-
Ο χρήστης miatagreece έγραψε:
Ενα μαυρο 1.8 Sport με την πανοραμική γυάλινη οροφη.Τιποτα περισσότερο, τιποτα λιγότερο.
Την αναμονη αυτη την εχω απο τη Honda Γλυφάδας. :sorry:ναι το 1.8 sport εχει μεγαλη αναμονη,Αυγουστο -Σεπτεμβριο.γινετε χαμος,σημερα εσκασαν 10 στο μαγαζι και χαζεψε ο κοσμος,οροφη δεν ειχε κανενα αν θυμαμαι καλα!!
-
Borbos επειδη βλεπω οτι εισαι γνωστης του αντικειμενου, τι ελπιδες εχω να παρω αμαξι νωριτερα, αν το Sport το κανω executive???
-
Ο χρήστης miatagreece έγραψε:
Borbos επειδη βλεπω οτι εισαι γνωστης του αντικειμενου, τι ελπιδες εχω να παρω αμαξι νωριτερα, αν το Sport το κανω executive???δεν το γνωριζω ακριβως αυτο,γινετε χαμος με τις παραγγελιες και ειναι οτι ο καθε dealer πιεζει τα κεντρικα για οσο πιο γρηγορα γινεται!!εγω στη θεση σου θα περιμενα,αξιζει το κοπο!!!τι δωρο σου εκαναν εαν επιτρεπεται?απο που θα το παρεις?
-
Έχει πολύ πλάκα το θέμα. Τηλεφώνησα σε καμιά 10αριά αντιπροσωπείες σε όλη την Ελλάδα σήμερα:
Χρόνοι παράδοσης: άκουσα Μάϊο, άκουσα Ιούνιο, άκουσα Αύγουστο και ... Σεπτέμβριο (το ίδιο και για Executive ή Sport με ηλιοροφή ή χωρίς)
Αν το ταβάνι είναι πιο χαμηλά με ηλιοροφή:
Ναι: 33.33%
Όχι: 33.33%
ΔΞ/ΔΑ: 33.33%Άντε, βοήθειά μας
-
-
ειδα σημερα το πρωτο 3πορτο εδω στη θεσσαλονικη...εντυπωσιακο!
-
3πορτο?
-
Κιόλας? Είσαι σίγουρος? Αυτό δεν θα κυκλοφορούσε από 2007??
-
νομίζω ότι ειναι χειρότερο καθώς executive παραγγελνουν λιγότερα συνήθως από αγγλία
-
adis4gr
3πορτο;
-
Τι πίνει και δεν μας δίνει αυτό το παιδί ο adis
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Τι πίνει και δεν μας δίνει αυτό το παιδί ο adisΕίναι ο ίδιος τύπος με αυτόν στη διαφήμιση του λεόν...
-
Χθες μου παραδόθηκε το Civic Δεν ξέρω αν είμαι ο πρώτος του Φορουμ, αλλά στην Θεσσαλονίκη πρέπει να είμαι σίγουρα!
Λοιπόν...
1ον) Τιμόνι : ΘΕΙΚΟ εντυπωσιάστηκα απίστευτα, τέλεια απόκριση στον παραμικρό ελιγμό!
2ον) Απο μέσα είναι απλά απο άλλον γαλαξία...Απίστευτη λειτουργικότητα κ ο χειρισμός είναι...από το Outer Rim
3ον) ΤΙ ΒΛΑΚΕΙΕΣ ΛΕΝΕ ΤΑ REVIEWS ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΩΝ ΠΙΣΩ, ΕΛΕΟΣ. Είναι ΑΝΕΤΟΤΑΤΑ κ εγώ που είμαι 1.87 δεν έχω κανένα πρόβλημα ούτε μπροστά, ούτε πισω.
4ον) Ο θορυβος είναι μια γλυκιά μελωδία οπότε δεν πανε να λένε ότι θέλουν...
5ον) Η ορατότητα πίσω είναι τραγική...Αλλά και πάλι όλα είναι θέμα συνήθειας.
6ον) Όχι απλα όλοι κοιτάνε αλλα αν τους δεις κ μετά απο τον καθρέφτη τους βλέπεις να συνεχιζουν να κοιτάνε κ όσο απομακρύνεσαι. Έβαλα ήδη μάτι μέσα στο αυτοκίνητο...Εν κατακλείδι :
-
βραδυ ηταν, ειχαμε πιει λιγο παραπανω και το 4-5πορτο μου βγηκε 3πορτο....
πολυ ωραιο, σχεδον διαστημικο απο κοντα...
darklord ησουν στα καρφουρ χθες το απογευμα? μπορει και να σουν εσυ με το σιβικ...αλλιως δεν εισαι ο πρωτος!!!
-
Ο χρήστης darklord888 έγραψε:
Χθες μου παραδόθηκε το Civic Δεν ξέρω αν είμαι ο πρώτος του Φορουμ, αλλά στην Θεσσαλονίκη πρέπει να είμαι σίγουρα!
Λοιπόν...
1ον) Τιμόνι : ΘΕΙΚΟ εντυπωσιάστηκα απίστευτα, τέλεια απόκριση στον παραμικρό ελιγμό!
2ον) Απο μέσα είναι απλά απο άλλον γαλαξία...Απίστευτη λειτουργικότητα κ ο χειρισμός είναι...από το Outer Rim
3ον) ΤΙ ΒΛΑΚΕΙΕΣ ΛΕΝΕ ΤΑ REVIEWS ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΩΝ ΠΙΣΩ, ΕΛΕΟΣ. Είναι ΑΝΕΤΟΤΑΤΑ κ εγώ που είμαι 1.87 δεν έχω κανένα πρόβλημα ούτε μπροστά, ούτε πισω.
4ον) Ο θορυβος είναι μια γλυκιά μελωδία οπότε δεν πανε να λένε ότι θέλουν...
5ον) Η ορατότητα πίσω είναι τραγική...Αλλά και πάλι όλα είναι θέμα συνήθειας.
6ον) Όχι απλα όλοι κοιτάνε αλλα αν τους δεις κ μετά απο τον καθρέφτη τους βλέπεις να συνεχιζουν να κοιτάνε κ όσο απομακρύνεσαι. Έβαλα ήδη μάτι μέσα στο αυτοκίνητο...Εν κατακλείδι :
Απαντώ
-
είδες που τα έλεγα
-
ουτε οι 4 τροχοί μετρήσανε πολύ θόρυβο στο περιοδικό. Δείτε τους πίνακες.
Για τα υπόλοιπα ... ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΪΑ ΒΟΛΤΑ.... Να δω πότε θα το παρω...
-
-
χθες ειδα και το καινουριο type-r....
-
Ήμουνα σίγουρος......,
....εγω είχα βγεί για γκόμενες με τον Button.
-
Το πήρα για test drive πριν απο λίγο!
Ερωτήσεις ευπρόσδεκτες, αν και θα το οδηγήσω κυρίως αύριο...WinMik in love ...
-
Ο χρήστης WinMik έγραψε:
Το πήρα για test drive πριν απο λίγο!
Ερωτήσεις ευπρόσδεκτες, αν και θα το οδηγήσω κυρίως αύριο...WinMik in love ...
Τι ερωτησεις? Πες τα ΟΛΑ
-
Το μοτερ πως σου φαινεται? Καλο ή 'χλιαρο'? Σε προτρεπει να του πιεις το αιμα?:lol:
-
Αναρτηση: Γερνει? κοπαναει?
-
ΘΟΡΥΒΟΣ. Ενοχλητικος ή οχι? Πολλα εχουν γραφτει γι' αυτο
-
Τιμονι? ΟΚ ειναι γρηγορο αλλα απο αισθηση τι λεει?
5)Επιλογεας? Κλασσικος Honda ή χαλαρος?
-
-
o επιλογεας ειναι καλος απλα για να βαλεις 5ή δεν θελει να το σπρωξεις πολυ δεξια,ειναι οπως στα Type r στη 5ή θελει να το συνιθισεις!!η πρωτη φουρνια ειναι τα περισσοτερα μαυρα,5 ετοιμαστηκαν σημερα για να παραδοθουν μεχρι την Δευτερα(συναγερμους κτλ)!!με οροφη ακομα τιποτα!!υπομονη!!
Ηonda Civic 2005