-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Συμφωνώ και επαυξάνω...
γελάτε ε? ζόρι πάντως η συγκεκριμένη κύστη παίδες
Ναι... Και μακάρι να ξεπεράσει το πρόβλημα όσο το δυνατόν πιο γρήγορα ο φίλος!!!
Αλλά αυτό που είπε με την περίοδο ήταν κορυφαίο!!!
-
Μανώλη άπαιχτός. Χαίρομαι που παρόλη την ταλαιπωρία σου κρατάς το χιούμορ σου. Να είσαι καλά και να μην σου ξανά τύχει φίλε μου μια και αν θυμάμαι καλά είναι η δεύτερη φορά που περνάς την ταλαιπωρία. Ξέροντας και το λούκι της δουλειάς σου την τουριστική περίοδο σου εύχομαι διπλό κουράγιο.
-
Μανόλη πραγματικά πως τη πάλεψες τόσο καιρό. Μπράβο σου!
Φοβερό το πόστ σου πάντως... -
Μακάρι να μην σου ξαναβγει...
Την έχω βγάλει 2 φορές μέσα σε δύο χρόνια... και ναι... σε κανα μήνα πάω να την βγάλω για τρίτη φορα!!!!
YEAH!!!!!
-
Να κάνω μια ερώτηση? Όσοι από εδώ έχετε βγάλει κύστη, τι επάγγελμα κάνετε? Δεν είναι άσχετη η ερώτησή μου, απλά έχω ακούσει ότι προσβάλει κυρίως αυτούς που κάνουν καθιστική δουλειά, ιδίως τους επαγγελματίες οδηγούς και θέλω να το διασταυρώσω...
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Να κάνω μια ερώτηση? Όσοι από εδώ έχετε βγάλει κύστη, τι επάγγελμα κάνετε? Δεν είναι άσχετη η ερώτησή μου, απλά έχω ακούσει ότι προσβάλει κυρίως αυτούς που κάνουν καθιστική δουλειά, ιδίως τους επαγγελματίες οδηγούς και θέλω να το διασταυρώσω...εμένα έγινε από χτύπημα στον κόκκυγα μέσα στο σκάφος (πτώση από ψηλά σε βιντζιρέλο για όσους ξέρουν). Αρνήθηκα να κάνω εγχείριση, πήρα αντιβίωση και όταν άρχισε να μαρίνεται, την έσκασα μόνος μου. Σε 10 μέρες την είχα αδειάσει τελείως και από τότε ευτυχώς δεν ξαναεμφανίστηκε.
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Να κάνω μια ερώτηση? Όσοι από εδώ έχετε βγάλει κύστη, τι επάγγελμα κάνετε? Δεν είναι άσχετη η ερώτησή μου, απλά έχω ακούσει ότι προσβάλει κυρίως αυτούς που κάνουν καθιστική δουλειά, ιδίως τους επαγγελματίες οδηγούς και θέλω να το διασταυρώσω...Εαν ισχυουν ενα ή περισοτερα απο τα παρακατω τοτε ...να φοβασαι
- Εντονη τριχοφυια στην συγκεκριμενη περιοχη.
- Φορας πολλα παντελονια που δεν επιτρεπουν στο δερμα να αεριζεται, κοινως τζιν.
- Φορας εσωρουχα που δεν επιτρεπουν στο δερμα να αεριζεται, δηλ τα κλασικα και οχι τυπου 'μποξερ'.
- Εαν υπαρχει και μια σχετικη ευαισθησια του δερματος.
- Στη δικη μου περιπτωση δειχνει οτι ειναι και κλειρονομικο. Την εχει κανει ο πατερας μου 2 φορες, ο αδερφος μου, και ο θειος μου 3 φορες.
- συνδιασμος των παραπανω οπως προειπα.
Παντως ετσι για να γελασουμε παλι λιγο, μετα την εγχειρηση ειχαμε παει με τη γυναικα μου στο σουπερ μαρκετ για ψωνια και συνενοηθηκαμε να σκηνοθετησουμε ενα τσακωμο σχετοκα με τη σερβιετα.
Παμε λοιπον στο τμημα με τις σερβιετες και μολις περνουσε μια κυρια γυρω στα 60 αρχισε να μου λεει η γυναικα μου.
'Μα καλα βρε Μανο αυτη η σερβιετα δεν σου ερεσει;'
'Οχι σου εχω πει πολλες φορες οτι με ερεθιζει στο δερμα και με ποναει. Θε λω την 'Everyday'!!!
Οποτε βλεπουμε την κυρια να μας κοιταζει με γουρλωμενα ματια λες και ειμασταν εξωγηινοι. Μονο το σταυρο της που δεν εκανε. -
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
Παντως ετσι για να γελασουμε παλι λιγο, μετα την εγχειρηση ειχαμε παει με τη γυναικα μου στο σουπερ μαρκετ για ψωνια και συνενοηθηκαμε να σκηνοθετησουμε ενα τσακωμο σχετοκα με τη σερβιετα.
Παμε λοιπον στο τμημα με τις σερβιετες και μολις περνουσε μια κυρια γυρω στα 60 αρχισε να μου λεει η γυναικα μου.
'Μα καλα βρε Μανο αυτη η σερβιετα δεν σου ερεσει;'
'Οχι σου εχω πει πολλες φορες οτι με ερεθιζει στο δερμα και με ποναει. Θε λω την 'Everyday'!!!
Οποτε βλεπουμε την κυρια να μας κοιταζει με γουρλωμενα ματια λες και ειμασταν εξωγηινοι. Μονο το σταυρο της που δεν εκανε.Σοδομα και Γομμορα!!!
-
ΧΑ!!! ( )
Ωραιο θεματακι αυτο ποιος το ανοιξε;
Πηγα στο γιατρο προχθες γιατι μου ηρθαν παλι τα ρουχα μου
Τελικα συμπερασμα δεν βγηκε 100%. Ο γιατρος μου ειπε να κανω πολλες πλυσεις με χαμομηλο για καμμια 10αρια μερες και να παω να με ξαναδει. Υπαρχει σιγουρα μια μικρη πληγη αλλα δεν μπορουσε να μου πει με σιγουριά αν θα ξαναχρειαστω νυστερι.
-
Τι να πω βρε Μανώλη! Τα είπαμε και προχθές. Ελπίζω να πάνε όλα καλά και να γλυτώσεις το νυστέρι φίλε μου. Κρίμα είναι να περάσεις ξανά τόση ταλαιπωρία. Ελπίζω σε δέκα μέρες να έχεις καλά νέα να μας πεις. Καλή χρόνια και πάνω από όλα υγεία σε σένα και την οικογένεια σου.
-
-
Αμάν ρε φίλε!
Τί αμαρτίες πληρώνεις;Αιντε,περαστικά ρε
-
περαστικα φιλε!!
Ελπίζω να μην χρειαστεί πάλι νυστέρι. -
γαμώτο...το έχω ακούσει να επανέρχεται το πρόβλημα και 2η φορά...
Περαστικά!
(εγώ πως την γλύτωσα με ένα απλό καθαρισμό -τι απλό όλη η Αλεξάνδρας με άκουγε- πριν χρόνια...)
-
Παιδια ευχαριστω πολυ. Προς το παρον οι πλυσεις με μπολικο χαμομηλο συνεχιζονται.
Θα δειξει... -
Καλό κουράγιο φιλε μου!!!
-
OUCH!
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Περαστικά.
Υπάρχουν όμως και χειρότερα.Εγχείρηση αιμοραίδων με νυστέρι έχει κάνει κανείς?ΩΧ
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Περαστικά.
Υπάρχουν όμως και χειρότερα.Εγχείρηση αιμοραίδων με νυστέρι έχει κάνει κανείς?Πλέον, για τις αιμορροϊδες υπάρχει ανώδυνος τρόπος, αλλά το μηχάνημα που χρησιμοποιούν(με κάποια νέα μέθοδο) κοστίζει μόνο για τη χρήση του, 800 Ευρώ -- με ελάχιστο πόνο, ούτε ράμματα. Βέβαια, κάποιος μπορεί να μην θέλει να διαθέσει τόσα χρήματα, οπότε επιστροφή στις κλασσικές μεθόδους...
Πάντως, υπάρχουν ακόμα χειρότερα: φαντάσου να κάνεις επέμβαση ταυτόγχρονα για αιμορροϊδες, συρίγγιο και ραγάδα(3 σε 1!!! ), όπου μόνο με νυστέρι γίνεται.
Για να πω την αλήθεια, σαν υπερβολικός χρόνος ανάρρωσης μου φαντάζουν οι 7 μήνες που πήρε στον φίλο μας για να γίνει τελείως καλά: μήπως κάτι δεν πήγε καλά, οτιδήποτε(από πλευράς γιατρού ή του ασθενούς;);
-
προσφατα εκανα επεμβαση σαφηνεκτομης στο δεξι κατω ακρο και ειλικρινα ειχα εντονο προβλημα με τον πονο.
ασε που επρεπε/πρεπει να περπαταω συνεχως.
αντε να μπεις και να βγεις απο το αυτοκινητο
και να τραβανε τα 14 ραμματα και καμια 20αρια steril-strips!
Πρεπει συνεχως να φοραω και ελαστικη καλτσα.
εχω αιματωματα, ειμαι στις καλυτερες μου
Νυστερι, ψαλιδι, κοψε-ραψε αου αου!!!