-
Πάντα πρωτοπόρο το group vag.
-
Ναι,ναι επισης και τα Megane RS,Clio RS ημιακαμπτο εχουν πισω.
Ακομη το μπουζουκι ειναι οργανο,ο αστυνομος ειναι οργανο αρα και ο αστυνομος ειναι μπουζουκι -
Ότι πεις αρχηγέ.
-
Υπαρχηγος.
Και φυσικα ειναι πρωτοπορο το vag.Βασικο ειναι να εξελισεσαι,να πας μπροστα σε καθε επομενη γενια.Και οχι να βγαζεις εναν 2λιτρο ατμ. με 200-240 αλογα που θα τον εχεις πλυνε-βαλε καμμια 10ετια,τη στιγμη που οι 'αλλοι' θα εμβολιζουν την αγορα με φτηνα 1400ρια 170 αλογων...
-
Τώρα που άκουσα και αυτό, είμαι έτοιμος
-
περιμενε πρωτα να δουμε ποσα αστερια θα παρει το civic στο NCAp!
Kαι μετα το στουκαρεις,το πετας στη θαλασσα κτλ
-
Ναι μωρέ... τί να πεί και η Honda από κινητήρες και εξέλιξη... Έβγαλε κάτι παλιοκινητήρες που στροφάρουν στις 9000rpm και ο ανταγωνισμός τους... ανταγωνίζεται λίγα χρόνια μετά. Πάντα με ατμόσφαιρα... Ας μη ξεφεύγουμε πάλι λόγω του φίλτατου Omicrone3. Μπορεί να συνεχίσει το θάψιμο σε άλλα thread. Εδώ συζητάμε για τον αέρα τον κοπανιστό που μας πούλησε ο Σαρακάκης
-
Ο χρήστης Omikrone3 έγραψε:
Υπαρχηγος.Και φυσικα ειναι πρωτοπορο το vag.Βασικο ειναι να εξελισεσαι,να πας μπροστα σε καθε επομενη γενια.Και οχι να βγαζεις εναν 2λιτρο ατμ. με 200-240 αλογα που θα τον εχεις πλυνε-βαλε καμμια 10ετια,τη στιγμη που οι 'αλλοι' θα εμβολιζουν την αγορα με φτηνα 1400ρια 170 αλογων...
Μιλάς για ένα μοτέρ που τώρα θα μπει για δεύτερη φορά σε αυτοκίνητο τη στιγμή που ο 1.8Τ του vag έχει μπει μέχρι και σε καροτσάκια του σούπερ μάρκετ......
-
καλημέρα, καθώς έβλεπα χαρακτηριστικά αυτοκινήτων στο διαδίκτυο παρατήρησα κάτι που μου έκανε εντύπωση:
Στο site του Channel4, στη σύγκριση μικρομεσαίων, Best in class αναδεικνύεται το Ford Focus, ενώ το Honda Civic δεν είναι στην τριάδα. Οκ, υποκειμενικό, θα πει κανείς
Το περίεργο που παρατήρησα είναι οι τιμές:
Version CC Power OTR PRice
Civic 1.8i-VTEC ES 5dr 1799 140@6300 £15,650
Focus Ghia 1.6 (115) 5dr 1596 115@6000 £15,420
Δείτε τις τιμές μόνο συγκριτικά: 230 λίρες διαφορά, περίπου 350 ευρώ
Σε αντιπαράθεση, πήγα πρόσφατα σε δύο ελληνικές αντιπροσωπείες Honda και Ford και στη δεύτερη, βρήκα έκδοση του Focus (δυστυχώς δεν θυμάμαι ποια) με πλήρη εξοπλισμο, μεταλλικό, δισκόφρενα πίσω, air-con, ηχοσύστημα περίπου στα 16600 (με την έκπτωση), δηλ. διαφορά στην τιμή τους είναι περίπου 6000 ευρώ !!!
No wonder που εδώ το Focus πουλάει τρελά, μπράβο τους αλλά ας προβληματιστούν και στη Honda, γιατί στις αντιπροσωπείες είναι κάτι πωλητές που με πολλή αλλαζονεία δεν καταδέχονται να κάνουν τη σύγκριση με άλλο μικρομεσαίο εκτός από Α3 και bmw 1. -
Ο χρήστης pankal έγραψε:
...No wonder που εδώ το Focus πουλάει τρελά, μπράβο τους αλλά ας προβληματιστούν και στη Honda, γιατί στις αντιπροσωπείες είναι κάτι πωλητές που με πολλή αλλαζονεία δεν καταδέχονται να κάνουν τη σύγκριση με άλλο μικρομεσαίο εκτός από Α3 και bmw 1.εναλλακτικα μπορει να δεχθουν συγκριση και με Μ3 & Α3ΤFSi γιατι εκει ειναι πολυ πιο φθηνο το Σιβικ!
την ειδαν και εκει premioum?
απο την αλλη βεβαια, ας προσεχαν και οι αγοραστες που στηριζονται στους πωλητες για να τους πουν ποιος ειναι ο ανταγωνισμος!
-
όχι, στην Ελλάδα την έχουν δει έτσι premium
-
Ο χρήστης pankal έγραψε:
Σε αντιπαράθεση, πήγα πρόσφατα σε δύο ελληνικές αντιπροσωπείες Honda και Ford και στη δεύτερη, βρήκα έκδοση του Focus (δυστυχώς δεν θυμάμαι ποια) με πλήρη εξοπλισμο, μεταλλικό, δισκόφρενα πίσω, air-con, ηχοσύστημα περίπου στα 16600 (με την έκπτωση), δηλ. διαφορά στην τιμή τους είναι περίπου 6000 ευρώ !!!
No wonder που εδώ το Focus πουλάει τρελά, μπράβο τους αλλά ας προβληματιστούν και στη Honda, γιατί στις αντιπροσωπείες είναι κάτι πωλητές που με πολλή αλλαζονεία δεν καταδέχονται να κάνουν τη σύγκριση με άλλο μικρομεσαίο εκτός από Α3 και bmw 1.Επειδή το είχα ψάξει καλά το θέμα, εάν βάλεις τον ανάλογο εξοπλισμό στο Focus (έκδοση Sport με clima, mp3, ESP), η διαφορά ήταν περίπου 2000
-
Ο3 το είπαμε για τον ημιάκαμπτο. Ξεκόλα...
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Ο3 το είπαμε για τον ημιάκαμπτο. Ξεκόλα...Άσε το παιδί να ξεθυμάνει, του χρειάζεται οποσδήποτε.
Πάντως τέτοιο μένος ούτε απολυμένος από τον Σαρακάκη δε το έχει.Omikrone3 μη τον ακούς συνέχισε ακάθεκτος. Εμένα πάντως με πείθεις (ότι έχεις συμφέροντα) και που ξέρεις κάποια στιγμή θα κάνεις το μεγάλο άλμα και θα καταλήξεις γραφικός. Καλομελέτα κι έρχεται.
-
ερώτηση πάνω σε κάτι που παρατήρησα πριν από λίγο:
Σε συγκεκριμένες συνθήκες:
α. Ανεβάζω στροφές (μάλλον με οποιαδήποτε ταχύτητα, δοκίμασα με 2α 3η 4η) μέχρι πχ 5500
β. Αφήνω απλά το γκάζι, χωρίς αλλαγή ταχύτητας ή φρένο, να πέσουν μόνες τους οι στροφέςακούγεται ένας περίεργος ήχος, ενώ πέφτουν μόνες τους οι στροφές μέχρι περίπου τις 4000. Ο ήχος είναι οξύς, σαν πχ. κέρμα ή μεταλλική μπίλια που κυλάει (αλλά φυσικά ακούγεται πιο δυνατά).
Τι είναι αυτό?? Δεν έχω ακούσει κάτι αντίστοιχο σε άλλο αυτοκίνητο. Είναι κάτι φυσιολογικό για αυτόν τον κινητήρα ή να ανησυχήσω? Προς τους άλλους κατοχους του αυτοκινήτου, κάνει τα ίδια?
-
Ο χρήστης Omikrone3 έγραψε:
Υπαρχηγος.Απο ΚΑΘΑΡΗ ΑΔΙΚΙΑ!!!!!!!
-
Ο χρήστης WinMik έγραψε:
ερώτηση πάνω σε κάτι που παρατήρησα πριν από λίγο:Σε συγκεκριμένες συνθήκες:
α. Ανεβάζω στροφές (μάλλον με οποιαδήποτε ταχύτητα, δοκίμασα με 2α 3η 4η) μέχρι πχ 5500
β. Αφήνω απλά το γκάζι, χωρίς αλλαγή ταχύτητας ή φρένο, να πέσουν μόνες τους οι στροφέςακούγεται ένας περίεργος ήχος, ενώ πέφτουν μόνες τους οι στροφές μέχρι περίπου τις 4000. Ο ήχος είναι οξύς, σαν πχ. κέρμα ή μεταλλική μπίλια που κυλάει (αλλά φυσικά ακούγεται πιο δυνατά).
Τι είναι αυτό?? Δεν έχω ακούσει κάτι αντίστοιχο σε άλλο αυτοκίνητο. Είναι κάτι φυσιολογικό για αυτόν τον κινητήρα ή να ανησυχήσω? Προς τους άλλους κατοχους του αυτοκινήτου, κάνει τα ίδια?
τις στροφές γενικά τις ρίχνει το ηλεκτρικό γκάζι.....?
Γι τον ήχο δε ξέρω, δεν έχω. Αλλα ακούγεται από μπροστά?
-
Οι στροφές πέφτουν κανονικά, ο ήχος ακούγεται από μπροστά. Ξέχασα να αναφέρω ότι ο ήχος εμφανίζεται μόνο όταν το αυτοκίνητο είναι εν κινήσει, σε στάση με νεκρό που το δοκίμασα δεν ακούγεται τίποτα...
nickval, andy και λοιποί, τα δικά σας το κάνουν αυτό?
-
Χθές τελικά παρήγγειλα το Civic 1.8 ES 4-door σε Galaxy grey. Θα το έχω στα χέρια μου μέσα στον Αύγουστο. Σαν έξτρα θα μου δώσουν τα γνήσια πατάκια και τους αισθητήρες παρκαρίσματος με την οθόνη ή εναλλακτικά την αεροτομή. Ελπίζω να έκανα καλή επιλογή.
-
Ο χρήστης xalkidaios έγραψε:
Χθές τελικά παρήγγειλα το Civic 1.8 ES 4-door σε Galaxy grey. Θα το έχω στα χέρια μου μέσα στον Αύγουστο. Σαν έξτρα θα μου δώσουν τα γνήσια πατάκια και τους αισθητήρες παρκαρίσματος με την οθόνη ή εναλλακτικά την αεροτομή. Ελπίζω να έκανα καλή επιλογή.Καλοτάξιδο και νασαι καλά να το χαίρεσαι..
Ηonda Civic 2005