-
Ο χρήστης miatagreece έγραψε:
Sorry ρε αδελφια, αλλά επειδη θα τα χασω τα κακομοιρα τα μαλλακια μου και δεν λεει να καλλιεργησω φαλακρα απο τωρα (μονο 38 ειμαι ) για να αναφερω μεσες καταναλωσεις του Civic 1.8 της κυρίας μου.
Βούλα-Λαγκάδια Αρκαδίας και πίσω με γρηγορο σχετικα ρυθμο οδηγησης (κοινως μεταξυ 100 και 160) το trip computer εγραψε 7.1lt/100 Km
Βούλα- Λιβαδι Παρνασσου και πίσω με τον ιδιο ρυθμο έγραψε 7.2
Στην Αθήνα μεσα,καιει 8.3 με 8.6 lt/100 km.
Δεν μπορω να καταλαβω τα 11 και 12 που γραφει ο συναγωνιστης απο Θεσσαλονικη...Ανάλογα νούμερα πιστεύω θα πετυχαίνω και εγώ...αυτά είναι φυσιολογικά και λογικά δεχόμενοι φυσικά ότι το τριπ κλέβει 0,5 λίτρο περίπου.
-
Sorry ρε αδελφια, αλλά επειδη θα τα χασω τα κακομοιρα τα μαλλακια μου και δεν λεει να καλλιεργησω φαλακρα απο τωρα (μονο 38 ειμαι ) για να αναφερω μεσες καταναλωσεις του Civic 1.8 της κυρίας μου.
Βούλα-Λαγκάδια Αρκαδίας και πίσω με γρηγορο σχετικα ρυθμο οδηγησης (κοινως μεταξυ 100 και 160) το trip computer εγραψε 7.1lt/100 Km
Δεν μπορω να καταλαβω τα 11 και 12 που γραφει ο συναγωνιστης απο Θεσσαλονικη...Πάντως για το θέμα της κατανάλωσης μου κάνει εντύπωση...
Ανάλογα που και πως το οδηγάς. Από διάφορα φόρα, η κατανάλωση του σιβικ είναι μάλλον μικρότερη από του TSI αν και με το δεύτερο κινείσαι με λίγο πιο γρήγορους ρυθμούς. Αν τα ξεσκίζεις τι περιμένεις, 7 λίτρα στα 100;
δηλαδή εσύ πιστεύεις ότι σε χαλαρούς ρυθμούς ακόμα και ταξιδίου βλέπουν οι ιδιοκτήτες του tsi 7l/100km;
Ναι βλέπουν αν ταξιδεύουν με λιγότερα από 100 στο κοντέρ τους...βέβαια μόλις τους προσπεράσει κάποιος πλακώνονται για να του δείξουν τι κάνει το τουρμποκομπρεσόρι και το ξκέρδος πάει περίπατο...Ά ρε Χανς Κρίστιαν Άντερσεν γεννήθηκες σε λάθος εποχή μου φαίνεται...ΥΓ αν σε ένα παπάκι 50αρι βάλω τον tsi θα καίει λιγότερο;
Τώρα μάλλον λένε όλοι παραμύθια, τι λες κι εσύ Σπύρο; Δηλαδή η κατανάλωση του Civic μέσα στην Αθήνα είναι λογική 8.3-8.6 που αναφέρει ο φίλος μας; Εγώ με το Υ καίω κοντά ή και πάνω από 10lt/100 και μιλώ για κίνηση σε μποτιλιαρισμένους δρόμους (Ποσειδώνος, Βουλιαγμένης σε ώρες αιχμής...). Αυτή δεν είναι η αθηναϊκή κίνηση; Αν καίει ένα 1.8 μοτέρ 8+ lt/100 μέσα στην Αθήνα, τότε ΑΝΕΤΑ να δεχθώ πως το TSI καίει ακόμη και 6lt/100! Το GT που έχουμε στην οικογένεια επιμένει να έχει μέση κατανάλωση (κίνηση Ιωάννινα και κυρίως σε ταξίδια και βόλτες...) 8.2lt/100. Γενικά με βαρύ πόδι. Όταν πήγε ταξίδι με ήρεμο πόδι (με 120χλμ δηλαδή) έκαψε κάτω από 7lt/100.
Βέβαια στο φορουμ έχουμε και κάποιους που καίνε 7lt/100km πηγαίνοντας με...180km/h , αλλά αυτά τα νούμερα μόνον κορυφαίες κατασκευές (βλ. Skoda...) τα πετυχαίνουν.... -
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Δεν μπορω να καταλαβω τα 11 και 12 που γραφει ο συναγωνιστης απο Θεσσαλονικη...Πάντως για το θέμα της κατανάλωσης μου κάνει εντύπωση...
Ανάλογα που και πως το οδηγάς. Από διάφορα φόρα, η κατανάλωση του σιβικ είναι μάλλον μικρότερη από του TSI αν και με το δεύτερο κινείσαι με λίγο πιο γρήγορους ρυθμούς. Αν τα ξεσκίζεις τι περιμένεις, 7 λίτρα στα 100;
δηλαδή εσύ πιστεύεις ότι σε χαλαρούς ρυθμούς ακόμα και ταξιδίου βλέπουν οι ιδιοκτήτες του tsi 7l/100km;
Ναι βλέπουν αν ταξιδεύουν με λιγότερα από 100 στο κοντέρ τους...βέβαια μόλις τους προσπεράσει κάποιος πλακώνονται για να του δείξουν τι κάνει το τουρμποκομπρεσόρι και το ξκέρδος πάει περίπατο...Ά ρε Χανς Κρίστιαν Άντερσεν γεννήθηκες σε λάθος εποχή μου φαίνεται...ΥΓ αν σε ένα παπάκι 50αρι βάλω τον tsi θα καίει λιγότερο;
Τώρα μάλλον λένε όλοι παραμύθια, τι λες κι εσύ Σπύρο; Δηλαδή η κατανάλωση του Civic μέσα στην Αθήνα είναι λογική 8.3-8.6 που αναφέρει ο φίλος μας; Εγώ με το Υ καίω κοντά ή και πάνω από 10lt/100 και μιλώ για κίνηση σε μποτιλιαρισμένους δρόμους (Ποσειδώνος, Βουλιαγμένης σε ώρες αιχμής...). Αυτή δεν είναι η αθηναϊκή κίνηση; Αν καίει ένα 1.8 μοτέρ 8+ lt/100 μέσα στην Αθήνα, τότε ΑΝΕΤΑ να δεχθώ πως το TSI καίει ακόμη και 6lt/100! Το GT που έχουμε στην οικογένεια επιμένει να έχει μέση κατανάλωση (κίνηση Ιωάννινα και κυρίως σε ταξίδια και βόλτες...) 8.2lt/100. Γενικά με βαρύ πόδι. Όταν πήγε ταξίδι με ήρεμο πόδι (με 120χλμ δηλαδή) έκαψε κάτω από 7lt/100.
Βέβαια στο φορουμ έχουμε και κάποιους που καίνε 7lt/100km πηγαίνοντας με...180km/h , αλλά αυτά τα νούμερα μόνον κορυφαίες κατασκευές (βλ. Skoda...) τα πετυχαίνουν....εγω πάντως καίω 16
-
και το 11,6 στην υπογραφη σου τι ειναι? Καταναλωση λαδιου?
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
και το 11,6 στην υπογραφη σου τι ειναι? Καταναλωση λαδιου?coyote πήρες Golf; ( )
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
και το 11,6 στην υπογραφη σου τι ειναι? Καταναλωση λαδιου?Στην Αθηνα εννοει ο ανθρωπας βρε 'κακε'!!!
-
[quote='spyros.sΆσχετο...πάντως την κατανάλωση 12 λίτρα την δέχομαι αν το αυτοκίνητο κινείται ΜΟΝΟ σε δύσκολους αστικούς ρυθμούς. Στα δικά μου χέρια και με την χρήση που του προορίζω 7,5-8,5 θα είναι μια φυσιολογική κατανάλωση...άμα βέβαια θα του αρχίζω τα λιωσίματα θα περάσω και τον φίλο μας...όλα αυτά με την προϋπόθεση να παραλάβω πρώτα[/quote]
εγώ αυτό πιστεύω και εφόσον δεν κυκλοφορώ στο κέντρο με το αυτοκίνητο μου (τουλάχιστον την...ημέρα) γιατί να είναι απίθανα όσα γράφει ο miatagreece; Αποκλείεις το γεγονός η γυναίκα του να μην οδηγεί στο κέντρο ή σε μποτιλιαρισμένους δρόμους συχνά;Δεν υπερβάλει δηλώνει νούμερα που είναι εφικτά...
Τώρα για τα γιάννενα που λες μάλλον στον...κάμπο κινεισαι διότι αν εφτανες στα βλαχοχώρια προς Συρράκο μεριά που κατάγομαι εγώ ήθελες διψήφιο με το gt χαλαρά... To 8,2 πάντως σε ρυθμούς ταξιδιού(120-150) δεν δείχνει μη εφικτό...Όμως 6 λίτρα κατανάλωση σε gt θα δεις μόνο άμα το αφήσεις να κινηθεί ελέυθερα σε...γκρεμό. Ακόμα και σβηστό θα ...έκαιγε περισσότερο...
Δεν υφίστατια κατ' εμένα θέμα σύγκρισης της κατανάλωσης των tsi(απλό ή gt) με τον ρ18α2 toy civic 1,8. O τελευταίος είναι απλά και ξεκάθαρα οικονομικότερος...ελπίζω να είμαι σε θέση να σας το αποδεικνύω με εικόνες στο άμεσο μέλλον -
Ο χρήστης nickval έγραψε:
coyote πήρες Golf; ( )
δεν ντρέπεσαι να τον βρίζεις τον άνθρωπο; Να πάρεις εσύ γκολφ για να μάθεις...
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
εγω πάντως καίω 16
ναι αλλά έχεις και ...f16!!!
-
...και για να τα αναλυσουμε ολα για χαρη της επιστημης
Τα δρομολογια της κυριας μου στην Αθηνα ειναι σε ωρες σχετικα νορμαλ απο κινηση Βούλα-Μεταξουργειο, Βούλα-Βυρωνας και Βούλα-Γλυφαδα. Μιλαμε για τη Βουλιαγμένης, τη Χαμοστερνας και την Πειραιως.
Από την άλλη δεν ειναι 'καφτης' όπως εγώ, που θελω 40 λίτρα για 300-350 χλμ σε 'αστικες' συνθηκες (Mε το miata μου λεω)
Κι αν κλεβει και 0,5 το trip computer μιλαμε για 8.8 με 9.1 λίτρα/100 χλμ.
Δεν μπορω να καταλάβω πάντως γιατι τραβαμε ζόρι για το πόσο καιει το Gt σε σχεση με το Civic.... -
Στην Αθηνα εννοει ο ανθρωπας βρε 'κακε'!!!
ωρε μια πλακα καναμε, με το οπλο στο χερι ειστε!
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
ωρε μια πλακα καναμε, με το οπλο στο χερι ειστε!
Μπααα
με το μετρητη καταναλωσης βενζινης παραμάσχαλα ειμαστε!!! -
Ο χρήστης spiros έγραψε:
και το 11,6 στην υπογραφη σου τι ειναι? Καταναλωση λαδιου?μέση κατανάλωση γιατί όλο μέσα στην Αθήνα τη βγάζω το τελευταίο καιρό.... εξου και τα 7000 κμ μου
-
...και για να τα αναλυσουμε ολα για χαρη της επιστημης
Τα δρομολογια της κυριας μου στην Αθηνα ειναι σε ωρες σχετικα νορμαλ απο κινηση Βούλα-Μεταξουργειο, Βούλα-Βυρωνας και Βούλα-Γλυφαδα. Μιλαμε για τη Βουλιαγμένης, τη Χαμοστερνας και την Πειραιως.
Από την άλλη δεν ειναι 'καφτης' όπως εγώ, που θελω 40 λίτρα για 300-350 χλμ σε 'αστικες' συνθηκες (Mε το miata μου λεω)
Κι αν κλεβει και 0,5 το trip computer μιλαμε για 8.8 με 9.1 λίτρα/100 χλμ.
Δεν μπορω να καταλάβω πάντως γιατι τραβαμε ζόρι για το πόσο καιει το Gt σε σχεση με το Civic....ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες που μιλούν για την κυρά σου κινούμενη εναντίον σου με άγριες διαθέσεις κρατώντας παράλληλα και έναν ...πλάστη την τελευταία φορά που οδήγησες το civic γρήγορα ευσταθούν;
-
coyote πήρες Golf; ( )
Κοιταξε να δεις
Αν η εταιρία μου πει αυριο ότι..... Παρε εταιρικό μέχρι 1400.... Ναι θα πάρω golf, γιατί από τα 200 άλογα τι άλλο να πάρω? που η εταιρία να το πληρώνει? και να μη αισθανθώ ότι πήρα κουβά με 80 άλογα. Θέλω να είμαι ειλικρινής μαζί σας
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
Κοιταξε να δεις
Αν η εταιρία μου πει αυριο ότι..... Παρε εταιρικό μέχρι 1400.... Ναι θα πάρω golf, γιατί από τα 200 άλογα τι άλλο να πάρω? που η εταιρία να το πληρώνει? και να μη αισθανθώ ότι πήρα κουβά με 80 άλογα. Θέλω να είμαι ειλικρινής μαζί σας
Μπορείς και Civic με 80+3 δώρο
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Ή 1.4 FSi με δώρο 10 άλογα και δωρεάν συμπλήρωση λαδιών για τα 2+2 χρόνια της εγγύησης
-
Ή 1.4 FSi με δώρο 10 άλογα και δωρεάν συμπλήρωση λαδιών για τα 2+2 χρόνια της εγγύησης
δεν θα πληρώνει αυτός
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
coyote πήρες Golf; ( )
Κοιταξε να δεις
διέπραξες...ύβρη!!! Ο θεός σημειώνει σχολαστικά τις αμαρτίες σου...
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
δεν θα πληρώνει αυτός
Ά,νόμιζα πως η VW θεωρεί φυσιολογική την κατανάλωση λαδιού...
Ηonda Civic 2005