-
παντως πρεπει να παραδεχτειτε κατι και οι δυο σας. Αν το αυτοκινητο σας -στην περιπτωση μας honda και μοντελο VAG Group του ikar- βγαλει καποια ζημια μεγαλη η μικρη δεν υπαρχει περιπτωση να βγειτε στο forum και να δηλωσετε δημοσια οτι το 'καμαρι' σας βγηκε προβληματικο ή ζημιαρικο αντιθετως θα μιλατε για την παροιμιωδη αξιοπιστια του ακομα και ξημεροβραδιαζεστε στα συνεργεια...Ξερετε τωρα οτι εμεις οι ελληναρες παντα κανουμε τις καλυτερες επιλογες σε ολα:lol: Με αυτο το πρισμα εχετε και οι 2 δικιο στα λεγομενα σας και εγω ως 'αντικειμενικος' νεοελληνας θα υποστηριξω το Χοντα ως μελλοντικος ιδιοκτητης... (αυτο βεβαια μεχρι την επομενη αλλαγη αυτοκινητου που -ποτε δεν ξερεις- μπορει να ειναι και γκολφ)...Το μονο σιγουρο ειναι οτι δεν υπαρχει φθηνο σε συντηρηση αυτοκινητο σημερα και απλα καποιο ειναι πιο ακριβο απο το αλλο. Καλη συνεχεια σε ολους.
-
παντως πρεπει να παραδεχτειτε κατι ολοι σας. Αν το αυτοκινητο σας -στην περιπτωση μας honda και μοντελο VAG Group του ikar- βγαλει καποια ζημια μεγαλη η μικρη δεν υπαρχει περιπτωση να βγειτε στο forum και να δηλωσετε δημοσια οτι το 'καμαρι' σας βγηκε προβληματικο ή ζημιαρικο αντιθετως θα μιλατε για την παροιμιωδη αξιοπιστια του ακομα και ξημεροβραδιαζεστε στα συνεργεια...Ξερετε τωρα οτι εμεις οι ελληναρες παντα κανουμε τις καλυτερες επιλογες σε ολα:lol: Με αυτο το πρισμα εχετε και οι 2 δικιο στα λεγομενα σας και εγω ως 'αντικειμενικος' νεοελληνας θα υποστηριξω το Χοντα ως μελλοντικος ιδιοκτητης... (αυτο βεβαια μεχρι την επομενη αλλαγη αυτοκινητου που -ποτε δεν ξερεις- μπορει να ειναι και γκολφ)...Το μονο σιγουρο ειναι οτι δεν υπαρχει φθηνο σε συντηρηση αυτοκινητο σημερα και απλα καποιο ειναι πιο ακριβο απο το αλλο. Καλη συνεχεια σε ολους.
-
παντως πρεπει να παραδεχτειτε κατι ολοι σας. Αν το αυτοκινητο σας -στην περιπτωση μας honda και μοντελο VAG Group του ikar- βγαλει καποια ζημια μεγαλη η μικρη δεν υπαρχει περιπτωση να βγειτε στο forum και να δηλωσετε δημοσια οτι το 'καμαρι' σας βγηκε προβληματικο ή ζημιαρικο αντιθετως θα μιλατε για την παροιμιωδη αξιοπιστια του ακομα και αν ξημεροβραδιαζεστε στα συνεργεια...Ξερετε τωρα οτι εμεις οι ελληναρες παντα κανουμε τις καλυτερες επιλογες σε ολα:lol: Με αυτο το πρισμα εχετε και οι 2 δικιο στα λεγομενα σας και εγω ως 'αντικειμενικος' νεοελληνας θα υποστηριξω το Χοντα ως μελλοντικος ιδιοκτητης... (αυτο βεβαια μεχρι την επομενη αλλαγη αυτοκινητου που -ποτε δεν ξερεις- μπορει να ειναι και γκολφ)...Το μονο σιγουρο ειναι οτι δεν υπαρχει φθηνο σε συντηρηση αυτοκινητο σημερα και απλα καποιο ειναι πιο ακριβο απο το αλλο. Καλη συνεχεια σε ολους.
-
'Αν το αυτοκινητο σας'---->
το Type-R ηταν οικογενοιακο (αδερφου μου) αυτοκινητο.Οποτε μιλαω λιιιιιιγο πιο αντικειμενικα απο ιδιοκτητης.Του δικου μου το Service κοστιζει οσο και των δυο(Type-R και Golf) μαζι -
Ο χρήστης pipikikinos έγραψε:
:lol:'Αν το αυτοκινητο σας'---->
το Type-R ηταν οικογενοιακο (αδερφου μου) αυτοκινητο.Οποτε μιλαω λιιιιιιγο πιο αντικειμενικα απο ιδιοκτητης.Του δικου μου το Service κοστιζει οσο και των δυο(Type-R και Golf) μαζιΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ
ΚΑΙ ΕΓΩ ΓΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ ΤΟ ΠΗΡΑ ΚΑΙ ΦΡΙΚΑΡΕ Ο ΠΕΘΕΡΟς ΜΟΥ!!!!!!
-
Καλα ολα τ'αλλα ο πεθερος που κολλαει?
Εχει κανα Skoda turbo και φοβαται στις κοντρες?
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Δεν μας λες και τι λάδια έβαλαν και στα πόσα χλμ έγινε η αλλαγή;Δεν ημουν παρων. Παντως το τιμολογιο λεει 4 λιτρα Shell Super.
Η Αλλαγη εγινε στις Σερρες (τυχαια) και ειχε 9.880 Km.Τονους δεν βαζω γιατι μετα απο καποιο παλιοπρογραμμα που εγκατεστησα οταν βαζω οξεια χτυπαει 2 οξειες και παει στο επομενο (΄΄) .
-
ΕΡΧΕΤΑΙ!!!!
http://www.autotriti.gr/news/preview_ne ... A_ID=52708
-
Ο χρήστης rallye40 έγραψε:
ΕΡΧΕΤΑΙ!!!!http://www.autotriti.gr/news/preview_ne ... A_ID=52708
μαπα θα ειναι δεν εχει...fsi και κομπρεσσορα
-
http://www.4troxoi.gr/index.php?cat_id=291&page_id=4241
καλά σε τι φορουμ είσαι?
Πρώτα θα κοιτάς τους τροχούς!!!!!!
-
περα απο πλακα ειναι αμαξαρα...αν και για τα γουστα μου λιγο υπερβολικο αλλα περι ορεξεως...
-
τυρόπιτα
-
Χωρις περιττα λαδια,οπως σε αλλα μαγαζια.............
Τα εχουμε ξαναπει....Bye bye GTi.
Η ιστορια επαναλαμβανεται ενα πραμα βρε παιδι μου.Παλι κοκκινο πωπο θα βλεπει το GTi.
Αρε ατιμη κοινωνια,αλλους τους ανεβαζεις..... -
Μακάρι, αλλά λίγο νωρίς είναι ακόμα, ας μη βιαζόμαστε!
-
ρε παιδια εχω μια απορια... αυτη η ασχετη απο κατασκευη μοτερ εταιρεια που ακουει στο ονομα χοντα βγαζει μοτερ που στροφαρουν στις 8000(ναι αλλα δεν ειναι fsi) και 201 αλογα απο 2000 κυβικα ατμοσφαιρα(ναι αλλα δεν ειναι fsi.) Αν λεω αν αποφασισει να υιοθετησει την λυση της υπερτροφοδοτησης ποσα αλογα θα βγαζει... 300;(ναι αλλα παλι δεν θα ειναι fsi και αξιοπιστο)
για αλλη μια φορα η χοντα λεει αντε γεια...το μονο στοιχημα που πρεπει να κερδισει πλεον ειναι οτι το μοτερ αυτο θα ειναι παραλληλα και αξιοπιστο οπως μονο οι ιδιοκτητες χοντα ξερουν... -
Ο χρήστης pipikikinos έγραψε:
Τα εχουμε ξαναπει....Bye bye GTi.
βιάζεσαι...
-
Ok φίλε μου, αλλά ας χαλαρώσουμε λίγο..
Δε νομίζω να υπάρχει άνθρωπος που να μη θεωρεί τη Honda μία από τις κορυφαίες αυτοκινητοβιομηχανίες, ειδικά στον τομέα των κινητήρων.. Ας μην αφήνουμε όμως υπονοούμενα ότι οι άλλες εταιρείες είναι για τα μπάζα..
Το μοτέρ της Honda είναι ατμοσφαιρικό και μπράβο της που έχει καταφέρει να βγάζει τόσα άλογα αξιόπιστα, ας μη το συγκρίνουμε όμως με τα turbo γιατί είναι εντελώς διαφορετική η φιλοσοφία κατασκευής και λειτουργίας. Θέλω να πω ότι δεν είναι όλος ο κόσμος διατεθειμένος να στροφάρει συνέχεια από 5 ως 8000 για να έχει δύναμη. Υπάρχουν πολλοί, μεταξύ των οποίων και εγώ, που προτιμούν τη μεγάλη ροπή σε πολύ χαμηλές στροφές ( με όφελος σε κατανάλωση, θόρυβο, φθορές) σε συνδυασμό με ικανοποιητική δύναμη πιο ψηλά..εξαρτάται πώς οδηγεί κανείς..
Και ας μην νομίζουμε ότι οι άλλοι δε μπορούν να βγάλουν παραπάνω άλογα..
Πχ, ποιο νομίζετε ότι αναβαθμίζεται πιο εύκολα στα 250 ας πούμε άλογα, το Golf GTI ή το Type R..?
Τέλος πάντων, μακάρι η Honda να έβαζε ένα turbo (έστω χαμηλής πίεσης) στο Civic, που θα του έδινε παραπάνω ροπή. Κατά τη γνώμη μου θα το αγόραζαν πολύ περισσότεροι. Το Type R είναι μεν εκπληκτικό αλλά για σκληροπυρηνικούς.. -
Ο χρήστης kostas skordos έγραψε:
Ok φίλε μου, αλλά ας χαλαρώσουμε λίγο..
Δε νομίζω να υπάρχει άνθρωπος που να μη θεωρεί τη Honda μία από τις κορυφαίες αυτοκινητοβιομηχανίες, ειδικά στον τομέα των κινητήρων.. Ας μην αφήνουμε όμως υπονοούμενα ότι οι άλλες εταιρείες είναι για τα μπάζα..
Το μοτέρ της Honda είναι ατμοσφαιρικό και μπράβο της που έχει καταφέρει να βγάζει τόσα άλογα αξιόπιστα, ας μη το συγκρίνουμε όμως με τα turbo γιατί είναι εντελώς διαφορετική η φιλοσοφία κατασκευής και λειτουργίας. Θέλω να πω ότι δεν είναι όλος ο κόσμος διατεθειμένος να στροφάρει συνέχεια από 5 ως 8000 για να έχει δύναμη. Υπάρχουν πολλοί, μεταξύ των οποίων και εγώ, που προτιμούν τη μεγάλη ροπή σε πολύ χαμηλές στροφές ( με όφελος σε κατανάλωση, θόρυβο, φθορές) σε συνδυασμό με ικανοποιητική δύναμη πιο ψηλά..εξαρτάται πώς οδηγεί κανείς..
Και ας μην νομίζουμε ότι οι άλλοι δε μπορούν να βγάλουν παραπάνω άλογα..
Πχ, ποιο νομίζετε ότι αναβαθμίζεται πιο εύκολα στα 250 ας πούμε άλογα, το Golf GTI ή το Type R..?
Τέλος πάντων, μακάρι η Honda να έβαζε ένα turbo (έστω χαμηλής πίεσης) στο Civic, που θα του έδινε παραπάνω ροπή. Κατά τη γνώμη μου θα το αγόραζαν πολύ περισσότεροι. Το Type R είναι μεν εκπληκτικό αλλά για σκληροπυρηνικούς..φιλε μου δεν ειναι μια απο τις κορυφαιες ειναι η κορυφαια μαζι με την bmw σε θεματα κινητηρων...αυτοι οι 2 οδηγουν και οι αλλοι επονται...τωρα για το θεμα της ροπης εγω μαζι σου αλλα απο την αλλη τα τουρμπο της vw με το βεβαρημενο παρελθον(G40-G60 kai 1.8t) δεν ειναι φτιαγμενα για 'λιωσιματα' γιαυτο και δεν αντεχουν τις συγκρισεις αφο αυτα τα αυτοκινητα δεν το παιρνει ο μεσος οδηγος (οπως εγω που παρηγγειλα το 1. αλλα καποιος που ζητα το κατι παραπανω.Αυτο το κατι παραπανω το εχει και το gti (οχι ομως στον απολυτο βαθμο του type r)αλλα θα το εχει για καιρο; Ας μας δειξουν την αξιοπιστια τους σε βαθος χρονου και εγω θα επικροτησω το πειραμα ασχετα αν μεχρι τωρα ακουμε πολλες μουρμουρες. Τωρα για το τουρμπο χαμηλης πιεσης δεν ξερω να σου πω κατι αλλα ειμαι σιγουρος οτι τα τζαπονια θα κανουν την κινηση ματ οταν πρεπει...[/b]
-
Μακάρι τα τζαπόνια όπως λες να το κάνουν και να τους βάλουν τα γυαλιά..
Κι εγώ τρελαμένος με τους σχιστομάτηδες είμαι.. (12 χρόνια πιστός στην Toyota και αιώνιος θαυμαστής της Honda). Μέχρι στιγμής όμως με έχουν απογοητεύσει.. Εκτός από το Type R άντε και το Impreza, που όμως απευθύνεται σε λίγους, ποιο άλλο μικρομεσαίο μοντέλο τους μέχρι 2000 cc θα καλύψει κάποιον που θέλει να ανέβει σε επιδόσεις αρκετά παραπάνω από το μέσο όρο της κατηγορίας? Κάτι έιχα διαβάσει για Corolla Compressor κάποια στιγμή αλλά απ' ότι φαίνεται αυτό ίσχυε μόνο για την ΑγγλίαΚαι για να εξομολογηθώ την αμαρτία μου, μετά από πολλή σκέψη έκλεισα το Golf Gt με 4 χρόνια εγγύηση. Τα περί προβλημάτων που ανέφερες τα ξέρω (όχι πάντως και για τον 1.8 T), αλλά ευελπιστώ ότι η VW το μελέτησε καλά το πράγμα γιατί σε αντίθετη περίπτωση θα ξεφτιλιστεί..
Πιστεύω ότι έχω πάρει κάποιο ρίσκο αλλά ελπίζω να μη μετανιώσω για την επιλογή μου, δεδομένου ότι δεν πρόκειται να το 'λιώσω'.
Δεν κατάφερα τελικά να αντισταθώ στον εθισμό που σου προκαλεί ο TSI.. -
Ο χρήστης kostas skordos έγραψε:
Και για να εξομολογηθώ την αμαρτία μου, μετά από πολλή σκέψη έκλεισα το Golf Gt με 4 χρόνια εγγύηση. Τα περί προβλημάτων που ανέφερες τα ξέρω (όχι πάντως και για τον 1.8 T), αλλά ευελπιστώ ότι η VW το μελέτησε καλά το πράγμα γιατί σε αντίθετη περίπτωση θα ξεφτιλιστεί..
Πιστεύω ότι έχω πάρει κάποιο ρίσκο αλλά ελπίζω να μη μετανιώσω για την επιλογή μου, δεδομένου ότι δεν πρόκειται να το 'λιώσω'.
Δεν κατάφερα τελικά να αντισταθώ στον εθισμό που σου προκαλεί ο TSI..καλορίζικος, με απροβλημάτιστα χλμ (αυτό είναι σχεδόν σίγουρο)
Ηonda Civic 2005