-
Ο χρήστης solaris2k6 έγραψε:
Έτσι όπως μιλούσα με τον θείο μου σε μία παραλία.... μου λέει...δεν πάμε να πάρουμε κανένα αμάξι??? Εγώ έτσι και αλλιώς δεν οδηγώ να το έχεις εσύ..... Θα δώσω τα 10.000 και τα υπόλοιπα κανόνισέ τα εσύ....Super του λέω .... πάνω που ήθελα να αγοράσω και εγώ 1 ( δεν με χάλαγε να δώσω 10.000 λιγότερα...) Έτσι και αλλιώς ο θείος μου είναι εργένης και μέσα στην οικογένεια...δεν οδηγεί...απλά που και που τον πάω καμία βόλτα εκεί που θέλει...
Σοβαρά τώρα, πόσα θέλεις να μου δώσεις τον θείο σου;
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
αλλο σοβαρό άλλο παπουδε
Ναι το design του Golf είναι λίγο παππουδέ.....
Αλλά............όχι του GT και του GTi που έχουν καθαρά sport εμφάνιση
Το Honda έχει εντυπωσιακό design.... αλλά.... έχει αμφιλεγόμενο design.... ή θα σου αρέσει πολύ .....ή δεν θα σου αρέσει καθόλου.....
Όταν το περίμενα το Honda υπήρχαν πάρα πολλοί που δεν τους άρεσε ΚΑΘΟΛΟΥ... ένας από αυτούς και ο αδερφός μου...
Μην ξεχνάμε ότι το προηγούμενο Civic και λίγο αυτό τώρα... έχει λίγο 'Κολοπαιδαρίστικο' design.... καθαρά design και νεολαία....
Ιδικά τα type-r τα βλέπεις στο δρόμο και συνήθως τα οδηγούν πιτσιρικάδες με φόρμες από συνεργεία..
π.χ το καινούργιο Type-r εμένα δεν μου αρέσει καθόλου..... είναι παρατραβηγμένο.... και ιδικά στο θέμα καθισμάτων
Αυτό για τα type-R που λες, αν και λίγο υπερβολικό, είναι αρκετά κοντά στην αλήθεια, δυστυχώς... Φταίει νομίζω το styling του αυτοκινήτου, απευθύνεται σε μικρότερες ηλικίες αναγκαστικά...
Όσο για το GT, για μένα, τόσο αυτό όσο και το GTi είναι και όμορφα και όσο χρειάζεται (λίγο... ) ξεχωριστά από το σωρό... Μ'αρέσει το αυτοκίνητό μου να είναι πιο γρήγορο από όσο δείχνει, όσο πιο ...ακίνδυνο, τόσο το καλύτερο!Κοίτα εγώ δεν είμαι αυτή η κατηγορία, αλλά για παράδειγμα η αδερφή κάνει μάθημα σε ΚΕΚ, ΜΕΚ, ΧΕΚ, ΟΑΕΔ κλπ.... και όπως τα λένε αυτά και οι μαθητές (20-24 ετών, όχι κομμώτριες)... και όταν το έφερε μία μέρα η κουβέντα και είπε ότι ο αδερφός μου θα πάρει το,.... (γνωστό) λένε ...
'Κυρία Κυρία και γαμώ ο αδερφός σας.. και πρέπει να είναι αλάνι' κλπ....
Οι μισοί εκεί μέσα βέβαια είχαν να προτείνουν και μία διαφορετική εξάτμιση (με χταπόδι ή χωρίς)
Οι άλλοι μισοί είχαν γνωστό που βάζει τσιπάκια....
Συμπέρασμα,,,.... Το Type-R σου κόβει χρόνια και είναι πολύ πιο κοντά στο περιστέρι από το GOLF....
Με το νέο type-R φτάνουμε μέχρι το Χολαργό και καμιά φορά πάμε και Κηφισιά αλλά για λίγο....
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Έτσι όπως μιλούσα με τον θείο μου σε μία παραλία.... μου λέει...δεν πάμε να πάρουμε κανένα αμάξι??? Εγώ έτσι και αλλιώς δεν οδηγώ να το έχεις εσύ..... Θα δώσω τα 10.000 και τα υπόλοιπα κανόνισέ τα εσύ....
Super του λέω .... πάνω που ήθελα να αγοράσω και εγώ 1 ( δεν με χάλαγε να δώσω 10.000 λιγότερα...) Έτσι και αλλιώς ο θείος μου είναι εργένης και μέσα στην οικογένεια...δεν οδηγεί...απλά που και που τον πάω καμία βόλτα εκεί που θέλει...
Σοβαρά τώρα, πόσα θέλεις να μου δώσεις τον θείο σου;
10.000 που έδωσε αυτός τουλάχιστον
-
Ειλικρινά.... αν με βάζατε 6 μήνες παλιά..... και με βάζατε να διαλέξω 1 από τα 2.....Και ετοιμοπαράδοτο να ήταν το Honda.... πάλι το golf θα διάλεγα...
Γνώμη μου
Δεν είχες οδηγήσει τότε το GT;
Συμφωνώ απόλυτα σε όσα έγραψες (κι εγώ έπαθα πλάκα με το GT, μού τα έχουν...χώσει μάλιστα διάφοροι ιαπωνεζόφιλοι εδώ μέσα! ), απλά μου κάνει εντύπωση... Γιατί προτίμησες τότε το Honda αντί του Golf;κι εγώ έχω πάθει πλάκα με το κολλητούς μου και τα τουρμπο και τα 300 αλογα και τα 350 αλλά τα 5000 ευρώ το χρόνο τα σκάνε για πλάκα για να συντηρίσουν τα θηρία (γιατί τα σπάνε....) Σιγά μη φουσκώσεις το turbo για να πηγαίνεις ρελαντι
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
Κοίτα εγώ δεν είμαι αυτή η κατηγορία, αλλά για παράδειγμα η αδερφή κάνει μάθημα σε ΚΕΚ, ΜΕΚ, ΧΕΚ, ΟΑΕΔ κλπ.... και όπως τα λένε αυτά και οι μαθητές (20-24 ετών, όχι κομμώτριες)... και όταν το έφερε μία μέρα η κουβέντα και είπε ότι ο αδερφός μου θα πάρει το,.... (γνωστό) λένε ...
'Κυρία Κυρία και γαμώ ο αδερφός σας.. και πρέπει να είναι αλάνι' κλπ....
Οι μισοί εκεί μέσα βέβαια είχαν να προτείνουν και μία διαφορετική εξάτμιση (με χταπόδι ή χωρίς)
Οι άλλοι μισοί είχαν γνωστό που βάζει τσιπάκια....
Συμπέρασμα,,,.... Το Type-R σου κόβει χρόνια και είναι πολύ πιο κοντά στο περιστέρι από το GOLF....
Με το νέο type-R φτάνουμε μέχρι το Χολαργό και καμιά φορά πάμε και Κηφισιά αλλά για λίγο....
Ακριβώς αυτό εννοούσα! Φαντάζομαι με το περιστέρι εννοείς το...Περιστέρι (γνωστό μεγάλο δήμο της Αττικής με διάσημη ...πλατεία! )
κι εγώ έχω πάθει πλάκα με το κολλητούς μου και τα τουρμπο και τα 300 αλογα και τα 350 αλλά τα 5000 ευρώ το χρόνο τα σκάνε για πλάκα για να συντηρίσουν τα θηρία (γιατί τα σπάνε....) Σιγά μη φουσκώσεις το turbo για να πηγαίνεις ρελαντι
Σαφώς κι αν αρχίσεις να τσιπάρεις , να φτάνεις τον κινητήρα στα όρια, κλπ κλπ, θα γίνεις κολλητός του συνεργείου! Το ατμοσφαιρικό δεν έχει τέτοιες απαιτήσεις... Αν όμως αγοράσεις το GT ή το GTi, ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ και το αφήσεις....στην ησυχία του, τότε θα σε αποζημιώσει και με επιδόσεις και με αξιοπιστία! Αν αρχίσεις τα...πειράματα και τα ΦΠΕ (που είναι πάντα...σούπερ αξιόπιστα! ), τότε....ξηλώσου, γιατί τα ήθελες και τα 'παθες!
-
Ειλικρινά.... αν με βάζατε 6 μήνες παλιά..... και με βάζατε να διαλέξω 1 από τα 2.....Και ετοιμοπαράδοτο να ήταν το Honda.... πάλι το golf θα διάλεγα...
Γνώμη μου
Συμφωνώ απόλυτα σε όσα έγραψες (κι εγώ έπαθα πλάκα με το GT, μού τα έχουν...χώσει μάλιστα διάφοροι ιαπωνεζόφιλοι εδώ μέσα! ), απλά μου κάνει εντύπωση... Γιατί προτίμησες τότε το Honda αντί του Golf;γιατί είναι όμορφο βρε.... το golf είναι πολύ παπουδε..... γενικά
**Οτι το Honda είναι από τα πιο εντυπωσιακά σχήματα εκεί έξω δεν το συζητάμε! **Κάποιοι θα διαφωνήσουν, αλλά εγώ το θεωρώ όμορφο σίγουρα! Αλλά το Golf έχει άλλη χάρη! Είναι παπουδέ όπως λες, αλλά γι' ανθρώπους που θέλουν να κρατούν χαμηλότερο προφίλ, μια πιο σοβαρή εμφάνιση είναι προτιμότερη... πχ εμένα το προηγούμενο και το νέο Type-R μου φαίνονται κραυγαλέα εμφανισιακά! Ενώ τα Golf είναι ΟΚ! Γενικά η διακριτική εμφάνιση της VW, Audi μπορεί να είναι βαρετή ίσως, αλλά έχει μπόλικους οπαδούς...
άλλο εντυπωσιακό, άλλο όμορφο, κι άλλο 'καγκουρέ'
-
ΜΓΜ
-
[quote='HighFidelity
Σαφώς κι αν αρχίσεις να τσιπάρεις , να φτάνεις τον κινητήρα στα όρια, κλπ κλπ, θα γίνεις κολλητός του συνεργείου! Το ατμοσφαιρικό δεν έχει τέτοιες απαιτήσεις... Αν όμως αγοράσεις το GT ή το GTi, ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ και το αφήσεις....στην ησυχία του, τότε θα σε αποζημιώσει και με επιδόσεις και με αξιοπιστία! Αν αρχίσεις τα...πειράματα και τα ΦΠΕ (που είναι πάντα...σούπερ αξιόπιστα! ), τότε....ξηλώσου, γιατί τα ήθελες και τα 'παθες!
[/quote]Αυτό ισχύει για όλα τα αυτοκίνητα όχι μόνο για το gt...από την άλλη όμως πόσοι αγοράζουν γρήγορα αυτοκίνητα για να τα πηγαίνουν στην ροπή και μόνο;. Έχοντας τουρμπο 14 χρόνια σε διαβεβαιώνω ότι το γκάζι του τούρμπο είναι τόσο γλυκό που δεν το χορταίνεις... -
Ο χρήστης technik έγραψε:
Γνώμη μου
Συμφωνώ απόλυτα σε όσα έγραψες (κι εγώ έπαθα πλάκα με το GT, μού τα έχουν...χώσει μάλιστα διάφοροι ιαπωνεζόφιλοι εδώ μέσα! ), απλά μου κάνει εντύπωση... Γιατί προτίμησες τότε το Honda αντί του Golf;γιατί είναι όμορφο βρε.... το golf είναι πολύ παπουδε..... γενικά
**Οτι το Honda είναι από τα πιο εντυπωσιακά σχήματα εκεί έξω δεν το συζητάμε! **Κάποιοι θα διαφωνήσουν, αλλά εγώ το θεωρώ όμορφο σίγουρα! Αλλά το Golf έχει άλλη χάρη! Είναι παπουδέ όπως λες, αλλά γι' ανθρώπους που θέλουν να κρατούν χαμηλότερο προφίλ, μια πιο σοβαρή εμφάνιση είναι προτιμότερη... πχ εμένα το προηγούμενο και το νέο Type-R μου φαίνονται κραυγαλέα εμφανισιακά! Ενώ τα Golf είναι ΟΚ! Γενικά η διακριτική εμφάνιση της VW, Audi μπορεί να είναι βαρετή ίσως, αλλά έχει μπόλικους οπαδούς...
άλλο εντυπωσιακό, άλλο όμορφο, κι άλλο 'καγκουρέ'
Γιατρέ μου τώρα τελευταία συμφωνώ με τους εγκάθετους του group;
Είναι σοβαρό;
-
Ο χρήστης athanasios έγραψε:
Γιατρέ μου τώρα τελευταία συμφωνώ με τους εγκάθετους του group;
Είναι σοβαρό;
υπάρχουν θέσεις για το β εξάμηνο στο ΙΕΚ. info @ manosk
-
Ο χρήστης solaris2k6 έγραψε:
Καλημέρα για ακόμα μια φορά από μένα ...Έκλεισα 350 χιλιόμετρα με το Golf GT και είπα να περάσω να σας πω τις εντυπώσεις μου σε σχέση με το Honda...
Κατανάλωση (μόνο πόλη....δεν έτυχε να βγω Εθνική) : 9.2L / 100km
και πιστέψτε με ότι το έχω ξεσκίσει ... κάθε μέρα όλο και κάποιον πήγαινα βόλτα και το πάταγα να δει το γκάζι.Το αμαξάκι είναι όλα τα λεφτά.... ειλικρινά.... κάθε δυσκολία για καλό.....
Πράγματα που μου άρεσαν με σχέση με το Honda :
-
Ροπή....ροπή και πάλι ροπή.... δεν κολλάει πουθενά και ποτέ.... ξεχνάς να αλλάξεις ταχύτητα... Αττική οδό που πήγα στο ΙΚΕΑ ήμουνα με 6η συνέχεια και είχε και νεύρο στο πάτημα του γκαζιού....ότι και να κάνεις και με όποια ταχύτητα και να είσαι έχεις όση δύναμη θέλεις....
-
Αναρτήσεις απλά όλα τα λεφτά... παρόλο που είναι χαμηλωμένο σε σχέση με το απλό golf και έχει πιο σκληρές αναρτήσεις.... δεν καταλαβαίνεις μία...
-
Ηχομόνωση ..... κλείνεις τα παράθυρα και νιώθεις κουφός... δεν ακούς τίποτα.... Ανοίγεις τα παράθυρα και το σφύριγμα του turbo κελαηδάει στο αυτιά σου... Αυτό ήταν και το μεγάλο μείον του Honda.... σε κούραζε σε ταξίδι ο θόρυβος στην καμπίνα
-
Μπορεί να έχει το καλύτερο design το Honda στο εσωτερικό .. αλλά το μπλέ/κόκκινο φως του golf είναι εξίσου εντυπωσιακό
Θα μου πείτε τώρα ... ότι αν δεν παινέψεις το σπίτι σου θα πέσει να σε πλακώσει....ότι η μαμά κουκουβάγια το δικό της παιδί το βλέπει πιο όμορφο....
Γνώμη μου
Ορισμένες παρατηρήσεις.
-
Αν θυμάμαι καλά η Αττική Οδός είναι αυτοκινητόδρομος. Τώρα από την Κηφισίας ως το ΙΚΕΑ και πίσω είναι κάπου στα 50+ χιλιόμετρα. Οπότε δεν είχες μόνον κίνηση στην πόλη
-
Το Civic που είχα δοκιμάσει μου είχε φανεί πολύ καλό σε σχέση με το παλαιότερο Golf της οικογένειας. Τώρα βέβαια τα 225/45 του HONDA είναι ότι χειρότερο για τις Ελληνικές Λακούβες.
-
Στην Αμερική (βάσει του manual του CIVIC Hybrid) το ηχοσύστημα έχει μία ρύθμιση που ανάλογα της ταχύτητας αυξομειώνει την ένταση του ραδιοφώνου. .... Οχί χωρίς κανένα λόγο....
-
Για το μπλε φως. Είναι κουραστικό τη νύχτα.
Καλοτάξιδο και πάλι......
-
-
τα περισσότερα εργοστασιακά ηχοσυστήματα έχουν αυτό το σύστημα. It's not a bug, it's a feature
-έχουν παραπονεθεί αρκετοί, που δεν έχουν ποτέ τους ότι στα φανάρια μειώνεται η ένταση του ηχοσυστήματος και νόμιζαν ότι χάλασε-
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
τα περισσότερα εργοστασιακά ηχοσυστήματα έχουν αυτό το σύστημα. It's not a bug, it's a featureΜέχρι και το γηραιό Mondeo
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
τα περισσότερα εργοστασιακά ηχοσυστήματα έχουν αυτό το σύστημα. It's not a bug, it's a feature-έχουν παραπονεθεί αρκετοί, που δεν έχουν ποτέ τους ότι στα φανάρια μειώνεται η ένταση του ηχοσυστήματος και νόμιζαν ότι χάλασε-
Με συγχωρείτε.... ο σπαζοκλαμπάνιας είμααιιιι.....
Γιατί στο δικό μου Colt δεν έχει αυτό το σύστημμμμαααααα........
Δεν με εκπλήσει. Υφίσταται και στο GT????
-
Ο χρήστης christos.dimou έγραψε:
τα περισσότερα εργοστασιακά ηχοσυστήματα έχουν αυτό το σύστημα. It's not a bug, it's a feature
-έχουν παραπονεθεί αρκετοί, που δεν έχουν ποτέ τους ότι στα φανάρια μειώνεται η ένταση του ηχοσυστήματος και νόμιζαν ότι χάλασε-
Με συγχωρείτε.... ο σπαζοκλαμπάνιας είμααιιιι.....
Γιατί στο δικό μου Colt δεν έχει αυτό το σύστημμμμαααααα........
Δεν με εκπλήσει. Υφίσταται και στο GT????
ναι, ότι έχει RCD 300 και πάνω που πλέον έχουν όλα τα TSΙ. Συνεχίζει να το κάνει κι όταν συνδέσεις το ipod
-
αυτό το γκολφ μου αρέσει τελικά...είναι γεμάτο τεχνολογία...
-
Αιντε....
αρχίσαμε πάλι..... -
ευτυχώς υπάρχει το civic και ηρέμησαν τα threads της Alfa από .
Καλό κουράγιο παιδιά
-
Ο χρήστης Babbis έγραψε:
ευτυχώς υπάρχει το civic και ηρέμησαν τα threads της Alfa από .Καλό κουράγιο παιδιά
-
Ο χρήστης Babbis έγραψε:
ευτυχώς υπάρχει το civic και ηρέμησαν τα threads της Alfa από .Καλό κουράγιο παιδιά
με το 0,5% φέτος ποιος ν' ασχοληθεί;
Έγραψες και σε εκτός Alfa τόπικ;
Ηonda Civic 2005