-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Η ουτοπία κάτι μου θυμίζει.... ....Χάνδακος?Ακριβώς, η καλύτερη ζεστή σοκολάτα που μπορεί να βρεί κάποιος στη Κρήτη τουλάχιστον.
-
Ελπιζω να περασατε καλα στην σοκολατοβολτα σας. Δυστυχως προσβαση στο ιντερνετ δεν εχω στο σπιτι μου, παρα μονο στο σπιτι των γονιων μου, γιαυτο και μολις τωρα ειδα τι εχασα. Παντως αποκλειεται να ειχα ερθει μαζι σας γιατι προχθες ακομα υπεφερα αρκετα και πολυ δυσκολα μπορουσα να μετακινηθω. Σημερα ειναι πολυ καλυτερα τα πραγματα.
Τωρα για το πως γραφω, ειναι πολυ απλο:
Καρεκλα γυρισμενη αναποδα, ενα μαξιλαρι για να κατσω πιο ανετα και ενα μαξιλαρι στη πλατη της καρεκλας για να μην ακουμπαει το στηθος μου πανω στο ξυλο της πλατης της καρεκλας. -
Ευτυχώς που με την τελευταία πρόταση διευκρινίστηκε τι εννοούσες με το ανάποδα!!!
Πω πω και είχα αρχίσει να ανησυχώ!!Πλάκα κάνω φυσικά!!!
Τελικά δεν πήγαμε για σοκολάτα αλλά για κλασικό καφεδάκι. Που σημαίνει άλλο φραπέ άλλος Ελληνικό, άλλος Ιρλανδικό, άλλος καπουτσίνο κλπ.Ελπίζω στην επόμενη συνάντηση να είσαι Μανώλη παρόν. Φέρε και το μαξιλάρι σου μαζί δεν μας πειράζει.
-
Μανώλη, καλό κουράγιο, τα δύσκολα πέρασαν!
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
Μανώλη, καλό κουράγιο, τα δύσκολα πέρασαν!Φιλε μου ποτε μη λες 'τα δυσκολα περασαν'. Εγω το ειπα για την συγκεκριμενη περιπτωση και μου ξαναπαρουσιαστηκε το προβλημα μετα απο 12 χρονια.
Ελπιζω να μη νομιζει κανεις οτι η 'ασθενεια' ,ας τη πουμε, δεν εχεικαμμια σχεση με την αυτοκινηση γιατι ειστε γελασμενοι. Εχει και παραεχει σχεση γιατι οποιος κανει τετοια εγχειρηση θα ξεχασει τι παει να πει 'παω μια βολτα με το αμαξι' για αρκετες μερες!!
Οσοι την εχουν κανει ας ψαχτουνε λιγο γιατι ενα πραγμα θα σας πω.
Μαζι με εμενα εκανε την ιδια εγχειρηση μια γυναικα. Η γυναικα αυτη ειναι 53 χρονων και οπως μου ειπε την ειχε ξανακανει οταν ηταν 15 χρονων (ναι καλα διαβασατε) -
Πηγα χθες στο νοσοκομειο για να δουν οι γιατροι πως παει η εγχειρηση. Μπηκα μεσα στο θαλαμο και μαζι μου ηταν 3 γιατροι. Τους 2 τους ηξερα 'φατσικα'. Ηξερα οτι ηταν γιατροι. Ο τριτος της παρεας μου ηταν αγνωστος και απο το νεαρο της ηλικιας του συμπερανα οτι ηταν ειδικευομενος.
Εχω ξαπλωσει μπρουμιτα στο κρεββατι και μου κοιταζουν το κωλο.
(κανω παρενθεση για να πω οτι οι γιατροι μου ειχαν πει να ξυριζω την περιοχη αυτη για να μην μολυνθει η συγκεκριμενη αυτη περιοχη)Ρωταω 'Πως παμε γιατρε;'
'Μια χαρα' μου λενε οι 2 γιατροι
'Εχω ξυρισει καλα την περιοχη ή θελει πιο καλα;' ξαναρωταω
'τελεια ειναι' μου λενε οι 2 γιατροι με ενα στομα
Οποτε πεταγεται ο τριτος γιατρος ο οποιος δεν ειχε μιλησει ακομα και λεει
'Ναι ναι ειναι για γλυψιμο'Ξεροβηχουν οι δυο γιατροι και μας παιρνουν τα γελια.
'Ενταξει γουστα ειναι αυτα' λεω εγω και δυναμονει το γελιο μας
Οποτε αγαναχτησμενος ο τριτος γιατρος (και κατακοκκινος σα ντοματα) λεει με αγριο υφος
'μα σταματηστε επιτελους!!!' -
Την επομενη φορα που θα πας ..........τοιχο-τοιχο.Ποτε δεν ξερεις απο που θα σου ερθει
-
Μερικοί γιατροί τελικά δεν είναι ούτε σε φωτογραφία να τους τον δείχνεις
-
Βρε τι μπορεί να πάθει κανείς στα καλά καθούμενα. Προσοχή Μανώλη, όχι τίποτα άλλο αλλά μην αρχίσουν τα ανέκδοτα του στυλ «πονούν μωρέ οι άντρες; »
-
...
-
Επαναφερω το θεμα μιας και στο θεμα με τιτλο
'Η εξελιξη των γυναικων' καποιος ειπε οτι και οι αντρες εχουν περιοδο.
Μπορω και εγω να το επιβεβαιωσω αυτο. Απο τη μερα που βγηκα απο το νοσοκομειο μεχρι πριν ενα μην περιπου ΦΟΡΟΥΣΑ ΣΕΡΒΙΕΤΑ (ΔΕΝ ΑΣΤΕΙΕΥΟΜΑΙ). Η επουλωση της πληγης γινοταν πολυ αργα και εβγαζε συνεχεια κατι κοκκινα υγρα, με αποτελεσμα να μην μπορω να κυκλοφοτησω εξω χωρις να ειμαι...εφοδιασμενος.
Ειπα μεχρι πριν εναμιση μηνα, γιατι τωρα τελευταια που σχεδον ειχε κλεισει η πληγη δεν εβγαζε πολυ αιμα.
Τελικα προς ενημερωση σας, πριν 7-10 μερες η πληγη εκλεισε.
Μαλιστα, ΣΧΕΔΟΝ 7 ΜΗΝΕΣ ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ.
Οποιος βρεθει στην ιδια θεση με μενα προτεινω ΑΝΕΠΙΦΥΛΑΚΤΑ την 'Everyday' extra long. Τη φορουσα και πραγματικα με κρατουσε στεγνο!!! Ενιωθα σιγουρια και αυτοπεπηθηση ...ολο το 24ωρο
Αφου να φανταστειτε ακομα και η γυναικα μου πλεον αγοραζει την ιδια μαρκα... -
Μάς τρέλλανες τώρα!!!
-
ΑΨΟΓΟ (τουλάχιστον) το ποστ!!!!
αν κ λυπάμε για την ταλαιπωρία που πέρασες
-
Καλά με έστειλες τώρα!
στο θέμα πάντως, είναι υπερβολικό 7 μήνες για να κλείσει η τομή βρε Μάνο. Οι γιατροί τι έλεγαν?
-
-
Πολύ περίεργο μου φαίνεται.
Εγώ σε 10 μέρες ήμουν μια χαρά -
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Καλά με έστειλες τώρα!στο θέμα πάντως, είναι υπερβολικό 7 μήνες για να κλείσει η τομή βρε Μάνο. Οι γιατροί τι έλεγαν?
Βασικα Σπυρο ειναι θεμα οργανισμου, αλλα αυτα παθαινουν οσοι...εχμ... εχουν καποια κιλακια παραπανω. Οσο πιο αδυνατος ο ανθρωπος τοσο πιο γρηγορα επουλωνει η πληγη.
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Συμφωνώ και επαυξάνω...
-
Ο χρήστης markvag έγραψε:
Συμφωνώ και επαυξάνω...
γελάτε ε? ζόρι πάντως η συγκεκριμένη κύστη παίδες
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Συμφωνώ και επαυξάνω...
γελάτε ε? ζόρι πάντως η συγκεκριμένη κύστη παίδες
Τρελό ζόρι!Άσε που μετά την εγχείριση σου λείπει και ένα διόλου ευκαταφρόνητο κομμάτι!
Νομίζω πως γύρω στους 4 μήνες είναι ένα τελείως αναμενόμενο διάστημα για να επουλωθεί το συγκεκριμένο τραύμα...
Νυστερι, ψαλιδι, κοψε-ραψε αου αου!!!