-
Ο χρήστης meco έγραψε:
Τα μονα αρνητικα που σκεφτομαι ειναι πως θα παμε στην Αμοργο με τα 17αρια και ποσο θα κοστισει η αλλαγη των ελαστικων.
Ήμουν στην Αμοργο για διακοπές το καλοκαίρι που μας πέρασε και οι δρόμοί είναι μια χαρά. (Οδήγησα σε όλο το ασφάλτινο δίκτυο) Γιατί σε προβληματίζουν τα 17άρια??
Εύχομαι πολλά, καλά και ευχάριστα χιλιόμετρα με το καινούριο τουτούνι σας!!Κι εγω καθε καλοκαιρι ειμαι εκει.Απλα επειδη κανω και κατι 'ηρωισμούς' , πηγαινοντας για μπανιο,προς τη Νοτια μερια του νησιου που εχει κατι χωματοδρομους (Μούρου) ας πόυμε το ψιλοσκεφτομαι το 17αρι με την αλουμινενια...
Σε ευχαριστω πολύ για τις ευχες σου!!! -
Ο χρήστης pipikikinos έγραψε:
Δεν νομιζω να ειναι και μετρημενοι.Με τοση ζητηση και μετρημενοι..?**Απ την αλλη καλυτερα αμα ειναι λιγα τα αυτοκινητα,γιατι οι ιδιοκτητες θα αισθανονται 'καπως' και φυσικα θα προκαλει τετοιο σχημα περισσοτερο αφου δεν θα εχει γινει σουπα να συνηθισει το ματι.
**
αυτο συμβαινει οταν αγοραζεις αμαξι για να σε δουν οι αλλοι να το οδηγεις...
μιλαω γενικα.
-
[quote='pipikikinos']Δεν νομιζω να ειναι και μετρημενοι.Με τοση ζητηση και μετρημενοι..?
Απ την αλλη καλυτερα αμα ειναι λιγα τα αυτοκινητα,γιατι οι ιδιοκτητες θα αισθανονται 'καπως' και φυσικα θα προκαλει τετοιο σχημα περισσοτερο αφου δεν θα εχει γινει σουπα να συνηθισει το ματι.Ειδα κατι πινακες που εβαλε ο ikar στο θεμα ταξινομησεις. Απο αρχες του ετους πουληθηκαν 1700 αυτοκινητα...αφαιρεσε απο αυτα οσα προηγουμενης γενιας πουληθηκαν μεχρι τον απριλιο...πες 1500. Ποσοι απο αυτους ειμαστε μελοι στους 4τ. Οπως εγραψα ειμαστε μετρημενοι. Αυτο ειναι καλο απο την μια που το αυτοκινητο δεν ειναι συνηθισμενο απο την αλλη ομως σκεφτειτε τι εχει να γινει σε λιγα χρονια με τα ανταλλακτικα απο την...Γενικη αυτοκινητων ΑΕΒΕ.[/i]
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
Δεν νομιζω να ειναι και μετρημενοι.Με τοση ζητηση και μετρημενοι..?
**Απ την αλλη καλυτερα αμα ειναι λιγα τα αυτοκινητα,γιατι οι ιδιοκτητες θα αισθανονται 'καπως' και φυσικα θα προκαλει τετοιο σχημα περισσοτερο αφου δεν θα εχει γινει σουπα να συνηθισει το ματι.
**
μιλαω γενικα.
.... το έσωσες (?) στο τέλος....
-
Ο χρήστης miatagreece έγραψε:
Δεν νομιζω να ειναι και μετρημενοι.Με τοση ζητηση και μετρημενοι..?
**Απ την αλλη καλυτερα αμα ειναι λιγα τα αυτοκινητα,γιατι οι ιδιοκτητες θα αισθανονται 'καπως' και φυσικα θα προκαλει τετοιο σχημα περισσοτερο αφου δεν θα εχει γινει σουπα να συνηθισει το ματι.
**
μιλαω γενικα.
.... το έσωσες (?) στο τέλος....
ειδες οτι επειδη υπαρχει προκαταληψη, αν δεν το εγραφα, θα ειχα παρεξηγηθει?
-
Ειναι αυτο που ελεγα με τα 'πέταλα' και τις 'φωτοβολίδες'....
Και αιντε εγω και μερικοι άλλοι ξερουμε τους πραγματικα εγκάθετους, αλλά οι υπόλοιποι?
Για αυτο ξενερωνω ρε μαμωτο... -
μηπως να γραψω στην υπογραφη μου οτι δεν ειμαι εγκαθετος δλδ?
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
μηπως να γραψω στην υπογραφη μου οτι δεν ειμαι εγκαθετος δλδ?μπαααα
σε εχουμε παρει χαμπαρι τι 'κουμασι' εισαι....
No offence ε?
Just joking!!! -
20000000000000000000000000!!!!!
-
μηπως να γραψω στην υπογραφη μου οτι δεν ειμαι εγκαθετος δλδ?
μπαααα
σε εχουμε παρει χαμπαρι τι 'κουμασι' εισαι....
No offence ε?
Just joking!!! -
Ο χρήστης pipikikinos έγραψε:
Δεν νομιζω να ειναι και μετρημενοι.Με τοση ζητηση και μετρημενοι..?Απ την αλλη καλυτερα αμα ειναι λιγα τα αυτοκινητα,γιατι οι ιδιοκτητες θα αισθανονται 'καπως' και φυσικα θα προκαλει τετοιο σχημα περισσοτερο αφου δεν θα εχει γινει σουπα να συνηθισει το ματι.
http://www.seaa.gr/data/segments/2006-10-seg.pdf
Περίπου 150 Αύγουστο-Σεπτέμβριο & 200 τον Οκτώβριο. Όση ζήτηση και να 'χει αν δεν μπορεί να παραδόσει το εργοστάσιο πως θα ικανοποιηθεί η όποια ζήτηση και να γίνουν... αμέτρητα;
Για να φτάσει τα Focus-Corolla-Golf-Astra πρέπει να... τριπλασιαστούν οι παραδόσεις
Βέβαια όταν κάτι δεν πουλάει, καλύτερα γιατί θα 'ναι σπάνιο, όταν πουλάει γίνεται σούπα. Οι εταιρείες φυσικά δεν θέλουν να πουλάνε
-
-
Διαφωνείς κάπου; είναι λάθος τα στοιχεία μήπως;
εγκάθετοι και στον ΣΕΑΑ
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Διαφωνείς κάπου; είναι λάθος τα στοιχεία μήπως;εγκάθετοι και στον ΣΕΑΑ
Μπαααα...ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ!!!
Σφυριζω απλα αδιάφορα...
Πειραζει??? -
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Βέβαια όταν κάτι δεν πουλάει, καλύτερα γιατί θα 'ναι σπάνιο, όταν πουλάει γίνεται σούπα. Οι εταιρείες φυσικά δεν θέλουν να πουλάνε
γινεσαι λιγο πιο συγκεκριμενος; Δεν σε καταλαβα...αυτο παντως που εγω πιστευω ειναι οτι το αυτοκινητο θα μπορουσε να εχει τις διπλασιες τουλαχιστον πωλησεις αν ηταν ετοιμοπαραδοτο. Ξερεις ποσοι εφευγαν μολις ακουγαν...2007 αοριστο;
-
Διαφωνείς κάπου; είναι λάθος τα στοιχεία μήπως;
εγκάθετοι και στον ΣΕΑΑ
Μπαααα...ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ!!!
Σφυριζω απλα αδιάφορα...
Πειραζει???Και να τραγουδήσεις κι όλας ξέρεις...
@spyros.s άρα κάτι έκαναν λάθος, είτε στη δυναμικότητα παραγωγής, είτε στα συμφωνημένα κομμάτια, είτε στην τιμολόγηση είτε... είτε...
Φυσικά φταίνε όλοι οι άλλοι -εγκάθετοι και μη-
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Και να τραγουδήσεις κι όλας ξέρεις...
Θα επιθυμούσες κατι σε λαικό, γιατι η γκαμα της φωνης μου δεν με βοηθαει στα ποπ και μεταλ ασματα???
-
Και να τραγουδήσεις κι όλας ξέρεις...
Θα επιθυμούσες κατι σε λαικό, γιατι η γκαμα της φωνης μου δεν με βοηθαει στα ποπ και μεταλ ασματα???
ότι και να τραγουδήσεις, 4**** θα ναι
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
@spyros.s άρα κάτι έκαναν λάθος, είτε στη δυναμικότητα παραγωγής, είτε στα συμφωνημένα κομμάτια, είτε στην τιμολόγηση είτε... είτε...
Φυσικά φταίνε όλοι οι άλλοι -εγκάθετοι και μη-
για μενα επεσαν εξω στην ζητηση...δεν περιμεναν να παει τοσο καλα. Χανουν πωλησεις ακομα και στην Αγγλια λογω της μη διαθεσιμοτητας αυτοκινητων...ενας μου ελεγε σε ενα φορουμ οτι αν δεν του ερθει σε 2 εβδομαδες θα παραγγειλει...vauxall ή φορντ...Αναμονη εκει τουλαχιστον 2 μηνες...
-
Ο χρήστης spyros.s έγραψε:
γινεσαι λιγο πιο συγκεκριμενος; Δεν σε καταλαβα...αυτο παντως που εγω πιστευω ειναι οτι το αυτοκινητο θα μπορουσε να εχει τις διπλασιες τουλαχιστον πωλησεις αν ηταν ετοιμοπαραδοτο. Ξερεις ποσοι εφευγαν μολις ακουγαν...2007 αοριστο;
όταν αγοράζεις αυτοκίνητο, επιθυμείς συνολικό πακέτο υπηρεσιών,
λογικό είναι να φύγουν με ....ελαφρά αρκετοί 'έτοιμοι' πελάτεςτώρα, για το ΑΝ θα είχε τις διπλάσσιες πωλήσεις, αυτό δεν το γνωρίζουμε.
προφανώς κάτι έγινε λάθος με τη διαθεσιμότητα...
Ηonda Civic 2005