-
Ο χρήστης skye έγραψε:
Στην επίσημη μάλιστα αφίσα του Συλλαλητηρίου, φαίνονται ολοκάθαρα οι ξεκάθαρες προθέσεις των Σκοπιανών, αφού αποτυπώνεται ΧΑΡΤΗΣ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ υπό Σκοπιανική Κατοχή, μαζί με τη ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, το ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ, έως και τη ΘΑΣΟ!!! Ενώ τα σύνορα της Ελλάδος παρουσιάζονται να φτάνουν μόνο έως τον ΟΛΥΜΠΟ!!!
μαλακιες, αυτα τα εδαφη ανηκουν στην αλβανια, τον πουλο οι σκοπιανοι δεν μπορουν να τα παρουν
Tsamouria Uber Alles ρεεεεεεεεεεε!
-
Μαλλον το παραπανω κειμενο πρεπει να ξεφυγε του Ανθιμου,δεν τους αφορισε και ετσι εχουμε την ισοφαριση!!!!!
Πανικαααααα που εισαι μωρε.
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
Στην επίσημη μάλιστα αφίσα του Συλλαλητηρίου, φαίνονται ολοκάθαρα οι ξεκάθαρες προθέσεις των Σκοπιανών, αφού αποτυπώνεται ΧΑΡΤΗΣ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ υπό Σκοπιανική Κατοχή, μαζί με τη ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, το ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ, έως και τη ΘΑΣΟ!!! Ενώ τα σύνορα της Ελλάδος παρουσιάζονται να φτάνουν μόνο έως τον ΟΛΥΜΠΟ!!!
μαλακιες, αυτα τα εδαφη ανηκουν στην αλβανια, τον πουλο οι σκοπιανοι δεν μπορουν να τα παρουν
ΟΧΙ...
ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΒΟΙΩΤΟΥΣ...... -
Ο χρήστης nikosvolou έγραψε:
ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ - ΣΑΒΒΑΤΟ 8/12 ΩΡΑ 7μμ
ΕΤΣΙ, ΕΤΣΙ!
-
Ο χρήστης St.Devote έγραψε:
....αν και δεν εχω διαβασει παρα 1 σελιδα απο το αυτο το τοπικ ( και ετσι δεν ξερω τι εχει αναφερθει ) ....θα ηθελα να πω πως 15Κμ απο απο σπιτι μου ειναι το χωριο Ξυνο Νερο . Η σημαια στο σχολειο ειναι σιδερενια (κ_α_ν_ο_ν_ι_κ_ο_τ_α_τ_α) .... για να μην καιγεται . Ειδε και αποειδε ο καημενος ο διευθυντης του σχολειου και ειπε να την κανει σιδερενια για να ηρεμήσει ( οκ ...αυτο εγινε το το 199Χ )Αυτά ...
Χαιρομαι που εχουμε λεβεντες Ακριτες σαν εσενα στο forum
Οσο για τα Σκοπια ας τους αναγνωρισουν ολοι, το θεμα ειναι τι κανουμε εμεις. Ας κλεισουμε συνορα, και λιμανια, θα ερθουν ερπωντας για διαπραγματευσεις......... -
Ο χρήστης RedLine έγραψε:
....αν και δεν εχω διαβασει παρα 1 σελιδα απο το αυτο το τοπικ ( και ετσι δεν ξερω τι εχει αναφερθει ) ....θα ηθελα να πω πως 15Κμ απο απο σπιτι μου ειναι το χωριο Ξυνο Νερο . Η σημαια στο σχολειο ειναι σιδερενια (κ_α_ν_ο_ν_ι_κ_ο_τ_α_τ_α) .... για να μην καιγεται . Ειδε και αποειδε ο καημενος ο διευθυντης του σχολειου και ειπε να την κανει σιδερενια για να ηρεμήσει ( οκ ...αυτο εγινε το το 199Χ )
Αυτά ...
Χαιρομαι που εχουμε λεβεντες Ακριτες σαν εσενα στο forum
Οσο για τα Σκοπια ας τους αναγνωρισουν ολοι, το θεμα ειναι τι κανουμε εμεις. Ας κλεισουμε συνορα, και λιμανια, θα ερθουν ερπωντας για διαπραγματευσεις.........εμένα μου λές........
μην τους αναγνωρίσουμε και εμέις στο τέλος με σύνθετη ονομασία...... -
Ο χρήστης RedLine έγραψε:
Οσο για τα Σκοπια ας τους αναγνωρισουν ολοι, το θεμα ειναι τι κανουμε εμεις. Ας κλεισουμε συνορα, και λιμανια, θα ερθουν ερπωντας για διαπραγματευσεις.........
Το ασχημο ειναι οτι για μας ειναι συμφερον να υπαρχει ισχυρο κρατος των Σκοπιων,μιας και μια μεγαλη Αλβανια (που θα το συμπεριλαμβανει ) ειναι ο,τι το χειροτερο για γειτονας.
Βλεπω λοιπον τη Ντορα να τσιναει για τα ματια του κοσμου,τα Σκοπια να δεχθουν ταχα μια καποια αλλη συνθετη ονομασια που στη πραξη το γειτονικο κρατος να αποκαλειται σκετο Μακεδονια.
Παραδειγμα η Λιβυη.Ποιος ξερει η ποιος την αποκαλει με το πληρες ονομα της;Αυτο που πρεπει να ζητησουμε και να παρουμε ειναι μια πανηγυρικη (γραμμενη και στο Συνταγμα τους) διαβεβαιωση οτι δεν εχουν τη παραμικρη βλεψη για δικα μας εδαφη.
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ - ΣΑΒΒΑΤΟ 8/12 ΩΡΑ 7μμ
ΕΤΣΙ, ΕΤΣΙ!
εάν έχει και παπαδαριό, θα'ρθω κι εγώ
-
Ο χρήστης nikosvolou έγραψε:
ΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΑΝ ΠΕΡΑΣΟΥΝ...
Από το 1992, πέρασαν κιόλας 15 χρόνια. Ο Κώστας Μητσοτάκης, είχε προβλέψει τότε ότι σε 10 χρόνια δεν θα ασχολείται κανείς με αυτό το ζήτημα.θα εννοούσε 10 μητσοτάκηκα χρόνια που ως γνωστόν ισοδυναμούν με 40 ανθρώπινα
Καλά πόσο θα πάει αυτός! (και είναι και ακμαιότατος) Φαντάσου δηλαδή η κόρη του που είναι και γυναίκα και ζούν και παραπάνω, την βλέπω πρωθυπουργό μέχρι τα 150 χαλαρά!! -
H μυθολογία αναφέρει ότι το έτερο κρητικό τέρας, το Μινώταυρο, τον καθάρισε ο Θησέας , δεν πήγε από φυσικό θάνατο.
Οπότε εάν δε βρεθεί κάποιος να τον καθαρίσει...
-
Ο χρήστης DAP έγραψε:
Οσο για τα Σκοπια ας τους αναγνωρισουν ολοι, το θεμα ειναι τι κανουμε εμεις. Ας κλεισουμε συνορα, και λιμανια, θα ερθουν ερπωντας για διαπραγματευσεις.........
Το ασχημο ειναι οτι για μας ειναι συμφερον να υπαρχει ισχυρο κρατος των Σκοπιων,μιας και μια μεγαλη Αλβανια (που θα το συμπεριλαμβανει ) ειναι ο,τι το χειροτερο για γειτονας...
Θα το ξαναγράψω, γιατί την προηγούμενη φορά δεν το σχολίασε κανένας:
Ένα Ελληνικό Κράτος που να συμπεριλαμβάνει πάλι το κρατίδιο των Σκοπίων, γιατί δεν μας αρέσει;Γιτί δλδ τότε, στην αρχή, τους κλείσαμε σύνορα και λιμάνια, με μαγκιά και ζεϊμπεκιά (αλλά βέβαια έρποντας εμείς καταλήξαμε) και δεν τους είπαμε κάτι σαν 'Ναι, βέβαια, κι εσείς μέρος της Μακεδονίας μας είστε, ελάτε στην αγκαλιά μας, αδέλφια μας...' ;
Γιατί, ξαναδλδ, επιμένουμε στην εσωστρέφεια; Τι πιστεύουμε ότι μας προσφέρει αυτή; Μακεδονία δεν ήταν κι εκεί; Και οι Βούλγαροι αν θέλουν να λέγονται Μακεδόνες, εδώ είμαστε. Και άλλοι...
Αλλά ξέχασα, εδώ είναι Ελλάδα.
-
Ο χρήστης ililias έγραψε:
Το ασχημο ειναι οτι για μας ειναι συμφερον να υπαρχει ισχυρο κρατος των Σκοπιων,μιας και μια μεγαλη Αλβανια (που θα το συμπεριλαμβανει ) ειναι ο,τι το χειροτερο για γειτονας...
Θα το ξαναγράψω, γιατί την προηγούμενη φορά δεν το σχολίασε κανένας:
Ένα Ελληνικό Κράτος που να συμπεριλαμβάνει πάλι το κρατίδιο των Σκοπίων, γιατί δεν μας αρέσει;Γιτί δλδ τότε, στην αρχή, τους κλείσαμε σύνορα και λιμάνια, με μαγκιά και ζεϊμπεκιά (αλλά βέβαια έρποντας εμείς καταλήξαμε) και δεν τους είπαμε κάτι σαν 'Ναι, βέβαια, κι εσείς μέρος της Μακεδονίας μας είστε, ελάτε στην αγκαλιά μας, αδέλφια μας...' ;
Γιατί, ξαναδλδ, επιμένουμε στην εσωστρέφεια; Τι πιστεύουμε ότι μας προσφέρει αυτή; Μακεδονία δεν ήταν κι εκεί; Και οι Βούλγαροι αν θέλουν να λέγονται Μακεδόνες, εδώ είμαστε. Και άλλοι...
Αλλά ξέχασα, εδώ είναι Ελλάδα.
Θα το σχολιασω εγω να μην εχεις παραπονο .
Συμφωνω μαζι σου , αλλα πρεπει να σου εξηγησω γιατι εχω πεσει κατω απο τα γελια .
Εχω ενα κτημα καπου στην Κορινθια , αλλα και εναν πολυ κακο γειτονα ο οποιος καθε φορα που καλλιεργει το δικο του (κατα λαθος ετσι λεει) παραβιαζει τα συνορα 1-2 μετρα .Μετα απο πολλες διαμαρτυριες χωρις αποτελεσμα καποιος , μου προτεινε να κανω κ εγω το ιδιο .Το αποτελεσμα , διεκδικει αυτος τωρα το δικο του . -
Άρα, έχω δίκαιο!
-
Δεν είναι ακριβώς έτσι Ηλία. Το να ενσωματώνεις λαούς που ούτως ή άλλως έχουν - σύμφωνα με τις δικές του κουβέντες - βλέψεις είτε εδαφικές είτε ιστορικές προς το Ελληνικό έθνος/κράτος , τότε είναι σαν να βάζεις φίδια στον κόρφο σου. Θα σε δαγκώσουν αργά ή γρήγορα. Εκτός εάν εννοούσες ενσωμάτωση τύπου Τουρκίας ( σας σκοτώνουμε όλους και μετά λέμε ότι δεν υπήρξατε ).
-
Άρα, έχω δίκαιο!Φυσικα εχεις δικιο .
Το ιδιο συμβαινει κ με την Τουρκια .
Η τακτικη του δεν διεκδικω τιποτα , δεν εχει ποτε αποτελεσμα , ακομα κ στην εργασια , ποσο μαλλον σε τοσο σοβαρα θεματα . -
Γιώργο, απάντησε ο Γιώργος.
Δεν με ενδιαφέρει αν και τι βλέψεις έχουν σήμερα, με ενδιαφέρει ότι ήθελαν να λέγονται Έλληνες και Μακεδόνες (που σαφώς είναι το ίδιο πράγμα). Αν ήμασταν έξυπνοι, θα μπορούσαμε ίσως να τους προσφέρουμε μια μορφή χαλαρής σύνδεσης στην αρχή, παίρνοντας με το καλημέρα τη δέσμευσή τους για μη διεκδικήσεις.
Σήμερα, σχεδόν 20 χρόνια μετά, πιστεύεις ότι δεν θα είχαν ενσωματωθεί πλήρως; Εγώ νομίζω ότι θα μπορούσαν και να παρεξηγούνται, αν τους έλεγες ότι δεν είναι Έλληνες. -
Κρίνοντας από την ενσωμάτωση των Πομάκων κτλ , τότε λέω πως όχι.Δεν έχει γίνει σωστή ενέργεια τέτοιου τύπου τα νεώτερα χρόνια ενώ στα Βυζαντινά κάποιος αυτοκράτορας που το είχε κάνει μετά έφαγε τα λυσσακά του να τους διώξει και αυτοί δεν έφευγαν.
-
Καλα, ρε συ, δεν αποφασίζουμε εμείς εδώ σήμερα για την ενσωμάτωσή τους ή μη.
Λέω, απλά, ότι δεν συζητήθηκε σαν περίπτωση - ούτε καν που πέρασε σαν ιδέα από το μυαλό των Ελλήνων! Το μόνο που λέγαμε ήταν ότι θα μας πάρουν οι ... Σκοπιανοί ολόκληρη τη Βόρεια Ελλάδα!
Σήμερα, η οικονομία του κρατιδίου στηρίζεται σε Ελληνικών συμφερόντων επιχειρήσεις. Το ξέρουμε, αλλά το γράφω για να μην το ξεχνάμε.
-
Ο χρήστης ginogsm έγραψε:
...Δεν έχει γίνει σωστή ενέργεια τέτοιου τύπου τα νεώτερα χρόνια ...Σε πολλές περιοχές της Ελλάδας είχαν μείνει Αρβανίτες μετά την απελευθέρωση από τους Τούρκους. Αν σήμερα προσπαθήσει κανείς να τους πει ότι δεν είναι Έλληνες, τι (και πως) θα του απαντήσουν;
-
...Δεν έχει γίνει σωστή ενέργεια τέτοιου τύπου τα νεώτερα χρόνια ...
Σε πολλές περιοχές της Ελλάδας είχαν μείνει Αρβανίτες μετά την απελευθέρωση από τους Τούρκους. Αν σήμερα προσπαθήσει κανείς να τους πει ότι δεν είναι Έλληνες, τι (και πως) θα του απαντήσουν;
Ούτως ή άλλως , οι Αρβανίτες είναι ( δεν ήταν ) Έλληνες.
Αιφνίδια αναγνώριση των Σκοπίων ως Δημοκρατία της Μακεδονίας