-
Ο χρήστης GeorgeTabs έγραψε:
Και ξαναρωταω γιατι δεν ικανοποιηθηκα απο την απαντηση ( )
Ο κυριος ταδε τρακαρε και σκοτωσε ανθρωπο (την πρωτη φορα) η τρακαρε και τραυματισε/προκαλεσε υλικες ζημιες (την δευτερη φορα) και δεν του εκαναν τιποτα? Και σταματηστε να μου λετε για την ΕΘΕΑ, δνε με νοιαει το πειθαρχικο των αγωνων. Για την αστυνομια μιλαω. Και αν ειναι ετσι και το ξερετε σιγουρα, γιατι δεν κανει καποιος κατι (να το πει στην αστυνομια πχ? )
Τι ακριβώς δεν σε ικανοποίησε από την απάντηση;
GeorgeTabs
Ερωτηση α) Ο κυριος αυτος εχει σκοτωσει ανθρωπο σε ατυχημα (ασχετα αν εκανε δοκιμες η πηγαινε στην δουλεια του)?
Ερωτηση β) Αν ναι, γιατι δεν ειναι στην φυλακη?
Ερωτηση γ) Αν δεν ειναι στην φυλακη, η αστυνομια τι κανει για αυτο? Και μην μου πειτε οτι το καλυψε η ΕΘΕΑ επειδη εχει κοννε στην ΕΘΕΑ. Τι δουλεια εχει η ΕΘΕΑ σε αυτο που ρωταω?
-
Aν το thread είναι αληθές, που με τέτοια εμπλοκή μάλλον είναι
τότε ΦΤΟΥ σε όλους τους θύτες και τους λοιπούς ενόχους που συγκάλυψαν τα έγκλήματα και μπράβο σ'αυτούς που είχαν τα @@ να τα πούν δημοσίως.
Αυτά, πάω για ύπνο συγχυσμένος! καληνύχτα σας! -
Ο χρήστης nass έγραψε:
Το χειρότερο ξερετε ποιο ειναι? Οτι πέρα απο αυτους οι οποιοι σκεφτονται έτσι και στους οποιους αναφερεται στην απαντηση του ο sx, υπάρχουν και οι νέοι, οι πιο 'απ'εξω', οι οποιοι απο την οποια σχέση εχουν με τους Ελληνικους αγώνες (μικρη ή μεγαλύτερη), οταν ξανασκέφτονται την πιθανη εμπλοκή τους, που μερικές φορές ονειρευόντουσαν, τώρα πια φτανουν να χρησιμοποιουν πικραμμένοι την ίδια φράση σχεδόν.
Ακριβώς Βλέποντας το παρόν θέμα, καθώς και το άλλο για το 206 Cup, ασχέτως των ενδεχόμενων υπερβολών που περιέχονται σε αυτά, κάποιος απ΄ έξω πολύ δύσκολα θα προσελκυσθεί στους αγώνες Αντε δηλ. να πείσω τον (οποιοδήποτε... το λέω επειδή είχαμε μια συζήτηση πριν λίγο καιρό στο Forum) kacey να φύγει από τα λιμανάκια και να έρθει σε μία ανάβαση
Από την άλλη δεν πρέπει να ξεχνάμε πως πρόκειται για έναν κοινωνικό χώρο που, όπως όλοι οι χώροι έχει τα καλά του και τα κακά του, δεν μπορούμε να μην το λάβουμε υπόψη μας αυτό.
Ε, οχι σε αυτη τη περιπτωση Νασο δε χωραει η δικαιολογια του κοινωνικου χωρου. Οταν μιλαμε για τετοια περιστατικα παραειναι σοβαρα για να υπαρχει αυτο το αλλοθι.
Ομως αν υπαρχει κατι (οτιδηποτε) απο αυτη την ιστορια θετικο, ειναι οτι πεφτουν επιτελους τιμωριες. Δικαιες ή αδικες, μεγαλες ή μικρες δεν εχει τοση σημασια σε αυτη τη φαση, το σημαντικο ειναι οτι εχει αρχισει να μπαινει χερι. Ειναι μια επιτυχια της νεας διοικησης και ελπιζω να συνεχιστει. Οχι οτι χαιρομαι με τη τιμωρια του αλλου, απλα αφου το παιχνιδι εχει κανονες επιβαλλεται να τηρουνται.
Και οπως καταλαβαινουμε απο πολλα ποστς εδω και στο θρεντ του 206 απαραιτητη προυποθεση για να ασχοληθουν νεοι ειναι να μπει ταξη στα βασικα. Γιατι στη σημερινη εποχη, νεος δε σημαινει ουτε αμυαλος, ουτε αφελης.
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Και ξαναρωταω γιατι δεν ικανοποιηθηκα απο την απαντηση ( )
Ο κυριος ταδε τρακαρε και σκοτωσε ανθρωπο (την πρωτη φορα) η τρακαρε και τραυματισε/προκαλεσε υλικες ζημιες (την δευτερη φορα) και δεν του εκαναν τιποτα? Και σταματηστε να μου λετε για την ΕΘΕΑ, δνε με νοιαει το πειθαρχικο των αγωνων. Για την αστυνομια μιλαω. Και αν ειναι ετσι και το ξερετε σιγουρα, γιατι δεν κανει καποιος κατι (να το πει στην αστυνομια πχ? )
Τι ακριβώς δεν σε ικανοποίησε από την απάντηση;
GeorgeTabs
Ερωτηση α) Ο κυριος αυτος εχει σκοτωσει ανθρωπο σε ατυχημα (ασχετα αν εκανε δοκιμες η πηγαινε στην δουλεια του)?
Σύμφωνα με τις φήμες ΝΑΙ.
Σύμφωνα με την αστυνομία ΟΧΙ (τουλάχιστον από όσα έχω ακούσει ).Ερωτηση β) Αν ναι, γιατι δεν ειναι στην φυλακη?
Γιατί η δικαιοσύνη δεν μπορεί να δικάσει με βάση φήμες... Θέλει αποδείξεις, και ο μόνος που ήταν εκεί ήταν ο παππούς που πέθανε, και το ΟΠΟΙΟ πλήρωμα του αυτοκινήτου που τον τράκαρε.
Μόνοι τους ήταν στον λόγο τους βασιζονται όλοι...Ερωτηση γ) Αν δεν ειναι στην φυλακη, η αστυνομια τι κανει για αυτο? Και μην μου πειτε οτι το καλυψε η ΕΘΕΑ επειδη εχει κοννε στην ΕΘΕΑ. Τι δουλεια εχει η ΕΘΕΑ σε αυτο που ρωταω?
Τι δηλαδή να κάνει η αστυνομία;
Δίκασε αυτόν που 'φταίει'¨για φόνο εξ αμελείας.
Πιθανώς τον καταδίκασε κιόλας (όχι τον γιό), προσωπική γνώση δεν έχω, και είναι πιθανώς εξαγοράσιμη η ποινή.Από εκεί και πέρα αφού ο οδηγός δεν ήταν κάποιος που έκανε δοκιμές, η ΕΘΕΑ δεν έχει σχέση.
-
Παντως η αληθεια τελικα ειναι περιπου αυτο που γραφει ο Νικος πιο πανω.
Αυτη τη στιγμη αν με ρωτησει,με συμβουλευτει καποιος που θελει να ασχοληθει με τους αγωνες,θα του πω μεν οτι αξιζει τον κοπο,αλλα οχι οπως θα το ελεγα πριν 2-3 χρονια...... -
Ηθελα να το γραψω και πιο πριν, αλλα το αφησα:
Εχω την εντυπωση οτι μία εστία του προβλήματος και της καταστασης που επικραττεί ειναι τα πλαίσια μεσα στα οποια υπάρχει ο ανταγωνισμος στον μηχανοκινητο αθλητισμο στην Ελλαδα.
Επειδη ο μηχανοκινητος σε καμια περιπτωση δεν γινεται σε επαγγελματικο επιπεδο (σαν γενικη εικονα) , ο ανταγωνισμος που υπάρχει και με τον τροπο που εξελίσσεται έχει και κακα αποτελεσματα.Ποσο διαφορά μπορει να έχει ενας αγώνας του ανταγωνιστικου (με οποιασδηποτε μορφης ανταγωνισμου) πρωταθληματος με έναν αγώνα που έχει περισσότερο.. ψυχαγωγικο χαρακτηρα?
Οση διαφορά μπορεί να έχει μία Αγ. Αννα ή μία Πορταριά με μία Δημητσάνα.
Αρκετά μεγάλη νομιζω.Μακάρι όλοι οι αγώνες να γινοντουσαν στο κλίμα της Δημητσάνας.
Αλλα δυστυχως ειμαστε σε μια μέση κατασταση που ουτε τοσο επαγγελματισμος υπάρχει στους ελληνικους αγώνες, αλλά ουτε και τόσο ερασιτεχνισμος (μη ξεχνάμε ερασιτεχνης = εραστης της τεχνης) ωστε όλα να κυλάνε σε ποιοτικο (τουλαχιστον απο την μερια των αγωνιζομένων) επιπεδο ανταγωνισμου.Κάποτε σκεφτομουν να ερθει καποτε η στιγμή να κάνω μερικους αγώνες.
Τώρα εχω απομακρυνθεί απο αυτή την σκέψη.
Ελπιζω -και ευτυχως ετσι ειναι- να μην ειναι αυτη η γενικη εικόνα.Ξεφυγαμε λίγο απο το θέμα μας, και ζητω συγγνώμη.
ΦΗΜΕΣ ΠΕΡΙ ΓΚΙΚΑ Α5