο Σαρακάκης δεν έχει ποσοστό ιδιοκτησίας στον Πάπρα συγκεκριμένα; Μην βάλετε το χέρι σας στην φωτιά για αυτό διότι ίσως εκτεθείτε...
Τώρα για τις αναμονές δεν άκουσα τίποτα για μείωση...ίσως να έρθουν αρκετά τype-s και να εκμεταλλευτείτε το γεγονός όπως έκαναν κάποιοι τον Απρίλιο πέρυσι.
Τα περί γρηγορόσημου δεν θέλω να τα πιστεύω αφού το κάθε αυτοκίνητο γίνεται στα κεντρικά παραγγελία ονομαστική...αυτά μου είπε ο ντίλερ μου όταν πίστεψα το ίδιο με όσα άκουγα από το σολάρις. Νομίζω ότι ο Κων/νος αποτέλεσε την εξαίρεση και όχι τον κανόνα.
Η αναμονή τέλη δεκεμβρίου έφτανε τους 7 μήνες οπότε γύρω στους 5-6 μήνες είναι το πραγματικό μέγεθος. Αν μάθω κάτι για την επόμενη καραβιά θα σας το πω αφού τον ντίλερ θα τον βλέπω πλέον μόνο στα σέρβις.
Την Κυριακή επιχείρησα να βγάλω τον δείχτη λαδιού για τυπικό έλεγχο και παρατήρησα ότι δεν έβγαινε...φοβήθηκα μην είναι βιδωτός ή με κάποιο κουμπί(!!!) και πέρασα από τον ντίλερ την δευτέρα...απλά τα λαστιχάκια είναι καινούρια και ήθελε περισσότερη δύναμη...(ρόμπα θα έγινα...). Τα περί αναμονής που ανέφερα είναι από εκεί. Περιττό να σας πω ότι όσο τα λέγαμε πήραν 3 τηλέφωνα για να προ-παραγγείλουν το type-s. Αυτό δεν γίνεται τουλάχιστον εκεί... -
Ο χρήστης coyote έγραψε:
Για πειτε μου ποιος παιρνει γρηγορόσιμα....Το μόνο που μπορεί να κάνει είναι δώσει το ακυρωμένο σε άλλο του πελάτη φαντάζομαι που θα δεχτεί να πάρει ακριβώς το ίδιο σε χρώμα κλπ....
Εσύ που είσαι στους 5 μήνες τι θέλεις να κάνει> Να σε πάρει τηλ να σου πει έχω μία ακύρωση σε μαύρο το θέλεις και άσε το κόκκινο?
σωστά το δικό σου έχει φτιαχτεί μερικώς ή ολικός και απλά αναμένεται να μεταφερθεί εδώ και να εκτελωνιστεί...μην αγχώνεσαι...έφαγες το γάϊδαρο και σε χαλάει η ουρά;
-
paidia thelo na parageilo to civic 1.8 sport edo patra mou eipan anamoni 9 mines!!!!!!!!an einai dinaton kserete kanena allo antiprosopo na exei ligoteri anamoni??an paro to type s tha exei ligoteri anamoni???exo trelathei akou 9 mines!!!mexri na mou ertei tha exei bgalei allo montelo!!!!a kai kati allo to type s ti diafores tha exei apo to 5d???an kapoios panto skeftetai na akirosei tin paraggelia toy na mou to pei na to paro ego!!!!!!!!den mporo 9 mines!! MA 9 MINES????
-
Ρε παιδιά γιατί προκύπτει αυτός ο χρόνοσ αναμονής;
Υπάρχει τόσο μεγάλη ζήτηση στην Ελλάδα και παγκοσμίως; Είναι λάθος ο προγραμματισμός του Σαρακάκη ή της HONDA;
Υπάρχουν προβλήματα στην παραγωγή;Τέλος πάντων τι σας λένε στους ντήλερ;
-
Απ' ότι έχω καταλάβει ο προγραμματισμός στο Σουίντον ήταν για λιγότερα αυτοκίνητα από τη ζήτηση που προέκυψε.
-
Ο χρήστης athanasios έγραψε:
Απ' ότι έχω καταλάβει ο προγραμματισμός στο Σουίντον ήταν για λιγότερα αυτοκίνητα από τη ζήτηση που προέκυψε.επίσης μην ξεχνάς ότι ο ίδιος χώρος θα φιλοξενεί τις γραμμές παραγωγής του σιβικ αλλά και του νέου cr-v. Το αυτοκίνητο ξεπέρασε τις προσδοκίες της χόντα και δεν προλαβαίνουν να τα κατασκευάσουν.
Ρε παίδες λέτε να μην θέλουν να μας πουλήσουν;Την πέρασα την αναμονή σε σημείο που είχα σαλτάρει χειρότερα από εσάς...Φανταστείτε ότι έχω μαζέψει περισσότερο από ένα gb με φωτογραφίες-reviews-road tests κλπ από τον καιρό της αναμονής. Δεν πιστεύω πάντως ότι θα την κάνουν σε κανέναν. Επιμένω ότι ο solaris ήταν η εξαίρεση του κανόνα και ορθώς έπραξε παίρνοντας κάτι άλλο. Μην τρελαίνεστε άδικα...δεν κερδίζετε κάτι απλά χαλιέστε χωρίς λόγο. Τουλάχιστον εσείς έχετε και κόσμο να απαντά σε ότι ρωτάτε...Υπομονή λοιπόν!!! -
παντως και οι ιδιοι οι αγγλοι εχουν χρονο αναμονης 2-3 μηνες. (http://www.civinfo.com)
Αν κάποιος ακυρωσει παραγγελια για 1.8 galaxy grey με ηλιοροφη να μου στειλει mail να παμε για να το παρω εγω! -
Ο χρήστης civgr έγραψε:
παντως και οι ιδιοι οι αγγλοι εχουν χρονο αναμονης 2-3 μηνες. (http://www.civinfo.com)
Αν κάποιος ακυρωσει παραγγελια για 1.8 galaxy grey με ηλιοροφη να μου στειλει mail να παμε για να το παρω εγω!άρα το κατάλαβες και μόνος σου ότι οι ΓΥΦΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΓΓΛΟΙ.... Και στο Ισδραήλ μπορεί να είναι ετοιμοπαράδοτο
-
Θα ήθελα να ρωτήσω όσους το είχαν-έχουν παραγγείλει. Συζητούσα τις προάλλες με ένα φιλαράκι και του είπα ότι μπορώ ανά πάσα στιγμή να ακυρώσω την παραγγελία χωρίς καμιά επιβάρυνση. Αυτός όμως μου είπε ότι σύμφωνα με τους όρους του συμβολαίου παραγγελίας σ' αυτή την περίπτωση η αντιπροσωπεία μπορεί να μου κρατήσει το 10% του ποσού. Αυτό μου είπε ότι αναγράφεται στο πίσω μέρος του δελτίου παραγγελίας.
Και το ερώτημα είναι το εξής: Εσείς έχετε δελτίο παραγγελίας που να αναφέρει κάποιους όρους, γιατί εμένα το μόνο που μου δώσανε είναι η απόδειξη καταβολής των 1000
-
Αν το ακυρώσεις παίρνεις τα χρήματα σου πίσω.
Αν δεν προβλεπεται ειδικά στη φόρμα παραγγελλίας κάποιος όρος που να λέει ότι θα σου κρατησουν 1, 5, 10% για τυχόν 'ακυρωτικά' (πράγμα που δεν αναγράφεται στην παραγγελία της HONDA) τότε παίρνεις το χιλιαρικάκι σου και πάς στο καλό, κάνοντας ευτυχισμένο κάποιον ο οποίος έχει παραγγείλει αργότερα από εσένα! -
Ο χρήστης miatagreece έγραψε:
Αν το ακυρώσεις παίρνεις τα χρήματα σου πίσω.
Αν δεν προβλεπεται ειδικά στη φόρμα παραγγελλίας κάποιος όρος που να λέει ότι θα σου κρατησουν 1, 5, 10% για τυχόν 'ακυρωτικά' (πράγμα που δεν αναγράφεται στην παραγγελία της HONDA) τότε παίρνεις το χιλιαρικάκι σου και πάς στο καλό, κάνοντας ευτυχισμένο κάποιον ο οποίος έχει παραγγείλει αργότερα από εσένα!Αυτό ακριβώς ήθελα να μάθω, αν είναι φυσιολογικό να μη σου δίνουν ένα δελτίο παραγγελίας με κάποιους όρους. Πάντως είναι λίγο κάπως. Τέσπα μια απορία ήταν. Πάμε παρακάτω...
-
Ο χρήστης civgr έγραψε:
Αν κάποιος ακυρωσει παραγγελια για 1.8 galaxy grey με ηλιοροφη να μου στειλει mail να παμε για να το παρω εγω!και μαυρο με ηλιοροφη δε με χαλάει
-
Από το website της Honda στo Swindon:
Εργαζομενοι 4200
Γραμμές παραγωγής 2
1η γραμμη παραγωγης: (crv και civic 5dr) 2 βαρδιες 605 αυτοκινητα/ημερα
2η γραμμη παραγωγής: (civic 5dr και 3dr) 1 βάρδια 280 αυτοκινητα/ημερα
Λόγω της μεγάλης ζήτησης για Civic αλλά και με τη παραγωγή του νέου crv προβλέπεται την άνοιξη πρόσληψη 700 ατόμων για να δουλέψει και η δεύτερη βάρδια στη 2η γραμμή παραγωγής, που είναι μόνο για civic.
190.000 περίπου αυτοκίνητα το χρόνο.Προβλέπεται με τη 2η βάρδια και στην άλλη γραμμή να φτάσουν τα 250.000 αυτοκίνητα.
75% των αυτοκινήτων έξάγονται στην υπόλοιπη Ευρώπη εκτός αγγλίας
Συνολική επένδυση της honda στο Swindon περίπου 1,9 δις ευρώ!
Φέτος κλείνουν 20 χρόνια απ΄όταν πρωτοξεκίνησε η παραγωγή στην Αγγλία.
Πού στον κόρακα πάνε 885 αυτοκίνητα κάθε μέρα;Μιας ημέρας παραγωγή δε θα κάλυπτε τις ανάγκες του ελληνικού αγοραστικού κοινού; Δώστε τα civic μας ΤΩΡΑ!!! bloody Brits (σήμερα πήρα τηλέφωνο παπρα προσποιούμενος νέο πελάτη και ρώτησα αν έχει μειωθεί ο χρόνος αναμονής......όχι μόνο δε μειώθηκε αλλά μου είπε ότι είναι πλέον άγνωστος ο χρόνος αναμονής) Μήπως μας έχουν οι άγγλοι(όχι εμάς...το σαρακάκη) λίγο στο κλάσιμο? Από τα 885 πόσα άραγε προορίζονται για ελλάδα;(3-4;)Ξέρει κανείς πόσες παραγγελίες για Civic είναι σε αναμονή αυτή τη στιγμή στη Ελλάδα; -
Ο χρήστης civgr έγραψε:
και μαυρο με ηλιοροφη δε με χαλάει
Ρε coyote να του δωσω της κυρίας μου που είναι ακριβώς έτσι με 6500 χλμ και να πάω να πάρω κάνα GT????
-
Ο χρήστης miatagreece έγραψε:
και μαυρο με ηλιοροφη δε με χαλάει
Ρε coyote να του δωσω της κυρίας μου που είναι ακριβώς έτσι με 6500 χλμ και να πάω να πάρω κάνα GT????
δώστω..... Το GT θα έχει κανα χρόνο αναμονή!!!!! (λέμε τώρα)
εγω θα πάρω ίσως προς το τέλος του χρόνου.... Αν δε πάρω X3
-
Τι θα πάρεις, αν δεν πάρεις Χ3????
GT??????????????????Θες να πέσουμε στα βαριά????
Οχι πως με την αγορά Χ3 μετά από TypeR δεν με στέλνεις για 'ψωνια' στο Ζεφύρι, αλλά λέμε τωρα....
Ηonda Civic 2005