-
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
Παιδιά εύχομαι σε όσους έχουν και παραλάβουν το Honda Civic να μην πάθουν το παρακάτω 'ERROR 1'
Η διαδικασία ελέγχου των ηλεκτρονικών & δεικτών του ταμπλώ είναι αυτή. Κάνεις κάτι π@π@ριές με τα κουμπάκια και και προκαλείς τον κύκλο ελέγχου που φαίνεται στο videο... το έδειχναν και σε ένα video παρουσιάσης..
Το error όμως; Καλά τα φωτάκια, το error 1 δεν είναι....error;
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Παιδιά εύχομαι σε όσους έχουν και παραλάβουν το Honda Civic να μην πάθουν το παρακάτω 'ERROR 1'
Η διαδικασία ελέγχου των ηλεκτρονικών & δεικτών του ταμπλώ είναι αυτή. Κάνεις κάτι π@π@ριές με τα κουμπάκια και και προκαλείς τον κύκλο ελέγχου που φαίνεται στο videο... το έδειχναν και σε ένα video παρουσιάσης..
Όλο και κάποιο θα είναι... νομίζω πως υποτίθεται πως το τέλος της διαδικασίας σου εμφανίζει αν υπάρχουν καταχωρισμένα λάθη στον εγκέφαλο... πάντως το ίδιο ERROR 1 έβγαζε και στο videο που είχε δώσει η Honda για promo. Οπότε του πστ.. μόνο η Microsoft κάνει παρουσιάσεις των bugs της δεν μπορεί...
-
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
Όλο και κάποιο θα είναι... νομίζω πως υποτίθεται πως το τέλος της διαδικασίας σου εμφανίζει αν υπάρχουν καταχωρισμένα λάθη στον εγκέφαλο... πάντως το ίδιο ERROR 1 έβγαζε και στο videο που είχε δώσει η Honda για promo. Οπότε του πστ.. μόνο η Microsoft κάνει παρουσιάσεις των bugs της δεν μπορεί...
E ναι! Στην τελική ακόμη και με bug είτε τα Windows είτε τα Civic θα πουληθούν!
-
δεν είναι bugs είναι features !
-
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
δεν είναι bugs είναι features !
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Στη τρίτη αλλαγή πάλι λογικό να πέφτει η τιμή μια και το λιπαντικό που έβαλαν είναι ημισυνθετικό. (Μια απορία. Γιατί άλλαξες τύπο λιπαντικού στη τελευταία αλλαγή και δεν έμεινες στο ultra; )
Για την ποσότητα, μια μικρή βοήθεια για την χωρητικότητα σε λάδι θα βοηθήσει να καταλάβουμε.Δεν το πήρα χαμπάρι ότι άλλαξε τύπο λαδιού. Γιαυτό ήθελε το επόμενο service να είναι σε 7500 χιλ και όταν έκανα φασαρία, είπε 'άντε 10000χιλ'.
Η ποσότητα μπορεί να φθάσει αν δεν κάνω λάθος σύμφωνα με τον κατασκευαστή τα 5,2 λίτρα
Καλά που το πας για συντήρηση.
Τι θα πει 'άντε 10000χιλ', χάρη σου έκανε δηλαδή;σκέφομαι κι εγώ να πάω το type_r στα 10.000 χλμ..... αν δεν ειναι υποχρεωτικά τα 7500 (σπάγγος????)
-
Ο χρήστης solaris2k6 έγραψε:
Παιδιά εύχομαι σε όσους έχουν και παραλάβουν το Honda Civic να μην πάθουν το παρακάτω 'ERROR 1'ρε κωνσταντίνε έλεος...αυτό είναι το διαγνωστικό τεστ του χόντα....μην γίνεσαι γενίτσαρος να χαρείς...
Όταν κάνεις το σχετικό τεστ τότε βγάζει ερρορ 1 ή 2...έλεος ρε σεις πέσατε να μας φάτεhttp://www.youtube.com/watch?v=Zp8pd64b3Fk
Youtube VideoΓια τους άπιστους θωμάδες...
-
Ο χρήστης spyros.s έγραψε:
Για τους άπιστους θωμάδες...
Κι άλλος ρωτάει στο YouTube για ποιο λόγο βγάζει το Error πάντως... Δεν είπαμε πως είναι κατι άλλο από αυτό που λες, απλά μας παρεξένεψε (κάποιους...) το Error.
-
Τι να σου πω ρε Σπύρο... πάντα με πιάνετε από τα μούτρα...
Εγώ τυχαία είδα αυτό το βίντεο στο youtube και το βίντεο λεγότανε HONDA CIVIC ERROR... που θες να ξέρω εγώ ότι έτσι είναι το dashboard test...
-
ρε κωνσταντίνε έλεος...αυτό είναι το διαγνωστικό τεστ του χόντα....μην γίνεσαι γενίτσαρος να χαρείς...
Όταν κάνεις το σχετικό τεστ τότε βγάζει ερρορ 1 ή 2...έλεος ρε σεις πέσατε να μας φάτεhttp://www.youtube.com/watch?v=Zp8pd64b3Fk
Πάντως παραλίγο να πιστέψω πως έχω μπει σε κανένα thread για....Skoda!
Δεν μας έχεις συνηθίσει σε υψηλούς τόνους Σπύρο... -
Τι να σου πω ρε Σπύρο... πάντα με πιάνετε από τα μούτρα...Εγώ τυχαία είδα αυτό το βίντεο στο youtube και το βίντεο λεγότανε HONDA CIVIC ERROR... που θες να ξέρω εγώ ότι έτσι είναι το dashboard test...
οκ ξέχνα το...τι έγινε το παρήγγειλες το γκολφάκι σου; πότε έρχεται;
-
ρε κωνσταντίνε έλεος...αυτό είναι το διαγνωστικό τεστ του χόντα....μην γίνεσαι γενίτσαρος να χαρείς...
Πάντως παραλίγο να πιστέψω πως έχω μπει σε κανένα thread για....Skoda!
Δεν μας έχεις συνηθίσει σε υψηλούς τόνους Σπύρο...χαχαχαχα
έχεις δίκιο...συγνώμη...(η μοίρα του να μην εκφράζεις συναισθήματα μέσα από την γραφή...προσπαθώ φιλότιμα να ξέρεις... ) -
Τι να σου πω ρε Σπύρο... πάντα με πιάνετε από τα μούτρα...
Εγώ τυχαία είδα αυτό το βίντεο στο youtube και το βίντεο λεγότανε HONDA CIVIC ERROR... που θες να ξέρω εγώ ότι έτσι είναι το dashboard test...
οκ ξέχνα το...τι έγινε το παρήγγειλες το γκολφάκι σου; πότε έρχεται;
Σήμερα στις 18:00 πάω στην Honda για ακύρωση και κατευθίαν μετά στην VW για το Golf GT... Είναι ετοιμοπαράδοτο και θα το έχω σε 10-13μέρες
-
άντε ρε Κων/νε με το καλό να παραλάβεις...ελπίζω να μην γίνεις σαν τον ikar vw maniac και πλακωνόμαστε μετά...
Τουλάχιστον με εκείνον το απολαμβάνω...με σένα δεν θα έχει πλάκα διότι είσαι απλά απογοητευμένος από τους ντίλερ της χόντα και όχι με τα προϊόντα της ...δεν ξέρω πάντως πως θα ένιωθα στην θέση σου όταν θα έβλεπα σιβικ στο δρόμο. Μακάρι στην τελική να μείνεις τόσο ικανοποιημένος από το gt που να το ξεχάσεις...
-
ευτυχώς θα τα βλέπει σπάνια
-
τι έγινε το παρήγγειλες το γκολφάκι σου; πότε έρχεται;
Σήμερα στις 18:00 πάω στην Honda για ακύρωση και κατευθίαν μετά στην VW για το Golf GT... Είναι ετοιμοπαράδοτο και θα το έχω σε 10-13μέρες
Δεν το είχα διαβάσει αυτό (πολυήμερη αποχή από το 4TF), και καλό θα ήταν κάποιος να το διάβαζε από τα κεντρικά της Honda...
Πολύ χάλι να περιμένεις τόσο καιρό, και τέτοιες κοτσάνες θα έπρεπε να συμβαίνουν μόνο κατ'εξαίρεση, η φράση '4/6/8/12 μήνες αναμονή' να μην υπάρχει καν...
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
Στη τρίτη αλλαγή πάλι λογικό να πέφτει η τιμή μια και το λιπαντικό που έβαλαν είναι ημισυνθετικό. (Μια απορία. Γιατί άλλαξες τύπο λιπαντικού στη τελευταία αλλαγή και δεν έμεινες στο ultra; )
Για την ποσότητα, μια μικρή βοήθεια για την χωρητικότητα σε λάδι θα βοηθήσει να καταλάβουμε.Δεν το πήρα χαμπάρι ότι άλλαξε τύπο λαδιού. Γιαυτό ήθελε το επόμενο service να είναι σε 7500 χιλ και όταν έκανα φασαρία, είπε 'άντε 10000χιλ'.
Η ποσότητα μπορεί να φθάσει αν δεν κάνω λάθος σύμφωνα με τον κατασκευαστή τα 5,2 λίτρα
Καλά που το πας για συντήρηση.
Τι θα πει 'άντε 10000χιλ', χάρη σου έκανε δηλαδή;σκέφομαι κι εγώ να πάω το type_r στα 10.000 χλμ..... αν δεν ειναι υποχρεωτικά τα 7500 (σπάγγος????)
Στη συγκεκριμένη περίπτωση του άλλαξε τύπο λιπαντικού. Από συνθετικό του έβαλε ημισυνθετικό (το γιατί δε το ξέρει ούτε ο ίδιος). Γι αυτό και του είπε να πάει πιο νωρίς για αλλαγή.
Τώρα εσύ τι το σκαλίζεις για την αλλαγή στο τάπερ, θες να σου πω την παροιμία με τα πίτουρα και το αλεύρι; -
Ο χρήστης lkar έγραψε:
ευτυχώς θα τα βλέπει σπάνιαΤο αντίθετο δηλαδή από τις επισκέψεις στο συνεργείο σαν κάτοχος VW.
(Κι επειδή δε θέλω να διαφωνώ διαδικτυακά, και δεν έχω μάθει να μιλώ με διαγράμματα, στατιστικά κ.λ.π. αλλά πρακτικά, όποτε με το καλό βρεθούμε θα πάμε σε κάποια συνεργεία για να δούμε, ποιος που και αν έχει δίκιο ._ )
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
ευτυχώς θα τα βλέπει σπάνιασε αντίθεση με το αυτοκίνητο που αγοράζει το οποίο έχει γίνει σούπα...
Υ.Γ. Ο Κων/νος έχει τα ..κοχόνες να πει τα στραβά του αυτοκινήτου του αν αυτά εμφανιστούν και θα κράξει όπως και εγώ σε οποιαδήποτε στραβή...κάποιοι άλλοι βέβαια βλέπουν μόνο το...μισογεμάτο ποτήρι... (ikar tm)
μακάρι βέβαια να είμαστε όλοι πάντα ευχαριστημένοι... -
Ο χρήστης tazio έγραψε:
ευτυχώς θα τα βλέπει σπάνια
Το αντίθετο δηλαδή από τις επισκέψεις στο συνεργείο σαν κάτοχος VW.
στην vw δεν επισκέπτονται απλά τα συνεργεία ...τα έχουν σαν δεύτερο σπίτι τους...για να καταλάβεις ξέρουν με το μικρό όλους τους μηχανικούς...
Ηonda Civic 2005