-
Για τον 1.600αρη φαντάζομαι ότι μιλάς, και δεν με χαλάει καθόλου. Ίσα ίσα τα 110 τα είπα και σαν λίγα για τα δεδομένα της Honda.
-
ετσι είπανε
Κοιτα και με απλη λογική
140 ο 1800
125 με άνεση ο 1600.... οπως και να το δειςτα 110 ήταν ο παλιός
και αν ερθει σε καλη τιμή (υπολογίζω 2000 κάτω από τά αλλα) δε βλέπω να πουλάνε καμία corolla sedan (παντα για 4 πόρτες μιλάμε για 1600)
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
127 αλογα είπαν στον επενδυτη πριν 2 μήνεςεάν έρθει 1600 στα 127 άλογα θα έχουμε εσωτερικό ανταγωνισμό με τον 1800άρη των 140...οπότε μάλλον για 110 βαριά 115 θα πρέπει να βγάζει.
ο επενδυτής συγνώμη αλλά μάλλον δεν θεωρείται αξιόπιστη πηγή. Αλλο είναι το αντικείμενό του.
-
ο επενδυτής είναι πολύ καλύτερος απο τους κάτι καραγκιόζηδες τύπου in.gr και flash.gr που νομίζουν ότι ειναι τα παιδιά του καβαθά
Κάνει λάθη και αυτός αλλά δε το πάιζει τουλάχιστονΤωρα για τα άλογα, κάποιος του το είπε και το λέει και αυτός.
Εγω τα πιστεύω και λέω να βάλουμε και στοίχημα
Γιατί λέω ότι έτσι δημιουργείται κατηγορία για τις μεσογειακές χώρες (1600 κυβικά)
Αλλα άμα το αμάξι κάνει 20000 τότε είναι σαφέστατα στα πλάνα αυτών που θα παίρνανε 1400 ακριβό και τώρα ιδονίζονται με τα 125 άλογα!!! -
Ο χρήστης miatagreece έγραψε:
αρχες 2007 θα ερθει,παντως για οσουν ενδιαφερονται για το civic 5d 1,8 να πω οτι εχουν μεινει μονο μερικα μαυρα και οποιος το παραγγειλει τωρα σε καποιο αλλο χρωμα η παραδοση ειναι Δεκεμβρη!!οποιος προλαβει
borbos επειδή είδα και τις φωτό, για να καταλάβω, εγω που εχω παραγγείλει 1.8 Sport ΜΑΥΡΟ ME ΟΡΟΦΗ (πρωτο δεκαπενθημερο Μαίου) και μου ειπανε για Σεπτεμβριο, θα παρω αμαξι νωρίτερα η Δεκέμβριο??????
ειπα οτι οποιος το παραγγηλει τωρα με ή χωρις οροφη εκτος μαυρου θα παρει αμαξι κοντα το Δεκεμβρη!!μην τσακωνεστε για 1600 ακομα δεν εχει γινει λογος και εαν βγει δεν θα ειναι ο παλιος και θα ειναι 110 αλογα.και βαζω και στοιχημα!!!!
-
Ο χρήστης borbos έγραψε:
μην τσακωνεστε για 1600 ακομα δεν εχει γινει λογος και εαν βγει δεν θα ειναι ο παλιος και θα ειναι 110 αλογα.και βαζω και στοιχημα!!!!βλέπεις κάποιον να τσακώνεται;
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
μην τσακωνεστε για 1600 ακομα δεν εχει γινει λογος και εαν βγει δεν θα ειναι ο παλιος και θα ειναι 110 αλογα.και βαζω και στοιχημα!!!!
βλέπεις κάποιον να τσακώνεται;
τροπος του λεγειν φιλτατε!!sorry!!!
-
Ο χρήστης borbos έγραψε:
αρχες 2007 θα ερθει,παντως για οσουν ενδιαφερονται για το civic 5d 1,8 να πω οτι εχουν μεινει μονο μερικα μαυρα και οποιος το παραγγειλει τωρα σε καποιο αλλο χρωμα η παραδοση ειναι Δεκεμβρη!!οποιος προλαβει
borbos επειδή είδα και τις φωτό, για να καταλάβω, εγω που εχω παραγγείλει 1.8 Sport ΜΑΥΡΟ ME ΟΡΟΦΗ (πρωτο δεκαπενθημερο Μαίου) και μου ειπανε για Σεπτεμβριο, θα παρω αμαξι νωρίτερα η Δεκέμβριο??????
ειπα οτι οποιος το παραγγηλει τωρα με ή χωρις οροφη εκτος μαυρου θα παρει αμαξι κοντα το Δεκεμβρη!!μην τσακωνεστε για 1600 ακομα δεν εχει γινει λογος και εαν βγει δεν θα ειναι ο παλιος και θα ειναι 110 αλογα.και βαζω και στοιχημα!!!!
Βαζεις στοίχημα ότι θα είναι 125 άλογα? Ποιος σου είπε εσένα ότι θα είναι 110?
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
[!!μην τσακωνεστε για 1600 ακομα δεν εχει γινει λογος και εαν βγει δεν θα ειναι ο παλιος και θα ειναι 110 αλογα.και βαζω και στοιχημα!!!!Βαζεις στοίχημα ότι θα είναι 125 άλογα? Ποιος σου είπε εσένα ότι θα είναι 110?[/quote]
οκ βαζω,το ποιος μου το ειπε τι σημασια εχει?αλλα κατσε να βγει εαν βγει και θα δεις!!!
-
ΟΚ μεταξύ μας (δε μας έχει δεί κανείς)!!!!
το ποιος σου το είπε προφανώς πάει στο εξής
Στο είπαν στο μαγαζί ή στην αντιπροσωπεία ή το διάβασες στο ιντερνετ -
Θα ναι καινουργιος κινητηρας ε?
Λετε να ναι και πανω απο 140 αλογα?
-
Γεια σου zeus με το εργαλείο σου!!!
Α ρε μεγαλεία να πρωταγωνιστεί το αμάξι σου στο φινάλε του σήριαλ 'ΟΙ ΜΑΓΙΣΣΕΣ ΤΗΣ ΣΜΥΡΝΗΣ'.!!!!!
Πρώτη μούρη στο Καβούρι το CIVIC!!!!
Μιλάμε ότι μετά από αυτό το πανηγυριζω διπλά για την επιλογή μου...
Μιλάμε ότι έγινα premium....Αιντε επιτέλους γιατι μας ειχαν πηξει στα Jeep και τα Merc όλα τα σήριαλ!!!
Η εκδίκηση των σχιστομάτηδων!!!Coyote και Winmik τους πηραμε τα σκαλπ!!!
-
ΕΙΝΑΙ ΜΑΓΙΚΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ!!!!!
-
....Εεεετσι!!!
-
Εδω λοιπόν τώρα είναι η κανονική συζήτηση για το honda civic...
Ωραία έκανα 2 ώρες να τη βρω, σπάσανε τα links[/list]
-
Να μας πει λοιπον καποιος που το...παρελαβε εντυπωσεις
Αγωνιουμε
-
εχουν πει προηγουμένως αλλά το έχασες ....
-
Ο χρήστης miatagreece έγραψε:
Α ρε μεγαλεία να πρωταγωνιστεί το αμάξι σου στο φινάλε του σήριαλ 'ΟΙ ΜΑΓΙΣΣΕΣ ΤΗΣ ΣΜΥΡΝΗΣ'.!!!!!
Μιλάμε ότι έγινα premium....Αιντε επιτέλους γιατι μας ειχαν πηξει στα Jeep και τα Merc όλα τα σήριαλ!!!
Δεν εχω αποψη φιλε μου γιατι ουτε το σηριαλ παρακολουθω αφενος αλλα ουτε εν γενει πολυ τηλεοραση (κατι λιγα απο μουντιαλ μονο) το τελευταιο καιρο λογω επαγγελματικων υποχρεωσεων
Sorry για την μακρα απουσια μου αλλα επαγγελματικοι λογοι με κρατησαν στην Β.Ελλαδα για 15 μερες
Και φυσικα ανεβηκα με το νεο μου civic....οχι παιζουμε...Ελεγα να το στρωσω στο ανεβα και να το απολαυσω στο κατεβα αλλα δεν αντεξα και το απολαυσα τοσο στο ανεβα οσο και στο κατεβα
Ενα παραπονο εχω μονο ρε παιδες και θα ψαχτω για τη μετατροπη στο software....
Με 210 και 6η στις 5200σαλ και με το μισο γκαζι πατημενο (αντε το πολυ 65%) και υπολοιπο αλλες 1600 σαλ στο στροφομετρο μεχρι τα κοκκινα και με το πλαισιο να δειχνει ακαμπτο και σταθερο σαν να τρεχεις με 140χλμ/ωρα δεν ειναι κριμα να μην ανεβαζει παραπανω....
Αλλα ο περιοριστης ταχυτητας εχει αλλη γνωμη φαινεταιΟ φιλος ο borbos ισως μπορει να μας διαφωτισει εδω αναφορικα με τα ηλεκτρονικα του
Με σκισιμο παντως στην εθνικη ανεβα κατεβα Αθηνα Θεσνικη εδειξε μεση καταναλωση 10.3 και εχω ποδι βαρυ σαν τσιμεντολιθο μιλαμε
Για του λογου το αληθες στην ιδια διαδρομη ειχα μεση καταναλωση επανειλημενα (>10 φορες) 9.7-10 lt /100 km με το φτωχο πλην τιμιο προηγουμενο yaris 1.3Κατα τα αλλα εχω να πω οτι πολλοι θα σε κοιτανε απορημενοι με το πως πηγαινει ετσι διαολεμενα στο δρομο το νεο honda civic σου 1.8 υποψηφιε αγοραστη...
Και μονο οταν τους προσπερασεις και δουν τις διπλες εξατμισεις πισω και την αεροτομη για ενα δεκατο του δευτερολεπτου θα καταλαβουν οτι η honda γεφυρωσε επιτελους το χασμα αναμεσα στα εμπορικα οικογενειακα της και τα αγωνιστικα type-r και s2000
Αυτα απο εναν ξετρελαμενο και τρισευτυχισμενο κατοχο
Καλοταξιδα σε οσους παρελαβαν
Υπομονη σε οσους περιμενουνΥΓ σε κλιμακα 0-10 στο κεφαλογυρισμα το civic παιρνει 10+
-
ΘΑ ΤΟ ΕΧΩ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΟΥ ΣΕ 1 ΕΒΔΟΜΑΔΑ!!! ΓΙΟΥΠΙΙΙ!!!
-
Ο χρήστης Zeus έγραψε:
Δεν εχω αποψη φιλε μου γιατι ουτε το σηριαλ παρακολουθω αφενος αλλα ουτε εν γενει πολυ τηλεοραση (κατι λιγα απο μουντιαλ μονο) το τελευταιο καιρο λογω επαγγελματικων υποχρεωσεων
Sorry για την μακρα απουσια μου αλλα επαγγελματικοι λογοι με κρατησαν στην Β.Ελλαδα για 15 μερες
Και φυσικα ανεβηκα με το νεο μου civic....οχι παιζουμε...Ελεγα να το στρωσω στο ανεβα και να το απολαυσω στο κατεβα αλλα δεν αντεξα και το απολαυσα τοσο στο ανεβα οσο και στο κατεβα
Ενα παραπονο εχω μονο ρε παιδες και θα ψαχτω για τη μετατροπη στο software....
Με 210 και 6η στις 5200σαλ και με το μισο γκαζι πατημενο (αντε το πολυ 65%) και υπολοιπο αλλες 1600 σαλ στο στροφομετρο μεχρι τα κοκκινα και με το πλαισιο να δειχνει ακαμπτο και σταθερο σαν να τρεχεις με 140χλμ/ωρα δεν ειναι κριμα να μην ανεβαζει παραπανω....
Αλλα ο περιοριστης ταχυτητας εχει αλλη γνωμη φαινεταιΟ φιλος ο borbos ισως μπορει να μας διαφωτισει εδω αναφορικα με τα ηλεκτρονικα του
Με σκισιμο παντως στην εθνικη ανεβα κατεβα Αθηνα Θεσνικη εδειξε μεση καταναλωση 10.3 και εχω ποδι βαρυ σαν τσιμεντολιθο μιλαμε
Για του λογου το αληθες στην ιδια διαδρομη ειχα μεση καταναλωση επανειλημενα (>10 φορες) 9.7-10 lt /100 km με το φτωχο πλην τιμιο προηγουμενο yaris 1.3Κατα τα αλλα εχω να πω οτι πολλοι θα σε κοιτανε απορημενοι με το πως πηγαινει ετσι διαολεμενα στο δρομο το νεο honda civic σου 1.8 υποψηφιε αγοραστη...
Και μονο οταν τους προσπερασεις και δουν τις διπλες εξατμισεις πισω και την αεροτομη για ενα δεκατο του δευτερολεπτου θα καταλαβουν οτι η honda γεφυρωσε επιτελους το χασμα αναμεσα στα εμπορικα οικογενειακα της και τα αγωνιστικα type-r και s2000
Αυτα απο εναν ξετρελαμενο και τρισευτυχισμενο κατοχο
Καλοταξιδα σε οσους παρελαβαν
Υπομονη σε οσους περιμενουνΥΓ σε κλιμακα 0-10 στο κεφαλογυρισμα το civic παιρνει 10+
πολύ αισιοδοξο!!!!
τα 210 πόσο είναι πραγματικά....?
Το ειχες φορτωσει καλά (την 5η εννοω)
Ηonda Civic 2005