-
Ο χρήστης gxaral έγραψε:
α. Ανεβάζω στροφές (μάλλον με οποιαδήποτε ταχύτητα, δοκίμασα με 2α 3η 4η) μέχρι πχ 5500
β. Αφήνω απλά το γκάζι, χωρίς αλλαγή ταχύτητας ή φρένο, να πέσουν μόνες τους οι στροφέςΟχι δεν κανει τιποτα. Ουτε ηχο οταν κατεβαινουν οι στροφες, ουτε ηχο απο το ταμπλω.
Το ΕΡΩΤΗΜΑ ειναι αλλο.
Εγω το εχω 1 μηνα περιπου και εχω κανει 8.000 χιλ ηδη (μαλλον θα ειναι το πρωτο που θα μπει για service, θα σας τα πω ολα να ξερετε) και δεν εχω συναντησει αλλο civic απο την θεσσαλονικη μεσω Σερρων για Αλεξανδρουπολη. Ουτε Θεσ/νικη, ουτε Σερρες, ουτε Κατερινη, ουτε Αλεξ/πολη. Τα εχετε ΚΡΥΜΕΝΑ?εχουμε πάρει το τσαντάκι του σπορτ μπίλι από τα αξεσουάρ της honda
-
Τα σπάνια πουλιά είναι είδος υπό εξαφάνιση
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Τα σπάνια πουλιά είναι είδος υπό εξαφάνισηΝαι, σε παρακαλάνε στο Σαρακάκη να πάρεις κανένα μπάς και ξεστοκάρουνε...
-
Ο χρήστης gxaral έγραψε:
α. Ανεβάζω στροφές (μάλλον με οποιαδήποτε ταχύτητα, δοκίμασα με 2α 3η 4η) μέχρι πχ 5500
β. Αφήνω απλά το γκάζι, χωρίς αλλαγή ταχύτητας ή φρένο, να πέσουν μόνες τους οι στροφέςΟχι δεν κανει τιποτα. Ουτε ηχο οταν κατεβαινουν οι στροφες, ουτε ηχο απο το ταμπλω.
Thanx για την απάντησή σου. Ελπίζω ο θόρυβος στο δικό μου να μην είναι κάτι ανησυχητικό.
--WinMik-- (...is back μετά από τις διακοπούλες! )
-
Ο χρήστης nickval έγραψε:
Öéëå gxaral èá ðåñéìÝíïõìå íÝá áðü ôï åðåñ÷üìåíï service óïõ! Äå ôá Ý÷ïõìå êñõììÝíá, ôï áíôßèåôï... Óôç Èåóóáëïíßêç Ý÷ù äåß ôïõëÜ÷éóôïí 8-9, ÷ùñßò ôï äéêü ìïõÖßëå ðÞñáìå áð ôïí Êïõëïõñç ôï êïöôü êé Ý÷ïõìå ðáñÜðïíá.
Ôï áìÜîé ðáñïõóßáóå ðñüâëçìá áð ôçí áñ÷Þ ìå ôï óáóìÜí. 2 öïñÝò ôï ðÞñå ï ãåñáíüò (ôçí ðñþôç ôï øåõôïöôéÜîáíå). åðåéôá üôáí äéáðéóôþóáìå ïôé Ýíá ëáóôé÷Üêé óôá ðéôóéëéóôÞñéá Þôáí âãáëìÝíï, îÝóðáóå ìðüñá... Ïé ðùëçôÝò áð ôçí áñ÷Þ äÝí Þèåëáí íá ðáñáäå÷ôïýí, ôá üðïéá ëÜèç êáé ïýôå ìéá óõãíþìç äåí áêïýóáìå ãéá ôçí ôáëáéðùñßá. Õðïôéìïýí ôçí íïçìïóýíç ìáò. Êñéìá, ãéáôß äõóöçìßæïõí ôç Honda. ÓêÝöôïìáóôå ôï service... -
Ο χρήστης solar_energy έγραψε:
Φίλε πήραμε απ τον Κουλουρη το κοφτό κι έχουμε παράπονα.
Το αμάξι παρουσίασε πρόβλημα απ την αρχή με το σασμάν. 2 φορές το πήρε ο γερανός (την πρώτη το ψευτοφτιάξανε). επειτα όταν διαπιστώσαμε οτι ένα λαστιχάκι στα πιτσιλιστήρια ήταν βγαλμένο, ξέσπασε μπόρα... Οι πωλητές απ την αρχή δέν ήθελαν να παραδεχτούν, τα όποια λάθη και ούτε μια συγνώμη δεν ακούσαμε για την ταλαιπωρία. Υποτιμούν την νοημοσύνη μας. Κριμα, γιατί δυσφημίζουν τη Honda. Σκέφτομαστε το service...Σε παρακαλώ δώσε περισσότερες λεπτομέρειες
-
Δλδ γιατι να φταιει ο Κουλουρης για εργοστασιακη ατελεια?
Αντε ,να φταιει για την εξυπηρετηση αλλα την δυσφημιση την εκανε η ιδια η Honda.
Με το σασμαν τι επαιξε?Κανα ελλατωματικο μπλοκε? -
τι είναι ο Κουλούρης ρε παιδιά? Honda? ή BMW
-
Honda ακιας ειναι ,ο δευτερος μετα τον Σαρακακη.
-
Λετε τα δικα του να φτιαχνονται στην Κινα και οχι στην Αγγλια?
-
Μηπως φτιαχνει εντελως δικα του...........???
-
Hondaκιδες γνωρίζετε αν μπορούμε να διαλέξουμε μπεζ χρώμα για το σαλόνι (σε ύφασμα ή δερμα);
-
Δέρμα σίγουρα δεν προσφέρεται σαν επιλογή. Απ'οσο γνωρίζω για το σαλόνι (ύφασμα) οι επιλογές είναι μπεζ ή μαύρο, αλλά όσα έχω δει (μαζί και το δικό μου ) ήταν όλα μαύρα...
edit: συμπληρώνω: εδώ μπορείς να δεις φωτογραφίες με το μπεζ (κρεμ) σαλόνι
-
Να σε καλά φίλε, σε ευχαριστώ πολύ
EDIT: Κουκλί είναι... Άξιος διάδοχος της 147
-
-
Το έχεις παραγγείλει ή το σκέφτεσαι? Δυστυχώς έχει πλέον μεγαααάλο χρόνο αναμονής...
Anyway, καλή επιλογή!
-
Ο χρήστης WinMik έγραψε:
Το έχεις παραγγείλει ή το σκέφτεσαι? Δυστυχώς έχει πλέον μεγαααάλο χρόνο αναμονής...Anyway, καλή επιλογή!
Επειδή παίζει να κάτσω Στοκχόλμη άλλα 3 χρόνια, είμαι on-hold. Αν τελικά μείνω εδώ θα το πάρω με τον 2.2 diesel, αλλιώς Ελλάδα από Ιανουάριο 1.8 βενζίνη. Μου έφτιαξες την μέρα με το μπέζ σαλόνι πάντως, να σε καλά
-
προς τους τυχερούς κατόχους, μια ερώτηση: έχει κανείς την έκδοση με την γυάλινη οροφή; εντυπώσεις; όσοι δεν την επιλέξατε και το κάνατε συνειδητά, μπορείτε να πείτε τους λόγους; (φαινόμενο ..θερμοκηπίου;)
πρόσφατα έστειλα ένα mail στην Honda UK και τους ρώτησα αν προβλέπεται να βγεί έκδοση με ανοιγόμενη ηλιοροφή, αλλά απάντησαν πως δεν έχουν καμία τέτοια πληροφόρηση
-
Απ'οσο θυμάμαι, μέχρι τώρα όλοι στο forum που έχουν παραλάβει το civic είναι χωρίς ηλιοροφή. Ο φίλος miatagreece έχει παραγγείλει με, αλλά δε νομίζω ότι το έχει πάρει ακόμα (...η μήπως γι'αυτό δεν τον βλέπουμε συχνά πια?? ).
Ο βασικός λόγος που το παρήγγειλα χωρίς ήταν ο επιπλέον χρόνος αναμονής, που στην περίπτωσή μου επειδή το ήθελα οπωσδήποτε μαύρο ήταν ήδη 3 μήνες. Πέρα από αυτό, δεν με ενθουσίαζε και τόσο η οροφή αφού ούτε καν ανοίγει, για τους ακόλουθους λόγους:
-πρώτα απ'όλα μειωμένη ασφάλεια
-περισσότερη ζέστη
-γυάλινη οροφή=αυξημένα ασφάλιστραΞεκαθαρίζω για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις ότι οι παραπάνω λόγοι δεν είναι εξακριβωμένοι, αλλά νομίζω ισχύουν και οι 3.
-
Ο χρήστης WinMik έγραψε:
-γυάλινη οροφή=αυξημένα ασφάλιστρα
Νομίζω πως μπορεί και να μήν ασφαλίζεται για θραύση... υπήρχε ανάλογο πρόβλημα και με το Astra GTC που έχει ανάλογη οροφή.
Ηonda Civic 2005