-
Ο χρήστης kostas skordos έγραψε:
Κατά την άποψή μου τα 2 αυτοκίνητα δεν μπορούν να συγκριθούν γιατί πολύ απλά είναι διαφορετικά λόγω των κινητήρων τους.
Το Honda είναι ένα εξαιρετικό αυτοκίνητο με αντικειμενικά κριτήρια (πανέμορφο για κάποιους, αλλόκοτο για άλλους), σβέλτο σε επιδόσεις και με τη σιγουριά της ιαπωνικής αξιοπιστίας να σε συνοδεύει για μια ζωή. Αρνητικά του σημεία η περιορισμένη άνεση ίσως και η όχι και τόσο καλή ηχομόνωση (σε αυτά τα λεφτά θα έπρεπε να το προσέξουν περισσότερο αυτό το θέμα)Από την άλλη αν κάποιος θέλει κορυφαίες επιδόσεις το Golf gt είναι μονόδρομος. Μπορεί να μη φτάνει τα επίπεδα honda σε αξιοπιστία αλλά και εδώ η ποιότητα είναι πολύ καλή όπως και το στιβαρό πλαίσιο με τα πολύ καλά χαρακτηριστικά.
Προσωπικά, αν και ήθελα πολύ το Honda, διάλεξα το GT λόγω του κινητήρα, που πιστεύω θα με αφήσει για πολλά χρόνια ικανοποιημένο με τις επιδόσεις του..
φιλε κωστα το γκαζι ειναι γλυκο και ποτε δεν φτανει...μολις το συνηθισεις θα θελεις περισσοτερο...κλασσικο εργο το εχουμε δει ολοι...
-
Ο χρήστης kostas skordos έγραψε:
Κατά την άποψή μου τα 2 αυτοκίνητα δεν μπορούν να συγκριθούν γιατί πολύ απλά είναι διαφορετικά λόγω των κινητήρων τους.
Το Honda είναι ένα εξαιρετικό αυτοκίνητο με αντικειμενικά κριτήρια (πανέμορφο για κάποιους, αλλόκοτο για άλλους), σβέλτο σε επιδόσεις και με τη σιγουριά της ιαπωνικής αξιοπιστίας να σε συνοδεύει για μια ζωή. Αρνητικά του σημεία η περιορισμένη άνεση ίσως και η όχι και τόσο καλή ηχομόνωση (σε αυτά τα λεφτά θα έπρεπε να το προσέξουν περισσότερο αυτό το θέμα)Από την άλλη αν κάποιος θέλει κορυφαίες επιδόσεις το Golf gt είναι μονόδρομος. Μπορεί να μη φτάνει τα επίπεδα honda σε αξιοπιστία αλλά και εδώ η ποιότητα είναι πολύ καλή όπως και το στιβαρό πλαίσιο με τα πολύ καλά χαρακτηριστικά.
Προσωπικά, αν και ήθελα πολύ το Honda, διάλεξα το GT λόγω του κινητήρα, που πιστεύω θα με αφήσει για πολλά χρόνια ικανοποιημένο με τις επιδόσεις του..
Από τις πιο fair τοποθετησεις!
(καιρός ητανε...) -
Ο χρήστης spyros.s έγραψε:
φιλε κωστα το γκαζι ειναι γλυκο και ποτε δεν φτανει...μολις το συνηθισεις θα θελεις περισσοτερο...κλασσικο εργο το εχουμε δει ολοι...
οκ, με 1000-1500ε του δινεις αλλα 30 αλογακια (με εγγυση αντιπροσωπιας) και ξανανεβαζεις το ενδιαφερον σου...
και με αλλα τοσα επεμβαινεις και λιγο στην αναρτηση και εχεις αυτοκινητο που σιγουρα δεν θα το βαρεθεις ευκολα.
-
...και μετα συνειδητοποιεις ποσο απεχει οικονομικα το...gti και κλαις τα λεφτα που εδωσες
-
...και μετα συνειδητοποιεις ποσο απεχει οικονομικα το...gti και κλαις τα λεφτα που εδωσες
+1000
-
Ο χρήστης AlexV έγραψε:
δεν έχει κάνει αλλά είπαν ότι λογικά θα πάρει 5*
H Honda είπε κάτι τέτοιο?
Προφανώς φίλε.... τι εγώ ... ή καποιος άλλος... Που να ξέρουν...
-
Ο χρήστης spyros.s έγραψε:
...και μετα συνειδητοποιεις ποσο απεχει οικονομικα το...gti και κλαις τα λεφτα που εδωσεςαυτα τα κανεις αρκετα μετα την αγορα και ΑΝ το βαρεθεις...
με αλλα ατμοσφαιρικα τι κανεις αν θελησεις επιπλεον αλογα? Μηπως τη παπια???
-
ότι έκανες και εσύ με το ibiza.....
-
εδωσα 600ε για να παρω 10 αλογα. Απο εκει και μετα η βελτιωση ειναι δυσκολη και αρκετα δαπανηρη, και φυσικα χωρις εργοστασιακη εγγυηση....
Ειναι μια λυση, αλλα δε μπορει να συγκριθει με αυτη που περιγραφω για το GT (για ολα τα turbo γενικοτερα) σε θεμα κοστος/αποδοση/αξιοπιστια....
να λεμε και τα αυτονοητα δλδ?
-
Οσοι παίρνουν ατμοσφαιρικά αρκούνται στα άλογα τους,
Αν πάρεις τουρμπο ουσιαστικά 'κοροιδεύεις¨τον κυβισμό σουΔηλαδη έχεις 1000 κυβικά και είναι σαν 1600 σε απόδοση.
Οπως και στα ραλλυ. Πολλαπλασιάζουμε επι 1,6
Δε ξέρω με τι συντελεστή διαιρείς σε σχέση με την αξιοπιστία και ζωή του κινητηρα
-
για την ωρα δεν διαιρεις με τιποτα,δεν νομιζω να εχει προβλημα το gt μετα απο ενα χρονο κυκλοφοριας του.και δεν καταλαβαινω γιατι πρεπει ντε και καλα να εχει προβλημα αξιοπιστιας.τα ατμοσφαιρικα μοτερ ειναι ολα τερατα αξιοπιστιας?8α το ματιασετε στο τελος!!
-
Ε να μην αμυνθούμε και μεις κάπως? Αφού μπαίνουν εδώ μέσα οι κακοί άνθρωποι του Group και μας κοροϊδεύουν και εμάς και τα κουβαδάκια μας!
-
δε σας κοροιδευει κανεις, αποψεις εκφραζουμε!
-
Έλα τώρα, ας μην κρυβόμαστε!
Boys with Toys είμαστε όλοι, μια ζωή!
-
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
αυτα τα κανεις αρκετα μετα την αγορα και ΑΝ το βαρεθεις...
με αλλα ατμοσφαιρικα τι κανεις αν θελησεις επιπλεον αλογα? Μηπως τη παπια???
συνονοματε εχω τουρμπο 14 χρονια...εγω τα βαρεθηκα...εσυ προφανως οχι ακομα
-
για το θεμα της αξιοπiστιας του gt εχω ηδη τοποθετηθει αλλα θα το κανω λογω respect στο ονομα σου...κατα την γνωμη μου θα βγαλει ζημιες ομως επι του παροντος δεν εχω ακουσει τιποτα. Αν τελικα δεν βγαλουνε ζημιες (φυσικα αναλογικα με τις πωλησεις) εγω θα σιωπησω αν ομως βγαλουνε θα σας λιωσω στην καζουρα...ετσι για να χουμε να λεμε
-
Ο χρήστης WinMik έγραψε:
Έλα τώρα, ας μην κρυβόμαστε!Boys with Toys είμαστε όλοι, μια ζωή!
σοφη αποψη που δεν επιδεχεται αμφισβητησεις...
-
εγω παντως καζουρα δεν προκειται να κανω σε κανεναν,οχι για το gt η το civic,αλλα για οτιδηποτε ο αλλος το εχει πληρωσει καποια εκατομμυρια και το ποναει..καζουρα για τη μπαλα,για καμια γκομενα που βγαζει τον αδοξαστο..για τετοια πραγματα ναι..
-
Ο χρήστης monty έγραψε:
εγω παντως καζουρα δεν προκειται να κανω σε κανεναν,οχι για το gt η το civic,αλλα για οτιδηποτε ο αλλος το εχει πληρωσει καποια εκατομμυρια και το ποναει..καζουρα για τη μπαλα,για καμια γκομενα που βγαζει τον αδοξαστο..για τετοια πραγματα ναι..τωρα εισαι αδικος...η πλακα ποτε δεν ειναι προσωπικη ουτε ειμαι σαδιστης να παιζω με τον πονο νεαρων ανθρωπων που ενδεχωμενα μοχθουν για να πληρωσουν το γραμματιο καθε μηνα...χιουμοριστικη διαθεση εχω απλα και επιθυμω να την εχετε ολοι. Για μενα αυτη ειναι η λογικη του φορουμ...τωρα για γυναικες φιλε μοντυ μπορουμε να μιλαμε για χρονια και να εισαι σιγουρος οτι εκει θα συμφωνησουμε...κανεις δεν εχει καταφερει να τις καταλαβει...
Ηonda Civic 2005