-
αλήθεια ποια εταιρεία το είχε κάνει; Δώσε λεπτομέρειες διότι ειλικρινά δεν ξέρω; Άν έχεις κανα λινκ διαφώτισε με
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
http://www.4troxoi.gr/index.php?cat_id=260&page_id=4725
θυμάστε όταν μας κορόίδευαν για τις ανακλήσεις του civic οι του vag;;;
pay back time....ορίστε παιδάκια για να έχετε και εσείς...να σας το τυλίξω ή θα το φάτε εδώ;
για μένα βέβαια πέρα από πλάκα που σας αξίζει γιατί προκαλούσατε
αυτό αποδεικνύει συνέπεια και επαγγελματισμό από την εταιρεία...δεν με νοάζουν οι λόγοι με νοιάζει ότι το κάνανε άρα ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥΣ!!!Περί χόντα τώρα...ναι υπάρχουν εργοστασιακά λαμπάκια(νεον;) που φωτίζουν τα πόδια οδηγού και συνοδηγού...θα έλεγα ότι είναι εντυπωσιακά αλλά δεν ταιριάζουν στα γούστα μου...άστε που είναι και πανάκριβα...
Από αυτούς που μας μιλάνε, δεν έχει κανείς ΠΑΣΣΑτ.... αλλά εχουν δίκιο τελικά οι δημοσιογράφοι που λένε ότι το ΝΕΟ πασσατ πάσχει σε ποιότητα
Τωρα για τα φωτάκια μη παραπληροφορείς τον κόσμο....ΜΟΝΟ στο τετράθυρο τα βάζουν απ΄ότι φαίνεται καθώς είναι ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΑ!!!!!
http://www.honda.gr/honda/eidiki_ekdosi ... i_status=2
ψεύτη!!!
υπάρχουν στα αξεσουαρ που δίνει η χόντα....Δανείζομαι το γνωστό από τον ikar εικονιδιο... -
Ο χρήστης lkar έγραψε:
τότε λοιπόν κατακρίνεις ΑΝ κάποια εταιρεία συγκαλύπτει κάποια αστοχία υλικών προκειμένου να μην θιγεί η φήμη της προχωρώντας στην αποκατάσταση της ζημιας στα μουλωχτά στο πρώτο σέρβις...υπό αυτό το πρίσμα τόσο το παράδειγμα της χόντα όσο και το πιο πρόσφατο της vw είναι προς μίμηση.
Δεν μπορούν να κάνουν αλλιώς Αν ήταν ελεύθερα τα πράγματα θα υπήρχαν πολύ λιγότερες δημοσιοποιήσεις.
Μία ελληνική εταιρεία το αποσιώπησε κι έφαγε γερό πρόστιμο
Γι' αυτό και το 'μυστικές'. Θα λάβεις κάποια επιστολή για να φέρεις το αυτοκίνητό σου στο συνεργείο, αλλά ίσως δεν γράφουν τον πραγματικό λόγο ανάκλησης. Επίσης δεν γίνονται όλες γνωστές στα ΜΜΜ από τις εταιρείες
αυτό δεν ισχύει [πια] ;
-
Ο χρήστης spyros.s έγραψε:
http://www.4troxoi.gr/index.php?cat_id=260&page_id=4725
θυμάστε όταν μας κορόίδευαν για τις ανακλήσεις του civic οι του vag;;;
pay back time....ορίστε παιδάκια για να έχετε και εσείς...να σας το τυλίξω ή θα το φάτε εδώ;
για μένα βέβαια πέρα από πλάκα που σας αξίζει γιατί προκαλούσατε
αυτό αποδεικνύει συνέπεια και επαγγελματισμό από την εταιρεία...δεν με νοάζουν οι λόγοι με νοιάζει ότι το κάνανε άρα ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥΣ!!!Περί χόντα τώρα...ναι υπάρχουν εργοστασιακά λαμπάκια(νεον;) που φωτίζουν τα πόδια οδηγού και συνοδηγού...θα έλεγα ότι είναι εντυπωσιακά αλλά δεν ταιριάζουν στα γούστα μου...άστε που είναι και πανάκριβα...
*'έτσι, πάρτε να έχετε και σείς!' * έλεος!
ποιός είπε ότι η VW δεν κάνει ανακλήσεις ;;
αυτό που είπαν οι περισσότεροι (όπως κι εγώ), είναι ότι όταν αφορά θέμα ασφάλειας η εταιρεία ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ να γνωστοποιήσει την όποια ανάκληση.
Δεν είναι θέμα 'μπράβου' ούτε στην Honda (όπου χάνονταν η υποβοήθηση του τιμονιού), ούτε στη VW (όπου χάνεται η υποβοήθηση του συστήματος πέδησης)
τότε λοιπόν κατακρίνεις ΑΝ κάποια εταιρεία συγκαλύπτει κάποια αστοχία υλικών προκειμένου να μην θιγεί η φήμη της προχωρώντας στην αποκατάσταση της ζημιας στα μουλωχτά στο πρώτο σέρβις...υπό αυτό το πρίσμα τόσο το παράδειγμα της χόντα όσο και το πιο πρόσφατο της vw είναι προς μίμηση.
άλλη μια φορά:
είναι υποχρεωμένες να το δημοσιοποιήσουν -
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
Δεν μπορούν να κάνουν αλλιώς Αν ήταν ελεύθερα τα πράγματα θα υπήρχαν πολύ λιγότερες δημοσιοποιήσεις.
Μία ελληνική εταιρεία το αποσιώπησε κι έφαγε γερό πρόστιμο
Γι' αυτό και το 'μυστικές'. Θα λάβεις κάποια επιστολή για να φέρεις το αυτοκίνητό σου στο συνεργείο, αλλά ίσως δεν γράφουν τον πραγματικό λόγο ανάκλησης. Επίσης δεν γίνονται όλες γνωστές στα ΜΜΜ από τις εταιρείες
αυτό δεν ισχύει [πια] ;
ισχύει, υπάρχουν και ακίνδυνες ανακλήσεις πχ αναβάθμιση εγκεφάλου η οποία μπορεί να μην γίνει και ποτέ αν δεν περάσεις απο εξουσιοδοτημένο. Αν δεν αφορά ΑΣΦΑΛΕΙΑ μπορεί να μην τη μάθεις ποτέ
-
http://www.4troxoi.gr/index.php?cat_id=294&page_id=4727
τελευταίο το civic επιτέλους! Έδωσαν 4 ολόκληρους ψήφους στο civic!!!
Αναγνωρίστηκε η αξία του λεον τόσα χρόνια στην αγορά!!! Ζήτω η γενιά του 21....
Καλό βράδυ και καλό πάσχα...όνειρα γλυκά σε όσους κοιμούνται κάντε μόνο ησυχία για να μην τους ξυπνήσετε...
Μπράβο σου ρε Σαρακάκη γιατί αυτοί σε βγάζουν τελευταίο επειδή δεν τα σκας
για διαφήμιση και εσύ έχεις ξεπουλήσει ήδη και για το 2007! Όλα αυτά χωρις διαφήμιση...δεν έχεις καν αυτοκίνητα για test drive...'Οσο κακός είσαι σε εξυπηρέτηση πελατών τόσο καλός και άλλο τόσο είσαι επιχειρηματίας...ευγεΝΑ ΤΟΥΣ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ!!!
Υ.Γ. Δεν μας είπατε οι καλοθελητές και αυτό σύμπτωση ήταν; Δεν βρώμαγε από χιλιόμετρα και αυτό; Του χρόνου να κατεβάσετε και τον σκαραβαίο...
-
και τώρα θα τρελλαθεί στις πωλήσεις
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
και τώρα θα τρελλαθεί στις πωλήσεις...ξέρεις πολύ καλά ότι έχω δίκιο...
-
από ημιάκαμπτο, μέχρι....πολλαπλούς
-
[...]
Μπράβο σου ρε Σαρακάκη γιατί αυτοί σε βγάζουν τελευταίο επειδή δεν τα σκας για διαφήμιση και εσύ έχεις ξεπουλήσει ήδη και για το 2007! Όλα αυτά χωρις διαφήμιση...[...] τόσο καλός και άλλο τόσο είσαι επιχειρηματίας...ευγεΕ, εντάξει, αν είναι να δίνει 200 κομμάτια το χρόνο, δεν είναι και κανένα επιχειρηματικό επίτευγμα το να ξεπουλήσει... Δεν νομίζω να οφείελται στον 'Σ' αν έχει ή δεν έχει πουλησει το civic...
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
Γενικά εγώ ποτέ δε πήρα κανένα δώρο. Ζηταγα μόνο λεφτά να μου κόψουνΑν αναφερόσουν σε δώρα Χριστουγέννων-Πάσχα και σε μείωση του μισθού σου, θα ήσουν ο εργαζόμενος-υπόδειγμα του ΣΕΒ!!!
-
Ναι ρε παιδιά λες και δεν ξέρετε τι παιχνίδια παίζονται στα περιοδικά. Αυτός που τα σκάει χοντρά παίρνει και περισσότερους πόντους.
Βασικά για μένα ήταν λίγο χαζός ο διαγωνισμός.... Καταρχάς συγκρίνουν μήλα με πορτοκάλια.... Το θέμα είναι να βγάλουν κατηγορίες, Μικρά, Μικρομεσαία, SUV, Πολυμορφικά κτλ.... Είναι δυνατόν να θεωρείς το civic π.χ κατώτερο κατά πολύ από το Peugeot 207?
Εντάξει δεν λέω.... το SEAT Leon δεν είναι άσχημο ... και από θέμα οδηγικής συμπεριφοράς λένε ότι είναι πολύ καλό... Όμως το εσωτερικό που είναι εντελώς δυσκοίλιο και η ποιότητα των πλαστικών που πάνε....
Τώρα μην τρελαθούμε ότι το Daihatsu Terios είναι καλύτερο?
Εγώ αύριο πάω να ακυρώσω το civic να πάω να αγοράσω ένα Daihatsu Terios
Καταρχάς...... οι ΓΕΡΜΑΝΟΙ που είναι?
-
Πρώτοι;
-
http://www.4troxoi.gr/index.php?cat_id=294&page_id=4727τελευταίο το civic επιτέλους! Έδωσαν 4 ολόκληρους ψήφους στο civic!!!
Αναγνωρίστηκε η αξία του λεον τόσα χρόνια στην αγορά!!! Ζήτω η γενιά του 21....
Καλό βράδυ και καλό πάσχα...όνειρα γλυκά σε όσους κοιμούνται κάντε μόνο ησυχία για να μην τους ξυπνήσετε...
Μπράβο σου ρε Σαρακάκη γιατί αυτοί σε βγάζουν τελευταίο επειδή δεν τα σκας
για διαφήμιση και εσύ έχεις ξεπουλήσει ήδη και για το 2007! Όλα αυτά χωρις διαφήμιση...δεν έχεις καν αυτοκίνητα για test drive...'Οσο κακός είσαι σε εξυπηρέτηση πελατών τόσο καλός και άλλο τόσο είσαι επιχειρηματίας...ευγεΝΑ ΤΟΥΣ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ!!!
Υ.Γ. Δεν μας είπατε οι καλοθελητές και αυτό σύμπτωση ήταν; Δεν βρώμαγε από χιλιόμετρα και αυτό; Του χρόνου να κατεβάσετε και τον σκαραβαίο...
Civic 5 πορτες 0 διαφημιση φέτος
Απλά τα πράγματα.
-
Δεν πειράζει απλά επιβεβαιώθηκα για άλλη μια φορά αναφορικά με την αντικειμενικότητα των περιοδικών...
Θα συνεχίσω φυσικά να διαβάζω το περιοδικό 4τ απλά πλέον θα είμαι επιφυλακτικός σε όσα γράφουν σκεπτόμενος πάντα και τις παραμέτρους που τα συνοδεύουν...ελπίζω να ξέρουν πλέον και εκείνοι ότι οι αναγνώστες δεν τρώνε πλέον κουτόχορτο...(Το καλό με το civic τώρα που βγήκε τελευταίο και...υποβιβάστηκε είναι ότι στην β' εθνική θα διεκδικεί το...πρωτάθλημα με αξιώσεις Εκεί δεν 'διαιτητεύει' ο ΣΧ και η παρέα του)
Για να πάνε κάτω τα φαρμάκια...Y.Γ. Κωνσταντίνε αν πάρεις Terios να πάρεις το 1.3 που είναι και γρηγορότερο από το σιβικ...αν τελικά δεν θέλεις μινιsuv και θες μάξι πάρε το 'φθηνό' Ραβ4 με την ηχομόνωση που σκοτώνει μετά τα 140(φυσικά οι τροχοί δεν το σχολίασαν ποτέ αυτό αλλά ενοχλούσε η μόνωση του civic)
μπορείς να πάρεις το Note που είναι όμορφη αμαξάρα ή το s-max που έχει και χαμηλό τεκμήριο...Άκουσε με μου τα εκμυστηρεύτηκε ο Στρατής...
ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΑΡΗ.... -
Τα περιοδικά τα παίρνουν επειδή βγάλαν πρώτο το Λεόν ή επειδή ΔΕΝ βγάλαν πρώτο το Σιβίκ;
Η Σέατ που βρήκε λεφτά να πληρώσει τόσους δημοσιογράφους αφού δεν πουλάει σχεδόν τίποτα;
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Τα περιοδικά τα παίρνουν επειδή βγάλαν πρώτο το Λεόν ή επειδή ΔΕΝ βγάλαν πρώτο το Σιβίκ;Η Σέατ που βρήκε λεφτά να πληρώσει τόσους δημοσιογράφους αφού δεν πουλάει σχεδόν τίποτα;
εδω τα 'εσκασε' η daihatsu δε θα τα εσκαγε η Σεατ?
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Τα περιοδικά τα παίρνουν επειδή βγάλαν πρώτο το Λεόν ή επειδή ΔΕΝ βγάλαν πρώτο το Σιβίκ;Η Σέατ που βρήκε λεφτά να πληρώσει τόσους δημοσιογράφους αφού δεν πουλάει σχεδόν τίποτα;
δεν έγραψε κανείς για πρωτιά στο σιβικ ούτε την απαίτησε κανείς...
Δηλαδή εφόσον απαντάς με ερωτήσεις...εσένα τα αποτελέσματα του διαγωνισμού σου φαίνονται σωστά;
Πως γίνεται ένα αυτοκίνητο που ήδη σε Ιρλανδία, Κροατία και σε κάποιες χώρες της ανατολικής ευρώπης που δεν θυμάμαι να πρωτεύει εδώ να βγαίνει τελευταίο;
Ξέρεις ότι το λεόν απλά δεν συμμετείχε σε κανένα διαγωνισμό διότι το θεωρούν περσινό μοντέλο;
Μόνο εδώ το βγάλανε αυτοκίνητο της χρονιάς...
Απλά να μου πεις που υπερέχει -πέρα από την οδική συμπεριφορά που εκθειάζουν οι πάντες σε σχέση με τον ανταγωνισμό.
Σε σχεδίαση;
Σε ποιότητα;
Σε δύναμη κινητήρα;
Σε ποιότητα εσωτερικού;
Σε αξιοπιστία;
Σε κιβώτιο;
Σε άνεση;Ας σταματήσω...ο νωον νοειτο
-
νταξ, το Λεον ειναι μαπα...
ΟΛΑ τα υπολοιπα που βγηκαν σε καλυτερη θεση απο το 'δικο' σου, τι ειναι?
-
Μου φάνηκαν πολύ περίεργα τα αποτελέσματα, αλλά απ' την άλλη δεν θεωρώ το civic κάτι το τόσο εξαιρετικό (πλην της ιδιαίτερης σχεδίασης), ώστε να θέλει πρωτιά.
Εδώ μου φαίνονται περίεργες οι τεράστιες διαφορές στις βαθμολογίες μεταξύ Corsa, 207, Grande Punto.
Ηonda Civic 2005