-
σε ποια περιοχή?
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
κράτημα προς το καλό εννοώ πάντα!
Τι δεν έχω πιάσει ακριβώς?
ότι το civic εχει καλό κράτημα με ημιάκαπτο και λειτουργία αντιστρεπτικής
με 225 λαστιχο και εγω καλο κρατημα θα εχω......
-
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
εεεεε
βάλε τότε τι κάθεσαι.....!!!! -
http://www.4troxoi.gr/index.php?cat_id=260&page_id=4164
'Σε ανάκληση για επανέλεγχο προχωρά η «Γενική Αυτοκινήτων ΑΕΒΕ», αντιπροσωπεία της Ηonda στην Ελλάδα, σύμφωνα με χθεσινή της ανακοίνωση.
Η κίνηση αυτή αφορά 211 πεντάθυρα Civic του 2006, διότι σε ορισμένα από αυτά η πιθανότητα εμφάνισης υγρασίας στη φίσα της αντλίας καυσίμου, μπορεί ενδεχομένως να προκαλέσει οξείδωση στους ηλεκτρικούς αποδέκτες της.
Για την τακτοποίηση του όποιου προβλήματος, θα ακολουθηθεί η συνήθης διαδικασία της ατομικής πρόσκλησης για έλεγχο, χωρίς φυσικά να χρεωθεί σε τίποτε ο κάτοχος του αυτοκινήτου'
Δε φαίνεται σημαντικό καθώς όλα είναι καινούργια και δε θα παρουσιάστηκε.... Θα μπορούσαν να το αλλάξουν και στα πρώτα λάδια
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
εεεεε
βάλε τότε τι κάθεσαι.....!!!! -
στους αγιους αναργυρους ειναι ο αντιπροσωπος που λεω coyote
-
Type S
http://www.leftlanenews.com/2006/06/29/2007-honda-civic-type-s-3-door-hatchback-unveiled/
Αναφέρει ότι θα έχει άλλες ρυθμίσεις στην ανάρτηση, μακρύτερο μεταξόνιο.
-
Ο χρήστης spyros.s έγραψε:
στους αγιους αναργυρους ειναι ο αντιπροσωπος που λεω coyoteπηγαινε Πειραιά. Αλεξάνδρας και Κηφισσό ψηλά.....
Να οδηγήσεις. -
edit [kouk]
-
Και Γιάννενα και Πρέβεζα δεν υπάρχει για testdrive που θέλει να το κάνει φίλος μου... Τα test drive τα αγοράζουν οι αντιπροσωπίες? Αφού πλέον δεν αγοράζεις αυτοκίνητο σε αυτές τις κατηγορίες χωρίς test drive.. τι να πω...
-
Το park sensor δεν είναι εργοστασιακό! Το βάζει εδώ ο Σαρακάκης (τρυπώντας ) το προφυλακτήρα. Δε το έβαλα ακόμα λόγω συγκυριών αλλά ξέρω οτι είναι ηχητικό.
-
Ο χρήστης billlllll έγραψε:
Και Γιάννενα και Πρέβεζα δεν υπάρχει για testdrive που θέλει να το κάνει φίλος μου... Τα test drive τα αγοράζουν οι αντιπροσωπίες? Αφού πλέον δεν αγοράζεις αυτοκίνητο σε αυτές τις κατηγορίες χωρίς test drive.. τι να πω...Οχι είναι καραγκιόζης ο ΝΤΙΛΕΡ
-
Ο χρήστης nickval έγραψε:
Το park sensor δεν είναι εργοστασιακό! Το βάζει εδώ ο Σαρακάκης (τρυπώντας ) το προφυλακτήρα. Δε το έβαλα ακόμα λόγω συγκυριών αλλά ξέρω οτι είναι ηχητικό.υπάρχει ένα μαραφέτι που το βάζει ο ντιλερ στην αλεξάνδρας στα jazz και εχει και οθονούλα μικρή.... με τα μέτρα.
Λογικά θα μπαίνει και σε civic
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
Το park sensor δεν είναι εργοστασιακό! Το βάζει εδώ ο Σαρακάκης (τρυπώντας ) το προφυλακτήρα. Δε το έβαλα ακόμα λόγω συγκυριών αλλά ξέρω οτι είναι ηχητικό.
υπάρχει ένα μαραφέτι που το βάζει ο ντιλερ στην αλεξάνδρας στα jazz και εχει και οθονούλα μικρή.... με τα μέτρα.
αυτο δουλευει μονο οταν βαλεις οπισθεν ή ολη την ωρα?
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
υπάρχει ένα μαραφέτι που το βάζει ο ντιλερ στην αλεξάνδρας στα jazz και εχει και οθονούλα μικρή.... με τα μέτρα.
αυτο δουλευει μονο οταν βαλεις οπισθεν ή ολη την ωρα?
υποθέτω όταν παρκάρεις . είναι και οπτικό και ηχητικό
-
και σε μένα στο Δεληγιάννη - Μεσογείων μου είπαν για δώρο το park sensor, με οθόνη στο εσωτερικό του αυτοκινήτου, αλλά δεν κατάλαβα που ακριβώς τοποθετείται
-
Ο χρήστης pankal έγραψε:
και σε μένα στο Δεληγιάννη - Μεσογείων μου είπαν για δώρο το park sensor, με οθόνη στο εσωτερικό του αυτοκινήτου, αλλά δεν κατάλαβα που ακριβώς τοποθετείταιείναι μία μικρή οθόνη σαν μεγάλο ρολοι... (μέγεθος ξυπνητηρι hondos center) και το βάζουν στη βάση της κολώνας αριστερά από τον οδηγό.
Εκεί το έχω δει
-
μηπως θα μπορουσαμε να βρουμε καποια φωτο?
-
δεν έχω αλλά πιστεύω ότι άν κάποιος το έβαζε μόνος του μαχ 100 ευρώ αγορά
-
http://www.whatcar.co.uk/car-review-readers.aspx?RT=747
παιδια κοιταξτε και αυτο...πολλες αποψεις απο αγγλους οδηγους του civic.
Ηonda Civic 2005