-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
Εγω πάντως σκέφτομαι αν αξίζει να παραγγείλεις type_R πριν έρθει.Πιθανότητα να είναι μάπα 5,6
Πιθανότητα να είναι καλό 1,15Το σκέφτομαι. Θα φέρουν μερικά στην αρχη οπότε αν παραγγείλεις τώρα το παίρνεις. Βεβαια στα 30Κ λέμε έτσι... (ετσι ακούγεται)
Ποτε θα ερθει? Μηπως ειναι λιγο νωρις...
-
Ο χρήστης koralli έγραψε:
Εγω πάντως σκέφτομαι αν αξίζει να παραγγείλεις type_R πριν έρθει.
Πιθανότητα να είναι μάπα 5,6
Πιθανότητα να είναι καλό 1,15Το σκέφτομαι. Θα φέρουν μερικά στην αρχη οπότε αν παραγγείλεις τώρα το παίρνεις. Βεβαια στα 30Κ λέμε έτσι... (ετσι ακούγεται)
αρχες 2007 θα ερθει,παντως για οσουν ενδιαφερονται για το civic 5d 1,8 να πω οτι εχουν μεινει μονο μερικα μαυρα και οποιος το παραγγειλει τωρα σε καποιο αλλο χρωμα η παραδοση ειναι Δεκεμβρη!!οποιος προλαβει
-
δηλ χωρίς να φταίει η Honda διώχνει πελάτες στους ανταγωνιστές της...κακό αυτό.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
δηλ χωρίς να φταίει η Honda διώχνει πελάτες στους ανταγωνιστές της...κακό αυτό.δηλαδή?
-
η μεγάλη αναμονή και η ανεπάρκεια ποικιλίας αυτοκινήτων...σε απωθεί πώς να το κάνουμε. Οι περισσότεροι δεν θα κάνουν υπομονή όπως μερικά παιδιά εδώ μέσα. Αυτό το κατακρίνω...όπως μία εποχή έκανε τα ίδια και η VW.
θα μου πεις έχει ζήτηση...για αυτό λέω ότι χωρίς να φταίει τους σπρώχνει στον ανταγωνισμό. 6 μήνες αναμονή είναι way too much.
-
σωστό, αλλα .... ειπαμε, τεραστια ζητηση για μία εταιρία με τη παραγωγή της honda στην Αγγλία (μαλακισμένο εργοστάσιο)
Αυτες οι ευκαιρίες που χάθηκαν στο παρελθόν με την ΕΟΚ και όλοι ιδρύανε εργοστάσια στους κομπλεξικούς τους Αγγλους
-
Ο χρήστης borbos έγραψε:
αρχες 2007 θα ερθει,παντως για οσουν ενδιαφερονται για το civic 5d 1,8 να πω οτι εχουν μεινει μονο μερικα μαυρα και οποιος το παραγγειλει τωρα σε καποιο αλλο χρωμα η παραδοση ειναι Δεκεμβρη!!οποιος προλαβει
ετοιμοπαράδοτα?
-
Ο χρήστης borbos έγραψε:
Παντως αν γινεται τετοιος χαμος με το 1.8 με το Type-R τι θα γινει?
1 χρονο παραδοση θα εχουν?
Μπορεις να παραγγειλειες πριν καν λανσαριστει το μοντελο? -
ναι με ανοικτή τιμή είπε ο Borbos πιο πάνω (μεχρι 30Κ)
-
-
φρεσκα νεα!!λοιπον Μαρτιο 2007 θα ερθουν τα πρωτα 6 typeR στην Ελλαδα,οι παραδοσεις θα ξεκινησουν απο Μαιου και μετα!!επισης σε 1 μηνα θα γινει στην Αγγλια μια εκθεση και θα παρουσιαστει το νεο typeR, και θα μας δειξουν και τους κινητηρες και τις εκδοσεις που θα κυκλοφορησει!!το μονο σιγουρο ειναι οτι θα εχει ηλεκτρικο γκαζι!!!
-
http://www.in.gr/auto/espionage/espiona ... tyID=48014
-
Αυτο με τους 'κινητηρες' γαι το type R τι σημαινει?Θα διατιθεται και ο υπερκυβισμενος της αμερικανικης αγορας αραγε?
Οσο για τη γκαμα των κινητηρων ειναι αδικο να συγκρινουμε την VW με την Honda.Αλλωστε με την αποκλειστικη προωθηση του 1.8(αν ειναι να ρθει 1600ρης με 100- αλογα ,να μου λειπει)φαινεται οτι η Honda εχει δωσει ονομα στον αγοραστη της
Η Honda απο οτι φαινεται απευθυνεται σε πολυ συγκεκριμενο κοινο(εμφανιση,κινητηρας,εχμ χαμηλη καταναλωση )
Η πλακα ειναι οτι στην προηγουμενη γενια ολοι γκρινιαζανε οτι υπηρχε ενα αδικαιλογητο κενο(1.6-2.0)
Τωρα ειναι η σειρα οσων θελουν 1600ρι -
Ο χρήστης borbos έγραψε:
borbos επειδή είδα και τις φωτό, για να καταλάβω, εγω που εχω παραγγείλει 1.8 Sport ΜΑΥΡΟ ME ΟΡΟΦΗ (πρωτο δεκαπενθημερο Μαίου) και μου ειπανε για Σεπτεμβριο, θα παρω αμαξι νωρίτερα η Δεκέμβριο??????
-
Ο χρήστης miatagreece έγραψε:
borbos επειδή είδα και τις φωτό, για να καταλάβω, εγω που εχω παραγγείλει 1.8 Sport ΜΑΥΡΟ ME ΟΡΟΦΗ (πρωτο δεκαπενθημερο Μαίου) και μου ειπανε για Σεπτεμβριο, θα παρω αμαξι νωρίτερα η Δεκέμβριο??????
Απ΄ ότι καταλαβαίνω εννοεί ότι όποιος δε το έχει παραγγείλει και το παραγγείλει τώρα σε άλλο χρώμα, πλήν του μαύρου, θα το πάρει το Δεκέμβρη.
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Απ΄ ότι καταλαβαίνω εννοεί ότι όποιος δε το έχει παραγγείλει και το παραγγείλει τώρα σε άλλο χρώμα, πλήν του μαύρου, θα το πάρει το Δεκέμβρη.
Κι εγω αυτό κατάλαβα αρχικά αλλα με μπερδεψε με τις φωτο και σκέφτηκα 'ειτε έχει ερθει το αμαξι και δεν με εχουν παρει ακομα τηλεφωνο, ειτε την κατσαμε την βαρκα και παμε για Δεκεμβρη'
-
....εστηκες πάνω σου?????
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
....εστηκες πάνω σου?????NAI!!!
AΜΦΙΠΛΕΥΡΩΣ!!!! -
Ο χρήστης Omikrone3 έγραψε:
Αλλωστε με την αποκλειστικη προωθηση του 1.8(αν ειναι να ρθει 1600ρης με 100- αλογα ,να μου λειπει)Ε, δεν νομίζω ότι θα είναι και καμιά καταστροφή ένας 1.600αρης με 110 άλογα, όταν βγάζουν τον 1.4αρη με τα 83...
Την προηγούμενη γενιά μην την συγκρίνεις, είχε πολλές ιδιαιτερότητες (για να μην λέω ελλείψεις!).
-
127 αλογα είπαν στον επενδυτη πριν 2 μήνες
Ηonda Civic 2005