-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
@ Spyros.s ....δεν είμαι ούτε υποστηρίζω την Citroen επειδή αγόρασα ένα C4. Την ίδια μέρα το πουλάω και παίρνω ένα Golf GT.
-
Μετά απο 4 μέρες με το τετράθυρο CIVIC και τα πρώτα χιλιόμετρα ..130..οι εντυπώσεις είναι άριστες.
Αθόρυβος κινητήρας, εύκολο στην οδήγηση ,καταπληκτικός επιλογέας ταχύτητας, ηλιοροφή που σε φτιάχνει ,τα όργανα στο ταμπλό σε τέτοια θέση που δεν χρειάζετε να σηκώσεις τα χέρια σου.
Τα υπόλοιπα όταν αρχίσει και ανοίγει το αμάξι.....
Κατανάλωση μέση για τα χιλιόμετρα αυτά ..μέσα στην πόλη τα ποιό πολλά ..6.8 lit/100χιλ.
Δεν μου άρεσε οτι το υλικό των καθισμάτων τραβάει εύκολα σκόνες...
Δεν συνήθησα το φάρδος του αμαξιού.. -
Μετά απο 4 μέρες με το τετράθυρο CIVIC και τα πρώτα χιλιόμετρα ..130..οι εντυπώσεις είναι άριστες.
Αθόρυβος κινητήρας, εύκολο στην οδήγηση ,καταπληκτικός επιλογέας ταχύτητας, ηλιοροφή που σε φτιάχνει ,τα όργανα στο ταμπλό σε τέτοια θέση που δεν χρειάζετε να σηκώσεις τα χέρια σου.
Κατανάλωση μέση για τα χιλιόμετρα αυτά ..μέσα στην πόλη τα ποιό πολλά ..6.8 lit/100χιλ.
Δεν συνήθησα το φάρδος του αμαξιού.. -
Ο χρήστης filipp έγραψε:
Δεν συνήθησα το φάρδος του αμαξιού..εσύ έχεις γιαπωνέζικο γίγαντα εμείς...αγγλικό.
Ο κινητήρας λογικό είναι να είναι αθόρυβος αφού οι (4000 στροφές το πολύ) είναι λίγες για να ακουστεί ή να μπει το ivtec...το 6,8 που πέτυχες είναι φοβερό νούμερο αλλά μάλλον μένεις εκτός αττικής...
Πήρες κρεμ εσωτερικό; Αν ναι μάλλον εμείς οι 2 θα είμαστε μονίμως παραπονούμενοι για σκόνες...(τα δερμάτινα τα έχω βρε 1100 -
Καλοταξιδο!!!
Σπυρακο νομιζω οτι η Connoly τα δινει φτηνοτερα από 1100 γιούργια. -
Ο χρήστης miatagreece έγραψε:
Καλοταξιδο!!!
Σπυρακο νομιζω οτι η Connoly τα δινει φτηνοτερα από 1100 γιούργια.Γιώργο παραλαμβάνω την άλλη εβδομάδα δν ξέρω ποια μέρα και όπως αντιλαμβάνεσαι είμαι σε αναμμένα κάρβουνα
Φυσικά θα ψάξω και για connoly και αν έχεις δίκιο θα τα βάλω εκει... Σε ευχαριστώ πάντως για τις ευχές και την συμβουλή! -
Ο χρήστης spyros.s έγραψε:
Καλοταξιδο!!!
Σπυρακο νομιζω οτι η Connoly τα δινει φτηνοτερα από 1100 γιούργια.Γιώργο παραλαμβάνω την άλλη εβδομάδα δν ξέρω ποια μέρα και όπως αντιλαμβάνεσαι είμαι σε αναμμένα κάρβουνα
Φυσικά θα ψάξω και για connoly και αν έχεις δίκιο θα τα βάλω εκει... Σε ευχαριστώ πάντως για τις ευχές και την συμβουλή!μονακο δε βάζουν στην honda?
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
Καλοταξιδο!!!
Φυσικά θα ψάξω και για connoly και αν έχεις δίκιο θα τα βάλω εκει... Σε ευχαριστώ πάντως για τις ευχές και την συμβουλή!μονακο δε βάζουν στην honda?
τίποτα δεν βάζουν...δίνει εξτρα ο πραπας αλλά το βαζει μόνος του
-
Καλοταξιδο!!!
Το βάζουν σε συνεργασία με τη μονακο.... Τι θα πει το βάζει ο Παπρας.....
Στη Μονακο το βάζουν όλοι. Οσοι δε το κάνουν κάνουν δικιά τους συνεργασία
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
Καλοταξιδο!!!
Το βάζουν σε συνεργασία με τη μονακο.... Τι θα πει το βάζει ο Παπρας.....
Στη Μονακο το βάζουν όλοι. Οσοι δε το κάνουν κάνουν δικιά τους συνεργασία
θα πάρω και από εκεί μια προσφορά
-
Δεν μου άρεσε ότι το υλικό των καθισμάτων τραβάει εύκολα σκόνες...
Δεν συνήθισα το φάρδος του αμαξιού..εσύ έχεις γιαπωνέζικο γίγαντα εμείς...αγγλικό.
Ο κινητήρας λογικό είναι να είναι αθόρυβος αφού οι (4000 στροφές το πολύ) είναι λίγες για να ακουστεί ή να μπει το ivtec...το 6,8 που πέτυχες είναι φοβερό νούμερο αλλά μάλλον μένεις εκτός αττικής...
Πήρες κρεμ εσωτερικό; Αν ναι μάλλον εμείς οι 2 θα είμαστε μονίμως παραπονούμενοι για σκόνες...(τα δερμάτινα τα έχω βρε 1100 -
Τι προτείνετε για τις αναβάσεις σε Χιονοδρομικά κέντρα??
Αλυσίδες κλασικές ?
AutoSock ή κάποια άλλη μάρκα?
Τα καινούργια σαν δύχτια που είδα της Μισελεν?Εσείς τι προτείνετε για το HONDA μας ??
-
Ο χρήστης filipp έγραψε:
Αλυσίδες κλασικές ?
Τα καινούργια σαν δύχτια που είδα της Μισελεν?Για ρίξε μια ματιά στο http://www.4troxoi.gr/phpBB2/viewtopic.php?t=6221 .
-
Το manual νομίζω πως λέει οτι δε μπορούν να μπούν αλυσίδες στα λάστιχά μας (245) και μπαίνουν μόνο σε 225
-
245 φοράς;;;;;;
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Αλυσίδες κλασικές ?
Τα καινούργια σαν δύχτια που είδα της Μισελεν?Για ρίξε μια ματιά στο http://www.4troxoi.gr/phpBB2/viewtopic.php?t=6221 .
Γιατί έχει χιονίσει σε κάποιο ?
-
Ο χρήστης nickval έγραψε:
Το manual νομίζω πως λέει οτι δε μπορούν να μπούν αλυσίδες στα λάστιχά μας (245) και μπαίνουν μόνο σε 225Κάποιο λάθος κάνεις...στη διάσταση....
-
ναι κάνει και φοράει 225/45/17
-
Σήμερα άκουσα στον σπορ φμ διαφήμιση ότι το civic sedan 1,8 με αυτόματο σειριακό κιβώτιο είναι ετοιμοπαράδοτο!!!!!!!
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
Σήμερα άκουσα στον σπορ φμ διαφήμιση ότι το civic sedan 1,8 με αυτόματο σειριακό κιβώτιο είναι ετοιμοπαράδοτο!!!!!!!υπάρχουν πολλά... ο ντιλερ είχε 3-4 ετοιμοπαράδοτα...άρα έχουν αρκετά...
Ηonda Civic 2005