-
Και που δεν τα είδαμε δεν χάσαμε και τίποτα Γιάννη!!
Εϊπαμε,ο καθένας κρίνεται από αυτά που γράφει αλλά υπάρχει και ένα όριο στο τι μπορείς να γράφεις επιτέλους!!!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Και που δεν τα είδαμε δεν χάσαμε και τίποτα Γιάννη!!Εϊπαμε,ο καθένας κρίνεται από αυτά που γράφει αλλά υπάρχει και ένα όριο στο τι μπορείς να γράφεις επιτέλους!!!
ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΝΙΚΟ
ΙΣΩΣ ΤΕΛΙΚΑ ΕΧΕΙ ΞΕΦΥΓΕΙ ΛΙΓΟ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟ ΤΙ ΓΡΑΦΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΕΔΩ ΣΤΟ FORUM
-
Ειδικά στους Ελληνικούς Αγώνες αυτό ηταν ενα φαινόμενο που δεν είχε παρατηρηθεί μέχρι τώρα!
Είναι κλειστό το κύκλωμα και τις περισσότερες φορές κάποιοι έλεγαν υπονοούμενα χωρίς να μπαίνουν σε λεπτομέρειες!Το τελευταίο διάστημα -και ειδικά μετά το Ολύμπιο- με τις επερχόμενες αλλαγές μερικοί φαίνεται έχασαν την ψυχραιμία τους!!!
Στο εξωτερικό,που μερικοί θεωρούν ότι αξίζουν κιόλας,οι πληροφορίες αυτές είναι συνήθως γνωστές!!!Και οι ποινές ανάλογες!!Για τον Γκίκα και τον καθε Γκίκα!!!
Οι επιθέσεις λοιπόν προς αυτούς που τολμάνε να λένε τα πράγματα με το όνομά τους είναι αναμενόμενες!!!
Αλλάζουν τα πράγματα!Και από αυτά που βλέπω και μαθαίνω,προς το καλύτερο!Και αυτό το Φόρουμ έχει συμβάλει τα μέγιστα!
Αρκει να μπορείς να δεις που είναι η φάκα!!! -
Ο χρήστης STEF έγραψε:
Το δυστύχημα στον Μερκούρη, αυτό που τουλάχιστον ξέρω κι εγώ, δεν έμεινε κρυφό, αντίθετα ήταν γνωστό σε πάρα πολλούς αν όχι σε όλους όσους ασχολούνται με το χώρο των αγώνων.Γιατί ποτέ δεν τιμωρήθηκε από την ΕΘΕΑ;
Αυτό που άκουσα (χαλασμένο τηλέφωνο ως συνήθως στους Ελληνικούς αγώνες...) ήταν πως (και καλά....) ο ΠΑΤΕΡΑΣ του ήταν οδηγός στο αυτοκίνητο και έχασε τον έλεγχο (...) και έφαγε τον παππού...
Από την άλλη ο παππούς δεν ήταν πλέον εκεί να μας πει τι έγινε...
Ούτε δοκιμές έκανε (ο μεν πατέρας δεν έτρεχε, οπότε τι δοκιμές να κάνει, ο δε γιός έτρεχε μεν στον αγώνα, δεν οδηγούσε όμως...)
Σε έπεισα;
Πάντως οι αποφασίζοντες επείσθησαν... -
Λόγω περιορισμένης εμπλοκής φαίνεται ότι έχω χάσει επεισόδια.
Μάλλον έκανε καλό το γεγονός ότι αναφέρθηκα σε 'ατύχημα' του νεαρού σουτέρ, αφού βγήκαν και άλλα γεγονότα που αφορούν ενδεχομένως άλλους και τα οποία βεβαίως αγνοώ. Όμως θάθελα πραγματικά την εκ νέου τοποθέτηση του φίλου stefan...γιά το ίδιο θέμα μετά από τις παραπάνω δημοσιεύσεις με γνώμονα την συμπεριφορά του οδηγού στο χώρο, αλλά και γιατί όχι και του πατέρα του, αφού και αυτός υπήρξε αγωνιζόμενος και μετέπειτα μάναντζερ του νέου.
Όσον αφορά τον τρόπο που κάνουν δοκιμές κάποιοι, πράγματι είναι γνωστοί οι επικίνδυνοι, τόσο γιά την ασφάλεια των ανυποψίαστων πολιτών όσο και την ασφάλεια των υπολοίπων αγωνιζομένων, αφού, τουλάχιστον μέχρι τώρα, πήγαιναν γρήγορα ακόμη και όταν γύριζαν να ξανακάνουν την ειδική, αδιαφορώντας, γιά να μην πω κάτι βαρύτερο, γιά το γεγονός ότι συναθλητές τους ερχόντουσαν΄ στη φορά του αγώνα. Και δυστυχώς είναι από αυτούς που φιγουράρουν σε πρώτες θέσεις.
Άσχετο, αλλά το θυμήθηκα. Τι απέγινε με το θέμα των δοκιμών στο ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ; Γνωρίζει κανείς να μας πει; Ο κ. Platis που είχε ασχοληθεί μήπως είναι σε θέση να μας πει κάτι γιά να δούμε αν και πως λειτούργησαν τα νέα όργανα και ποιός τελικά δικαιώθηκε;
LEV -
τι γίνεται εδώ ρε γμτ?
ειλικρινά τέτοιες εξελίξεις δεν τις περίμενε κανείς
Πάντως για την ιστορία αν και δεν περιμένω να εισακουστώ έχω να προτείνω το εξής:
όλοι όσοι γράφουν στο Φόρουμ να μένουν ανώνυμοι στους άλλους αλλά να έχουν καταθέσει τα στοιχεία τους στους moderators
έτσι και θα διασφαλίσουμε ότι ο καθένας δεν θα λέει ότι θέλει κρυβόμενος πίσω από την ανωνυμία του και θα αποδείξουν οι ΤΕ την αξιοπιστία τους
δεν μπορώ άλλο τους ανώνυμους καλοθελητές αν ήταν έτσι θα έβγαινα και θα τα έχωνα ανώνυμα σε όποιον δεν χωνεύω
Δεν μου είναι ιδιαίτερα συμπαθής ο κος Μελετόπουλος έχουμε κοντραριστεί πολλές φορές αλλά όποιος έχει να του πει κάτι ή στον οποιοδήποτε να το κάνει ή επώνυμα ή με την επίγνωση των συνεπειών της πράξης του (μηνύσεις κτλ)
'οσο για το ατύχημα το είχα πει και γω στα κακά των Ελληνικών αγώνων εμένα δεν μου έκανε επίθεση κανείς οπότε μάλλον αφορμη έψαχναν -
Και ξαναρωταω γιατι δεν ικανοποιηθηκα απο την απαντηση ( )
Ο κυριος ταδε τρακαρε και σκοτωσε ανθρωπο (την πρωτη φορα) η τρακαρε και τραυματισε/προκαλεσε υλικες ζημιες (την δευτερη φορα) και δεν του εκαναν τιποτα? Και σταματηστε να μου λετε για την ΕΘΕΑ, δνε με νοιαει το πειθαρχικο των αγωνων. Για την αστυνομια μιλαω. Και αν ειναι ετσι και το ξερετε σιγουρα, γιατι δεν κανει καποιος κατι (να το πει στην αστυνομια πχ? )
-
Ο χρήστης DAN έγραψε:
τι γίνεται εδώ ρε γμτ?
ειλικρινά τέτοιες εξελίξεις δεν τις περίμενε κανείς
Πάντως για την ιστορία αν και δεν περιμένω να εισακουστώ έχω να προτείνω το εξής:
όλοι όσοι γράφουν στο Φόρουμ να μένουν ανώνυμοι στους άλλους αλλά να έχουν καταθέσει τα στοιχεία τους στους moderators
έτσι και θα διασφαλίσουμε ότι ο καθένας δεν θα λέει ότι θέλει κρυβόμενος πίσω από την ανωνυμία του και θα αποδείξουν οι ΤΕ την αξιοπιστία τους
δεν μπορώ άλλο τους ανώνυμους καλοθελητές αν ήταν έτσι θα έβγαινα και θα τα έχωνα ανώνυμα σε όποιον δεν χωνεύω
Δεν μου είναι ιδιαίτερα συμπαθής ο κος Μελετόπουλος έχουμε κοντραριστεί πολλές φορές αλλά όποιος έχει να του πει κάτι ή στον οποιοδήποτε να το κάνει ή επώνυμα ή με την επίγνωση των συνεπειών της πράξης του (μηνύσεις κτλ)
'οσο για το ατύχημα το είχα πει και γω στα κακά των Ελληνικών αγώνων εμένα δεν μου έκανε επίθεση κανείς οπότε μάλλον αφορμη έψαχνανKAΛΗ Η ΙΔΕΑ ΣΟΥ DAN, ΓΙΑ ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΦΟΡΑ ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ.
ΕΣΥ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΙ ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΛΛΟΙ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΚΤΙΘΕΜΕΘΑ ΚΑΙ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΕΠΩΝΥΜΑ ?ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
Στρατη, οταν φταιει ο Γαιδαρος δεν χτυπαμε το σαμαρι!. Το Φορουμ εχει αποδειχθει πολυτιμο, κι ο κοσμος του οπως βλεπεις ξερει να κρινει. Ακομα κι οι παραφωνιες χρειαζονται για να αφυπνιζονται οσοι 'χαλαρωνουν'. Μην
αγχωνεσαι λοιπον. Εχει προσφερει (το Φορουμ) πολλα κι εχει να κανει ακομα περισοτερα. Θα δεις!
Συμφωνω με τον DAN. Θα ηθελα να ξερω με ποιον μιλαω. Αυτη η ανωνυμια δεν καταλαβαινω τι εξυπηρετει. Δεν εχουμε το θαρρος της γνωμης μας?Ας μην γραφουμε! Βεβαια δεν θελω να χασω εξαιρετικους φορουμιστες που εχουν λογους να μην δημοσιευουν ονοματεπωνυμο. Ε
καποιος τροπος θα υπαρχει, ναναι γνωστο τ ονομα τους μονο σε σενα,ας πουμε (Γιατι αν το μαθει ο...κουμπαρος ,τομαθαν ολοι). -
Αγαπητοι μου κυριοι , επανερχομενος εις το λαμπρον τουτο φορουμ των τεχνικων εκδοσεων , διαπιστωνω μετα λυπης μου , οτι κατα την απουσια μου , απαντησε με ασχημιες , ο κυριος Εl-eM , ο οποιος εξελαβε την προτροπην μου προς τους υπευθυνους , δια την ανευθυνη σταση του ,να καταγγελει την δολοφονια δυο ανθρωπων απο νεαρο συναθλητη του , τελειως απροκαληπτα και περα απο καθε νομικη και δεοντολογικη καλυψη ,ως αντιδικια μεταξυ ημων .
Ο εξεχων δημοσιογραφος κυριος Σ. ΧΑΤΖΗΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ , οπως αντιλαμβανομαι , ζητησε να διαγραφει η παρεμβαση μου καθως και η απαντηση του ανωτερου κυριου .
Καθως αντιλαμβανομαι εγω εχω υποπεσει σε σφαλμα τραγικο κατα την αποψην του , και ο ανωτερω κυριος σαν φιλος του θεωρηται ενα υπευθυνο ατομο , που τροφοδοτει την νεολαια με εξακριβωμενες και υπευθηνες πληροφοριες που μπορουν να δημοσιευονται διεθνως , ωστε να μαθουν ολοι τι ατομα μπορουν να συναναστραφουν ερχομενοι σ'αυτο το αθλημα στην Ελλαδα .
Σας συνγχαιρω κυριοι και τους δυο , ειστε προσωπικοτητες προς μιμηση , για να στειλουμε τα παιδια μας κοντα σας , στο χωρο αυτο που αγαπουν .Υ.Γ. Η λογοκρησια σας κ. Σ.Χ. νομιζω πως ξεπερνα και της γνωστης επταετιας .
Α.Τ.
-
Ο χρήστης WHOGAMIHICUP έγραψε:
Αγαπητοι μου κυριοι , επανερχομενος εις το λαμπρον τουτο φορουμ των τεχνικων εκδοσεων , διαπιστωνω μετα λυπης μου , οτι κατα την απουσια μου , απαντησε με ασχημιες , ο κυριος Εl-eM , ο οποιος εξελαβε την προτροπην μου προς τους υπευθυνους , δια την ανευθυνη σταση του ,να καταγγελει την δολοφονια δυο ανθρωπων απο νεαρο συναθλητη του , τελειως απροκαληπτα και περα απο καθε νομικη και δεοντολογικη καλυψη ,ως αντιδικια μεταξυ ημων .
Ο εξεχων δημοσιογραφος κυριος Σ. ΧΑΤΖΗΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ , οπως αντιλαμβανομαι , ζητησε να διαγραφει η παρεμβαση μου καθως και η απαντηση του ανωτερου κυριου .
Καθως αντιλαμβανομαι εγω εχω υποπεσει σε σφαλμα τραγικο κατα την αποψην του , και ο ανωτερω κυριος σαν φιλος του θεωρηται ενα υπευθυνο ατομο , που τροφοδοτει την νεολαια με εξακριβωμενες και υπευθηνες πληροφοριες που μπορουν να δημοσιευονται διεθνως , ωστε να μαθουν ολοι τι ατομα μπορουν να συναναστραφουν ερχομενοι σ'αυτο το αθλημα στην Ελλαδα .
Σας συνγχαιρω κυριοι και τους δυο , ειστε προσωπικοτητες προς μιμηση , για να στειλουμε τα παιδια μας κοντα σας , στο χωρο αυτο που αγαπουν .Υ.Γ. Η λογοκρησια σας κ. Σ.Χ. νομιζω πως ξεπερνα και της γνωστης επταετιας .
Α.Τ.
AΓΑΠΗΤΕ κ.WHOGAMIHICUP,
ΑΝ, ΤΟ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΕ ΑΔΙΚΩΣ ΚΑΠΟΙΟΝ ΟΤΙ ΕΧΕΙ 'ΦΑΕΙ' ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΛΛΟΝ ΝΑ ΤΟΝ ΑΠΟΚΑΛΕΙΤΕ 'ΗΛΙΘΙΟ ΔΙΑΣΗΜΟ' ΤΟ ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΕΣΕΙΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ,ΤΟΤΕ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΤΗΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΗ ΓΝΩΣΗ ΤΟΥ ΟΡΟΥ .
ΤΟ ΟΤΙ ΒΓΗΚΑ ΑΠΡΟΚΑΛΥΠΤΑ ΚΑΙ ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΑ ΤΑ ΚΑΜΜΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΣΥΝΑΘΛΗΤΗ ΜΑΣ,(ΟΤΑΝ ΠΡΩΤΟΣ ΑΥΤΟΣ 'ΚΟΜΠΑΖΕΙ' ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΤΟΡΘΩΜΑΤΑ ΤΟΥ) ΜΑΛΛΟΝ ΜΕ ΤΙΜΑ ΠΑΡΑ ΜΕ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ.
ΤΟ ΟΤΙ ΕΠΕΣΕ Η ΛΟΓΟΚΡΗΣΙΑ,ΤΟΣΟ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΚΕΙΜΕΝΟ ΟΣΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΓΗΣΜΕΝΗ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΗ,ΤΕΛΙΚΑ ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΛΟ ΕΚΑΝΕ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ,Ο ΟΠΟΙΟΣ ΑΝ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ,ΟΠΩΣ ΣΥΧΝΑ ΛΕΩ,'ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΚΟΥΒΑΔΑΚΙ ΣΑΣ ΚΑΙ ΟΥΣΤ ΑΠΟ ΕΔΩ'ΑΝ ΠΑΛΙ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ Η ΚΟΣΜΙΑ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ,ΔΟΞΑ ΤΟ ΘΕΟ,ΕΧΩ ΠΟΛΥ ΧΡΟΝΟ ΣΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΜΟΥ.
ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
Αξιοτιμε κυριε Α.Τ. -Whogamihicup
Η ειρωνια που ξεχειλιζει στην δημοσιευση σας, μπορει να μας λουζει ολους οσους εκφραζομαστε μεσα απ αυτο το Φορουμ των Τεχνικων Εκδοσεων, ομως δεν χανουμε το χιουμορ μας.
Γι αυτο , χωρις να ξερω WhoGami, kai Who den Gami, σας παρακαλω
ν αφησετε τα αντιδικτατορικα, που ειναι και της μοδας, κι αν θελετε να συζητησουμε πολιτισμενα κι επωνυμα. Ξερετε, αυτοι που καποτε ειχαν την τιμη να μαχονται την γνωστη επταετια, και αρα εχουν το δικαιωμα να την επικαλουνται, ηξεραν ποιον μαχονταν και φυσικα (αν το γνωριζετε) δεν ηταν στο απυροβλητο. Ακολουθειστε λοιπον το παραδειγμα τους, και τοτε θα διαπιστωσετε οτι οι 'επταετια' που εχετε στο μυαλο σας πεθανε προ πολλου.
Σας περιμενω , να βαλουμε τα πραγματα στη θεση τους, χωρις φοβο, χωρις παθος.
Συνειδητά κι επι 5 επταετιες, 'σκλαβος' των επαρατων Τεχνικων Εκδοσεων.
Χρ. Πλατης. -
Δεν καταλαβαίνω την πρεμούρα του κυρίου Α.Τ. Νομίζετε ότι χρειάζοταν η δημοσίευση του κυρίου ΕΛ ΕΜ για να μάθουμε τα αίσχη των εν λόγω αθληταράδων; Ο κόσμος το ΄χει τούμπανο κι εμείς κρυφό καμάρι με τα καμάρια μας αγαπητέ...Απλά εύχομαι να μη βρεθώ ποτέ στο διάβα του σε δοκιμές αγώνα και πρέπει να εύχεται να μη βρεθώ στη θέση του Ζάχου...Εγώ και οποιοσδήποτε άλλος αξιοπρεπής άνθρωπος με σεβασμό στον συνάνθρωπο του...Όσο για την αντιδημοκρατκή νοοτροπία του Σ.Χ. καλύτερα να το ξανασκεφτείτε....Από που θα μπορούσατε να επιτεθείτε και ,έστω, να βρίσετε αν δεν είχε δημιουργήσει τον πλέον δημοκρατικό χώρο;;;Άλλο δημοκρατία και άλλο αγνωμοσύνη και ασυδοσία...Όπως μεγάλωσε ο καθένας όμως....
Σ.Π.
-
Προς DAN, platis, el-em:
Πρέπει να γνωρίζετε ότι μερικοί που συμμετέχουν στο φόρουμ τον ελλ. αγώνων, εμφανίζονται σαν κομήτες και κάνουν 'παραμβάσεις', χρησιμοποιούν 2 και 3 ονόματα. Το ένα είναι το ¨κανονικό¨τους και τα άλλα για 'ανώνυμες παρεμβάσεις'. Δυστυχώς δεν μπορούμε να τους αποκαλύψουμε 100%, παρόλο που παραβιάζουν και τον κανονισμό του forum.
-
Ημαρτον που λέει και γνωστός 'σχολιαστής' αν δεν τα διάβαζα όλα αυτά και απο άτομα που σέβομαι και εκτιμώ δεν θα τα πίστευα...είχα καταλάβει πόσο 'μπουρ@@@@' είναι ο χώρος αλλά δεν περίμενα τόσο...και απο την άλλη έχεις και ανθρώπους που προσπαθούν να τα κουκουλώσουν να υπερασπιστούν και να σε βγάλουν και τρελλό...τι ακόμα θα δούμε και θ'ακούσουμε άραγε???
ώρες-ώρες λησμονώ τις εποχές που ήμουν απλή παρατηρητής και ευχαριστιόμουν το να παρακολουθώ αγώνες έτσι απλά μέσα στην άγνοια μου... -
Ο χρήστης kamil έγραψε:
Ημαρτον που λέει και γνωστός 'σχολιαστής' αν δεν τα διάβαζα όλα αυτά και απο άτομα που σέβομαι και εκτιμώ δεν θα τα πίστευα...είχα καταλάβει πόσο 'μπουρ@@@@' είναι ο χώρος αλλά δεν περίμενα τόσο...και απο την άλλη έχεις και ανθρώπους που προσπαθούν να τα κουκουλώσουν να υπερασπιστούν και να σε βγάλουν και τρελλό...τι ακόμα θα δούμε και θ'ακούσουμε άραγε???
ώρες-ώρες λησμονώ τις εποχές που ήμουν απλή παρατηρητής και ευχαριστιόμουν το να παρακολουθώ αγώνες έτσι απλά μέσα στην άγνοια μου...Ποια ειναι τα ατομα που σεβεσαι και εκτιμαs αγαπητη Κamil? ΟΝΟΜΑΤΑ.
Φιλικα,
'EL-EM'
-
Την ιστορία αυτή με τον «πιτσιρικά» στο Μερκούρη, όπως ανέφερα και σε προηγούμενο ποστ, την είχα ακούσει από τότε χωρίς όμως να γνωρίζω περισσότερες λεπτομέρειες, αν είχε νεκρούς ή όχι.
Φυσικά για να το μάθω εγώ που είμαι απλός θεατής, σίγουρα θα το ήξεραν οι περισσότεροι που εμπλέκονται, με την οποιαδήποτε ιδιότητα, στο χώρο.
Αυτό που μου έκανε άσχημη εντύπωση τότε είναι το γεγονός ότι «κουκουλώθηκε» το θέμα. Υπέθεσα, με πικρία και θυμό, ότι αυτό έγινε αφ ενός για να μην τεθεί σε αμφισβήτηση από την κοινωνία ο χώρος των αγώνων και αφ ετέρου πως αυτό να μην ήταν, πιθανόν και το μοναδικό ατύχημα που προκαλεί οδηγός αγώνων και για αυτό και δεν τιμωρήθηκε από την ΕΘΕΑ.
Λειτούργησε δηλαδή, σύμφωνα με τη δική μου κακόπιστη κρίση, η συναδελφική αλληλεγγύη, δηλαδή το : «κόρακας κοράκου μάτι δεν βγάζει»!
Σήμερα αισθάνομαι ακόμα πιο θυμωμένος γιατί βλέπω με υπονοούμενα για μισόλογα να γυρίζετε το χρόνο πίσω.
Πολλοί, εδώ στο φόρουμ, που δεν γνωρίζουν(με), ζητούμε να μας εξηγήσετε και να αναφέρετε λεπτομέρειες και εσείς, από τον πρώτο μέχρι τον τελευταίο (εμπλεκόμενο στους αγώνες), σφυρίζετε αδιάφορα.
Γιατί αφού δεν θέλατε να αναφέρετε λεπτομέρειες και να απαντήσετε στα ερωτήματα αυτών που δεν γνωρίζουν ξεκινήσατε αυτή την ιστορία;
Αισθάνομαι ότι εμάς τους απλούς θεατές, δεν μας λογαριάζετε, δε μας θέλετε στο φόρουμ ισότιμα μέλη, μας θέλετε κομπάρσους, χειροκτροτητές στις επιτυχίες σας…
Κρίμα, μετά θέλετε σπόνσορες, περισσότερο κόσμο στα βουνά, προβολή σε ένα χώρο που τον αντιμετωπίζετε, κατά τη δική μου εκτίμηση, σαν το μαγαζί σας, όποτε θέλετε το ανοίγετε για τον πελάτη (εμάς τους θεατές) και όποτε θέλετε το κλείνετε και κάνετε prive party.
Σας παρακαλώ θερμά να με πείσετε ότι κάνω λάθος
Ο κακόπιστος φίλος των αγώνων αυτοκινήτου
Στέφανος
-
Αγαπητέ el-em...
όρεξάτο σε βρίσκω πρωινιάτικα...
ονόματα δεν λέμε-οικογένειες δεν θίγουμε, αλλά anyway...τους συνήθεις ύποπτους εννοώ...εσένα, το σχ, τον γιατρό...κλπ.κλπ...φιλικά
ρενα -
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Προς DAN, platis, el-em:Πρέπει να γνωρίζετε ότι μερικοί που συμμετέχουν στο φόρουμ τον ελλ. αγώνων, εμφανίζονται σαν κομήτες και κάνουν 'παραμβάσεις', χρησιμοποιούν 2 και 3 ονόματα. Το ένα είναι το ¨κανονικό¨τους και τα άλλα για 'ανώνυμες παρεμβάσεις'. Δυστυχώς δεν μπορούμε να τους αποκαλύψουμε 100%, παρόλο που παραβιάζουν και τον κανονισμό του forum.
Πρόταση: Aν θέλουμε, από απλή περιέργεια, να μάθουμε το 'κανονικό' τους όνομα, μπορούμε να τους πιάνουμε από τις ανορθογραφίες.
Π.χ. κάνετε αναζήτηση για τις λέξειςαπροκάληπτα, θεωρήται, υπεύθηνος, συνχαίρω, λογοκρησία
Aν κάποιος έχει ξαναγράψει 2-3 από αυτές με τον ίδιο τρόπο, πιθανόν να κρύβει στα σπλάχνα του τον WHOGAMIHICUP.
Προτείνω στο rally.gr να καθιερώσει κατάλληλο διαγωνισμό πληροφορικής με πλούσια δώρα κλπ -
Κύριε Στέφανε,
Τι δεν καταλάβατε από τα παραπάνω;;Ποιά είναι τα μισόλογα;;
Ως κακόπιστος θεατής όπως υπογράφετε μη γίνεστε και κακόπιστος συνομιλητής.Το θέμα είναι απλό.Η΄ είσαι με τους 'καλούς' ή με τους 'κακούς'.Είτε είσαι θεατής είτε αγωνιζόμενος.Κανένας απο αυτούς που εννοείτε παραπάνω δεν σας διώχνει.Σας διώχνουν αυτοί που καταντούν με τα καμώματά τους έτσι τους Ελληνικούς Αγώνες....Και αυτοί πιστέψτε με Βρίσκουν 'βαρβάτους' χορηγούς....
Φιλικά
Σ.Π
ΦΗΜΕΣ ΠΕΡΙ ΓΚΙΚΑ Α5