-
Καλω τους απανταχου RAV4άδες να μας πουν πόσο τελικά βενζίνη καταναλώνει το αυτοκίνητό τους καθε 100χλμ.
Καπου διαβασα οτι μοντελο του 1999 καιει 15λιτρα/100χλμ. Εμενα με ενδιαφερει κυριως για τα μοντελα μετα το 2002ευχαριστω
-
Καλω τους απανταχου RAV4άδες να μας πουν πόσο τελικά βενζίνη καταναλώνει το αυτοκίνητό τους καθε 100χλμ.
Καπου διαβασα οτι μοντελο του 1999 καιει 15λιτρα/100χλμ. Εμενα με ενδιαφερει κυριως για τα μοντελα μετα το 2002ευχαριστω
-
-
Ο χρήστης nikoska έγραψε:
ενα 10 στην εθνική αμα πας 150.....
-
Το δικό μου είναι μοντέλο 2003 και ο υπολογιστής του δείχνει μονίμως 10lt/100km (με δεδομένο ότι ο υπολογιστής είναι ακριβής).
Αυτός ο μέσος όρος είναι για 32000km τα οποία είναι μέσα στην πόλη κυρίως με όχι ιδιαίτερα οικονομική οδήγηση. -
Ο χρήστης Νίκος Νικολάου έγραψε:
Το δικό μου είναι μοντέλο 2003 και ο υπολογιστής του δείχνει μονίμως 10lt/100km (με δεδομένο ότι ο υπολογιστής είναι ακριβής).
Αυτός ο μέσος όρος είναι για 32000km τα οποία είναι μέσα στην πόλη κυρίως με όχι ιδιαίτερα οικονομική οδήγηση.ειναι ζωγραφισμένο το 10?
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
ειναι ζωγραφισμένο το 10?
Μάλλον κάτι σε αυτοκόλλητο μου κάνει...
-
Σε ταξιδι που εκανα προσφατα με rav 2004, όπου πήγαινα με 190 κοντερίσια σε πολλά κομμάτια,υπολόγισα ότι εκαψε γυρω στα 13.75 l/100 km,με ηρεμη οδήγηση μπορεί να πέσει στα 11 πολύ εύκολα.
-
RAV 2002, 12-13 στην πόλη με ήρεμο γκάζι και τη μεγάλη τιμή με A/C.
Σε Εθνική αν πας πάνω από 140 τότε ξεφεύγει ακόμη πιο πάνω.
Επίσης έχω την εντύπωση ότι μετά από αλλαγή ελαστικών που έκανα το καλοκαίρι (Bridgestone D694) μάλλον τσίμπησε προς το πάνω και πήγε στις τιμές που γράφω.
Με τα μαμίσια χωρίς αυστηρή καταγραφή αλλά εδώ και εκεί ήταν το πολύ 11.5 λίτρα με στην πόλη και με A/C.
Η διαφορά (+1 λίτρο περίπου) φαίνεται μεγάλη τόσο που είπα στο συνεργείο να ελέγξουν και δεν βρήκαν τίποτα.
Ολα τα παρπάνω με ΒP κατοστάρα γιατί με την απλή πιάνει 14 χαλαρά. -
Ο χρήστης vmantas έγραψε:
Επίσης έχω την εντύπωση ότι μετά από αλλαγή ελαστικών που έκανα το καλοκαίρι (Bridgestone D694) μάλλον τσίμπησε προς το πάνω και πήγε στις τιμές που γράφω.
Με τα μαμίσια χωρίς αυστηρή καταγραφή αλλά εδώ και εκεί ήταν το πολύ 11.5 λίτρα με στην πόλη και με A/C.
Η διαφορά (+1 λίτρο περίπου) φαίνεται μεγάλη τόσο που είπα στο συνεργείο να ελέγξουν και δεν βρήκαν τίποτα.
Ολα τα παρπάνω με ΒP κατοστάρα γιατί με την απλή πιάνει 14 χαλαρά.σωπα... τοση διαφορά..... Και μεσα στην πολη η καταστόρα βγάζει διαφορά... Να τη δοκιμάσω
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
Ολα τα παρπάνω με ΒP κατοστάρα γιατί με την απλή πιάνει 14 χαλαρά.σωπα... τοση διαφορά..... Και μεσα στην πολη η καταστόρα βγάζει διαφορά... Να τη δοκιμάσω
Εννοείται ότι για να δεις διαφορά στην τσέπη θα πρέπει η κατοστάρα να είναι ακριβότερη από την απλή σε ποσοστό μικρότερο από την ποσοστιαία μείωση κατανάλωσης!
Γενικά είναι 'μία η άλλη', αλ΄λά με την κατοστάρα δουλεύει καλύτερα και πιο καθαρά.
RAV4 και κατανάλωση